NederlandReview

    Ervaringen Raven Hengelsport

    Raven Hengelsport is de grootste Hengelsportwinkel van Nederland. Heb jij er weleens iets gekocht of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees dan vooral even verder!

    Over Raven Hengelsport


    Sjoerd Raven begon vanuit zijn garage een dierenwinkel en hengelsportzaak in 1974. Hij had toen nooit gedacht dat hij zijn garage uit zou groeien. Maar dat is wel gebeurd. Inmiddels richt de winkel zich alleen op de vissport. Raven Hengelsport is een van de grootste (online) winkels op het gebied van hengelsport in Europa. Nieuwe visspullen nodig? Dan vind je vast wat je nodig hebt in het uitgebreide assortiment van deze specialist op het gebied van de hengelsport. Of je nou op zoek bent naar de juiste hengel, een goede molen, een sterke vislijn of het beste aas en voer? Je vindt vast wat je zoekt tussen de meer dan 20.000 (!) producten in de webshop of in een van de 'echte' winkels. Je vindt de winkels in Almelo, Lelystad, Steenwijk en Tilburg.



    Visblad TV: gericht vissen op XXL baars

    Uitgebreide service van Raven Hengelsport


    De slogan van deze online winkel voor de vissport is: 'Alles voor de hengelsport'. En dat uit zich niet alleen in het uitgebreide assortiment van de winkel. Hoewel je er alle grote merken vindt, bijvoorbeeld Shimano, Daiwa, Fox, Preston, JRC, Matrix, ABU, Rive, Penn, Fox Rage, Sonik, Berkley, Spro, Proline, Avid, Mitchell, Rod Hutchinson en Shakespeare, is er meer. Vissen is een hobby, vissen is leuk en een manier van leven. Raven Hengelsport is van mening dat je vissen moet beleven. Niet alleen tijdens het beoefenen van de sport, maar ook tijdens het zoeken naar jouw perfecte visuitrusting. In de winkels in Almelo, Lelystad, Steenwijk en Tilburg zie je die filosofie terugkomen. En in Lelystad doet Raven Hengelsport er met het Experience Center nog een schepje bovenop. Wil je alle hengels van jouw lievelingsmerk zien? Of een keer een exclusieve molen beleven? Dat kan! Bij het Raven Experience Center krijg je toegang tot een showroom met bijna alle toonaangevende merken.

    Tips, opmerkingen of een klacht


    Naast het assortiment zo compleet mogelijk houden, werkt Raven Hengelsport ook altijd aan hun service. Heb jij iets gemist in je ervaring bij Raven Hengelsport of niet zo'n uitgebreide service ervaren? Dat is vervelend en zeker niet de bedoeling. Bij Raven Hengelsport zijn ze trots op de hoge cijfers die ze van hun klanten krijgen en ze doen er alles aan om dit zo te houden. Dus heb jij een mindere ervaring, een tip of een klacht? Neem dan contact op met de klantenservice, zodat jullie samen tot een oplossing kunnen komen.

    Ervaringen van anderen


    Raven Hengelsport is trots op de hoge klanttevredenheid. Wil jij graag weten wat anderen van hun aankoop bij Raven Hengelsport vinden, hoe ze de service hebben ervaren of welke beoordeling andere visliefhebbers het Experience Center in Lelystad geven? Dan is het extra fijn om reviews te kunnen lezen. Heb jij ervaring met Raven Hengelsport? Dan zijn er mensen op zoek naar jouw ervaringen! Help andere visliefhebbers en laat jouw beoordeling achter.

    Is Raven Hengelsport de beste winkel voor vissersgerei? Wat zijn de ervaringen van hun klanten met het bestellen bij deze webshop? Lees hun reviews!

    Raven Hengelsport
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    4.6
    53% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Niet uitzonderlijk goed, niet uitzonderlijk slecht

    Geen slechte ervaringen met deze zaak.
    3x besteld en 3x gekregen wat ik besteld heb.
    Het "voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis" zou ik niet té serieus nemen.
    Kan zomaar een dagje langer duren.
    Iets waar ik mij persoonlijk niet aan stoor.

    Enige minpintje is het advies wat je telefonisch krijgt.
    Verkeerd artikel besteld en gevraagd naar advies welke dan.
    Uiteindelijk het advies ten harte genomen en telefonisch de order laten veranderen.
    Uiteindelijk totaal het tegenovergestelde gekregen dan wat ik wilde.
    Kan het een fout van hen noemen, maar puntje bij paaltje had ik actiever moeten controleren of het was wat ik wilde voor akkoord te gaan.
    Les voor de volgende keer dus.

    Kort samen gevat:
    Niet bijster goed, niet bijster slecht, maar stevig in het midden.

    Het is een winkel waar je moet bestellen wanneer je exact weet wat je zoekt en er een dagje langer op kan wachten.

    Door: Janssen12-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Hengelsport artikelen

    Afgelopen week stonden wij op de camping in de buurt van Steenwijk. Uiteraard kon er gevist worden en ben ik voor artikelen meerdere malen in de winkel van Raven in Steenwijk geweest. Elke keer ben ik netjes geholpen en keurig van advies voorzien en zat ik wederom tevreden aan de waterkant. Top! Ga zo door.

