NederlandReview

    Ervaringen Refurbo

    Refurbo is een leverancier van refurbished electronica die zij leveren met garantie. Refurbo richt zich op lage prijzen voor refurbished electronica met het oog op een betere planeet. Hoe meer refurbished electronica wordt verkocht hoe minder het milieu wordt belast.

    Refurbished assortiment van Refurbo
    Het assortiment van Refurbo bestaat uit refurbished laptops, computers, Chromebooks, tablets, telefoons en accessoires. In de toekomst wil Refurbo het assortiment gaan uitbreiden met meer refurbished consumenten electronica. Als je bij Refurbo een apparaat besteld kun je zelf naar wens het systeem upgraden met bijvoorbeeld meer werkgeheugen, een SSD of de garantie upgraden naar 2 of 3 jaar. Hierin biedt Refurbo de laagste online prijzen in combinatie met de beste kwaliteit refurbished hardware, een sterke propositie aldus Refurbo.
     
    Diensten van Refurbo
    Met het oog op de kwaliteit en het milieu heeft Refurbo het zogenoemde Refurbo Kwaliteits Keurmerk waar de klant zekerheid heeft op een milieuvriendelijk en 100% perfect refurbished apparaat. Zo worden alle producten op meer dan 25 punten zeer uitvoerig gecontroleerd door speciale gecertificeerde engineers. De technische kwaliteit van alle producten is volgens Refurbo uiterst constant en dit is een zeer belangrijk speerpunt van Refurbo, de beste kwaliteit voor de beste prijzen op het net. Ook de optische kwaliteit is een punt wat Refurbo onder een vergrootglas legt. Door een systeem op de website is duidelijk te zien wat de optische kwaliteit van een product is zodat de kans klein is dat een product bij aankomst toch tegenvalt. Refurbo stelt dat wanneer een klant niet tevreden is over de optische kwaliteit de klant het systeem kan omruilen tegen een beter product. Ook kan de klant natuurlijk gebruik maken van de wettelijke 14 dagen bedenktermijn, aldus Refurbo.

    Zakelijke afdeling Refurbo 
    Ook de zakelijke klanten kunnen terecht bij Refurbo. Hier hebben zij een speciale zakelijke afdeling voor met medewerkers die gespecialiseerd zijn in verschillende type organisaties. Een onderwijsklant heeft andere wensen dan een commerciële klant en hier spelen wij goed op in. Door uitmuntende servicevoorwaarden en met alle “know how” in huis kunnen bedrijven ook makkelijk overstappen naar refurbished apparatuur.  Refurbo heeft meer dan 20.000 producten op voorraad en kan hierdoor snel in grote identieke volumes leveren. Het complete proces van controle tot levering is eigen beheer dus hierin is de klant nooit afhankelijk van andere partijen en kan Refurbo altijd zijn beloftes nakomen.

    Heb jij ervaringen met het bestellen van refurbished artikelen bij Refurbo? Laat dan hier jouw persoonlijke review achter!

    Hoe beoordelen klanten van Refurbo deze winkel voor refurbished artikelen? Lees hun reviews!

    Refurbo
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (34)

    8,6
    91% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,6

    Service

    8,6

    Prijs

    8,8

    Leveren

    8,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goed

    Iris14-11-2018

    Het bestellen ging makkelijk en kwam vertrouwd over. Alles is goed verlopen, alleen PostNL was eerder dan aangegeven op track-trace, dus toen was ik niet thuis. Een dag later had ik mijn pakketje alsnog binnen en ben er verder heel blij mee

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Snel en stipt geleverd

    Astrid Helmink12-11-2018

    Snel en stipt geleverd

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Heel erg blij

    Mevr de Wit08-11-2018

    Alles volgens de afspraken en ben heel erg blij met mijn laptop. Bedankt

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Klantvriendelijk

    Annie Voets02-11-2018

    Heb hier al vaker iets besteld. Ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling en dit was heel klantvriendelijk opgelost. Ik blijf hier zeker bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Chromebook

    Peppijn25-10-2018

    Heb hier laatst een chromebook gekocht. Nieuw zijn ze ook niet super duur, maar vond t prijsverschil met een nieuwe toch nog wel groot, dus heb er eentje besteld. Ben er wel super blij mee en het is toch ook goed voor het milieu, dus voor mij een goede keus!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Tevreden

    Bloks24-10-2018

    Snelle levering en een hele mooie prijs. Zeer tevreden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Keurig geregeld

    J. De Weerdt23-10-2018

    Prettige overzichtelijke website en vind ze erg scherp aan de prijs. Heb na het plaatsen van mijn bestelling de volgende dag volgens verwachting ontvangen en alles werkt prima. Heeft dus aan alle verwachtingen voldaan en is daarmee dus keurig geregeld. Mijn volgende aankoop zal zeker hier zijn.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Op tijd geleverd

    Fam Wouters22-10-2018

    Bestelling was op tijd geleverd en bestellen via de shop ging vrij makkelijk

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Mooi apparaat

    E. Bokhoven19-10-2018

    Heb een laptop gekocht. Natuurlijk niet het allernieuwste apparaat, maar dat is voor mij ook niet nodig. Wel een echt snelle laptop met een SSD, dus is zo opgestart. (zou ik sowieso iedereen aanbevelen).

