NederlandReview

    Ervaringen radbag

    Een origineel cadeau vinden voor een verjaardag of voor Kerst is altijd heel erg lastig. Gelukkig zijn er webshops zoals radbag, waar je coole gadgets en originele cadeaus kunt vinden. Maar zijn al deze cadeaus wel zo origineel? Zijn de consumenten tevreden over alle producten? Antwoorden op deze vragen en meer kun je op NederlandReview vinden, waar consumenten hun ervaringen en reviews over radbag achter hebben gelaten.

    Over radbag

    Het doel van webshop radbag is om ‘de coolste producten uit het tot op heden ontdekte universum aan te bieden, en het liefst op zo’n manier dat het shoppen ook leuk wordt’. Inmiddels is radbag in vrijwel heel Midden Europa actief. Het woord radbag is een urban woord voor ‘cool’ of ‘geweldig’. De webshop is er niet alleen voor hipsters en tripsters, maar eigenlijk voor iedereen. Er zijn cadeaus voor vrouwen en voor mannen te vinden. Van onder de € 30,- euro tot € 60,- en meer, in allerlei verschillende categorieën. Eigenlijk is radbag een webshop met van alles wat je niet echt nodig hebt, maar wel graag wilt hebben.


    Speel kermisje met de Candy Grabber van radbag

    Diensten

    Op de webshop van radbag kun je in allerlei handige categorieën op zoek naar unieke cadeaus:

    • Ontvanger: cadeaus voor hem, voor haar, voor kinderen, voor vrienden of vriendinnen en ga zo maar door
    • Op prijs: cadeaus van onder de € 30,-, van € 30,- tot € 60,- en van € 60,- tot …
    • Type: grappige cadeaus, gepersonaliseerd cadeau of een romantisch cadeau
    • Je hebt geen idee?: hier kun je de cadeauvinder gebruiken of een cadeau idee opdoen
    • Gelegenheid: hier kun je terecht voor een cadeau voor Valentijn, Vaderdag, Moederdag, Huwelijk, Sinterklaas of Kerst
    • Verjaardagscadeau: Hier kun je een cadeau vinden voor alle leeftijden, maar ook in categorieën - op leeftijd, voor vader of moeder, voor vrienden of vriendinnen etc.

    Tevens kun je op radbag zoeken tussen de beste cadeaus in een top 50, top 50 voor hem en voor haar en live feed. Daarnaast is er de mogelijkheid om tussen highlights te kijken, waar je bijvoorbeeld de bestverkochte cadeaus onder ‘bestsellers’ kunt vinden. Via de cadeauvinder optie kun je niet alleen iets leuks voor een bepaalde prijs kiezen, maar ook kijken naar de personaliteit van degene voor wie het cadeau is. Is het een creatieveling, een grapjas, een actieveling, een kind etc. Zo heb je al snel iets leuks gevonden.

    Klachten

    Voor klachten is er een helpdesk aanwezig, die van maandag t/m vrijdag bereikbaar is van 8.00 tot 18.00 uur. Je kunt ze telefonisch bereiken via (020) 24 106 52 of anders via e-mail op klantenservice@radbag.nl.

    Laat hier jouw ervaring achter!

    Misschien heb jij al ervaring opgedaan in het kopen van unieke en coole gadgets en cadeaus via radbag en wil je die ervaring in een review met ons delen. Dat zien wij graag, zodat iedere consument precies weet wat hen eventueel te wachten staat.

    Coole gadgets en originele cadeaus koop je bij radbag, toch? Wat zijn de ervaringen van andere consumenten? Je kunt ze hier lezen op NederlandReview!

    radbag
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

    3.6
    45% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    2.6
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    3

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    personaliseerbaar kussensloop met foto

    2 kussen besteld met tekst en foto.
    enkele glitters waren na enkele keren te transformeren al kapot.
    foto was van donkere en zwakke kwaliteit.
    kussens met de vraag :
    -wil jij mijn meter zijn
    -wil jij mijn peter zijn
    zouden toch langer moeten meegaan en van betere kwaliteit zijn.
    al zeker voor 39euro (incl. verz.) per stuk.
    zeer ontgoocheld
    jammer

    Door: Angelo Bruneel29-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Jedi ochtend jas

    Tot twee maal toe het pakket retour gestuurd, een maal naar Nederlands adres dat ik van radbag opkreeg, een een maal Duits adres dat ik via hun de tweede keer door gekregen had om het naartoe te sturen.

