NederlandReview

    Ervaringen Refurbo

    Refurbo is een leverancier van refurbished electronica die zij leveren met garantie. Refurbo richt zich op lage prijzen voor refurbished electronica met het oog op een betere planeet. Hoe meer refurbished electronica wordt verkocht hoe minder het milieu wordt belast.

    Refurbished assortiment van Refurbo
    Het assortiment van Refurbo bestaat uit refurbished laptops, computers, Chromebooks, tablets, telefoons en accessoires. In de toekomst wil Refurbo het assortiment gaan uitbreiden met meer refurbished consumenten electronica. Als je bij Refurbo een apparaat besteld kun je zelf naar wens het systeem upgraden met bijvoorbeeld meer werkgeheugen, een SSD of de garantie upgraden naar 2 of 3 jaar. Hierin biedt Refurbo de laagste online prijzen in combinatie met de beste kwaliteit refurbished hardware, een sterke propositie aldus Refurbo.

    Diensten van Refurbo

    Met het oog op de kwaliteit en het milieu heeft Refurbo het zogenoemde Refurbo Kwaliteits Keurmerk waar de klant zekerheid heeft op een milieuvriendelijk en 100% perfect refurbished apparaat. Zo worden alle producten op meer dan 25 punten zeer uitvoerig gecontroleerd door speciale gecertificeerde engineers. De technische kwaliteit van alle producten is volgens Refurbo uiterst constant en dit is een zeer belangrijk speerpunt van Refurbo, de beste kwaliteit voor de beste prijzen op het net. Ook de optische kwaliteit is een punt wat Refurbo onder een vergrootglas legt. Door een systeem op de website is duidelijk te zien wat de optische kwaliteit van een product is zodat de kans klein is dat een product bij aankomst toch tegenvalt. Refurbo stelt dat wanneer een klant niet tevreden is over de optische kwaliteit de klant het systeem kan omruilen tegen een beter product. Ook kan de klant natuurlijk gebruik maken van de wettelijke 14 dagen bedenktermijn, aldus Refurbo.

    Refurbished MacBook Pro w/ Touchbar Unboxing

    Zakelijke afdeling Refurbo

    Ook de zakelijke klanten kunnen terecht bij Refurbo. Hier hebben zij een speciale zakelijke afdeling voor met medewerkers die gespecialiseerd zijn in verschillende type organisaties. Een onderwijsklant heeft andere wensen dan een commerciële klant en hier spelen wij goed op in. Door uitmuntende servicevoorwaarden en met alle “know how” in huis kunnen bedrijven ook makkelijk overstappen naar refurbished apparatuur. Refurbo heeft meer dan 20.000 producten op voorraad en kan hierdoor snel in grote identieke volumes leveren. Het complete proces van controle tot levering is eigen beheer dus hierin is de klant nooit afhankelijk van andere partijen en kan Refurbo altijd zijn beloftes nakomen.

    Heb jij ervaringen met het bestellen van refurbished artikelen bij Refurbo? Laat dan hier jouw persoonlijke review achter!

    Hoe beoordelen klanten van Refurbo deze winkel voor refurbished artikelen? Lees hun reviews!

    Refurbo
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (208)

    8.2
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.4
    Service
    rating
    8
    Prijs
    rating
    8.4
    Leveren
    rating
    8.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Refurbo

    Uw beoordeling

    MacBook Air 14,3 Azerty

    Zaterdag heb ik besteld en betaald. Meteen een mailtje met de gegevens. Vandaag maandag nog geen track and trace ontvangen. 20 keer gebeld maar meteen een bandje "er zijn momenteel geen medewerkers beschikbaar in de wachtrij".
    Ik begrijp dat het met heel het Corona gebeuren allemaal wat moeilijker loopt en dingen langer kunnen duren. Maar een iets vriendelijker antwoordbandje met nuttige info zou toch leuk zijn...
    Voorlopig geef ik ze nog het voordeel van de twijfel. Maar indien morgen geen track and trace of nuttig antwoord op mijn mail, gaat mijn irritatiegrens wel bereikt zijn...

    Door: Jeroen30-03-2020
    13,3 ipv 14,3 uiteraard.30-03-2020

    Product info aangepast

    Jeroen31-03-2020

    Intussen antwoord op mijn mail ontvangen. Zending is bij PostNL maar daar hebben ze achterstand met de verwerking. Vriendelijke mail met track and trace. Ik wacht verder geduldig af. Komt goed! Bedankt.

    Refurbo Klantenservice20-10-2020

    Hoi Jeroen, bedankt voor je feedback en we waarderen het dat je ook een update hebt geplaatst:) Als we nog iets voor je kunnen betekenen horen we het graag!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    vaste computer

    Na mijn vaste computer te hebben besteld had ik deze op tijd in huis wat je tegenwoordig ook wel mag verwachten. Alles zag er prima uit, goed verpakt en werkte meteen. Ik kwam helaas tot de conclusie de desktop niet goed paste waar ik deze voor wilde gebruiken. Goede test voor de klantenservice... Ging zeer vlot en hier gingen ze heel erg makkelijk mee om, ik kon zo kiezen wat ik wilde en binnen 2 dagen was alles omgeruild voor precies wat ik wilde.. Voor mij geslaagd en mij zien jullie zeker de volgende keer weer terug!

