NederlandReview

    Ervaringen Refurbo

    Refurbo is een leverancier van refurbished electronica die zij leveren met garantie. Refurbo richt zich op lage prijzen voor refurbished electronica met het oog op een betere planeet. Hoe meer refurbished electronica wordt verkocht hoe minder het milieu wordt belast.

    Refurbished assortiment van Refurbo
    Het assortiment van Refurbo bestaat uit refurbished laptops, computers, Chromebooks, tablets, telefoons en accessoires. In de toekomst wil Refurbo het assortiment gaan uitbreiden met meer refurbished consumenten electronica. Als je bij Refurbo een apparaat besteld kun je zelf naar wens het systeem upgraden met bijvoorbeeld meer werkgeheugen, een SSD of de garantie upgraden naar 2 of 3 jaar. Hierin biedt Refurbo de laagste online prijzen in combinatie met de beste kwaliteit refurbished hardware, een sterke propositie aldus Refurbo.
     
    Diensten van Refurbo
    Met het oog op de kwaliteit en het milieu heeft Refurbo het zogenoemde Refurbo Kwaliteits Keurmerk waar de klant zekerheid heeft op een milieuvriendelijk en 100% perfect refurbished apparaat. Zo worden alle producten op meer dan 25 punten zeer uitvoerig gecontroleerd door speciale gecertificeerde engineers. De technische kwaliteit van alle producten is volgens Refurbo uiterst constant en dit is een zeer belangrijk speerpunt van Refurbo, de beste kwaliteit voor de beste prijzen op het net. Ook de optische kwaliteit is een punt wat Refurbo onder een vergrootglas legt. Door een systeem op de website is duidelijk te zien wat de optische kwaliteit van een product is zodat de kans klein is dat een product bij aankomst toch tegenvalt. Refurbo stelt dat wanneer een klant niet tevreden is over de optische kwaliteit de klant het systeem kan omruilen tegen een beter product. Ook kan de klant natuurlijk gebruik maken van de wettelijke 14 dagen bedenktermijn, aldus Refurbo.

    Zakelijke afdeling Refurbo 
    Ook de zakelijke klanten kunnen terecht bij Refurbo. Hier hebben zij een speciale zakelijke afdeling voor met medewerkers die gespecialiseerd zijn in verschillende type organisaties. Een onderwijsklant heeft andere wensen dan een commerciële klant en hier spelen wij goed op in. Door uitmuntende servicevoorwaarden en met alle “know how” in huis kunnen bedrijven ook makkelijk overstappen naar refurbished apparatuur.  Refurbo heeft meer dan 20.000 producten op voorraad en kan hierdoor snel in grote identieke volumes leveren. Het complete proces van controle tot levering is eigen beheer dus hierin is de klant nooit afhankelijk van andere partijen en kan Refurbo altijd zijn beloftes nakomen.

    Heb jij ervaringen met het bestellen van refurbished artikelen bij Refurbo? Laat dan hier jouw persoonlijke review achter!

    Hoe beoordelen klanten van Refurbo deze winkel voor refurbished artikelen? Lees hun reviews!

    Refurbo
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (65)

    8,4
    89% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,4

    Service

    8,2

    Prijs

    8,6

    Leveren

    8,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Macbook pro

    Kevin Voets08-03-2019

    Had n macbook pro van 350 euro gekocht en had er eigenlijk niet veel van verwacht. Maar ik was echt verbaast over hoe goed ie dr uit zag. Kan t wel aanbevelen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Makkelijk bestellen en snel in huis

    Rosa K.07-03-2019

    Mijn ervaring is dat het een fijne webshop is waar je makkelijk kan bestellen. Mijn bestellen had ik de volgende ochtend al in huis!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Computer voor de zaak

    Johan07-03-2019

    Zakelijk 6 dezelfde computers gekocht. Netjes geleverd en alle 6 zagen ze er top uit, dus volgende bestelling is weer bij Refurbo

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Snelle levering en prima prijs

    Cor Scholten04-03-2019

    Goede prijs kwaliteitverhouding. Overigens erg netjes verpakt

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Prima

    Syl vd Heuvel27-02-2019

    Prima, snelle levering

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Zeer goed geholpen!

