Rapha

10

Bestellen

2

Service

4

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Rapha

Zoek je een sportkleding- en lifestylemerk dat zich richt op wielrennen, kleding en accessoires? Wellicht is Rapha een mooie uitkomst voor je. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Rapha bekend zijn.


Wat is Rapha?


Rapha is een sportkleding- en lifestylemerk dat zich richt op wielrennen, kleding en accessoires.  Je kunt hier producten kopen voor heren, dames en kinderen. Het hoofdkantoor van Rapha bevindt zich in Londen met een kantoor in de Verenigde Staten in Bentonville, Arkansas. Je kunt Rapha producten ook online via de webshop kopen. Rapha valt onder Farfetch Limited. Dit is het toonaangevende wereldwijde technologieplatform voor de luxe mode-industrie.


Geschiedenis


Rapha is in 2004 in Londen opgericht door Simon Mottram. Hij wilde 's werelds beste wielerkleding gaan produceren. Het bedrijf stelt dat hun producten al 15 jaar comfort hebben, prestaties en stijl opnieuw definiëren voor fietsers, van absolute beginners tot WorldTour-professionals. Rapha is geboren uit liefde voor de sport en organiseert en sponsort regelmatig unieke ritten en evenementen. De Rapha Cycling Club werd in 2015 opgericht om fietsers bij elkaar te brengen, en vandaag zijn er al meer dan 17.000 leden wereldwijd. De 21 clubhuizen in Europa, Noord-Amerika en Azië zijn knooppunten geworden voor RCC-leden en lokale fietsers, met een caféruimte en de nieuwste producten.


Trots merk


Rapha stelt trots te zijn. Zij hebben vanaf het prille begin met de beste atleten van de sport samengewerkt. Dit deden ze eerst als titelsponsor van het Britse UCI Continental-team Rapha-Condor van 2005 tot 2012, daarna als kledingleverancier van Team Sky van 2012 tot 2016. Ze blijven aan de top van het professionele wielrennen werken met het UCI WorldTour team voor dames. Dit doen ze al sinds 2016. Na het publiceren van een tweejarige studie over de stand van de sport met de titel Rapha Roadmap, is het bedrijf terug gekeerd naar de WorldTour voor heren met EF Education First Pro Cycling. Dit was in het jaar 2019.


Verzenden


Producten die je besteld worden op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur bezorgd. Iedere bestelling is uniek. De verzendkosten zijn afhankelijk van grootte, gewicht en de locatie waar de spullen naar toe gestuurd moeten worden. Mocht je een last minute aankoop willen doen dan is er in de regel een expres verzending beschikbaar. Mocht je jouw spullen liever nog dezelfde dag in huis hebben, kun je gebruik maken van een speciale bezorgservice. Je zult je bestelling dan op dezelfde dag nog ontvangen.


Retourneringen


Mocht je artikelen retour willen sturen dienen deze te voldoen aan het retourbeleid. Dit speciale retourbeleid is door het bedrijf opgesteld. Mocht je iets terug willen sturen moet je zorgen dat de artikelen ongedragen, niet beschadigd en ongebruikt zijn. Je dient de etiketten en originele verpakking mee te leveren. Voor schoenen en accessoires geldt dat je ze terug moet sturen in de originele merkdozen en hoezen. Let op dat je bij het schoenen passen de zolen niet markeert.


Wat zijn de klantervaringen?


Ben je al klant bij Rapha? Welke producten heb je bij dit bedrijf gekocht? Ben je tevreden over je aankopen? Ga je in de toekomst vaker iets bij Rapha kopen? We stellen het absoluut op prijs als jij je ervaringen bij Rapha deelt op deze pagina. NederlandReview is het objecieve platform op het gebied van bedrijfsreviews. We kunnen dit blijven doordat jij je licht laat schijnen over Rapha.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Shirt en broek RCC teamkleding

6 juli een broek en shirt besteld en gekocht. rapha heeft het opgestuurd en DHL heeft het 15 aug nog steeds niet geleverd. Ik krijg Rapha niet te pakken om dit op te lossen. Een drama om klantenservice dit voor te leggen.

T

Tom Terpstra

17-08-2023

0forum