Radiatorendiscounter

9

Bestellen

5

Service

8

Prijs

6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Radiatorendiscounter

Radiatorendiscounter is onderdeel van de Discountergroep. Dit is de online retailer op het gebied van installatietechniek. Deze online en offline winkel werkt met 8 verschillende discounters en doet er alles aan om de klanten tevreden te stellen. Klanten kunnen online bestellen maar ook terecht in de showroom in Drunen. Hier kunnen alle producten worden bekeken en vergeleken. Ervaren medewerkers kunnen adviseren en helpen bij het kiezen van de beste variant. Het personeel kan helpen wanneer er vragen zijn. Mocht je vragen hebben, twijfel niet om deze te stellen. Ervaren medewerkers helpen je graag met de beste adviezen.

Eenvoudig de juiste radiator vinden is nu gemakkelijker als dat het ooit tevoren was. Vul via de site de maat in en vind de juiste variant. Gekozen kan er worden uit allerlei soorten en merken. Kies voor een betrouwbare laag geprijsde radiator of exclusief exemplaar. Kies bijvoorbeeld voor een: paneel, wand, vrijstaande, design, eco, elektrische of ander soort radiator. De mogelijkheden bieden iets geschikts aan voor iedereen.

Een team van erkende installateurs kan indien gewenst helpen met de installatie. Bij bestellingen vanaf 50 euro worden r geen verzendkosten gerekend.  Het aanbod is uitgebreid en biedt wat wils voor iedereen aan. Denk aan radiatoren en convectoren, CV buizen, ventilatie, vloerverwarming, ketels, waterontharders of overige toebehoren.

Radiatorendiscounter biedt een groot assortiment aan van allerlei verschillende radiatoren. Gekozen kan er worden uit vele verschillende modellen en merken, het aanbod laat werkelijk helemaal niets te wensen over. 

Controleer de reviews van andere klanten om te weten te komen of je bij deze winkel een nieuwe radiator moet kopen of iets anders. Ervaringen en beoordelingen van klanten geven een goed beeld van wat je kunt verwachten.


Wat is jouw ervaring met deze discounter? Laat ook jouw ervaring achter! Beoordelingen worden altijd gewaardeerd, ongeacht de klanttevredenheid.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Jaga Radiator

Makkelijke Website, goed geholpen door een medewerker bij het selecteren van de juiste radiator en koppelingen. Levering was netjes en prijs is scherp.

D

David

10-03-2021

0

Intergas combiketel

Bij de radiatorendiscounter.be heb ik een combiketel van Intergas besteld. Deze was bestemd voor mijn vakantiewoning in België. Deze ketel is in Balen België geleverd. Helaas mogen deze ketels niet in België worden geïnstalleerd. Dit moet bij de Radiatorendiscounter bekend zijn geweest. Toch heeft radiatorendiscounter de ketel geleverd. Deze ketel werd door de installateur, omdat hij niet aan regelgeving in België voldeed, niet geïnstalleerd. Hierop heb ik de Radiatorendiscounter aangesproken. Deze draaide om het geheel heen en wenst hierin niet mee te werken. Jammer, maar pas op zij hebben een Belgische side.

N

N.J. de Boer

03-07-2020

0