Rakuten Kobo

3

Bestellen

2.6

Service

4.9

Prijs

3.1

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Rakuten Kobo

E-readers - Ben jij bang dat het geprinte boek langzaam begint te verdwijnen? Of ben jij juist een groot fan van de nieuwe e-boeken? Misschien heb je dan al een Kobo e-reader thuis liggen, maar ben je ook al bekend met de online e-boekenwinkel van Kobo? Rakuten Kobo heeft een ruim assortiment met e-boeken van al je favoriete schrijvers. Wil je meer weten over de webshop van Kobo? Of ben je op zoek naar reviews van klanten die al gekocht hebben in de webshop? Zoek dan niet verder. Op NederlandReview zit je helemaal goed. Je vindt hier de reviews en beoordelingen van klanten die hun e-boeken al gekocht hebben in de webshop. 


Over Rakuten Kobo

In 2009 werd de online boekenwinkel voor e-boeken opgericht. Wereldwijd biedt Kobo klanten eReading-services. Ze hebben hun eigen e-reader, e-boeken en apps. Ze hebben op dit moment miljoenen gebruikers en hun bibliotheek bestaat uit meer dan 5 miljoen boeken en tijdschriften. Kobo gelooft namelijk dat lezen de wereld mooier maakt en wil boeken daarom nog toegankelijker maken. Je kunt bij Rakuten Kobo dan ook altijd een nieuw boek vinden om te lezen. De miljoenen boeken zijn namelijk beschikbaar in 77 talen en kunnen in verschillende bestandsformaten gedownload worden. Je bepaalt dus zelf of je een EPUB, EPUB3 of PDF-bestand wilt.


 


Diensten Rakuten Kobo

De bibliotheek met meer dan 5 miljoenen boeken is natuurlijk reden genoeg om te bestellen bij Kobo. Behalve e-boeken heeft de webshop nog meer aanbiedingen voor klanten. Je kunt bijvoorbeeld een abonnement nemen op KoboPlus. Je hebt met het abonnement altijd onbeperkt toegang tot de bibliotheek en kunt zo veel geld besparen. Kobo voegt ook meteen de nieuwe titels aan het assortiment. Je hoeft dus nooit lang te wachten op de nieuwe uitgaven. Voor iedereen die geen Kobo e-reader heeft, hebben ze ook een App voor Apple, Windows en Android. Op de website kun je ook inspiratie op doen door de meest gelezen titels te bekijken of te zoeken tussen jouw persoonlijke aanbevelingen. 


Klachten Rakuten Kobo

Om klanten met klachten en vragen zo goed mogelijk te helpen, heeft Kobo een klantenservice. Je kunt op de website hulp vragen. Je kiest eenvoudig het land waar je vandaan komt en wordt meteen doorgeleid naar het contactformulier. Je kunt hier je vraag stellen of je klacht melden. Je kunt verschillende gegevens invullen in het contactformulier. Probeer dus zo duidelijk mogelijk te zijn en alle gegevens in te vullen, zodat de klantenservice je het best kan helpen. Wil je liever contact opnemen via Social Media? Volg Kobo dan op Facebook of Twitter.


Jouw ervaringen met Kobo

Heb jij een abonnement bij KoboPlus en lees jij onbeperkt boeken op je e-reader? Of heb jij in de boekenwinkel verschillende boeken gekocht voor je iPad? Vertel dan over jouw ervaringen met Kobo en schrijf een review. Wat vind je van de prijzen van de e-boeken? Zijn de e-readers van de beste kwaliteit? En heb je met het abonnement altijd iets te lezen? Geef jouw beoordeling en vertel andere klanten of jij Kobo aanraadt. 


Wat vinden klanten van de webshop voor e-boeken? Betaal je nooit te veel? Hebben ze veel titels? Lees hier de reviews en ervaringen over Rakuten Kobo.


Als je veel van lezen houd maar niet altijd zin hebt om een zwaar boek mee te slepen dan kan een e-reader een goed alternatief zijn. Ze zijn klein, licht en handzaam en bevatten toch een hoop boeken. Kobo e-readers is één van de bedrijven die deze e-readers aanbiedt. Maar wat zal de kwaliteit van deze e-readers zijn? Hoe lang zullen ze meegaan voor je ze weer op moet laden? Hoeveel boeken zul je erop kunnen zetten? Zal het moeilijk zijn om een e-reader te bestellen via hun website? En wat zal de klantenservice van Kobo e-readers te zeggen hebben als je ze nodig blijkt te hebben? Alleen mensen die al boeken lezen op een Kobo e-reader kunnen je hier meer over vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat hun mening over deze digitale manier van lezen echt is. Hun meningen, beoordelingen, ervaringen en cijfers kunnen je een idee geven van hoe die e-reader van Kobo e-readers nou echt werkt.