    Jaap v Wessum25-02-2019

    Mijn persoonlijke ervaring is echt zeer goed! Per ongeluk de verkeerde MacBook Air besteld. Dit was heel makkelijk opgelost en ik heb zojuist de MacBook binnen en het ziet er echt heel goed uit. Zoek niet verder als je een MacBook wilt kopen. Bedankt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Niks aan te merken

    Andy22-02-2019

    Besteld en geleverd. Heb er niks op aan te merken

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Prima service

    Robert Zaal20-02-2019

    Heb na mijn bestelling gebruik moeten maken van de service. Erg over te spreken. Professioneel bedrijf met een prima service

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Vlot geleverd

    Rolf18-02-2019

    Positief ervaren. Snel geleverd en netjes verpakt. Alles naar verwachting.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    slechte ervaring

    Lenie12-02-2019

    Hallo allemaal, ik heb laatst een macbook gekocht, hij was goedkoop en de levering was vrij snel, iets vertraagd maar dat kwam door postnl. ik krijg een laptop die er net uitziet maar nadat ik hem even gebruikt heb zie ik dat er een hele oude accu inzit en het beeldscherm helemaal los zit. het is een laptop voor school en de accu gaat maar een uur mee. dit is echt heel vervelend want ik kan er gewoon helemaal niks mee. ik kon hem laten repareren of mijn geld terug vragen maar daar heb ik mee gewacht omdat dat meer als 2 weken duurt terwijl ik echt een laptop voor mijn opleiding nodig heb! nu zeggen ze helaas na 14 dagen krijg je je geld niet meer terug. het wordt allemaal maar niet goed geregeld en niemand helpt me echt goed verder met een goede oplossing! ik vind het heel raar want je denkt gewoon een nette laptop te krijgen wel met wat krasjes maar je krijgt uiteindelijk een laptop waarvan het beeldscherm los zit en de accu gewoon niet meer bruikbaar is. er staat ook niks op hun site over dat er een hele oude accu inzit. als ik dit allemaal had geweten had ik het zeker niet gedaan en was ik gewoon voor een nieuwe gegaan want dit is gewoon heel vervelend. ik wil jullie zeggen denk goed na voordat je iets koopt hier!!!

    Refurbo Klantenservice13-02-2019

    Hi Lenie, jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Laten we samen kijken hoe we dit toch tot een goede ervaring kunnen krijgen. Goed om te horen dat de laptop er wel netjes uitziet, maar vervelend van het scherm en de accu. Het scherm zal met de post zijn ontstaan is het vermoeden. De accu niet natuurlijk. Wij kiezen er bewust voor om de accu’s niet standaard te vervangen ivm milieu belasting en ook om de prijzen zo laag te kunnen houden. Natuurlijk moet de accu wel in zeer goede conditie zijn! Zou je een mailtje willen sturen naar de klantenservice? Onder de naam Lenie kan ik niets vinden, maar duik hier graag even in. We zien je berichtje graag tegemoet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    tiptop

    Ron Witjes12-02-2019

    Eerste bestelling hier en ben tevreden. Snel geleverd in nette verpakking. Prijs was goed, vond alleen de webshop niet super snel reageren, maar is klein aandachtspuntje.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Zeer tevreden

    Elly Tax08-02-2019

    Erg tevreden over Refurbo. Snel geleverd in een mooie verpakking. Geeft veel vertrouwen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    snel geleverd

    C. Isayi06-02-2019

    Mijn macbook was snel geleverd en ik vond het niet duur

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Correct geleverd

    Mevr. Boskes28-01-2019

    Correcte levering naar tevredenheid. Geen minpunten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Bestelling geleverd volgens afspraak

    J. van Kamp18-01-2019

    Net bedrijf en levert volgens afspraak. Tevreden klant.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Nog niks ontvangen

    Sinan Bektas 07-01-2019

    1 Jan 2019 een bestelling geplaatst, deze staat nog in behandeling op de website. Vervolgens meerdere mails verstuurd, ook geen enkele reactie hierop. Tevens heel slecht dat ze telefonisch niet te bereiken zijn.

