NederlandReview

  Ervaringen Raven Hengelsport

  Raven Hengelsport is de grootste Hengelsportwinkel van Nederland. Heb jij er weleens iets gekocht of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees dan vooral even verder!

  Over Raven Hengelsport

  Sjoerd Raven begon vanuit zijn garage een dierenwinkel en hengelsportzaak in 1974. Hij had toen nooit gedacht dat hij zijn garage uit zou groeien. Maar dat is wel gebeurd. Inmiddels richt de winkel zich alleen op de vissport. Raven Hengelsport is een van de grootste (online) winkels op het gebied van hengelsport in Europa. Nieuwe visspullen nodig? Dan vind je vast wat je nodig hebt in het uitgebreide assortiment van deze specialist op het gebied van de hengelsport. Of je nou op zoek bent naar de juiste hengel, een goede molen, een sterke vislijn of het beste aas en voer? Je vindt vast wat je zoekt tussen de meer dan 20.000 (!) producten in de webshop of in een van de 'echte' winkels. Je vindt de winkels in Almelo, Lelystad, Steenwijk en Tilburg.
   


  Visblad TV: gericht vissen op XXL baars

  Uitgebreide service van Raven Hengelsport

  De slogan van deze online winkel voor de vissport is: 'Alles voor de hengelsport'. En dat uit zich niet alleen in het uitgebreide assortiment van de winkel. Hoewel je er alle grote merken vindt, bijvoorbeeld Shimano, Daiwa, Fox, Preston, JRC, Matrix, ABU, Rive, Penn, Fox Rage, Sonik, Berkley, Spro, Proline, Avid, Mitchell, Rod Hutchinson en Shakespeare, is er meer. Vissen is een hobby, vissen is leuk en een manier van leven. Raven Hengelsport is van mening dat je vissen moet beleven. Niet alleen tijdens het beoefenen van de sport, maar ook tijdens het zoeken naar jouw perfecte visuitrusting. In de winkels in Almelo, Lelystad, Steenwijk en Tilburg zie je die filosofie terugkomen. En in Lelystad doet Raven Hengelsport er met het Experience Center nog een schepje bovenop. Wil je alle hengels van jouw lievelingsmerk zien? Of een keer een exclusieve molen beleven? Dat kan! Bij het Raven Experience Center krijg je toegang tot een showroom met bijna alle toonaangevende merken.

  Tips, opmerkingen of een klacht

  Naast het assortiment zo compleet mogelijk houden, werkt Raven Hengelsport ook altijd aan hun service. Heb jij iets gemist in je ervaring bij Raven Hengelsport of niet zo'n uitgebreide service ervaren? Dat is vervelend en zeker niet de bedoeling. Bij Raven Hengelsport zijn ze trots op de hoge cijfers die ze van hun klanten krijgen en ze doen er alles aan om dit zo te houden. Dus heb jij een mindere ervaring, een tip of een klacht? Neem dan contact op met de klantenservice, zodat jullie samen tot een oplossing kunnen komen.

  Ervaringen van anderen

  Raven Hengelsport is trots op de hoge klanttevredenheid. Wil jij graag weten wat anderen van hun aankoop bij Raven Hengelsport vinden, hoe ze de service hebben ervaren of welke beoordeling andere visliefhebbers het Experience Center in Lelystad geven? Dan is het extra fijn om reviews te kunnen lezen. Heb jij ervaring met Raven Hengelsport? Dan zijn er mensen op zoek naar jouw ervaringen! Help andere visliefhebbers en laat jouw beoordeling achter.

  Is Raven Hengelsport de beste winkel voor vissersgerei? Wat zijn de ervaringen van hun klanten met het bestellen bij deze webshop? Lees hun reviews!

  Raven Hengelsport
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  5
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  4

  Prijs

  6,4

  Leveren

  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Halve levering

  Somsen24-03-2019

  2,5 week geleden aantal dingen besteld heb er zelf achteraan moeten bellen omdat ze de order niet terug konden vinden in het systeem. was wel netjes voor betaald zegt ze nog. Woest ben ik achterlijke kut tuurlijk heb ik betaald. ik zit nu nog steeds te wachten op ongeveer 150 euro aan spullen.
  NOOIT maar dan ook echt NOOIT meer Raven.
  Dikke onvoldoende

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Niet uitzonderlijk goed, niet uitzonderlijk slecht

  Janssen12-07-2018

  Geen slechte ervaringen met deze zaak.
  3x besteld en 3x gekregen wat ik besteld heb.
  Het "voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis" zou ik niet té serieus nemen.
  Kan zomaar een dagje langer duren.
  Iets waar ik mij persoonlijk niet aan stoor.

  Enige minpintje is het advies wat je telefonisch krijgt.
  Verkeerd artikel besteld en gevraagd naar advies welke dan.
  Uiteindelijk het advies ten harte genomen en telefonisch de order laten veranderen.
  Uiteindelijk totaal het tegenovergestelde gekregen dan wat ik wilde.
  Kan het een fout van hen noemen, maar puntje bij paaltje had ik actiever moeten controleren of het was wat ik wilde voor akkoord te gaan.
  Les voor de volgende keer dus.

  Kort samen gevat:
  Niet bijster goed, niet bijster slecht, maar stevig in het midden.

  Het is een winkel waar je moet bestellen wanneer je exact weet wat je zoekt en er een dagje langer op kan wachten.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  On line bestellen

  Ab Brom01-07-2018

  Tja als je in de winkel bent, niets aan de hand, maar online bestellen is een puinhoop. Bestellingen worden niet of na zelf bellen laat uitgeleverd, besteld materiaal blijkt achteraf toch niet te leveren en cadeaupassen zijn niet te activeren. Kort om, online valt er nog een hoop te verbeteren!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3

  Verkeerde levering

  Hub01-06-2018

  Product verkeerd gestickerd, dus verkeerde levering.
  Daarna volgt een heen en weer traject met prachtige beloftes van de klantenservice, waar geen enkel van uit komt. En bellen? ok...de wacht in 18 minuten, er zijn zeker meerder die hun gal spuwen!!!!
  Conclusie? na 10 dagen, nog steeds geen levering. Bedankt Raven maar, NOOIT MEER!!!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  2 dagen levering

  Van Dijk02-07-2017

  2 dobbers gekocht na een zoektocht waar de goedkoopste was en ik kwam bij raven uit. Binnen 2 dagen in huis dus prima.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  slechte levering

  junge01-07-2017

  Er staat op voorraad en binnen 24 uur geleverd,na dagen nog niks binnen,effe bellen,wacht tot maandag en dan terug bellen,nou dit is de tweede keer en ik stink er niet meer in.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Schrijf zelf een review over Raven Hengelsport

  Uw beoordeling