NederlandReview

    Ervaringen Refurbo

    Refurbo is een leverancier van refurbished electronica die zij leveren met garantie. Refurbo richt zich op lage prijzen voor refurbished electronica met het oog op een betere planeet. Hoe meer refurbished electronica wordt verkocht hoe minder het milieu wordt belast.

    Refurbished assortiment van Refurbo
    Het assortiment van Refurbo bestaat uit refurbished laptops, computers, Chromebooks, tablets, telefoons en accessoires. In de toekomst wil Refurbo het assortiment gaan uitbreiden met meer refurbished consumenten electronica. Als je bij Refurbo een apparaat besteld kun je zelf naar wens het systeem upgraden met bijvoorbeeld meer werkgeheugen, een SSD of de garantie upgraden naar 2 of 3 jaar. Hierin biedt Refurbo de laagste online prijzen in combinatie met de beste kwaliteit refurbished hardware, een sterke propositie aldus Refurbo.
     
    Diensten van Refurbo
    Met het oog op de kwaliteit en het milieu heeft Refurbo het zogenoemde Refurbo Kwaliteits Keurmerk waar de klant zekerheid heeft op een milieuvriendelijk en 100% perfect refurbished apparaat. Zo worden alle producten op meer dan 25 punten zeer uitvoerig gecontroleerd door speciale gecertificeerde engineers. De technische kwaliteit van alle producten is volgens Refurbo uiterst constant en dit is een zeer belangrijk speerpunt van Refurbo, de beste kwaliteit voor de beste prijzen op het net. Ook de optische kwaliteit is een punt wat Refurbo onder een vergrootglas legt. Door een systeem op de website is duidelijk te zien wat de optische kwaliteit van een product is zodat de kans klein is dat een product bij aankomst toch tegenvalt. Refurbo stelt dat wanneer een klant niet tevreden is over de optische kwaliteit de klant het systeem kan omruilen tegen een beter product. Ook kan de klant natuurlijk gebruik maken van de wettelijke 14 dagen bedenktermijn, aldus Refurbo.

    Zakelijke afdeling Refurbo 
    Ook de zakelijke klanten kunnen terecht bij Refurbo. Hier hebben zij een speciale zakelijke afdeling voor met medewerkers die gespecialiseerd zijn in verschillende type organisaties. Een onderwijsklant heeft andere wensen dan een commerciële klant en hier spelen wij goed op in. Door uitmuntende servicevoorwaarden en met alle “know how” in huis kunnen bedrijven ook makkelijk overstappen naar refurbished apparatuur.  Refurbo heeft meer dan 20.000 producten op voorraad en kan hierdoor snel in grote identieke volumes leveren. Het complete proces van controle tot levering is eigen beheer dus hierin is de klant nooit afhankelijk van andere partijen en kan Refurbo altijd zijn beloftes nakomen.

    Heb jij ervaringen met het bestellen van refurbished artikelen bij Refurbo? Laat dan hier jouw persoonlijke review achter!

    Hoe beoordelen klanten van Refurbo deze winkel voor refurbished artikelen? Lees hun reviews!

    Refurbo
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (72)

    8,6
    90% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,6

    Service

    8,4

    Prijs

    8,8

    Leveren

    8,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Mooie MacBook voor een lage prijs

    Erg blij met mijn MacBook. Zeker 5 sterren waard

    Door: Coen Schaap07-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Zeer tevreden!

    Mijn eerste ervaring met Refurbo is zeer goed! Mooi product voor een goede prijs.

    Door: Bert Hoeks16-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Macbook air

    Zeer goede klantenservice en een betrouwbaar product geleverd gekregen.

    Door: Tijmen30-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfect

    Vandaag desktop pc ontvangen en aangesloten. Ziet er mooi uit en werkt perfect! En dat voor € 129,- incl update geheugen ( 8 gb) !!

    Zeer tevreden klant!

    Door: Nico Zevenhoven28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Volgende keer zeker weer

    Wilde een MacBook bestellen welke ik een goede deal vond. Iets lukte niet met bestellen. Ben erg goed geholpen door de klantenservice en zeer tevreden met mijn MacBook. Volgende keer zeker weer Refurbo voor mij.