    Refurbo Klantenservice11-01-2019

    Beste Sinan, vervelend om te horen dat er iets niet goed is gegaan met je bestelling. Bij het afronden van de bestelling heb je gekozen voor betalen na 14 dagen (via Klarna). Helaas heeft Klarna de bestelling niet goedgekeurd, waar wij helaas geen bericht van kregen. We hebben je inmiddels een mail gestuurd met de informatie en als je via iDeal wilt betalen kan dat natuurlijk altijd en heb je de bestelling de volgende dag in huis. Excuses voor de hinder en we hopen alsnog je bestelling in ontvangst te mogen nemen

    Vesna Medimorec30-01-2019

    Wij hebben gister een laptop bedteld, vandaag netjes binnen gekregen maar ook binnen 15 min teruggestuurd omdat het beschadigt is aan de achterzijde. Alsof er 3 x met een hamer is op geslagen. Dus voor de eerste keer besteld en geen goede ervaringen er mee. Wij vragen ons geld terug

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Snelle site

    Marieke de Wit03-01-2019

    Snel geleverd en ook een snelle site

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    gewoon goed

    D. Hoedemakers31-12-2018

    Gewoon goed. Prima website

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Website

    Giebels24-12-2018

    Fijne overzichtelijke website met goede prijzen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Prima in orde

    Arjen19-12-2018

    Cadeautje gekocht voor de feestdagen. Goede kwaliteit en snel ontvangen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Alles zoals je mag verwachten.

    Antoine 13-12-2018

    Duidelijk systeem met de sterren en zoals verwacht is het ook geleverd. De volgende keer bestel ik hier zeker weer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Zoals beloofd

    H. Schoenmaker11-12-2018

    Via via bij Refurbo iets gekocht. Had een specifieke wens. Snel contact en precies geleverd zoals beloofd. 10 punten dus.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden klant

    Alex Rovers06-12-2018

    Ben een tevreden klant van Refurbo. Ik vind de kwaliteit goed en het was ondanks de drukte met de feestdagen toch op tijd geleverd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Zeer goede macbook

    Alain 04-12-2018

    Zeer tevreden met mijn ontvangen MacBook

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Goede shop

    Erik v A. 03-12-2018

    Goede shop met goede prijzen. Heb voor de 2e keer besteld en is naar volle tevredenheid

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Goed geleverd

    Kelly30-11-2018

    Heb een iPad gekocht als cadeautje en het is allemaal naar tevredenheid. Wel een dag later geleverd, maar dat kwam door PostNL dat het daar druk was.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Desktop nog steeds NIET geleverd

    Dhr. A. Ozturk28-11-2018

    Ik heb afgelopen vrijdag 23/11 om 21.30 een HP desktop besteld en via iDEAL betaald. Helaas is mijn bestelling nog steeds NIET geleverd!!! Heb ook geen enkele bericht gehad !!!

    Refurbo Klantenservice29-11-2018

    Beste heer Ozturk, het klopt volledig wat u zegt. Wij hebben uw bestelling afgelopen vrijdagavond ontvangen en het pakketje maandag naar u verstuurd via PostNL. Via ons systeem is er maandag ook een bericht verstuurd met de track-trace gegevens. Helaas lopen we tegen het probleem aan dat alles wat afgelopen vrijdag en maandag is verstuurd behoorlijk wat vertraging oploopt bij PostNL. Ivm Black Friday en Cyber Monday krijgt PostNL niet alle pakketten op tijd weg en zijn heel veel zendingen vertraagd. Track-trace geeft overigens wel aan dat uw zending vandaag zou moeten worden bezorgd. Ik zal u zo nog even een mail sturen met daarin de gegevens voor de zekerheid. Ik dank u hartelijk voor uw bestelling en uw geduld. Ik hoop dat ik u heb kunnen toelichten dat wij uw pakket tijdig hebben verstuurd, maar door enorme drukte bij PostNL pakketjes momenteel langer onderweg zijn.