Over Kobo e-readers

Kobo e-readers is een multimediawinkel en elektronicawinkel die e-readers aanbiedt. Je kunt op zo’n e-reader allerlei verschillende boeken zetten. Het is een klein apparaatje waar toch wel duizenden boeken op kunnen. Op sommigen kunnen er zelfs wel liefst 6000. Zo heb je altijd nieuw leesvoer bij je zonder dat je een hele stapel boeken hoeft mee te slepen. Dit kan vooral op vakantie erg handig zijn omdat je dan niet een aantal zware boeken in je koffer of handbagage hoeft te doen en zo dus nog een aantal andere dingen kunt meenemen. Op een e-reader kun je digitale boeken zetten die je dan als bestandje kunt openen op je e-reader. Kobo e-readers heeft verschillende e-readers om uit te kiezen. Er is bijvoorbeeld een Kobo Clara HD met een 6 inch beeldscherm en schermverlichting. De Kobo Aura H2O is 6.8 inch groot en is, naar de features die Kobo Clara HD ook heeft, waterbestendig. Je kunt hem dus gerust meenemen naar het zwembad of strand. Mocht je graag een echt grote e-reader willen dan is de Kobo Forma misschien wel iets voor je. Deze is wel liefst 8.0 inch groot en heeft alle specificaties van de vorige twee. Allemaal kunnen ze weken in standby staan voor ze leeg raken. Het voordeel van een e-reader boven lezen op een laptop of tablet is dat een e-reader een E-ink scherm heeft dat niet spiegelt in zonlicht.


 


Diensten van Kobo e-readers

De e-readers van Kobo e-readers kunnen gewoon online worden besteld. De bezorgservice van Kobo e-readers stuurt de e-reader dan netjes naar je op. Ook kun je via de website van Kobo e-readers digitale boeken kopen en downloaden. Verder is er nog een Kobo e-readers klantenservice die eventuele vragen kan beantwoorden.


Klachten, Complimenten en Tips voor Kobo e-readers

Wij zijn ook erg benieuwd naar jouw ervaring met een e-reader van Kobo. Kun je met dit scherm echt zo makkelijk overal lezen? Hoe soepel gaat het omslaan van een bladzijde? Gaat die batterij echt zo lang mee voor je hem weer moet opladen? En hoe wordt je behandeld door de klantenservice en bezorgservice van Kobo e-readers? Laat je eigen Kobo e-readers review achter en vertel ons wat jouw mening over deze winkel vol e-readers echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (21)

kobo rakruten

Toen ik opnieuw inlogde op kobo was ik alle boeken kwijt. Ik nam contact op met de dienst en zij wilden dat ik alle betaalbewijzen van kobo doorstuurde. Vreemd genoeg houden zij het dus niet bij wat u aangekocht heeft. Ik vind ook niet dat je al deze gegevens in een apart boekje zou moeten bijhouden. Telkens verdwijnen er boeken uit de lijst. Als ik het probleem aanhaal aan de dienstverlening ‘begrijpen’ zij het probleem niet. De boeken staan opeens niet meer in je account en daarom is er voor heb geen probleem. Ofwel weten ze goed wat er scheelt maar kunnen ze het niet oplossen ofwel zijn ze te lui en houden ze je aan het lijntje Ik heb meerdere keren gevraagd het probleem voor te leggen aan de technische dienst, uit te testen zodat er bewijs is en men het kan oplossen. Hierop wordt NIET gereageerd.

I

iris

20-08-2023

0

Audiobook

Waardeloze app/website en slechte klantenservice

C

Celine

28-06-2023

0

E books

Waardeloos 4 boeken gekocht binnen account alleen met geen mogelijkheid te openen Geen contact te krijgen met klantenservice. Geld weg geen boeken Wat heb je zo aan een ereader

P

Pieters

06-05-2023

0

Kobo bol.com app

Wat een slechte app, en dat voor 12,99 per maand! Continu opnieuw moeten inloggen, voortdurend aanbod krijgen voor kobo plus lidmaatschap welke ik al heb, de zoekfunctie is waardeloos en nu heeft ie weer al m'n eerder gedownloade luisterboeken verwijderd. Hopeloze puinhoop. Na de zomervakantie zeg ik hem op. Edit 10/11/22: heb nog 'n poging gewaagd met alleen lezen, ook waardeloos. Inmiddels download hij geen enkel boek meer. Ligt niet aan de e-reader, we hebben het met 2 e-readers geprobeerd.

S

Sophie

12-03-2023

0

Kobobooks

Ben al twee weken bezig om een boek te kopen, lukt niet, de betaalcontrolemodus blijft draaien. Na diverse chats een keer gebeld, werd na half uur wachten verbroken. Hierna nogmaals gebeld en gebruik gemaakt van de terugbelservice, werd niet teruggebeld.

