NederlandReview

    Ervaringen Refurbo

    Refurbo is een leverancier van refurbished electronica die zij leveren met garantie. Refurbo richt zich op lage prijzen voor refurbished electronica met het oog op een betere planeet. Hoe meer refurbished electronica wordt verkocht hoe minder het milieu wordt belast.

    Refurbished assortiment van Refurbo
    Het assortiment van Refurbo bestaat uit refurbished laptops, computers, Chromebooks, tablets, telefoons en accessoires. In de toekomst wil Refurbo het assortiment gaan uitbreiden met meer refurbished consumenten electronica. Als je bij Refurbo een apparaat besteld kun je zelf naar wens het systeem upgraden met bijvoorbeeld meer werkgeheugen, een SSD of de garantie upgraden naar 2 of 3 jaar. Hierin biedt Refurbo de laagste online prijzen in combinatie met de beste kwaliteit refurbished hardware, een sterke propositie aldus Refurbo.

    Diensten van Refurbo

    Met het oog op de kwaliteit en het milieu heeft Refurbo het zogenoemde Refurbo Kwaliteits Keurmerk waar de klant zekerheid heeft op een milieuvriendelijk en 100% perfect refurbished apparaat. Zo worden alle producten op meer dan 25 punten zeer uitvoerig gecontroleerd door speciale gecertificeerde engineers. De technische kwaliteit van alle producten is volgens Refurbo uiterst constant en dit is een zeer belangrijk speerpunt van Refurbo, de beste kwaliteit voor de beste prijzen op het net. Ook de optische kwaliteit is een punt wat Refurbo onder een vergrootglas legt. Door een systeem op de website is duidelijk te zien wat de optische kwaliteit van een product is zodat de kans klein is dat een product bij aankomst toch tegenvalt. Refurbo stelt dat wanneer een klant niet tevreden is over de optische kwaliteit de klant het systeem kan omruilen tegen een beter product. Ook kan de klant natuurlijk gebruik maken van de wettelijke 14 dagen bedenktermijn, aldus Refurbo.

    Refurbished MacBook Pro w/ Touchbar Unboxing

    Zakelijke afdeling Refurbo

    Ook de zakelijke klanten kunnen terecht bij Refurbo. Hier hebben zij een speciale zakelijke afdeling voor met medewerkers die gespecialiseerd zijn in verschillende type organisaties. Een onderwijsklant heeft andere wensen dan een commerciële klant en hier spelen wij goed op in. Door uitmuntende servicevoorwaarden en met alle “know how” in huis kunnen bedrijven ook makkelijk overstappen naar refurbished apparatuur. Refurbo heeft meer dan 20.000 producten op voorraad en kan hierdoor snel in grote identieke volumes leveren. Het complete proces van controle tot levering is eigen beheer dus hierin is de klant nooit afhankelijk van andere partijen en kan Refurbo altijd zijn beloftes nakomen.

    Heb jij ervaringen met het bestellen van refurbished artikelen bij Refurbo? Laat dan hier jouw persoonlijke review achter!

    Hoe beoordelen klanten van Refurbo deze winkel voor refurbished artikelen? Lees hun reviews!

    Refurbo
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (140)

    8.2
    84% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.2
    Service
    rating
    8
    Prijs
    rating
    8.6
    Leveren
    rating
    8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Pcs

    Koop al jaren bij Refurbo en ben nog altijd zeer tevreden klant. Voor thuiswerkers bij ons op kantoor recent aantal systemen ingekocht en bevallen zeer goed

    Door: D v Houten 29-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Laptop hp

    Bestel hier niet! Laptop besteld deze was na enkele weken defect. Zou omgeruild worden. Zit al 4 maanden op vervanging te wachten. Bedrijf is telefonisch “door Corona” niet bereikbaar. Reageren niet op mails, dragen een keurmerk maar dit stelt niks voor want het keurmerk kan ook niet helpen na 1 maand wachten. OPLICHTING