    Refurbo Klantenservice29-11-2018

    Beste heer Ozturk, het klopt volledig wat u zegt. Wij hebben uw bestelling afgelopen vrijdagavond ontvangen en het pakketje maandag naar u verstuurd via PostNL. Via ons systeem is er maandag ook een bericht verstuurd met de track-trace gegevens. Helaas lopen we tegen het probleem aan dat alles wat afgelopen vrijdag en maandag is verstuurd behoorlijk wat vertraging oploopt bij PostNL. Ivm Black Friday en Cyber Monday krijgt PostNL niet alle pakketten op tijd weg en zijn heel veel zendingen vertraagd. Track-trace geeft overigens wel aan dat uw zending vandaag zou moeten worden bezorgd. Ik zal u zo nog even een mail sturen met daarin de gegevens voor de zekerheid. Ik dank u hartelijk voor uw bestelling en uw geduld. Ik hoop dat ik u heb kunnen toelichten dat wij uw pakket tijdig hebben verstuurd, maar door enorme drukte bij PostNL pakketjes momenteel langer onderweg zijn.

    Refurbo Klantenservice29-11-2018

    Beste heer Ozturk, het klopt volledig wat u zegt. Wij hebben uw bestelling afgelopen vrijdagavond ontvangen en het pakketje maandag naar u verstuurd via PostNL. Via ons systeem is er maandag ook een bericht verstuurd met de track-trace gegevens. Helaas lopen we tegen het probleem aan dat alles wat afgelopen vrijdag en maandag is verstuurd behoorlijk wat vertraging oploopt bij PostNL. Ivm Black Friday en Cyber Monday krijgt PostNL niet alle pakketten op tijd weg en zijn heel veel zendingen vertraagd. Track-trace geeft overigens wel aan dat uw zending vandaag zou moeten worden bezorgd. Ik zal u zo nog even een mail sturen met daarin de gegevens voor de zekerheid. Ik dank u hartelijk voor uw bestelling en uw geduld. Ik hoop dat ik u heb kunnen toelichten dat wij uw pakket tijdig hebben verstuurd, maar door enorme drukte bij PostNL pakketjes momenteel langer onderweg zijn.

    Tavo29-11-2018

    Is dit uiteindelijk verstuurd?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Goede kwaliteit

    Andy Nguyen27-11-2018

    Mijn eerste ervaringen met Refurbo zijn zeer positief. Ik heb hier een refurbished laptop gekocht en vind het van zeer goede kwaliteit. Ik kan het zeker aanbevelen. P.S. Ook netjes verpakt trouwens.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Snelle levering

    Ingrid v Hout 26-11-2018

    Heb op vrijdag een MacBook besteld en ik had op vertraging gerekend. Zaterdagochtend het pakketje toch al binnen en in keurige staat. Zeer tevreden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    nooit meer!

    Peter Erdmann22-11-2018

    De computer was volgens hun "zo goed als nieuw" maar die was inacceptabel, oud, vies en beschadigd. Ik heb die dezelfde dag nog terug gestuurd en nu zit ik al een week op mijn geld te wachten...hoe lang moet ik nog wachten? erdmann5@home.nl

    Peter Erdmann23-11-2018

    Goedemorgen heer Erdmann, ik heb zojuist de bevestiging ontvangen dat uw creditering is uitbetaald via de bank. Afhankelijk van uw bank zal dit snel weer zichtbaar zijn op uw rekening. Onze excuses voor de hinder die u heeft ondervonden en ik wens u nog een prettig weekend toe. Met vriendelijke groet, Martin (klantenservice)