N

Nico boeijink

13-08-2022

0

Kobo Forma ereader

Tot voor kort tevreden met mijn kobo forna ereader. Echter sinds er een error in het systeem is, kan ik niet meer via mijn ereader koboplus boeken downloaden. Ik betaal daar een abonnement van € 9.99 per maand voor. Het kan alleen via een omweg, via mijn mobiele telefoon. De klantenservice bood mij een " oplossing" waarbij al mijn aantekeningen en markeringen verloren zullen gaan. Wat mijns inziens dus geen oplossing is. Teleurgesteld!

J

Joyce Peersmann

12-04-2022

0

Kobo klara

De kobo is stukken minder handig dan de sony in het gebruik. Geen knop om de bladzijden om te slaan. En je krijgt steeds iets anders als je de bldz verschuift. Erg irritant. De batterij is zo leeg deze irdere week opladen de sony 1 x in de 3 a 4 weken. Zou geen volgende kobo meer kopen

A

A Cijvat

13-09-2021

0

plus abonnement

Helaas, maar dus niet aangeschaft want betaling kan enkel met creditcard. Ben geen Americano.

M

marcel

13-07-2021

0

E-book

Minpunt: juiste telefoonnummer niet makkelijk te vinden Pluspunt: eenmaal juiste telefoonnummer gevonden: 0800-0229598: klacht was zo verholpen! (E-book was direct beschikbaar na synchronisatie)

L

Loes

28-06-2021

0

Account

3 Maanden op een rij factureert KOBO dubbel voor een account. Wanneer deze ,,vergissing" is gecorrigeerd slaagt KOBO er in om voor hetzelfde account op 16, 18 en 19 Juni drie maal te factureren. Het is duidelijk dat hier geen sprake is van administratieve onvolkomenheden maar van structurele poging tot oplichting.

J

J. Smit

21-06-2021

0

betaling wijzigen

Via de Kobo site blijkt het onmogelijk de betaling van creditcard naar ideal te wijzigen. En van Hulp via de site is al helemaal geen sprake. 0 sterren dus wat mij aangaat.

B

BTA Smits

24-05-2021

0

E book

Wel betaald niets ontvangen

I

Ingrid Misere

26-04-2021

0

Fantoomgroei

Onhandelbare software. Heimwee naar 1 klik software van Amazon

C

ChG

10-04-2021

0

E-book

Probeer een e-book te bestellen via kobo. Krijg steeds, als ik wil betalen via mijn creditcard, de melding: oeps uw creditcard is verlopen! Heb uren gechat met die stomme computer zonder oplossing. Van alles geprobeerd! Gek word ik ervan! Echt slecht dat je geen medewerker aan de lijn kunt krijgen!

M

Monique Ravesteijn

09-03-2021

3

2 eboeken

Gekocht in koboshop. Betaald met iDeal. Geen boeken gekregen. Na 2 uur zoeken en chatten ( met achtelijke computer die alleen maar verwijst naar stukken uitleg op site) uiteindelijk klacht via klachtenkompas van de Consumentenbond ingediend. Schandalig slechte service. Ik voel met opgelicht

R

Rene

04-02-2021

0

Eenentwintig lessen voor de 21 ste eeuw

Het boek is oké en ook de prijs. Het probleem is dat ik de13,99 euro heb overgemaakt en dat dit bedrag voor één e-book vier keer!! van mijn rekening is afgeschreven. Ik zal nooit meer een boek bestellen via de app Kobo. Ook is het niet netjes dat bol.com mij niet kan helpen terwijl op de kobo app duidelijk ook Bol.com staat vermeld.

F

Frederix

05-01-2021

0

Kobo

Wat een waardeloze klantenservice. Mag deze naam niet hebben. Meer dan uur in chat gewacht, 2 keer terug naar 6 wachtenden voor mij en standaard antwoorden. Echt heel slecht! Lukt niet eens om 1 ster te geven in de review....

R

R

04-01-2021

0

E book

Boek gekocht, betaald maar noliets ontvangen!! Dit is al de zoveelste keer! Ben er helemaal klaar mee!

R

R de jong

03-01-2021

0

Kobo H20 + ebooks

k heb een Kobo en een aantal eboeken gekocht bij bol.com, echter geen boeken te zien in Kobo. Niemand aan de lijn te krijgen, wel uren chatten met verschillende medewerkers die niet in staat zijn om een oplossing te bieden. Ze moeten "advies vragen aan een leidinggevende" die er nooit lijkt te zijn. Er is duidelijk een probleem met de communicatie van aankopen tussen Bol.com en Kobo, maar een oplossing bieden ze niet, ze houden je gewoon aan het lijntje. Echt schandalig en je voelt je opgelicht!

K

Karel

18-08-2020

4

Ebook

Niet geleverd, wel betaald. Na oneindig klantenservice benaderen, belofte van terugbetaling. na 3-5 werkdagen zou er geld teruggestort worden. Inmiddels drie weken verder en nog niets ontvangen. Weer contact opgenomen, ze gaan op zoek naar een oplossing en ik zou bericht krijgen, inmiddels drie dagen verder. Ik hoor niets van klantenservice

R

Roos

17-03-2020

9