    Door: Robin Lammers22-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Top bedrijf!

    Ik heb een apple macbook air besteld! Ik ben er echt superblij mee, heb hem heel snel binnen gehad en ziet er gloednieuw uit :) Ik ben er als student zeer tevreden mee! Zeker vaker een aankoop doen hier.

    Door: Demi Kuipers19-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goed advies

    Heb geen verstand van computers maar heb erg goed advies gekregen en ben zeer vriendelijk geholpen. Bestelling is ook al binnen en precies wat ik er van verwacht had.

    Door: Fam. van Diermen19-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Macbook pro

    Had n macbook pro van 350 euro gekocht en had er eigenlijk niet veel van verwacht. Maar ik was echt verbaast over hoe goed ie dr uit zag. Kan t wel aanbevelen.

    Door: Kevin Voets08-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Makkelijk bestellen en snel in huis

    Mijn ervaring is dat het een fijne webshop is waar je makkelijk kan bestellen. Mijn bestellen had ik de volgende ochtend al in huis!

    Door: Rosa K.07-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Computer voor de zaak

    Zakelijk 6 dezelfde computers gekocht. Netjes geleverd en alle 6 zagen ze er top uit, dus volgende bestelling is weer bij Refurbo

    Door: Johan07-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Snelle levering en prima prijs

    Goede prijs kwaliteitverhouding. Overigens erg netjes verpakt

    Door: Cor Scholten04-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Prima

    Prima, snelle levering

    Door: Syl vd Heuvel27-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Zeer goed geholpen!

    Mijn persoonlijke ervaring is echt zeer goed! Per ongeluk de verkeerde MacBook Air besteld. Dit was heel makkelijk opgelost en ik heb zojuist de MacBook binnen en het ziet er echt heel goed uit. Zoek niet verder als je een MacBook wilt kopen. Bedankt!

    Door: Jaap v Wessum25-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Niks aan te merken

    Besteld en geleverd. Heb er niks op aan te merken

    Door: Andy22-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Prima service

    Heb na mijn bestelling gebruik moeten maken van de service. Erg over te spreken. Professioneel bedrijf met een prima service

    Door: Robert Zaal20-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Vlot geleverd

    Positief ervaren. Snel geleverd en netjes verpakt. Alles naar verwachting.

    Door: Rolf18-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    slechte ervaring

    Hallo allemaal, ik heb laatst een macbook gekocht, hij was goedkoop en de levering was vrij snel, iets vertraagd maar dat kwam door postnl. ik krijg een laptop die er net uitziet maar nadat ik hem even gebruikt heb zie ik dat er een hele oude accu inzit en het beeldscherm helemaal los zit. het is een laptop voor school en de accu gaat maar een uur mee. dit is echt heel vervelend want ik kan er gewoon helemaal niks mee. ik kon hem laten repareren of mijn geld terug vragen maar daar heb ik mee gewacht omdat dat meer als 2 weken duurt terwijl ik echt een laptop voor mijn opleiding nodig heb! nu zeggen ze helaas na 14 dagen krijg je je geld niet meer terug. het wordt allemaal maar niet goed geregeld en niemand helpt me echt goed verder met een goede oplossing! ik vind het heel raar want je denkt gewoon een nette laptop te krijgen wel met wat krasjes maar je krijgt uiteindelijk een laptop waarvan het beeldscherm los zit en de accu gewoon niet meer bruikbaar is. er staat ook niks op hun site over dat er een hele oude accu inzit. als ik dit allemaal had geweten had ik het zeker niet gedaan en was ik gewoon voor een nieuwe gegaan want dit is gewoon heel vervelend. ik wil jullie zeggen denk goed na voordat je iets koopt hier!!!

    Door: Lenie12-02-2019
    Refurbo Klantenservice13-02-2019

    Hi Lenie, jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Laten we samen kijken hoe we dit toch tot een goede ervaring kunnen krijgen. Goed om te horen dat de laptop er wel netjes uitziet, maar vervelend van het scherm en de accu. Het scherm zal met de post zijn ontstaan is het vermoeden. De accu niet natuurlijk. Wij kiezen er bewust voor om de accu’s niet standaard te vervangen ivm milieu belasting en ook om de prijzen zo laag te kunnen houden. Natuurlijk moet de accu wel in zeer goede conditie zijn! Zou je een mailtje willen sturen naar de klantenservice? Onder de naam Lenie kan ik niets vinden, maar duik hier graag even in. We zien je berichtje graag tegemoet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    tiptop

    Eerste bestelling hier en ben tevreden. Snel geleverd in nette verpakking. Prijs was goed, vond alleen de webshop niet super snel reageren, maar is klein aandachtspuntje.