    Refurbo Klantenservice26-11-2018

    Geachte heer Erdmann, we betreuren dat de geleverde zending niet naar wens is geleverd. Ik heb begrepen dat alles verder is afgehandeld. Overigens vind ik het sportief van u dat u nog als aanvulling onze reactie vanuit de klantenservice heeft geplaatst. Dank daarvoor en we zijn u natuurlijk altijd nog graag van dienst. Fijne dag nog toegewenst

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Levert op tijd

    Sven H.20-11-2018

    Netjes op tijd geleverd en product voldoet zeker aan de verwachtingen. Positieve ervaring voor mij.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Goed

    Iris14-11-2018

    Het bestellen ging makkelijk en kwam vertrouwd over. Alles is goed verlopen, alleen PostNL was eerder dan aangegeven op track-trace, dus toen was ik niet thuis. Een dag later had ik mijn pakketje alsnog binnen en ben er verder heel blij mee

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Snel en stipt geleverd

    Astrid Helmink12-11-2018

    Snel en stipt geleverd

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Heel erg blij

    Mevr de Wit08-11-2018

    Alles volgens de afspraken en ben heel erg blij met mijn laptop. Bedankt

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Klantvriendelijk

    Annie Voets02-11-2018

    Heb hier al vaker iets besteld. Ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling en dit was heel klantvriendelijk opgelost. Ik blijf hier zeker bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Chromebook

    Peppijn25-10-2018

    Heb hier laatst een chromebook gekocht. Nieuw zijn ze ook niet super duur, maar vond t prijsverschil met een nieuwe toch nog wel groot, dus heb er eentje besteld. Ben er wel super blij mee en het is toch ook goed voor het milieu, dus voor mij een goede keus!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Tevreden

    Bloks24-10-2018

    Snelle levering en een hele mooie prijs. Zeer tevreden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Keurig geregeld

    J. De Weerdt23-10-2018

    Prettige overzichtelijke website en vind ze erg scherp aan de prijs. Heb na het plaatsen van mijn bestelling de volgende dag volgens verwachting ontvangen en alles werkt prima. Heeft dus aan alle verwachtingen voldaan en is daarmee dus keurig geregeld. Mijn volgende aankoop zal zeker hier zijn.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Op tijd geleverd

    Fam Wouters22-10-2018

    Bestelling was op tijd geleverd en bestellen via de shop ging vrij makkelijk

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Mooi apparaat

    E. Bokhoven19-10-2018

    Heb een laptop gekocht. Natuurlijk niet het allernieuwste apparaat, maar dat is voor mij ook niet nodig. Wel een echt snelle laptop met een SSD, dus is zo opgestart. (zou ik sowieso iedereen aanbevelen).

    Netjes verpakt verder, dus de als nieuw ervaring was voor mij wel van toepassing. Ga er verder vanuit dat alles goed blijft werken en ik er nog wel een tijd plezier van heb.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Verry happy

    Ahmid17-10-2018

    I am verry happy with my desktop. It is fast and i got the next morning so that is quick

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Duidelijke website

    Monique ter Borg16-10-2018

    Website is duidelijk en makkelijk in gebruik. Bestellen gaat makkelijk en de levertijden staat duidelijk aangegeven waardoor je direct weet wat je kan verwachten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    alles volgens afspraak

    Jeanine Voets15-10-2018

    Geleverd volgens afspraak en verder was alles naar tevredenheid

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Tweedehands?

    Bart13-10-2018

    Eerlijk gezegd heb ik de indruk dat refurbo, misschien in tijden van drukte, het niet zo nauw neemt met het verschil tussen refurbished en tweedehands. De pc die ik kreeg opgestuurd, maakte erg veel lawaai. Ik heb er weinig verstand van, maar mij lijkt dat daar iets aan valt te doen met bijvoorbeeld nieuwe ventilatoren. Het beeldscherm was een versleten ding dat je in elke tweedehands zaak voor een paar tientjes op de kop tikt. Ik dacht dat refurbished betekende: gerenoveerd tot een kwaliteit die dicht in de buurt van nieuw ligt. Ik heb alles teruggestuurd en wel mijn geld terug gekregen.

