NederlandReview

  Ervaringen Refurbo

  Refurbo is een leverancier van refurbished electronica die zij leveren met garantie. Refurbo richt zich op lage prijzen voor refurbished electronica met het oog op een betere planeet. Hoe meer refurbished electronica wordt verkocht hoe minder het milieu wordt belast.

  Refurbished assortiment van Refurbo
  Het assortiment van Refurbo bestaat uit refurbished laptops, computers, Chromebooks, tablets, telefoons en accessoires. In de toekomst wil Refurbo het assortiment gaan uitbreiden met meer refurbished consumenten electronica. Als je bij Refurbo een apparaat besteld kun je zelf naar wens het systeem upgraden met bijvoorbeeld meer werkgeheugen, een SSD of de garantie upgraden naar 2 of 3 jaar. Hierin biedt Refurbo de laagste online prijzen in combinatie met de beste kwaliteit refurbished hardware, een sterke propositie aldus Refurbo.
   
  Diensten van Refurbo
  Met het oog op de kwaliteit en het milieu heeft Refurbo het zogenoemde Refurbo Kwaliteits Keurmerk waar de klant zekerheid heeft op een milieuvriendelijk en 100% perfect refurbished apparaat. Zo worden alle producten op meer dan 25 punten zeer uitvoerig gecontroleerd door speciale gecertificeerde engineers. De technische kwaliteit van alle producten is volgens Refurbo uiterst constant en dit is een zeer belangrijk speerpunt van Refurbo, de beste kwaliteit voor de beste prijzen op het net. Ook de optische kwaliteit is een punt wat Refurbo onder een vergrootglas legt. Door een systeem op de website is duidelijk te zien wat de optische kwaliteit van een product is zodat de kans klein is dat een product bij aankomst toch tegenvalt. Refurbo stelt dat wanneer een klant niet tevreden is over de optische kwaliteit de klant het systeem kan omruilen tegen een beter product. Ook kan de klant natuurlijk gebruik maken van de wettelijke 14 dagen bedenktermijn, aldus Refurbo.

  Zakelijke afdeling Refurbo 
  Ook de zakelijke klanten kunnen terecht bij Refurbo. Hier hebben zij een speciale zakelijke afdeling voor met medewerkers die gespecialiseerd zijn in verschillende type organisaties. Een onderwijsklant heeft andere wensen dan een commerciële klant en hier spelen wij goed op in. Door uitmuntende servicevoorwaarden en met alle “know how” in huis kunnen bedrijven ook makkelijk overstappen naar refurbished apparatuur.  Refurbo heeft meer dan 20.000 producten op voorraad en kan hierdoor snel in grote identieke volumes leveren. Het complete proces van controle tot levering is eigen beheer dus hierin is de klant nooit afhankelijk van andere partijen en kan Refurbo altijd zijn beloftes nakomen.

  Heb jij ervaringen met het bestellen van refurbished artikelen bij Refurbo? Laat dan hier jouw persoonlijke review achter!

  Hoe beoordelen klanten van Refurbo deze winkel voor refurbished artikelen? Lees hun reviews!

  Refurbo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (34)

  8,6
  91% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8,6

  Service

  8,6

  Prijs

  8,8

  Leveren

  8,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Goed

  Iris14-11-2018

  Het bestellen ging makkelijk en kwam vertrouwd over. Alles is goed verlopen, alleen PostNL was eerder dan aangegeven op track-trace, dus toen was ik niet thuis. Een dag later had ik mijn pakketje alsnog binnen en ben er verder heel blij mee

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Snel en stipt geleverd

  Astrid Helmink12-11-2018

  Snel en stipt geleverd

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Heel erg blij

  Mevr de Wit08-11-2018

  Alles volgens de afspraken en ben heel erg blij met mijn laptop. Bedankt

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Klantvriendelijk

  Annie Voets02-11-2018

  Heb hier al vaker iets besteld. Ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling en dit was heel klantvriendelijk opgelost. Ik blijf hier zeker bestellen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Chromebook

  Peppijn25-10-2018

  Heb hier laatst een chromebook gekocht. Nieuw zijn ze ook niet super duur, maar vond t prijsverschil met een nieuwe toch nog wel groot, dus heb er eentje besteld. Ben er wel super blij mee en het is toch ook goed voor het milieu, dus voor mij een goede keus!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Tevreden

  Bloks24-10-2018

  Snelle levering en een hele mooie prijs. Zeer tevreden.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Keurig geregeld

  J. De Weerdt23-10-2018

  Prettige overzichtelijke website en vind ze erg scherp aan de prijs. Heb na het plaatsen van mijn bestelling de volgende dag volgens verwachting ontvangen en alles werkt prima. Heeft dus aan alle verwachtingen voldaan en is daarmee dus keurig geregeld. Mijn volgende aankoop zal zeker hier zijn.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Op tijd geleverd

  Fam Wouters22-10-2018

  Bestelling was op tijd geleverd en bestellen via de shop ging vrij makkelijk

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Mooi apparaat

  E. Bokhoven19-10-2018

  Heb een laptop gekocht. Natuurlijk niet het allernieuwste apparaat, maar dat is voor mij ook niet nodig. Wel een echt snelle laptop met een SSD, dus is zo opgestart. (zou ik sowieso iedereen aanbevelen).

