Refurbo
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer9,8

U bent nu bij:

Totaal

9,8

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

9
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

15-01-2018
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jerinde v Tuijlen

Refurbo - Echt goedkoop

Heb hier voor echt heel weinig een hele goede laptop gekocht. Ik zou refurbo zeker aanbevelen en mijn zus gaat hier binnenkort ook iets kopen

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
17-12-2017
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Martinus Brouwers

Refurbo - Top website

Heb zeer goede ervaring met Refurbo. Heb een laptop gekocht die ik de volgende ochtend al in huis had. Ook is het echt veel goedkoper dan bij anderen.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Refurbo

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Refurbo?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Refurbo

Refurbo is een leverancier van refurbished electronica die zij leveren met garantie. Refurbo richt zich op lage prijzen voor refurbished electronica met het oog op een betere planeet. Hoe meer refurbished electronica wordt verkocht hoe minder het milieu wordt belast.

Refurbished assortiment van Refurbo
Het assortiment van Refurbo bestaat uit refurbished laptops, computers, Chromebooks, tablets, telefoons en accessoires. In de toekomst wil Refurbo het assortiment gaan uitbreiden met meer refurbished consumenten electronica. Als je bij Refurbo een apparaat besteld kun je zelf naar wens het systeem upgraden met bijvoorbeeld meer werkgeheugen, een SSD of de garantie upgraden naar 2 of 3 jaar. Hierin biedt Refurbo de laagste online prijzen in combinatie met de beste kwaliteit refurbished hardware, een sterke propositie aldus Refurbo.
 
Diensten van Refurbo
Met het oog op de kwaliteit en het milieu heeft Refurbo het zogenoemde Refurbo Kwaliteits Keurmerk waar de klant zekerheid heeft op een milieuvriendelijk en 100% perfect refurbished apparaat. Zo worden alle producten op meer dan 25 punten zeer uitvoerig gecontroleerd door speciale gecertificeerde engineers. De technische kwaliteit van alle producten is volgens Refurbo uiterst constant en dit is een zeer belangrijk speerpunt van Refurbo, de beste kwaliteit voor de beste prijzen op het net. Ook de optische kwaliteit is een punt wat Refurbo onder een vergrootglas legt. Door een systeem op de website is duidelijk te zien wat de optische kwaliteit van een product is zodat de kans klein is dat een product bij aankomst toch tegenvalt. Refurbo stelt dat wanneer een klant niet tevreden is over de optische kwaliteit de klant het systeem kan omruilen tegen een beter product. Ook kan de klant natuurlijk gebruik maken van de wettelijke 14 dagen bedenktermijn, aldus Refurbo.

Zakelijke afdeling Refurbo 
Ook de zakelijke klanten kunnen terecht bij Refurbo. Hier hebben zij een speciale zakelijke afdeling voor met medewerkers die gespecialiseerd zijn in verschillende type organisaties. Een onderwijsklant heeft andere wensen dan een commerciële klant en hier spelen wij goed op in. Door uitmuntende servicevoorwaarden en met alle “know how” in huis kunnen bedrijven ook makkelijk overstappen naar refurbished apparatuur.  Refurbo heeft meer dan 20.000 producten op voorraad en kan hierdoor snel in grote identieke volumes leveren. Het complete proces van controle tot levering is eigen beheer dus hierin is de klant nooit afhankelijk van andere partijen en kan Refurbo altijd zijn beloftes nakomen.

Heb jij ervaringen met het bestellen van refurbished artikelen bij Refurbo? Laat dan hier jouw persoonlijke review achter!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!