NederlandReview

    Ervaringen Refurbo

    Refurbo is een leverancier van refurbished electronica die zij leveren met garantie. Refurbo richt zich op lage prijzen voor refurbished electronica met het oog op een betere planeet. Hoe meer refurbished electronica wordt verkocht hoe minder het milieu wordt belast.

    Refurbished assortiment van Refurbo
    Het assortiment van Refurbo bestaat uit refurbished laptops, computers, Chromebooks, tablets, telefoons en accessoires. In de toekomst wil Refurbo het assortiment gaan uitbreiden met meer refurbished consumenten electronica. Als je bij Refurbo een apparaat besteld kun je zelf naar wens het systeem upgraden met bijvoorbeeld meer werkgeheugen, een SSD of de garantie upgraden naar 2 of 3 jaar. Hierin biedt Refurbo de laagste online prijzen in combinatie met de beste kwaliteit refurbished hardware, een sterke propositie aldus Refurbo.

    Diensten van Refurbo

    Met het oog op de kwaliteit en het milieu heeft Refurbo het zogenoemde Refurbo Kwaliteits Keurmerk waar de klant zekerheid heeft op een milieuvriendelijk en 100% perfect refurbished apparaat. Zo worden alle producten op meer dan 25 punten zeer uitvoerig gecontroleerd door speciale gecertificeerde engineers. De technische kwaliteit van alle producten is volgens Refurbo uiterst constant en dit is een zeer belangrijk speerpunt van Refurbo, de beste kwaliteit voor de beste prijzen op het net. Ook de optische kwaliteit is een punt wat Refurbo onder een vergrootglas legt. Door een systeem op de website is duidelijk te zien wat de optische kwaliteit van een product is zodat de kans klein is dat een product bij aankomst toch tegenvalt. Refurbo stelt dat wanneer een klant niet tevreden is over de optische kwaliteit de klant het systeem kan omruilen tegen een beter product. Ook kan de klant natuurlijk gebruik maken van de wettelijke 14 dagen bedenktermijn, aldus Refurbo.

    Zakelijke afdeling Refurbo

    Ook de zakelijke klanten kunnen terecht bij Refurbo. Hier hebben zij een speciale zakelijke afdeling voor met medewerkers die gespecialiseerd zijn in verschillende type organisaties. Een onderwijsklant heeft andere wensen dan een commerciële klant en hier spelen wij goed op in. Door uitmuntende servicevoorwaarden en met alle “know how” in huis kunnen bedrijven ook makkelijk overstappen naar refurbished apparatuur. Refurbo heeft meer dan 20.000 producten op voorraad en kan hierdoor snel in grote identieke volumes leveren. Het complete proces van controle tot levering is eigen beheer dus hierin is de klant nooit afhankelijk van andere partijen en kan Refurbo altijd zijn beloftes nakomen.

    Heb jij ervaringen met het bestellen van refurbished artikelen bij Refurbo? Laat dan hier jouw persoonlijke review achter!

    Hoe beoordelen klanten van Refurbo deze winkel voor refurbished artikelen? Lees hun reviews!

    Refurbo
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (92)

    8,6
    89% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8,6
    Service
    rating
    8,4
    Prijs
    rating
    8,8
    Leveren
    rating
    8,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Vaste pc

    Ben een zzper en een goedkope pc is voor mij meer dan voldoende. Heb gister mijn Refurbo pc ontvangen en werkt stuk sneller dan verwacht

    Door: Arend V. 06-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    MacBook air

    Ontzettend tevreden met mijn aankoop. Duidelijke website en exact geleverd wat ik had verwacht. Zeer netjes ook verpakt overigens

    Door: Anoniem 24-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Computer

    Snel geleverd en de computer doet het goed. Beter dan verwacht eigenlijk

    Door: Carla 10-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Laptop

    Ik heb voor mijn studie geen nieuwe laptop nodig en heb hier een goede gekocht. Ik ben er heel erg tevreden mee en alles wat ie moet doen doet ie goed

    Door: Samantha 04-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Snelle levering

    Gewoon snel geleverd voor een prima prijs

    Door: Ron 24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Laptop

    Op de valreep voor het weekend een laptopje besteld en is nu al binnen. Bevalt mij perfect

    Door: Tim v Oirschot 23-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    HP Probook 645 G1

    Zeer slecht bereikbaar. Probeer al twee weken te bellen en telefoon wordt NIET opgenomen (melding dat er geen beschikbare medewerker is). Te gek vind ik dat!
    Op geleverde laptop is Windows niet geactiveerd (terwijl ik notabene heb bijbetaald voor een upgrade!). En inmiddels heeft ook de oplader het begeven.