    Door: Cor10-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Hengelsport artikelen

    10 juli 2019 een bestelling geplaatst bij Raven van 3 artikelen. Deze had ik de volgende dag om 11:45 uur in huis. Top!

    Door: Cor12-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 dagen levering

    2 dobbers gekocht na een zoektocht waar de goedkoopste was en ik kwam bij raven uit. Binnen 2 dagen in huis dus prima.

    Door: Van Dijk02-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Kunstaas

    Ik had een bestelling gedaan via de webshop, meteen gereageerd als het aangepast kon worden. Dit kon niet omdat het meteen verstuurd werd. Ik emailede dat die funtie dan ook geen nut had. Krijg ik een reactie terug dat ik daar maar begrip voor moet hebben! Waardeloze onbeschofte webshop niks bestellen daar!

    Door: Klant02-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Allerlei

    Met regelmaat in de winkel van Tilburg te vinden. Zeer onpersoonlijke hulp.
    Zijn nooit geïnteresseerd. Zijn onvriendelijk naar jonger personeel.
    Verder ruime keus in producten.

    Door: Koen01-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Thermo suit

    Besteld op 17/2/2020
    en nog steeds niet ontvangen. Meedermaals gebeld en steeds antwoord apperaat. Dit is geen goede service. Zelfs op de mail die ik stuurde geen antwoord gekregen.

    Door: Louis24-02-2020
    Louis24-02-2020

    Slechte winkel

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    diversen

    Als je in de winkel komt in Steenwijk bijvoorbeeld. Hangt er een onpersoonlijke sfeer. De medewerkers zijn arrogant en ongeïnteresseerd. En geven je het gevoel dat zei superieur zijn. Je moet ze echt 2 keer vragen of ze je willen helpen. Dan lopen ze wel mee, maar veel liever zitten ze lekker wat te ouwehoeren en koffie te drinken.
    Alle prijzen van Raven zijn te duur. Zelfs met korting is het even duur. Want ze verhogen kort voor de 'korting' eerst de prijzen. En dan geven ze korting, als je dan googled naar andere winkels, zijn ze met korting nog de duurste van heel Nederland! X2 is misschien wel goedkoop, maar dat is ook gewoon rotzooi! Kijk eerst even verder voordat je naar Raven gaat. Daar spullen kopen kan altijd nog!

    Door: Klant18-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    diverse

    klantenservice is dus GEEEEN klantenservice

    Door: m molenaar15-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Bollies

    - voor 21.00 uur besteld morgen in huis. Echt niet dus!

    - 2e x dat ze mij misleiden met de webshop

    - raven sucks!!

    Door: Frank03-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Karper artikelen

    Zeer slechte klanten service om hier het maar even mee te beginnen. Hele site staat vol met false beloftes (minimaal week levertijd op 99% van de artikelen. Terwijl er wordt gezegd dat bijna alles op voorraad is en dus de volgende dag geleverd.


    No go

    Niks halen hier

    Door: Jesper28-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Visartikelen

    Zeer slechte webshop. Ik raad niemand aan hier wat te bestellen. Ik wacht nog steeds op mijn bestelling. Ze communiceren slecht. Hopelijk krijg ik dat spul nog. Ik bestel hier in ieder geval nooit meer wat.

    Door: Tuna24-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    beetmelders

    Na eerdere ellende toch maar weer eens wat besteld vanwege een scherpe aanbieding. op 3 juni besteld, leveringsdag 'uiterlijk' 14 juni.
    uiteraard op 14 juni niks binnen.
    gevraagd om een spoedlevering, wil men niet aan meewerken.

    Door: Torsten14-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Halve levering

    2,5 week geleden aantal dingen besteld heb er zelf achteraan moeten bellen omdat ze de order niet terug konden vinden in het systeem. was wel netjes voor betaald zegt ze nog. Woest ben ik achterlijke kut tuurlijk heb ik betaald. ik zit nu nog steeds te wachten op ongeveer 150 euro aan spullen.
    NOOIT maar dan ook echt NOOIT meer Raven.
    Dikke onvoldoende

    Door: Somsen24-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    On line bestellen

    Tja als je in de winkel bent, niets aan de hand, maar online bestellen is een puinhoop. Bestellingen worden niet of na zelf bellen laat uitgeleverd, besteld materiaal blijkt achteraf toch niet te leveren en cadeaupassen zijn niet te activeren. Kort om, online valt er nog een hoop te verbeteren!

    Door: Ab Brom01-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Verkeerde levering

    Product verkeerd gestickerd, dus verkeerde levering.
    Daarna volgt een heen en weer traject met prachtige beloftes van de klantenservice, waar geen enkel van uit komt. En bellen? ok...de wacht in 18 minuten, er zijn zeker meerder die hun gal spuwen!!!!
    Conclusie? na 10 dagen, nog steeds geen levering. Bedankt Raven maar, NOOIT MEER!!!!!

    Door: Hub01-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Raven Hengelsport

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Raven Hengelsport een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 17 ervaringen geplaatst over Raven Hengelsport. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 53% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Raven Hengelsport actief?

    Raven Hengelsport is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Raven Hengelsport gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.