NederlandReview

  Ervaringen Reisbench.nl

  De veiligheid van je hond is het belangrijkste dat er is, ook als je op reis gaat. Tegenwoordig nemen we onze huisdieren altijd met ons mee op reis. Je wilt alleen wel zeker weten dat je beste vriend wel veilig vervoerd kan worden. Je bent dus op zoek naar de beste reisbench. Op Reisbench.nl heb je genoeg keuze en kun je kiezen uit een ruim assortiment benches om mee op reis te gaan. Zijn de benches echter veilig? Wat zijn de ervaringen van andere baasjes? Dat lees je in hun recensies op NederlandReview. Kun je met de reisbenches uit de webshop veilig op reis met je hond of raden andere baasjes je aan om ergens anders te kopen? Dat ontdek je hier!

  Over Reisbench.nl

  Als jij op avontuur gaat, neem je jouw beste vriend altijd mee. Je kunt je hond namelijk niet alleen thuis laten zitten en je wilt deze geweldige reis gewoon met jouw viervoeter delen. Met de reisbenches van Reisbench.nl wordt dit een stuk makkelijker. Je kunt voor elke reis of vervoersmiddel een bench vinden in de webshop. Sinds 2012 kun je online je reisbench kopen in de webshop. Door de grote vraag naar autobenches heeft Reisbench.nl ervoor gekozen om een aparte webshop te beginnen voor autbenches. Voor iedereen die op zoek is naar een bench voor in de auto, is Autobench.nl het juiste adres. Bij Reisbench.nl kun je voor alle langere reizen je bench vinden.


  Jij wilt er toch ook alles aan doen om deze viervoeters veilig mee op reis te nemen?

  Voordelen Reisbench.nl

  Het vinden van een bench wordt op Reisbench.nl heel makkelijk gemaakt. Je kunt een bench kiezen speciaal voor het ras van jouw hond of je kunt zoeken naar een bench voor een specifiek vervoersmiddel. Je kunt een reisbench vinden voor in het vliegtuig of zoeken naar een bench voor je boxer, Duitse herder, labrador, bulldog, bouvier of golden retriever. Kies uit een reisbench of transportbox van de merken Maelson, Kerbl, Starline, Petmate, Trendpet en Flamingo. Je bestelling wordt vanaf 35,- gratis verzonden en heb je voor 16:00 besteld, dan heb je de bestelling de volgende dag nog in huis. Reisbench.nl biedt klanten ook altijd professioneel advies door de LiveChat op de website.

  Klachten Reisbench.nl

  Werd jouw bench kapot afgeleverd? Of waren er andere problemen? Neem dan altijd eerst contact op met de klantenservice. Je kunt gebruikmaken van de chat op de website, maar je kunt ook alle andere contactgegevens vinden op de website. Er is een e-mailaders, postadres, telefoonnummer en contactformulier. Of volg Reisbench.nl op Facebook! Heb jij contact opgenomen met de klantenservice? Schrijf dan een review en vertel of je goed werd geholpen of vertel wat er beter kan.

  Jouw ervaringen met Reisbench.nl

  Heb jij de reisbench voor je hond gekocht bij Reisbench.nl? Kun jij nu altijd veilig op reis met je hond? Vertel andere klanten dan alles over jouw ervaringen met de webshop en de benches. Zijn de benches veilig en comfortabel? Is de levering betrouwbaar? En heeft je hond genoeg ruimte in de transportbox? Geef jouw mening en laat andere klanten weten of jij de reisbenches van Reisbench.nl aanraadt.

  Zijn de hondenbenches van Reisbench.nl echt veilig en betrouwbaar? Wat vinden klanten van de kwaliteit? Lees hier reviews over hun ervaringen.

  Reisbench.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Reisbench.nl

  Uw beoordeling

  tevreden

  - Mooie kwaliteit van de mand
  - Hond wil er best graag in, hij heeft eigen kleedje in de mand
  - Werd snel geleverd
  - Bestelling ging vlot, maar prijs was niet erg laag

  Door: Mirjam12-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Reisbench.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Reisbench.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Reisbench.nl actief?

  Reisbench.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Reisbench.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.