    Door: Maarten 27-05-2020
    Chris 27-05-2020

    Reageren niet op mails en door Corona kunnen ze geen telefoon opnemen. Ik denk dat ze bang zijn voor “ telefonische besmettingen” al 2 maanden geen reactie op mails en niet telefonisch bereikbaar. Probeer het dagelijks. Teller staat nu op 30 mails en 100 telefoontjes waar standaard “ivm Corona niet bereikbaar”

    Maarten 28-05-2020

    Het betreft trouwens een Dell Latitude E6220. Ik had dit foutief in het onderwerp getypt maar kan dit niet meer aanpassen. ordernummer: # 6002113658

    Maarten 28-05-2020

    Er staat ik zou hier weer kopen JA. Dit heb ik niet gezien hoe je dit kon aanpassen. het antwoord moet namelijk NEE zijn. Voor nu wil z.s.m. mijn laptop ontvangen (binnen 2 dagen), en anders mijn geld terug. Zo niet ga ik actie ondernemen en aangifte doen voor oplichting en verdere stappen ondernemen. Heb ook al mijn klacht bij het keurmerk neergelegd, na 3 pogingen is het in behandeling genomen maar die reageren ook niet dus wat mij betreft zou ik als consument geen waarde hechten aan dit Webshop Keurmerk (keurmerk.info)

    Maarten 28-05-2020

    Webshop Keurmerk heeft geen telefoonnummer. Deze stichting heeft een chat functie die al ruim 3 maanden niet werkt. Altijd offline. Dit wekt geen vertrouwen.

    Refurbo Klantenservice 28-05-2020

    Beste Maarten, ik ben er even ingedoken en het verhaal speelt inderdaad al sinds april (geen 4 maanden), maar het duurt inderdaad erg lang. Ik zie overigens wel dat op al je mails is gereageerd, maar mijn collega's hadden het hier echter beter moeten doen. Excuus daarvoor. Er zal zo een collega contact met je opnemen om het alsnog vandaag op te lossen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    MacBook Pro

    Ik heb deze laptop 2x moeten bestellen, voor aleer ik ze kon betalen. Uiteindelijk is de eerste bestelling geannuleerd geweest en is dit toch gelukt. Levering was zeer snel!

    Bij de laptop zen zie je wel gebruikers sporen (zeer miniem), maar hij werkt zeer goed! Een kleine tip is nog om de poorten van de laptop beter uit te kuisen voor het verzenden.ik vond namelijk een stukje hout en veel stof in mijn usb poorten terug.

    Door: Emma 26-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Een laptop

    Fijn bedrijf en komen beloftes na

    Door: De Haan 25-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    MacBook Pro 13 inch

    Mijn bestelling is binnen en voldoet aan alle verwachtingen. Netjes verpakt en toch nog snel geleverd

    Door: Patrick A. 22-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Topservice

    Ik had een probleempje met de laptop die ik een jaar geleden had gekocht. Heel netjes opgelost. 10 punten

    Door: Dennis 20-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Laptop

    Super snelle levering ondanks Corona

    Door: Diana vd Wal 13-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Macbook

    Overzichtelijke site en toch nog snel geleverd

    Door: Valerie 12-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    MacBook Pro

    Eigenlijk helemaal geen sterren.
    ‘Zo goed als nieuw’ besteld maar er zaten allemaal deuken in. Kreeg ik vervolgens een nieuwe en na een tijdje werkte hij super langzaam. Op een gegeven moment ging hij niet meer aan. Toen ik het had opgestuurd voor de reparatie duurde het bijna 3 weken tot dat ik hem weer terug kreeg en toen ik hem terug kreeg werkte hij nog steeds niet. De oplader die ik terug had gekregen was oud en vies (niet de mijne). Vervolgens werd mij een nieuwe laptop beloofd maar duurde dat ook langer dan twee weken voordat die binnen kwam. Dit gebeurde allemaal in 6 maanden terwijl ik hem als zo goed als nieuw had besteld. Ook wordt er niet altijd gereageerd op de mail. Heel onprofessioneel en schandalig.