    Door: Ron Witjes12-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Zeer tevreden

    Erg tevreden over Refurbo. Snel geleverd in een mooie verpakking. Geeft veel vertrouwen

    Door: Elly Tax08-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    snel geleverd

    Mijn macbook was snel geleverd en ik vond het niet duur

    Door: C. Isayi06-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Correct geleverd

    Correcte levering naar tevredenheid. Geen minpunten.

    Door: Mevr. Boskes28-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Bestelling geleverd volgens afspraak

    Net bedrijf en levert volgens afspraak. Tevreden klant.

    Door: J. van Kamp18-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Nog niks ontvangen

    1 Jan 2019 een bestelling geplaatst, deze staat nog in behandeling op de website. Vervolgens meerdere mails verstuurd, ook geen enkele reactie hierop. Tevens heel slecht dat ze telefonisch niet te bereiken zijn.

    Door: Sinan Bektas 07-01-2019
    Refurbo Klantenservice11-01-2019

    Beste Sinan, vervelend om te horen dat er iets niet goed is gegaan met je bestelling. Bij het afronden van de bestelling heb je gekozen voor betalen na 14 dagen (via Klarna). Helaas heeft Klarna de bestelling niet goedgekeurd, waar wij helaas geen bericht van kregen. We hebben je inmiddels een mail gestuurd met de informatie en als je via iDeal wilt betalen kan dat natuurlijk altijd en heb je de bestelling de volgende dag in huis. Excuses voor de hinder en we hopen alsnog je bestelling in ontvangst te mogen nemen

    Vesna Medimorec30-01-2019

    Wij hebben gister een laptop bedteld, vandaag netjes binnen gekregen maar ook binnen 15 min teruggestuurd omdat het beschadigt is aan de achterzijde. Alsof er 3 x met een hamer is op geslagen. Dus voor de eerste keer besteld en geen goede ervaringen er mee. Wij vragen ons geld terug

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Snelle site

    Snel geleverd en ook een snelle site

    Door: Marieke de Wit03-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    gewoon goed

    Gewoon goed. Prima website

    Door: D. Hoedemakers31-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Website

    Fijne overzichtelijke website met goede prijzen.

    Door: Giebels24-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Prima in orde

    Cadeautje gekocht voor de feestdagen. Goede kwaliteit en snel ontvangen.

    Door: Arjen19-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Alles zoals je mag verwachten.

    Duidelijk systeem met de sterren en zoals verwacht is het ook geleverd. De volgende keer bestel ik hier zeker weer.

    Door: Antoine 13-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Zoals beloofd

    Via via bij Refurbo iets gekocht. Had een specifieke wens. Snel contact en precies geleverd zoals beloofd. 10 punten dus.

    Door: H. Schoenmaker11-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden klant

    Ben een tevreden klant van Refurbo. Ik vind de kwaliteit goed en het was ondanks de drukte met de feestdagen toch op tijd geleverd.

    Door: Alex Rovers06-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Zeer goede macbook

    Zeer tevreden met mijn ontvangen MacBook

    Door: Alain 04-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Goede shop

    Goede shop met goede prijzen. Heb voor de 2e keer besteld en is naar volle tevredenheid

    Door: Erik v A. 03-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Goed geleverd

    Heb een iPad gekocht als cadeautje en het is allemaal naar tevredenheid. Wel een dag later geleverd, maar dat kwam door PostNL dat het daar druk was.

    Door: Kelly30-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Desktop nog steeds NIET geleverd

    Ik heb afgelopen vrijdag 23/11 om 21.30 een HP desktop besteld en via iDEAL betaald. Helaas is mijn bestelling nog steeds NIET geleverd!!! Heb ook geen enkele bericht gehad !!!

