NederlandReview

  Ervaringen Refurbished-iphone.shop

  Ben jij een échte Apple fan wil je geen andere smartphone dan een iPhone, maar is je budget niet zo ruim? Dan kun je ook een refurbished toestel kopen. Refurbished-iPhone.shop is een aanbieder van deze toestellen en wat andere klanten vinden van deze webshop lees je hier bij NederlandReview.

  Over Refurbished-iPhone.shop


  Vanuit de voorliefde voor Apple producten en de technische achtergrond van de mensen achter Refurbished-iPhone.shop is deze online webshop van SalePlus v.o.f. ontstaan. Zij willen hun klanten blij maken met een product dat kwalitatief zeer goed is, tegen een eerlijke en betaalbare prijs. Dit doen zij door refurbished toestellen aan te bieden van betrouwbare leveranciers, die vaak alleen een nieuwe batterij nodig hebben. Omdat zij vertrouwen hebben in de kwaliteit die zij bieden geven zij op elke iPhone standaard 3 jaar garantie. Mocht er toch iets misgaan, dan kunnen zij met hun landelijke servicenetwerk het probleem meestal al binnen 24 uur voor je oplossen.


  Refurbished - wat betekent dat eigenlijk?

  Diensten


  Refurbished-iPhone.shop inspecteert alle toestellen die zij binnenkrijgen grondig op technische mankementen. In tegenstelling tot andere aanbieders van refurbished iPhones vervangen zij eventuele defecte onderdelen niet met goedkope namaakonderdelen, zij nemen hiervoor alleen originele Apple onderdelen, waardoor de kwaliteit gegarandeerd wordt. Ook herstellen zij hierbij de software van de toestellen. Zodra de accu meer dan 10% van zijn capaciteit verloren heeft wordt deze standaard vervangen zodat je gegarandeerd een goede accu krijgt. Alleen wanneer zij er volledig zeker van zijn dat het toestel aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet, bieden zij hem aan in de webshop tegen een scherpe prijs.

  Naast verschillende modellen iPhones bieden zij ook bijbehorende accessoires aan zoals opladers en headsets. Wanneer je in de webshop op werkdagen vóór 16.00 uur een product bestelt, dan heb je deze de volgende dag al in huis. Mocht je binnen 30 dagen toch van de aankoop af willen zien, dan kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en het product retoursturen.

  Defect?


  Als je toestel binnen de eerste maand kapot gaat of storingen vertoont die binnen de garantie vallen en direct oplosbaar zijn, dan stuurt Refurbished-iPhone.shop een monteur bij je langs die het op jouw locatie kosteloos repareert. In andere gevallen dien je het toestel op te sturen naar het servicepunt en krijg je hem binnen 72 uur weer thuisgeleverd.

  Betaalmethoden


  Je kunt je bestelling bij Refurbished-iPhone.shop betalen met iDeal, PayPal, Mister Cash, Giropay of achteraf door middel van Afterpay.

  Klachten


  Mocht je vragen of problemen hebben, dan kun je contact met ze opnemen via de online chat, het contactformulier op de website, telefonisch of via Whatsapp. Wanneer je een klacht hebt ontvang je binnen uiterlijk 12 uur een inhoudelijke reactie. Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel.

  Ben jij tevreden met je ‘nieuwe’ iPhone?


  Heb jij bij Refurbished-iPhone.shop een toestel aangeschaft en ben je zeer te spreken over de prijs, de snelle levering en de kwaliteit of heb je hier juist iets op aan te merken? Laat het ons hier weten, zodat anderen daar hun voordeel mee kunnen doen!

  Zijn de Apple toestellen van Refurbished-iPhone.shop écht van de hoge kwaliteit die zij beloven? Wat zijn de ervaringen van klanten met deze webshop?

  Refurbished-iphone.shop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  8.2
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.4
  Service
  rating
  8.4
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  8.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Refurbished-iphone.shop

  Uw beoordeling

  Goede service

  Snel contact via chat en prima kwaliteit van aangekochte iPhone 7. Ik raad mensen aan om via deze shop een refurbished iPhone aan te schaffen. Het is ook een fijn idee dat ik 3 jaar garantie heb op mijn toestel.

  Door: Mieke18-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Netjes geleverd

  Prima refurbished iPhone ontvangen zoals omschreven. Alles was inderdaad van originele accessoires voorzien, was bij een andere refurbished aanbieder niet het geval!

  Door: Pieter19-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Uitstekende iPhone 6plus

  IPhone besteld en netjes geleverd, ik ga nog een vraag over de levering welke direct werd beantwoord. De iPhone inmiddels een paar weken in bezit en werkt als nieuw.

  Door: Sergio18-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  iphone 6s plus 64gb

  Mooi product voor een nog mooiere prijs. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zal zeker een goed woordje nog voor dit bedrijf.

  Door: Simone17-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  iphone

  Beste mensen, trap hier ajb niet in! Oplichters zijn het!
  Mijn 12-jarige dochter heeft na lang sparen voor €400 een iphone 7 besteld, maar niets ontvangen!
  Bij navraag wordt simpelweg gesuggereerd dat de postbode deze dan wel gestolen zou hebben? en vervolgens horen we niks meer van hun geweldige “klantenservice”. Dus is mijn dochter €400 kwijt!
  Absoluut onbetrouwbare winkel!

  Door: Inge13-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  FAQ

  Is Refurbished-iphone.shop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Refurbished-iphone.shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Refurbished-iphone.shop actief?

  Refurbished-iphone.shop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Refurbished-iphone.shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.