    Netjes verpakt verder, dus de als nieuw ervaring was voor mij wel van toepassing. Ga er verder vanuit dat alles goed blijft werken en ik er nog wel een tijd plezier van heb.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Verry happy

    Ahmid17-10-2018

    I am verry happy with my desktop. It is fast and i got the next morning so that is quick

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Duidelijke website

    Monique ter Borg16-10-2018

    Website is duidelijk en makkelijk in gebruik. Bestellen gaat makkelijk en de levertijden staat duidelijk aangegeven waardoor je direct weet wat je kan verwachten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    alles volgens afspraak

    Jeanine Voets15-10-2018

    Geleverd volgens afspraak en verder was alles naar tevredenheid

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Tweedehands?

    Bart13-10-2018

    Eerlijk gezegd heb ik de indruk dat refurbo, misschien in tijden van drukte, het niet zo nauw neemt met het verschil tussen refurbished en tweedehands. De pc die ik kreeg opgestuurd, maakte erg veel lawaai. Ik heb er weinig verstand van, maar mij lijkt dat daar iets aan valt te doen met bijvoorbeeld nieuwe ventilatoren. Het beeldscherm was een versleten ding dat je in elke tweedehands zaak voor een paar tientjes op de kop tikt. Ik dacht dat refurbished betekende: gerenoveerd tot een kwaliteit die dicht in de buurt van nieuw ligt. Ik heb alles teruggestuurd en wel mijn geld terug gekregen.

    Refurbo Klantenservice15-10-2018

    Beste Bart, jammer om te horen dat je bestelling niet is wat je er van had verwacht. We krijgen inderdaad dagelijks veel bestellingen, maar dat mag natuurlijk niet betekenen dat de kwaliteit niet is wat je er van mag verwachten. Voor ons natuurlijk een leermoment. Ik kan helaas op basis van je voornaam geen gegeven van je vinden anders hadden we graag nog even contact met je opgenomen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    GEEN GELD TERUG

    Lieke12-10-2018

    Mijn moeder heeft voor mijn verjaardag een laptop bij jullie gekocht. Deze was helaas niet goed en is 2 weken geleden naar jullie opgestuurd.
    Nog geen geld terug gezien en geen reacties op haar mail. Ik EIS een gepaste oplossing.

    Refurbo Klantenservice15-10-2018

    Beste Lieke, zou je even je gegeven willen mailen naar info@refurbo.nl? Dan zullen we daar meteen even naar kijken of daar ergens vertraging is ontstaan. Uiteraard hoef je je geen enkele zorgen te maken. Als iets wordt geretourneerd wordt altijd het geld teruggestort, het duurt alleen altijd enkele werkdagen na ontvangst.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Chrome voor studie

    Thijs Coenen10-10-2018

    Heb een prima chromebookje besteld voor mijn studie. Had nog wat vraagjes over Google OS en daar werd snel op gereageerd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Aan te bevelen

    Farid Ghoeluzah09-10-2018

    Voor mijn zusje heb ik een laptop besteld voor haar school. Het is snel geleverd en zag er uit zoals beloofd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    snelle levering en zeer tevreden

    Joost v t Veld04-10-2018

    Heb een macbook Pro besteld. Was zeer snel binnen, zag er perfect uit én het scheelde echt veel in de prijs in vergelijking met andere aanbieders.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    leverd niet wat ze beloven.

    Allard01-10-2018

    Besteld een macbook air 13 inch prijs 599,- euro, zo goed als nieuw 4,5 ster, Optisch in top staat stond er bij.
    werd snel geleverd. helaas een grote teleurstelling bij het zien van deze macbook. zwaar beschadigt aan de hoeken van het beeldscherm en totaal afgeleefd. de behuizing was rijp voor de sloop.
    Ik snap niet dat ze zoiets durven toe te sturen.
    voor mijn gevoel 1 ster en zogoed als versleten, waarde 100 euro.
    het koste mij 6,95 om retour te sturen en een hoop ergernis.


    Refurbo Klantenservice04-10-2018

    Beste Allard, vervelend om te horen dat je geen goede ervaring hebt met je geleverde MacBook. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Er is een grote vraag naar de MacBooks en mogelijk is er dan in de drukte iets niet weggegaan. Vervelend dat je hier de dupe van bent geworden. Ik zal mijn collega’s vragen om de verzendkosten te retourneren want dat lijkt me wel zo fair. Mocht je toch nog een perfecte MacBook willen ontvangen dan regelen we dat graag voor je.