    Door: Dhr. A. Ozturk28-11-2018
    Refurbo Klantenservice29-11-2018

    Beste heer Ozturk, het klopt volledig wat u zegt. Wij hebben uw bestelling afgelopen vrijdagavond ontvangen en het pakketje maandag naar u verstuurd via PostNL. Via ons systeem is er maandag ook een bericht verstuurd met de track-trace gegevens. Helaas lopen we tegen het probleem aan dat alles wat afgelopen vrijdag en maandag is verstuurd behoorlijk wat vertraging oploopt bij PostNL. Ivm Black Friday en Cyber Monday krijgt PostNL niet alle pakketten op tijd weg en zijn heel veel zendingen vertraagd. Track-trace geeft overigens wel aan dat uw zending vandaag zou moeten worden bezorgd. Ik zal u zo nog even een mail sturen met daarin de gegevens voor de zekerheid. Ik dank u hartelijk voor uw bestelling en uw geduld. Ik hoop dat ik u heb kunnen toelichten dat wij uw pakket tijdig hebben verstuurd, maar door enorme drukte bij PostNL pakketjes momenteel langer onderweg zijn.

    Refurbo Klantenservice29-11-2018

    Beste heer Ozturk, het klopt volledig wat u zegt. Wij hebben uw bestelling afgelopen vrijdagavond ontvangen en het pakketje maandag naar u verstuurd via PostNL. Via ons systeem is er maandag ook een bericht verstuurd met de track-trace gegevens. Helaas lopen we tegen het probleem aan dat alles wat afgelopen vrijdag en maandag is verstuurd behoorlijk wat vertraging oploopt bij PostNL. Ivm Black Friday en Cyber Monday krijgt PostNL niet alle pakketten op tijd weg en zijn heel veel zendingen vertraagd. Track-trace geeft overigens wel aan dat uw zending vandaag zou moeten worden bezorgd. Ik zal u zo nog even een mail sturen met daarin de gegevens voor de zekerheid. Ik dank u hartelijk voor uw bestelling en uw geduld. Ik hoop dat ik u heb kunnen toelichten dat wij uw pakket tijdig hebben verstuurd, maar door enorme drukte bij PostNL pakketjes momenteel langer onderweg zijn.

    Refurbo Klantenservice29-11-2018

    Beste heer Ozturk, het klopt volledig wat u zegt. Wij hebben uw bestelling afgelopen vrijdagavond ontvangen en het pakketje maandag naar u verstuurd via PostNL. Via ons systeem is er maandag ook een bericht verstuurd met de track-trace gegevens. Helaas lopen we tegen het probleem aan dat alles wat afgelopen vrijdag en maandag is verstuurd behoorlijk wat vertraging oploopt bij PostNL. Ivm Black Friday en Cyber Monday krijgt PostNL niet alle pakketten op tijd weg en zijn heel veel zendingen vertraagd. Track-trace geeft overigens wel aan dat uw zending vandaag zou moeten worden bezorgd. Ik zal u zo nog even een mail sturen met daarin de gegevens voor de zekerheid. Ik dank u hartelijk voor uw bestelling en uw geduld. Ik hoop dat ik u heb kunnen toelichten dat wij uw pakket tijdig hebben verstuurd, maar door enorme drukte bij PostNL pakketjes momenteel langer onderweg zijn.

    Tavo29-11-2018

    Is dit uiteindelijk verstuurd?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Goede kwaliteit

    Mijn eerste ervaringen met Refurbo zijn zeer positief. Ik heb hier een refurbished laptop gekocht en vind het van zeer goede kwaliteit. Ik kan het zeker aanbevelen. P.S. Ook netjes verpakt trouwens.

    Door: Andy Nguyen27-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Snelle levering

    Heb op vrijdag een MacBook besteld en ik had op vertraging gerekend. Zaterdagochtend het pakketje toch al binnen en in keurige staat. Zeer tevreden.

    Door: Ingrid v Hout 26-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    nooit meer!

