Reisboekwinkel de Zwerver

Alle reviews

Reisboekwinkel de Zwerver

67% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Inspiratie en voorbereiding.

  Als je veel reist dan is De Zwerver echt een must voor je. Zelf ben ik vaak op reis en het mooiste van een reis vind ik toch de voorpret. Daarom wil ik iedereen graag attenderen op deze website. Je vindt vrijwel nergens zo’n compleet assortiment aan reisboeken. Zelf koop ik hier graag als ik een reis wil gaan maken en als ik me gewoon wil laten inspireren voor een nieuwe reis.

  Als je vragen hebt, dan kan je hier goed terecht. Je kunt even een belletje plegen en dan wordt de telefoon gewoon snel opgenomen. Ook kan je chatten via de website. Dat vind ik toch prettig als je even wat extra informatie wilt hebben, zeker bij reizen vind ik dat prettig. Ook al ben ik een ervaren reiziger, als het om boeken gaat is het toch even fijn om te sparren met iemand die veel ervaring en kennis heeft als het gaat om reisboeken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fietsroute Sultantrail deel 2

  Daar stonden wij dan in Bulgarije. Fietsboekje verloren ! Zonder konden wij niet verder fietsen naar Istanbul ! Mede dankzij een telefoontje naar de Zwerver is het uiteindelijk toch gelukt. Zó hulpvaardig hulde !!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wereldkaart

  Prachtig en goed verpakt !

Anderen bekeken ook

Geeektech.com
53 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Luisterboeken.nl
2 reviews

Luisterboeken.nl: Al luisterend lees je de leukste boeken. Lezen is heerlijk, alleen heb je niet altijd zin om een boek vast te houden, voor j...

Gezinnig
2 reviews

Je groeit op, ontmoet een leuke partner, en op een gegeven moment krijg je kinderen. Ieder kind is anders, en wat handige hulpmiddelen en producten...

Expert
14 reviews

Expert: Ervaringen Koop je nieuwe elektronica, dan doe je dat natuurlijk graag bij een betrouwbare partij, het liefst bij eentje die ook nog goede...

Reisboekwinkel de Zwerver

Reisboekenwinkel de Zwerver: Reisgidsen en kaart voor waar je reis ook heengaat.
Wil jij het liefst in een boek lezen en kijken als je je reis voorbereidt? Dan kun je je hart ophalen bij Reisboekenwinkel de Zwerver. Benieuwd wat anderen vinden van deze winkel? Blijf dan verder lezen.

Reisboekenwinkel de Zwerver: deskundig, enthousiast en ervaren
De Zwerver in Groningen is een specialist op het gebied van kaarten en reisgidsen in het noorden van Nederland. Of je nou een bezoekje wilt brengen aan een van de mooie Hollandse streken, Europa wilt verkennen of verder de wereld in wilt trekken: je vindt bij deze reisboekenwinkel wat je zoekt. De medewerkers van Reisboekenwinkel de Zwerver zijn deskundig, enthousiast over reizen en hebben zelf de nodige reizen gemaakt. Of je nou gaat werken in Nieuw Zeeland, fietsen langs de Moesel, wandelen in Noorwegen of een rondvaart gaat maken op de Binnendieze in Den Bosch: ze kunnen je er alles over vertellen. Je kunt offline in de winkel de medewerkers alles vragen, maar ook online. Er is een forum van deze reisboekenspecialist waar jij je gerichte vraag kunt stellen en mensen met je meedenken en meekijken naar het antwoord.


Ook online reis je met Reisboekenwinkel de Zwerver
Wellicht woon je niet in Groningen, maar wil je wel gebruik maken van het enorme aanbod wat deze specialist in huis heeft. In dat geval hoef je het hoge noorden niet op te zoeken. Al is Groningen hartstikke leuk, je kunt gewoon online bij ze terecht in de webshop. Je kunt er direct afrekenen met creditcard en iDeal, waarna je artikelen binnen een paar dagen worden opgestuurd. Bijna alles is uit voorraad leverbaar, dus je hoeft er nooit lang op te wachten. Dus ook voor je last minute vakanties kun je gewoon nog even de nodige informatiegidsen bestellen bij deze winkel.

On- en offline op zoek naar contact met Reisboekenwinkel de Zwerver
Voor vragen over reisgidsen, een opmerking over een kaart of beoordelingen van bepaalde reisboeken kun je zowel offline als online terecht. In de winkel kun je medewerkers het hemd van het lijf vragen met alles wat je bezig houdt. Ze zullen je met je mee zoeken naar een antwoord tot je tevreden bent. Online vind je forum waar veel vragen en antwoorden te vinden zijn en ook jij terecht kunt met je gerichte vraag. Heb je een andere vraag, een klacht, opmerking of suggestie? Je kunt Reisboekenwinkel de Zwerver bereiken per mail of per telefoon. Ze willen je overal mee helpen, dus schroom vooral niet om contact op te nemen.

Jouw ervaring met Reisboekenwinkel de Zwerver
Heb jij voor je vakantie naar Colombia advies ingewonnen bij deze reisboekenspecialist? Of hebben ze je geholpen om een keuze te maken uit het enorme aanbod reisgidsen over New York? En hoe is dat bevallen? Dat willen wij en andere mensen weten. Help zoveel mogelijk mensen om de beste informatie te vinden voor de mooiste reizen en deel hier jouw ervaringen.

Online reisgidsen kopen bij Reisboekwinkel de Zwerver? Lees recensies, ervaringen en reviews van hun klanten!

}