Red-Rag

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Red-Rag

Ben je op zoek naar nieuwe schoenen? Wellicht is Red-Rag voor jou dan wel een geschikte onderneming. Bekijk hier welke klantervaringen er over dit bedrijf bekend zijn. Dit doe je op deze pagina van NederlandReview!  


Wat is Red-Rag

 


Red-Rag is een bedrijf welke schoenen verkoopt. Het hoofdkantoor is gelegen in Waalwijk. Het bedrijf valt onder de paraplu van P.J. Klerx en Zonen B.V. Er worden schoenen voor vrouwen, jongens en meisjes verkocht. De schoenen zijn van Nederlandse bodem. De collectie van het bedrijf bestaat uit edgy, trendy damesschoenen en prikkelend eigenwijze kinderschoenen. De schoenen zijn volgens het bedrijf geschikt voor alle mensen die onderscheid wil maken, iets nieuws zoeken of voor een kwaliteitsschoen kiezen die heerlijk zit. De schoenen worden gemaakt onder het motto: gemaakt met liefde omdat mensen mooie schoenen verdienen.   Bestellen   Bestellen gaat volgens het bedrijf eenvoudig. Je kunt dit globaal gezien in drie stappen doen. Mocht je een artikel naar jou wens gevonden hebben, kun je deze in je online winkelmand plaatsen. Hierna is het tijd om je adresgegevens in te vullen. Daarna kun je een betaalwijze kiezen en is het tijd om de betaling te verrichten.  


Bezorgtijd

 


Er wordt aangegeven dat het bedrijf alles in het werk stelt om je artikelen zo snel mogelijk te verzenden. Mocht jij je bestelling voor 15.00 uur doen, dan zal het nog dezelfde dag verstuurd worden. Op het moment dat je bestelling het magazijn van het bedrijf verlaat, zul je een e-mail ontvangen. Zo weet je precies wanneer je nieuwe schoenen vertrokken zijn. In de e-mail ontvang je een track & trace code. Met deze speciale code kun je jouw pakketje helemaal volgen tot deze bij jou is afgeleverd.  


Betalen en contact opnemen

 


Er zijn verschillende manieren om je aankopen te betalen. Op het moment van schrijven zijn dit de volgende betaalmethodes: iDeal, Maestro, V PAY, Creditcard (MasterCard / Visa), PayPall
en de Red-Rag giftcard. Mocht je vragen, feedback en/of opmerkingen voor het bedrijf hebben dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Deze afdeling is op werkdagen bereikbaar van 09:00 uur 's ochtends tot 17:00 uur 's middags. Je kunt een e-mail sturen naar service@red-rag.com of een bericht sturen via Whatsapp naar nummer 0416-569705.


Account

 


Het is bij Red-Rag niet verplicht een account te hebben. Dit betekent dat je dus ook zonder account aankopen kunt doen. Er wordt aangegeven dat een account bepaalde zaken wel makkelijker maakt. Zo hoef je bij een besteding van meer dan € 50,- geen verzendkosten te betalen. Je kunt ook in een rapper tempo je volgende bestellingen plaatsen. Alles wat je besteld hebt zie je ook terug onder je account.  


Retourneringen

 


Mocht het onverhoopt zo zijn dat je bestelling niet is wat je ervan had verwacht, dan kun je deze probleemloos retourneren. Zorg dan wel dat je dit binnen 14 dagen doet. Deze termijn gaat in op het moment dat je de bestelling hebt ontvangen. Je kunt de doos waarin je spullen zijn ontvangen, gebruiken om de retour in orde te maken. Voor retour sturen gelden nog meer voorwaarden. Het is raadzaam deze even te bekijken op de website van Red Rag.  


Klantervaringen met Red Rag

 


Ben je klant bij Red Rag? Welke producten heb je hier gekocht? Van welke dienstverlening heb jij gebruik gemaakt? Wat zijn jouw algehele ervaringen bij Red Rag? Ga je hier vaker iets kopen? Zou je dit bedrijf positief aanbevelen bij andere mensen? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. We kunnen het zeer waarderen als jij je mening over dit bedrijf deelt via NederlandReview. Mede dankzij jouw input kunnen we het beste objectieve en onafhankelijke platform op het gebied van bedrijfsreviews blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)