    Door: Peter Groen14-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Bestelling 6002118488 Macbook

    Wij hebben op 25 Mei vrij snel onze Macbook ontvangen maar omdat mijn zoon een snellere wilde moest deze terug wat ook soepel verliep. Nu zijn we 2 weken en 12 mailtjes verder maar krijg ze nu niet te pakken, beetje vreemd als betaling wel op tijd binnen is en de Macbook in goede ontvangst is retour ontvangen op 03 Juni. Ik kijk het nog een week aan anders halen we het zelf op of wil mijn geld terug.
    (vreemd is ook dat ze juist nu met Covid-19 niet telefonisch bereikbaar zijn, en rest van NL juist wel)

    Door: Sunil Nirmal08-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    MacBook Pro

    Ik heb deze laptop 2x moeten bestellen, voor aleer ik ze kon betalen. Uiteindelijk is de eerste bestelling geannuleerd geweest en is dit toch gelukt. Levering was zeer snel!

    Bij de laptop zen zie je wel gebruikers sporen (zeer miniem), maar hij werkt zeer goed! Een kleine tip is nog om de poorten van de laptop beter uit te kuisen voor het verzenden.ik vond namelijk een stukje hout en veel stof in mijn usb poorten terug.

    Door: Emma 26-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Desktop PC

    Overpriced en niet goed schoon gemaakt.

    Door: J. Oosterhuis12-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    scherm

    Scherm vlot kunnen kopen en betalen.
    --> Scherm komt stuk toe.
    --> terugsturen ja...men vraagt een code
    --> Ik vind geen code en geef een foute
    --> Je moet het dan maar zelf betalen om terug te sturen is het antwoord.
    --> heel onbeleefde communicatie
    --> Ik krijg dus een kapot scherm waar ik zelf nog eens moet voor betalen om het te laten vervangen. Dat is er echt wel over...

    nooit meer, sorry

    Door: igtan01-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Lenovo thinkpad yoga 11E

    Onze computer gecrasht. Wat nu? Zie toevallig in de krant bij Koopjedeal een Lenovo thinkpad refurbished voor 300 euro. Klinkt goed, dus op internet kijken wat krijg ik dan. Na wat zoeken kom ik bij Refurbo.nl terecht. Zelfde Lenovo thinkpad maar dan voor 230 euro, gratis bezorging. Besteld en de volgende dag in huis, compleet met Windows 10. We hebben er veel plezier van, nu nog een mooie tas om hem te beschermen!

    Door: Piet Ligthart28-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Lenovo Thincentre desktop PC

    Minpunten heb ik niet. Na ontvangst van de PC, overigens was de zending goed verzorgd, heb ik naast de voorgeïnstalleerde Windows 10 versie Linux mint als besturingssysteem gezet. Ging volstrekt probleemloos. Werkt snel en geruisloos. Ben een grote fan van open source. Ik kan iedereen deze refurbished PC's aanraden. Binnenkort schaf ik er nog een aan om op de slaapkamer van muziek en films te genieten.

    Door: Math Leistra15-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Mooi apparaat

    Heb een laptop gekocht. Natuurlijk niet het allernieuwste apparaat, maar dat is voor mij ook niet nodig. Wel een echt snelle laptop met een SSD, dus is zo opgestart. (zou ik sowieso iedereen aanbevelen).

    Netjes verpakt verder, dus de als nieuw ervaring was voor mij wel van toepassing. Ga er verder vanuit dat alles goed blijft werken en ik er nog wel een tijd plezier van heb.

    Door: E. Bokhoven19-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Macbook

    Refurbo heeft veel keuze verschillende type laptops. Zeer waarschijnlijk kan je voor iedere specifieke behoefte een daarbij passende laptop treffen. De prijs is relatief goed en ik ga er vanuit dat de kwaliteit van de (onderdelen van de) laptop in goede orde zijn, dat zal stuk voor stuk door refurbo zijn doorgelopen. Ik heb mijn laptop nu ruim een maand en hij voldoet uitstekend.

    Door: sr Groenteman11-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Een laptop

    Gewoon goed. Was de volgende ochtend vroeg al geleverd

    Door: Patricia18-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Lenovo laptop

    Snel geleverd en werkt super fijn! Kleine schade maar dat is te overzien aangezien er “zo goed als nieuw” bij stond.
    Erg veel keuze maar het is uiteindelijk toch gelukt er 1 te kiezen.

    Ben er erg blij mee!

    Door: Guusje Rütze05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Refurbished HP Elitebook

    zeer mooie laptop ontvangen. Ik had nog wat vragen over het toevoegen van de upgrades en deze zijn keurig beantwoord. laptop was de volgende dag al in huis!

    Door: Tom Jansen30-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Mac

    Baterij erg slecht

    Door: Johan konings05-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    laptop

    goeie service snelle bezorging en product zoals het hoort
    goed dus ik zou er zelf nog eens wat bestellen

    Door: denise17-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Lenovo ThinkPad

    Wij zijn super blij met onze aankoop bij refurbo. De ThinkPad ziet eruit als nieuw en functioneert ook super. Absoluut een aanrader 😁😁

    Door: Laurence 03-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hp small form desktop

    Speciaal voor het thuiswerken deze desktop aangeschaft. Mankeert helemaal niets aan en dat voor die prijs!

    Door: Robert van Hoornaar03-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    lenovo thinkpad

    ik ben erg tevreden over mijn thinkpad. super snelle nette service en een prima product wat voldoet aan de beschrijving.

    Door: andrea 01-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    HP Elitebook 820

    snelle levering
    ziet er netjes uit
    werkt goed

    Door: Arie van os30-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Laptop

    Super snel geleverd!
    Hij bevalt prima!

    Door: S. de Winter30-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    FAQ

    Is Refurbo een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 208 ervaringen geplaatst over Refurbo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Refurbo actief?

    Refurbo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Refurbo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.