    De computer was volgens hun "zo goed als nieuw" maar die was inacceptabel, oud, vies en beschadigd. Ik heb die dezelfde dag nog terug gestuurd en nu zit ik al een week op mijn geld te wachten...hoe lang moet ik nog wachten? erdmann5@home.nl

    Door: Peter Erdmann22-11-2018
    Peter Erdmann23-11-2018

    Goedemorgen heer Erdmann, ik heb zojuist de bevestiging ontvangen dat uw creditering is uitbetaald via de bank. Afhankelijk van uw bank zal dit snel weer zichtbaar zijn op uw rekening. Onze excuses voor de hinder die u heeft ondervonden en ik wens u nog een prettig weekend toe. Met vriendelijke groet, Martin (klantenservice)

    Refurbo Klantenservice26-11-2018

    Geachte heer Erdmann, we betreuren dat de geleverde zending niet naar wens is geleverd. Ik heb begrepen dat alles verder is afgehandeld. Overigens vind ik het sportief van u dat u nog als aanvulling onze reactie vanuit de klantenservice heeft geplaatst. Dank daarvoor en we zijn u natuurlijk altijd nog graag van dienst. Fijne dag nog toegewenst

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Levert op tijd

    Netjes op tijd geleverd en product voldoet zeker aan de verwachtingen. Positieve ervaring voor mij.

    Door: Sven H.20-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Goed

    Het bestellen ging makkelijk en kwam vertrouwd over. Alles is goed verlopen, alleen PostNL was eerder dan aangegeven op track-trace, dus toen was ik niet thuis. Een dag later had ik mijn pakketje alsnog binnen en ben er verder heel blij mee

    Door: Iris14-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Snel en stipt geleverd

    Snel en stipt geleverd

    Door: Astrid Helmink12-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Heel erg blij

    Alles volgens de afspraken en ben heel erg blij met mijn laptop. Bedankt

    Door: Mevr de Wit08-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Klantvriendelijk

    Heb hier al vaker iets besteld. Ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling en dit was heel klantvriendelijk opgelost. Ik blijf hier zeker bestellen.

    Door: Annie Voets02-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Chromebook

    Heb hier laatst een chromebook gekocht. Nieuw zijn ze ook niet super duur, maar vond t prijsverschil met een nieuwe toch nog wel groot, dus heb er eentje besteld. Ben er wel super blij mee en het is toch ook goed voor het milieu, dus voor mij een goede keus!

    Door: Peppijn25-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Tevreden

    Snelle levering en een hele mooie prijs. Zeer tevreden.

    Door: Bloks24-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Keurig geregeld

    Prettige overzichtelijke website en vind ze erg scherp aan de prijs. Heb na het plaatsen van mijn bestelling de volgende dag volgens verwachting ontvangen en alles werkt prima. Heeft dus aan alle verwachtingen voldaan en is daarmee dus keurig geregeld. Mijn volgende aankoop zal zeker hier zijn.

    Door: J. De Weerdt23-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Op tijd geleverd

    Bestelling was op tijd geleverd en bestellen via de shop ging vrij makkelijk

    Door: Fam Wouters22-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Mooi apparaat

    Heb een laptop gekocht. Natuurlijk niet het allernieuwste apparaat, maar dat is voor mij ook niet nodig. Wel een echt snelle laptop met een SSD, dus is zo opgestart. (zou ik sowieso iedereen aanbevelen).

    Netjes verpakt verder, dus de als nieuw ervaring was voor mij wel van toepassing. Ga er verder vanuit dat alles goed blijft werken en ik er nog wel een tijd plezier van heb.

    Door: E. Bokhoven19-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Verry happy

    I am verry happy with my desktop. It is fast and i got the next morning so that is quick

    Door: Ahmid17-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Duidelijke website

    Website is duidelijk en makkelijk in gebruik. Bestellen gaat makkelijk en de levertijden staat duidelijk aangegeven waardoor je direct weet wat je kan verwachten.

    Door: Monique ter Borg16-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    alles volgens afspraak

    Geleverd volgens afspraak en verder was alles naar tevredenheid

    Door: Jeanine Voets15-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Tweedehands?