    Door: Brigitte van O 20-09-2019
    Refurbo Klantenservice 20-09-2019

    Beste Brigitte, vervelend om te horen dat je ons niet kan bereiken. Het is momenteel druk, maar dat neemt natuurlijk niet weg dat je ons niet moet kunnen bereiken. Kan je aub even je nummer mailen naar info@refurbo.nl dan zullen we je bellen om je snel verder te helpen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Laptop

    Snel geleverd en alles naar wens.

    Door: Sven 17-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Laptop

    Mijn bestelling is snel geleverd en alles is zoals verwacht. Ook een mooie verpakking

    Door: Annelies vd Veer 13-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    MacBooks

    Al langere tijd klant van Refurbo. Alles altijd naar tevredenheid

    Door: Thijs V 11-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    MacBook

    Verkeerde laptop geleverd, dus teruggestuurd. Weken later bericht van reparatieafdeling dat ze een vervangend exemplaar hadden. Deze beschikte echter ook niet over de juiste specificaties. Uiteindelijk geld teruggekregen. Zonde van mijn tijd en moeite.

    Door: W vd L 05-09-2019
    Refurbo Klantenservice 10-09-2019

    Goedemorgen, jammer om te horen dat er zaken niet goed zijn gegaan. Ik kan zo niet terugvinden om welke bestelling het gaat. Mocht er iets niet op voorraad zijn dan bieden we altijd kosteloos een upgrade aan als die beschikbaar is. We kijken altijd graag met je mee naar de beste oplossing. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Laptop

    Super klantvriendelijk! Er is gelijk contact, goed bereikbaar en prettige communicatie! Zeker een aanrader mijn vriend gaat morgen bestellen.

    Door: Holly 04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Laptop

    Zeeeeer slecht bereikbaar... voor 17:00 besteld morgen ik huis. Mijn product is nog steeds niet verstuurd! Proberen bellen? Telefoon helemaal niet bereikbaar. Erg slecht, ik raad het niet aan en ik bestel daar nooit meer.

    Door: Ibrahim 04-09-2019
    Refurbo 04-09-2019

    Hallo Ibrahim! Jammer dat wij op dat moment niet in de gelegenheid waren om je telefonisch te woord te staan. Ik zie dat je vraag inmiddels al is beantwoord via onze FaceBook chat! Fijn dat PostNL morgen eindelijk je pakket komt leveren. Met vriendelijke groet, Refurbo

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Studie laptop

    Voor mijn zoon heb ik hier een studie laptop gekocht. Ik ben erg blij met de hulp die ik kreeg, want de laptop had eisen van de school. Bedankt nog voor alle hulp. Groeten mevrouw van Alebeek

    Door: Mevrouw v Alebeek 20-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    MacBook Pro

    Goede kwaliteit en voor echt een prima prijs

    Door: Willem Franken 12-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Dell Latidude E7240

    Klantenservice de hele dag niet bereikbaar......

    Door: Jos Steinhoff 22-07-2019
    Refurbo Klantenservice 07-08-2019

    Beste Jos, excuses dat we tijdelijk niet goed bereikbaar waren. Ivm vakantiebezetting en drukte is dit korte tijd het geval geweest. We zijn weer goed bereikbaar en als we je nog ergens mee van dienst kunnen zijn horen we het heel graag.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5
    rating

    Laptop

    10 punten met een griffel voor Refurbo. Ik ben een zeer tevreden klant.

    Door: Jannie 12-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Laptop

    Ik ben erg te spreken over Refurbo. Hele vriendelijke klantenservice die hun beloftes nakomen.

    Door: A.J van der Does 18-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    MacBook air

    10 punten voor Refurbo. Perfecte MacBook air ontvangen. Ook heel netjes verpakt en volgende ochtend al binnen. Geen verbeterpunten.

    Door: Wouter B. 28-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Apple Macbook Air 13.3

    Prima website, duidelijke keuzes, redelijke prijzen en een ongeloofelijk snelle levering!

    Door: Max 24-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Schrijf zelf een review over Refurbo

    Uw beoordeling