  Netjes verpakt verder, dus de als nieuw ervaring was voor mij wel van toepassing. Ga er verder vanuit dat alles goed blijft werken en ik er nog wel een tijd plezier van heb.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Verry happy

  Ahmid17-10-2018

  I am verry happy with my desktop. It is fast and i got the next morning so that is quick

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Duidelijke website

  Monique ter Borg16-10-2018

  Website is duidelijk en makkelijk in gebruik. Bestellen gaat makkelijk en de levertijden staat duidelijk aangegeven waardoor je direct weet wat je kan verwachten.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  alles volgens afspraak

  Jeanine Voets15-10-2018

  Geleverd volgens afspraak en verder was alles naar tevredenheid

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Tweedehands?

  Bart13-10-2018

  Eerlijk gezegd heb ik de indruk dat refurbo, misschien in tijden van drukte, het niet zo nauw neemt met het verschil tussen refurbished en tweedehands. De pc die ik kreeg opgestuurd, maakte erg veel lawaai. Ik heb er weinig verstand van, maar mij lijkt dat daar iets aan valt te doen met bijvoorbeeld nieuwe ventilatoren. Het beeldscherm was een versleten ding dat je in elke tweedehands zaak voor een paar tientjes op de kop tikt. Ik dacht dat refurbished betekende: gerenoveerd tot een kwaliteit die dicht in de buurt van nieuw ligt. Ik heb alles teruggestuurd en wel mijn geld terug gekregen.

  Refurbo Klantenservice15-10-2018

  Beste Bart, jammer om te horen dat je bestelling niet is wat je er van had verwacht. We krijgen inderdaad dagelijks veel bestellingen, maar dat mag natuurlijk niet betekenen dat de kwaliteit niet is wat je er van mag verwachten. Voor ons natuurlijk een leermoment. Ik kan helaas op basis van je voornaam geen gegeven van je vinden anders hadden we graag nog even contact met je opgenomen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  GEEN GELD TERUG

  Lieke12-10-2018

  Mijn moeder heeft voor mijn verjaardag een laptop bij jullie gekocht. Deze was helaas niet goed en is 2 weken geleden naar jullie opgestuurd.
  Nog geen geld terug gezien en geen reacties op haar mail. Ik EIS een gepaste oplossing.

  Refurbo Klantenservice15-10-2018

  Beste Lieke, zou je even je gegeven willen mailen naar info@refurbo.nl? Dan zullen we daar meteen even naar kijken of daar ergens vertraging is ontstaan. Uiteraard hoef je je geen enkele zorgen te maken. Als iets wordt geretourneerd wordt altijd het geld teruggestort, het duurt alleen altijd enkele werkdagen na ontvangst.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Chrome voor studie

  Thijs Coenen10-10-2018

  Heb een prima chromebookje besteld voor mijn studie. Had nog wat vraagjes over Google OS en daar werd snel op gereageerd.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Aan te bevelen

  Farid Ghoeluzah09-10-2018

  Voor mijn zusje heb ik een laptop besteld voor haar school. Het is snel geleverd en zag er uit zoals beloofd.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  snelle levering en zeer tevreden

  Joost v t Veld04-10-2018

  Heb een macbook Pro besteld. Was zeer snel binnen, zag er perfect uit én het scheelde echt veel in de prijs in vergelijking met andere aanbieders.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  leverd niet wat ze beloven.

  Allard01-10-2018

  Besteld een macbook air 13 inch prijs 599,- euro, zo goed als nieuw 4,5 ster, Optisch in top staat stond er bij.
  werd snel geleverd. helaas een grote teleurstelling bij het zien van deze macbook. zwaar beschadigt aan de hoeken van het beeldscherm en totaal afgeleefd. de behuizing was rijp voor de sloop.
  Ik snap niet dat ze zoiets durven toe te sturen.
  voor mijn gevoel 1 ster en zogoed als versleten, waarde 100 euro.
  het koste mij 6,95 om retour te sturen en een hoop ergernis.


  Refurbo Klantenservice04-10-2018

  Beste Allard, vervelend om te horen dat je geen goede ervaring hebt met je geleverde MacBook. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Er is een grote vraag naar de MacBooks en mogelijk is er dan in de drukte iets niet weggegaan. Vervelend dat je hier de dupe van bent geworden. Ik zal mijn collega’s vragen om de verzendkosten te retourneren want dat lijkt me wel zo fair. Mocht je toch nog een perfecte MacBook willen ontvangen dan regelen we dat graag voor je.