    Eerlijk gezegd heb ik de indruk dat refurbo, misschien in tijden van drukte, het niet zo nauw neemt met het verschil tussen refurbished en tweedehands. De pc die ik kreeg opgestuurd, maakte erg veel lawaai. Ik heb er weinig verstand van, maar mij lijkt dat daar iets aan valt te doen met bijvoorbeeld nieuwe ventilatoren. Het beeldscherm was een versleten ding dat je in elke tweedehands zaak voor een paar tientjes op de kop tikt. Ik dacht dat refurbished betekende: gerenoveerd tot een kwaliteit die dicht in de buurt van nieuw ligt. Ik heb alles teruggestuurd en wel mijn geld terug gekregen.

    Door: Bart13-10-2018
    Refurbo Klantenservice15-10-2018

    Beste Bart, jammer om te horen dat je bestelling niet is wat je er van had verwacht. We krijgen inderdaad dagelijks veel bestellingen, maar dat mag natuurlijk niet betekenen dat de kwaliteit niet is wat je er van mag verwachten. Voor ons natuurlijk een leermoment. Ik kan helaas op basis van je voornaam geen gegeven van je vinden anders hadden we graag nog even contact met je opgenomen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    GEEN GELD TERUG

    Mijn moeder heeft voor mijn verjaardag een laptop bij jullie gekocht. Deze was helaas niet goed en is 2 weken geleden naar jullie opgestuurd.
    Nog geen geld terug gezien en geen reacties op haar mail. Ik EIS een gepaste oplossing.

    Door: Lieke12-10-2018
    Refurbo Klantenservice15-10-2018

    Beste Lieke, zou je even je gegeven willen mailen naar info@refurbo.nl? Dan zullen we daar meteen even naar kijken of daar ergens vertraging is ontstaan. Uiteraard hoef je je geen enkele zorgen te maken. Als iets wordt geretourneerd wordt altijd het geld teruggestort, het duurt alleen altijd enkele werkdagen na ontvangst.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Chrome voor studie

    Heb een prima chromebookje besteld voor mijn studie. Had nog wat vraagjes over Google OS en daar werd snel op gereageerd.

    Door: Thijs Coenen10-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Aan te bevelen

    Voor mijn zusje heb ik een laptop besteld voor haar school. Het is snel geleverd en zag er uit zoals beloofd.

    Door: Farid Ghoeluzah09-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    snelle levering en zeer tevreden

    Heb een macbook Pro besteld. Was zeer snel binnen, zag er perfect uit én het scheelde echt veel in de prijs in vergelijking met andere aanbieders.

    Door: Joost v t Veld04-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    leverd niet wat ze beloven.

    Besteld een macbook air 13 inch prijs 599,- euro, zo goed als nieuw 4,5 ster, Optisch in top staat stond er bij.
    werd snel geleverd. helaas een grote teleurstelling bij het zien van deze macbook. zwaar beschadigt aan de hoeken van het beeldscherm en totaal afgeleefd. de behuizing was rijp voor de sloop.
    Ik snap niet dat ze zoiets durven toe te sturen.
    voor mijn gevoel 1 ster en zogoed als versleten, waarde 100 euro.
    het koste mij 6,95 om retour te sturen en een hoop ergernis.


    Door: Allard01-10-2018
    Refurbo Klantenservice04-10-2018

    Beste Allard, vervelend om te horen dat je geen goede ervaring hebt met je geleverde MacBook. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Er is een grote vraag naar de MacBooks en mogelijk is er dan in de drukte iets niet weggegaan. Vervelend dat je hier de dupe van bent geworden. Ik zal mijn collega’s vragen om de verzendkosten te retourneren want dat lijkt me wel zo fair. Mocht je toch nog een perfecte MacBook willen ontvangen dan regelen we dat graag voor je.

    Farah 07-10-2018

    MacBook air 11 inch besteld. Bij de beschrijving stond ‘zeer goed’. Maar toen ik het daadwerkelijk thuis geleverd kreeg, zag ik dat MacBook heel slecht aantoe was. Heel veel krasjes en deukjes. Ook 2 krassen op het beeldscherm. Kon geen verbinding maken met mijn netwerk, maar toen de verbinding eenmaal was, laadde het super traag op. De accu was super slecht, na 20 min gebruikt te hebben (72 procent) viel de MacBook helemaal uit. Moest het aan fe stroom zetten. Ik heb het geretourneerd maar 8 euro verzendkosten moeten betalen.