    Refurbo Klantenservice15-10-2018

    Beste Bart, jammer om te horen dat je bestelling niet is wat je er van had verwacht. We krijgen inderdaad dagelijks veel bestellingen, maar dat mag natuurlijk niet betekenen dat de kwaliteit niet is wat je er van mag verwachten. Voor ons natuurlijk een leermoment. Ik kan helaas op basis van je voornaam geen gegeven van je vinden anders hadden we graag nog even contact met je opgenomen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    GEEN GELD TERUG

    Lieke12-10-2018

    Mijn moeder heeft voor mijn verjaardag een laptop bij jullie gekocht. Deze was helaas niet goed en is 2 weken geleden naar jullie opgestuurd.
    Nog geen geld terug gezien en geen reacties op haar mail. Ik EIS een gepaste oplossing.

    Refurbo Klantenservice15-10-2018

    Beste Lieke, zou je even je gegeven willen mailen naar info@refurbo.nl? Dan zullen we daar meteen even naar kijken of daar ergens vertraging is ontstaan. Uiteraard hoef je je geen enkele zorgen te maken. Als iets wordt geretourneerd wordt altijd het geld teruggestort, het duurt alleen altijd enkele werkdagen na ontvangst.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Chrome voor studie

    Thijs Coenen10-10-2018

    Heb een prima chromebookje besteld voor mijn studie. Had nog wat vraagjes over Google OS en daar werd snel op gereageerd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Aan te bevelen

    Farid Ghoeluzah09-10-2018

    Voor mijn zusje heb ik een laptop besteld voor haar school. Het is snel geleverd en zag er uit zoals beloofd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    snelle levering en zeer tevreden

    Joost v t Veld04-10-2018

    Heb een macbook Pro besteld. Was zeer snel binnen, zag er perfect uit én het scheelde echt veel in de prijs in vergelijking met andere aanbieders.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    leverd niet wat ze beloven.

    Allard01-10-2018

    Besteld een macbook air 13 inch prijs 599,- euro, zo goed als nieuw 4,5 ster, Optisch in top staat stond er bij.
    werd snel geleverd. helaas een grote teleurstelling bij het zien van deze macbook. zwaar beschadigt aan de hoeken van het beeldscherm en totaal afgeleefd. de behuizing was rijp voor de sloop.
    Ik snap niet dat ze zoiets durven toe te sturen.
    voor mijn gevoel 1 ster en zogoed als versleten, waarde 100 euro.
    het koste mij 6,95 om retour te sturen en een hoop ergernis.


    Refurbo Klantenservice04-10-2018

    Beste Allard, vervelend om te horen dat je geen goede ervaring hebt met je geleverde MacBook. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Er is een grote vraag naar de MacBooks en mogelijk is er dan in de drukte iets niet weggegaan. Vervelend dat je hier de dupe van bent geworden. Ik zal mijn collega’s vragen om de verzendkosten te retourneren want dat lijkt me wel zo fair. Mocht je toch nog een perfecte MacBook willen ontvangen dan regelen we dat graag voor je.

    Farah 07-10-2018

    MacBook air 11 inch besteld. Bij de beschrijving stond ‘zeer goed’. Maar toen ik het daadwerkelijk thuis geleverd kreeg, zag ik dat MacBook heel slecht aantoe was. Heel veel krasjes en deukjes. Ook 2 krassen op het beeldscherm. Kon geen verbinding maken met mijn netwerk, maar toen de verbinding eenmaal was, laadde het super traag op. De accu was super slecht, na 20 min gebruikt te hebben (72 procent) viel de MacBook helemaal uit. Moest het aan fe stroom zetten. Ik heb het geretourneerd maar 8 euro verzendkosten moeten betalen.

    Peter Erdmann22-11-2018

    Ik wacht nog steeds op mijn geld.....

