NederlandReview

  Ervaringen Reece Individual

  Of je nou de deur uitgaat voor een speciale gelegenheid, werk of gewoon zomaar, in alle gevallen wil je er natuurlijk leuk uitzien. De kunst is de juiste kleding te vinden, en dit is nog niet altijd even makkelijk. Misschien heeft Reece Individual wel iets wat je aanspreekt. Maar wat zal de kwaliteit van hun broeken nou echt zijn? Hoe lang zullen hun tops en sportkleren meegaan? Zullen die jurken en sweaters nou echt wel zo lekker zitten? Zal je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Reece Individual het jack bij je thuis heeft bezorgd? En wat voor een klantenservice kun je van deze kledingwinkel verwachten als je om assistentie vraagt? Hier kun je alleen achter komen via echte klanten van Reece Individual. Lees hun reviews om een eerlijke indruk van Reece Individual te krijgen. Hun meningen, beoordelingen, ervaringen en cijfers kunnen je vertellen wat je van Reece Individual kunt verwachten.

  Over Reece Individual

  Reece Individual is een winkel die kleding verkoopt. Ze richten zich hierbij voornamelijk op dameskleding. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor luchtige jurken die je in de zomer kunt dragen. Maar je kunt ook gaan voor een broek in combinatie met een top. Daar overheen kun je nog een sweater of jack dragen op de dagen dat het wat kouder is. Ook voor sporten hebben ze speciale kleren. Als je gaat trainen of een wedstrijd hebt wil je immers niet zomaar je gewone kleding dragen. Dan wil je soepele sportkleding die zweet goed absorbeert en je niet in je bewegingen belemmert. Denk hierbij aan kleren voor fitness, yoga, hardlopen of gewoon algemene training. Zo kun jij je helemaal op het opbouwen van je conditie gooien. Je kan voor inspiratie eens bij hun trends Winter Sky, French Yoga of Sun of the South kijken. Wie weet kom je nog op wat leuke ideeën voor een nieuwe dagelijkse outfit of sportoutfit.


  Af en toe kun je een outfit van Reece International winnen.

  Diensten van Reece Individual

  Je kunt de kleding van Reece Individual makkelijk online bestellen. Er is een Reece Individual bezorgservice die de jurk of broek netjes bij je thuis zal bezorgen. Je hoeft dus niet speciaal naar een winkel en kunt de kleding thuis passen. Iedere nieuwe collectie komt Reece Individual ook nog eens met een magazine. Daarin laten ze hun hele collectie zien zodat jij de leuke dingen ertussenuit kan halen. Verder heeftReece Individual een klantenservice om je bij te staan als er een probleem mocht optreden met je bestelling.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Reece Individual

  Draag jij al een jack, sweater of ander kledingstuk van Reece Individual? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze kledingwinkel. Hoe lekker zitten die jurken nou echt? Zijn die sweaters en jacks wel warm genoeg voor de koude dagen van het jaar? Duurde het lang voor de bezorgservice van Reece Individual de broek bij je thuisbezorgd? En hoe reageerde de klantenservice van Reece Individual toen je ze om advies vroeg? Schrijf een Reece Individual review en laat ons weten wat jouw mening over deze kledingwinkel is. Op die manier weten toekomstige klanten van Reece Individual waar ze aan toe zijn als ze bij Reece Individual besluiten te winkelen.

  Reece Individual
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Reece Individual

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Reece Individual een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Reece Individual. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Reece Individual actief?

  Reece Individual is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Reece Individual gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.