    Peter Erdmann22-11-2018

    Ik wacht nog steeds op mijn geld.....

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Goede ervaringen

    Ik heb goede ervaringen met refurbo. Wel had postNl 1 dag vertraging met de levering, maar daar kan refurbo niet echt iets aan doen

    Door: Aniek 01-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    refurbished

    Mijn eerste ervaringen met Refurbo zijn goed. Heb een bestelling geplaatst en was de volgende ochtend al geleverd. Echt netjes en goed stevig ingepakt. Laptop was ook echt zo goed als nieuw. Ik zou dit zeker aanraden

    Door: B. van Genderen17-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    service

    goede prijzen en goede service. klantenservice reageert snel en denken met je mee.

    Door: Ronald27-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goeie prijzen

    Ik heb een computer gekocht bij refurbo en ik heb goeie ervaringen. SNel geleverd voor een goeie prijs.

    Door: Rudy Timmermans21-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    goed

    GOede prijs en ook snel geleverd.

    Door: Mats02-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Refurbo

    Ik ben heel erg positief over refurbo. Via via hier gekomen en super goeie Chromebook gekocht voor echt weinig geld!

    Door: Cathy v Dijk11-06-2018
    Jay20-12-2018

    Besteld en betaald reageren gewoon niet op mails en sturen een tracknummer wat zegt dat de zending nog niet is aangemeld ik ga aangifte doen van oplichting. Ben er klaar mee.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Fijn bedrijf

    Ik vind refurbo een heel fijn bedrijf. Ik heb een goed advies gekregen en mijn ipad werkt heel erg goed.

    Door: Crijnie van Wijchen22-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goedkope chromebook

    Ik heb hier een goedkope chromebook gekocht. Scheelt echt heel veel en ik zag eigenlijk niet eens dat ie gebruikt was. Ik ben er blij mee :)

    Door: Nikki vd Heijden23-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goede webshop

    Onlangs twee laptops gekocht. Deze waren in zo'n mooie staat dat ze wel nieuw leken. Ze zijn allebei goed en snel. Service is ook goed. Volgende dag in huis. Zeker een aanrader.

    Door: Rob 15-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Refurbo

    Zeer goede ervaringen met Refurbo. Heb hier al 2 keer iets gekocht en veel van mijn familieleden ook. Zeer nette refurbished apparatuur en als je een keer een vraagje hebt wordt er ook vlot gereageerd en dat vind ik net zo belangrijk.

    Door: Wilfred Haagsma11-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goede bedrijf

    Goede bedrijf om met zaken te doen.

    Door: Ashruf14-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    laptop bestelling

    Mijn eerste ervaring met refurbo is echt ontzettend goed! Ik heb een laptop gekocht die volgens de website zo goed als nieuw zou moeten zijn. Toen ik de laptop had ontvangen was deze echt helemaal als nieuw. Ben er super blij mee!

    Door: Margot Coldeweijer05-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    vaste computer

    Na mijn vaste computer te hebben besteld had ik deze op tijd in huis wat je tegenwoordig ook wel mag verwachten. Alles zag er prima uit, goed verpakt en werkte meteen. Ik kwam helaas tot de conclusie de desktop niet goed paste waar ik deze voor wilde gebruiken. Goede test voor de klantenservice... Ging zeer vlot en hier gingen ze heel erg makkelijk mee om, ik kon zo kiezen wat ik wilde en binnen 2 dagen was alles omgeruild voor precies wat ik wilde.. Voor mij geslaagd en mij zien jullie zeker de volgende keer weer terug!

    Door: Peter Groen14-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goede ervaringen

    Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn erg positief. Reageren snel op de mail en leveren goede refurbished producten

    Door: Johan06-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Echt goedkoop

    Heb hier voor echt heel weinig een hele goede laptop gekocht. Ik zou refurbo zeker aanbevelen en mijn zus gaat hier binnenkort ook iets kopen

    Door: Jerinde v Tuijlen15-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top website

    Heb zeer goede ervaring met Refurbo. Heb een laptop gekocht die ik de volgende ochtend al in huis had. Ook is het echt veel goedkoper dan bij anderen.

    Door: Martinus Brouwers17-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Refurbo

    Uw beoordeling