    Farah 07-10-2018

    MacBook air 11 inch besteld. Bij de beschrijving stond ‘zeer goed’. Maar toen ik het daadwerkelijk thuis geleverd kreeg, zag ik dat MacBook heel slecht aantoe was. Heel veel krasjes en deukjes. Ook 2 krassen op het beeldscherm. Kon geen verbinding maken met mijn netwerk, maar toen de verbinding eenmaal was, laadde het super traag op. De accu was super slecht, na 20 min gebruikt te hebben (72 procent) viel de MacBook helemaal uit. Moest het aan fe stroom zetten. Ik heb het geretourneerd maar 8 euro verzendkosten moeten betalen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Goede ervaringen

    Aniek 01-10-2018

    Ik heb goede ervaringen met refurbo. Wel had postNl 1 dag vertraging met de levering, maar daar kan refurbo niet echt iets aan doen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    refurbished

    B. van Genderen17-09-2018

    Mijn eerste ervaringen met Refurbo zijn goed. Heb een bestelling geplaatst en was de volgende ochtend al geleverd. Echt netjes en goed stevig ingepakt. Laptop was ook echt zo goed als nieuw. Ik zou dit zeker aanraden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    service

    Ronald27-08-2018

    goede prijzen en goede service. klantenservice reageert snel en denken met je mee.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goeie prijzen

    Rudy Timmermans21-08-2018

    Ik heb een computer gekocht bij refurbo en ik heb goeie ervaringen. SNel geleverd voor een goeie prijs.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    goed

    Mats02-07-2018

    GOede prijs en ook snel geleverd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Refurbo

    Cathy v Dijk11-06-2018

    Ik ben heel erg positief over refurbo. Via via hier gekomen en super goeie Chromebook gekocht voor echt weinig geld!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Fijn bedrijf

    Crijnie van Wijchen22-05-2018

    Ik vind refurbo een heel fijn bedrijf. Ik heb een goed advies gekregen en mijn ipad werkt heel erg goed.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goedkope chromebook

    Nikki vd Heijden23-04-2018

    Ik heb hier een goedkope chromebook gekocht. Scheelt echt heel veel en ik zag eigenlijk niet eens dat ie gebruikt was. Ik ben er blij mee :)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goede webshop

    Rob 15-04-2018

    Onlangs twee laptops gekocht. Deze waren in zo'n mooie staat dat ze wel nieuw leken. Ze zijn allebei goed en snel. Service is ook goed. Volgende dag in huis. Zeker een aanrader.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Refurbo

    Wilfred Haagsma11-04-2018

    Zeer goede ervaringen met Refurbo. Heb hier al 2 keer iets gekocht en veel van mijn familieleden ook. Zeer nette refurbished apparatuur en als je een keer een vraagje hebt wordt er ook vlot gereageerd en dat vind ik net zo belangrijk.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goede bedrijf

    Ashruf14-03-2018

    Goede bedrijf om met zaken te doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    laptop bestelling

    Margot Coldeweijer05-03-2018

    Mijn eerste ervaring met refurbo is echt ontzettend goed! Ik heb een laptop gekocht die volgens de website zo goed als nieuw zou moeten zijn. Toen ik de laptop had ontvangen was deze echt helemaal als nieuw. Ben er super blij mee!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    vaste computer

    Peter Groen14-02-2018

    Na mijn vaste computer te hebben besteld had ik deze op tijd in huis wat je tegenwoordig ook wel mag verwachten. Alles zag er prima uit, goed verpakt en werkte meteen. Ik kwam helaas tot de conclusie de desktop niet goed paste waar ik deze voor wilde gebruiken. Goede test voor de klantenservice... Ging zeer vlot en hier gingen ze heel erg makkelijk mee om, ik kon zo kiezen wat ik wilde en binnen 2 dagen was alles omgeruild voor precies wat ik wilde.. Voor mij geslaagd en mij zien jullie zeker de volgende keer weer terug!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goede ervaringen

    Johan06-02-2018

    Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn erg positief. Reageren snel op de mail en leveren goede refurbished producten

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Echt goedkoop

    Jerinde v Tuijlen15-01-2018

    Heb hier voor echt heel weinig een hele goede laptop gekocht. Ik zou refurbo zeker aanbevelen en mijn zus gaat hier binnenkort ook iets kopen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top website

    Martinus Brouwers17-12-2017

    Heb zeer goede ervaring met Refurbo. Heb een laptop gekocht die ik de volgende ochtend al in huis had. Ook is het echt veel goedkoper dan bij anderen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Refurbo

    Uw beoordeling