  Farah 07-10-2018

  MacBook air 11 inch besteld. Bij de beschrijving stond ‘zeer goed’. Maar toen ik het daadwerkelijk thuis geleverd kreeg, zag ik dat MacBook heel slecht aantoe was. Heel veel krasjes en deukjes. Ook 2 krassen op het beeldscherm. Kon geen verbinding maken met mijn netwerk, maar toen de verbinding eenmaal was, laadde het super traag op. De accu was super slecht, na 20 min gebruikt te hebben (72 procent) viel de MacBook helemaal uit. Moest het aan fe stroom zetten. Ik heb het geretourneerd maar 8 euro verzendkosten moeten betalen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  Goede ervaringen

  Aniek 01-10-2018

  Ik heb goede ervaringen met refurbo. Wel had postNl 1 dag vertraging met de levering, maar daar kan refurbo niet echt iets aan doen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  refurbished

  B. van Genderen17-09-2018

  Mijn eerste ervaringen met Refurbo zijn goed. Heb een bestelling geplaatst en was de volgende ochtend al geleverd. Echt netjes en goed stevig ingepakt. Laptop was ook echt zo goed als nieuw. Ik zou dit zeker aanraden

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  service

  Ronald27-08-2018

  goede prijzen en goede service. klantenservice reageert snel en denken met je mee.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Goeie prijzen

  Rudy Timmermans21-08-2018

  Ik heb een computer gekocht bij refurbo en ik heb goeie ervaringen. SNel geleverd voor een goeie prijs.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  goed

  Mats02-07-2018

  GOede prijs en ook snel geleverd.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Refurbo

  Cathy v Dijk11-06-2018

  Ik ben heel erg positief over refurbo. Via via hier gekomen en super goeie Chromebook gekocht voor echt weinig geld!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Fijn bedrijf

  Crijnie van Wijchen22-05-2018

  Ik vind refurbo een heel fijn bedrijf. Ik heb een goed advies gekregen en mijn ipad werkt heel erg goed.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Goedkope chromebook

  Nikki vd Heijden23-04-2018

  Ik heb hier een goedkope chromebook gekocht. Scheelt echt heel veel en ik zag eigenlijk niet eens dat ie gebruikt was. Ik ben er blij mee :)

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Goede webshop

  Rob 15-04-2018

  Onlangs twee laptops gekocht. Deze waren in zo'n mooie staat dat ze wel nieuw leken. Ze zijn allebei goed en snel. Service is ook goed. Volgende dag in huis. Zeker een aanrader.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Refurbo

  Wilfred Haagsma11-04-2018

  Zeer goede ervaringen met Refurbo. Heb hier al 2 keer iets gekocht en veel van mijn familieleden ook. Zeer nette refurbished apparatuur en als je een keer een vraagje hebt wordt er ook vlot gereageerd en dat vind ik net zo belangrijk.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Goede bedrijf

  Ashruf14-03-2018

  Goede bedrijf om met zaken te doen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  laptop bestelling

  Margot Coldeweijer05-03-2018

  Mijn eerste ervaring met refurbo is echt ontzettend goed! Ik heb een laptop gekocht die volgens de website zo goed als nieuw zou moeten zijn. Toen ik de laptop had ontvangen was deze echt helemaal als nieuw. Ben er super blij mee!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  vaste computer

  Peter Groen14-02-2018

  Na mijn vaste computer te hebben besteld had ik deze op tijd in huis wat je tegenwoordig ook wel mag verwachten. Alles zag er prima uit, goed verpakt en werkte meteen. Ik kwam helaas tot de conclusie de desktop niet goed paste waar ik deze voor wilde gebruiken. Goede test voor de klantenservice... Ging zeer vlot en hier gingen ze heel erg makkelijk mee om, ik kon zo kiezen wat ik wilde en binnen 2 dagen was alles omgeruild voor precies wat ik wilde.. Voor mij geslaagd en mij zien jullie zeker de volgende keer weer terug!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Goede ervaringen

  Johan06-02-2018

  Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn erg positief. Reageren snel op de mail en leveren goede refurbished producten

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Echt goedkoop

  Jerinde v Tuijlen15-01-2018

  Heb hier voor echt heel weinig een hele goede laptop gekocht. Ik zou refurbo zeker aanbevelen en mijn zus gaat hier binnenkort ook iets kopen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Top website

  Martinus Brouwers17-12-2017

  Heb zeer goede ervaring met Refurbo. Heb een laptop gekocht die ik de volgende ochtend al in huis had. Ook is het echt veel goedkoper dan bij anderen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Refurbo

  Uw beoordeling