    Door: N. 09-05-2020
    Refurbo Klantenservice 11-05-2020

    Beste N. Zou je hierover eens contact op kunnen nemen met onze klantenservice op info@refurbo.nl? Dit is niet de manier waarop wij werken en als dit het geval is zullen we dit uiteraard alsnog direct oplossen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Laptop

    Een dikke pluim voor Refurbo. Vriendelijk personeel en komt de beloftes na

    Door: Henk de Rooij 08-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Notebook

    Ivm langdurig thuiswerken toch maar een andere laptop aangeschaft. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten van een refurbished laptop. Ik was aangenaam verrast en volgens mij werkt dit net zo snel als een nieuwe laptop

    Door: Marianne van den Brink 07-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Laptop

    Overzichtelijke website en eerlijke prijzen. Een refurbished laptop vind ik ook meer dan goed voor mijn kinderen

    Door: Renske 06-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Laptop

    Goed Service voor goede prijs

    Door: Zacharia B. 04-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Vaste desktop

    Vlotte levering ondanks Corona voor een goede prijs

    Door: Bram Noels 30-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    MacBook

    Bestelling goed verlopen en tevreden met producten

    Door: Marc v Gerven 29-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Laptop

    Zeer tevreden klant!! Bestelling snel binnen en ziet er toppie uit

    Door: Stephanie 29-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Laptop HP

    Een laptop besteld bij Refurbo die helemaal beschadigt toekwam ondanks dat er op de site werd vermeld dat deze in bijna nieuwe staat was. Wanneer ik de klantendienst hierover contacteerde met deze melding + het feit dat ik deze wil terug sturen werd ik volledig genegeerd!
    Tot op heden nog steeds geen antwoord terug van Refurbo!!!!!!!!!
    Dit is crimineel gedrag!!

    Door: Christel Dresselaers 28-04-2020
    Refurbo Klantenservice 29-04-2020

    Beste Christel, vervelend om te horen dat laptop niet is verstuurd zoals je dit had verwacht. Het is nog steeds erg druk bij onze klantenservice waardoor het 24 tot 48 uur kan duren voordat je reactie krijgt op je mailbericht. Mijn collega neemt zo contact met je op om het zo snel mogelijk voor je op te lossen.

    Beste, 29-04-2020

    Ondertussen is er contact met mij opgenomen en ben ik tot in de puntjes geholpen geweest door Nathalie van de klantendienst Refurbo. Ik zal mijn mening moeten herzien want ik ben heel vriendelijk behandeld geweest en er is zelfs voorgesteld om de laptop terug op te halen aan huis! Uitstekende nadienst! Dankjewel Refurbo! 👍🏻

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Refurbishd laptop

    Makkelijke website en bestelling was netjes verpakt

    Door: Hannie 28-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Ipad pro 2017

    Goede service
    Goede aankoop
    Duidelijk over vertraging via post
    Zeer tevreden

    Door: FJ 28-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 laptops

    Via familie bij Refurbo terecht gekomen voor 2 laptops. Heb goed advies gekregen van de klantenservice en laptops werken perfect.

    Door: Gerard Voets 23-04-2020
    Christel Dresselaers 24-04-2020

    Beste , Ik heb donderdagochtend een laptop besteld maar tot op heden nog steeds geen track en trace code. Als ik de klantendienst bel word er gezegd dat die gesloten is , heel vreemd! Ik heb deze laptop besteld omdat mij zoontje deze dringend nodig heeft voor school en krijg niets van informatie via jullie! Hierbij mijn bestelling # 6002116819

    Bap roovers 29-04-2020

    Heb jij inmiddels al wat gehoord? Ik zit precies met hetzelfde probleem. Nog helemaal niks gehoord van mijn bestelling...

    Chris 28-05-2020

    Hier hetzelfde probleem zit al 3 maanden op een opgestuurde laptop te wachten. Tracking laat zien dat PostNL nog wacht op het pakket. Refurbo reageert niet en is telefonisch onbereikbaar. Tijd om aangifte te doen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Refurbo

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Refurbo een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 140 ervaringen geplaatst over Refurbo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 84% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Refurbo actief?

    Refurbo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Refurbo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.