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Goede ervaringen

    Aniek 01-10-2018

    Ik heb goede ervaringen met refurbo. Wel had postNl 1 dag vertraging met de levering, maar daar kan refurbo niet echt iets aan doen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    refurbished

    B. van Genderen17-09-2018

    Mijn eerste ervaringen met Refurbo zijn goed. Heb een bestelling geplaatst en was de volgende ochtend al geleverd. Echt netjes en goed stevig ingepakt. Laptop was ook echt zo goed als nieuw. Ik zou dit zeker aanraden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    service

    Ronald27-08-2018

    goede prijzen en goede service. klantenservice reageert snel en denken met je mee.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goeie prijzen

    Rudy Timmermans21-08-2018

    Ik heb een computer gekocht bij refurbo en ik heb goeie ervaringen. SNel geleverd voor een goeie prijs.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    goed

    Mats02-07-2018

    GOede prijs en ook snel geleverd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Refurbo

    Cathy v Dijk11-06-2018

    Ik ben heel erg positief over refurbo. Via via hier gekomen en super goeie Chromebook gekocht voor echt weinig geld!

    Jay20-12-2018

    Besteld en betaald reageren gewoon niet op mails en sturen een tracknummer wat zegt dat de zending nog niet is aangemeld ik ga aangifte doen van oplichting. Ben er klaar mee.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Fijn bedrijf

    Crijnie van Wijchen22-05-2018

    Ik vind refurbo een heel fijn bedrijf. Ik heb een goed advies gekregen en mijn ipad werkt heel erg goed.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goedkope chromebook

    Nikki vd Heijden23-04-2018

    Ik heb hier een goedkope chromebook gekocht. Scheelt echt heel veel en ik zag eigenlijk niet eens dat ie gebruikt was. Ik ben er blij mee :)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goede webshop

    Rob 15-04-2018

    Onlangs twee laptops gekocht. Deze waren in zo'n mooie staat dat ze wel nieuw leken. Ze zijn allebei goed en snel. Service is ook goed. Volgende dag in huis. Zeker een aanrader.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Refurbo

    Wilfred Haagsma11-04-2018

    Zeer goede ervaringen met Refurbo. Heb hier al 2 keer iets gekocht en veel van mijn familieleden ook. Zeer nette refurbished apparatuur en als je een keer een vraagje hebt wordt er ook vlot gereageerd en dat vind ik net zo belangrijk.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goede bedrijf

    Ashruf14-03-2018

    Goede bedrijf om met zaken te doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    laptop bestelling

    Margot Coldeweijer05-03-2018

    Mijn eerste ervaring met refurbo is echt ontzettend goed! Ik heb een laptop gekocht die volgens de website zo goed als nieuw zou moeten zijn. Toen ik de laptop had ontvangen was deze echt helemaal als nieuw. Ben er super blij mee!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    vaste computer

    Peter Groen14-02-2018

    Na mijn vaste computer te hebben besteld had ik deze op tijd in huis wat je tegenwoordig ook wel mag verwachten. Alles zag er prima uit, goed verpakt en werkte meteen. Ik kwam helaas tot de conclusie de desktop niet goed paste waar ik deze voor wilde gebruiken. Goede test voor de klantenservice... Ging zeer vlot en hier gingen ze heel erg makkelijk mee om, ik kon zo kiezen wat ik wilde en binnen 2 dagen was alles omgeruild voor precies wat ik wilde.. Voor mij geslaagd en mij zien jullie zeker de volgende keer weer terug!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goede ervaringen

    Johan06-02-2018

    Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn erg positief. Reageren snel op de mail en leveren goede refurbished producten

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Echt goedkoop

    Jerinde v Tuijlen15-01-2018

    Heb hier voor echt heel weinig een hele goede laptop gekocht. Ik zou refurbo zeker aanbevelen en mijn zus gaat hier binnenkort ook iets kopen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top website

    Martinus Brouwers17-12-2017

    Heb zeer goede ervaring met Refurbo. Heb een laptop gekocht die ik de volgende ochtend al in huis had. Ook is het echt veel goedkoper dan bij anderen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Refurbo

    Uw beoordeling