    Bij beide adressen krijg ik het terug gestuurd omdat het bedrijf daar niet gevestigd is of vals adres is. Wel twee keer porto kwijt en nog geen stap verder

    Door: Kirsten21-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    gereedshap uit chocolade

    Slechtste ervaring ooit met een online shop. Goederen aangekocht die gemaakt waren van chocolade. Ze kwamen thuis geleverd los in een grotere doos zonder enige bescherming. Logischerwijze waren de goederen dus gebroken. Na twee mails werd het item opnieuw opgestuurd. Dit was OPNIEUW gebroken. Het was op exact dezelfde manier ingepakt waardoor het dus heel gemakkelijk opnieuw kon breken. Ik heb nu reeds 3 mails gestuurd om dit aan te geven maar daarop heb ik nog geen enkelen reactie gekregen. Ik had dit gekocht als een cadeau voor iemand. Ik dacht door 4 weken op voorhand te bestellen dat ik zeker ruim op tijd zou zijn. De verjaardag is morgen en ik heb nu twee gebroken items en geen antwoord meer op mijn mails. NOOIT KOOP IK HIER NOG.

    Door: Lander17-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kerstcadeau’s die echter nooit zijn torgekomen

    Ik heb op 29/11 drie items besteld en dacht hiermee ruim voor de kerstdrukte mijn geschenken in huis te hebben. Niets bleek helaas minder waar, de levering en communicatie met GLS liep volledig verkeerd (telkens loze beloftes dat mijn pakje tijdig geleverd zou worden en tijdens een laatste oproep was men zelfs gewoon onbeschoft) Radbag kwam niet tussen en telkens moest ik zelf blijven proberen achterhalen waar mijn levering verzeild was geraakt. Tijdens een mail van 7/1 kreeg ik plots te horen dat het pak onderweg was naar Oostenrijk en ik mijn geld terug zou krijgen.. echter op vandaag nog steeds niets ontvangen, alsook krijg ik geen reactie meer op minstens nog drie rappels. Bovendien geraak ik telefonisch eveneens niet binnen en kan ik dit niet bespreken met een medewerker.. sorry maar wat voor oplichtpraktijken zijn dit?? We zijn drie maanden verder, wat een ongelooflijke schande!!

    Door: Sarah Van Laer17-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Led hart met gepersonaliseerd bericht

    Hier 26 December een cadeau gekocht met beloofde 1-4 werkdagen. Dit was niet het geval door de feestdagen en dat is volkomen begrijpelijk. Helaas laat Radbag niets van zich horen over wanneer het wel geleverd word. Vandaag 6 Januari komt het aan. Een verkeerd pakket. Zijn niet bereikbaar. Bel ze en ze zeggen dat ze van maandag tm vrijdag tussen 10:00 - 14:00 . Ik bel om 12:00 en ze zijn niet beschikbaar. Dit is niet hoe je met je klanten omgaat!!

    Door: Morris Arbman06-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Kerst spullen

    Ik Bestel hier NOOIT meer!
    Slechte service
    Besteld 15 dagen voor kerstmis, met een beloofde levertijd van 3 -4 dagen! Na 4 mails gestuurt te hebben en 1 telefoongesprek dat mij ook nog eens 5 euro koste en een Engelstalige aan de lijn te hebben. Omdat de nederlands sprekende telefoniste niet beschikbaar was!
    Heb ik mijn pakjes niet optijd voor de feesten. Echt foei...
    Is een schande dat dit kan en mij hebben ze maar 1 x gefopt. Ik bestel er nooit meer ????

    Door: Gijsen ellen19-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Dandy Grabber

    Bestelde goederen werden te laat en beschadigd geleverd.
    Slechte verpakking.
    Geen accurate reactie op e-mail. Geen voorstel tot rechtzetting.
    Geen correcte houding voor een webwinkel.

    Door: Paul Wouters11-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Model stirlingmotorniet

    Niet geleverd geld wordt terugheboekt ong nit

    Door: Ljfrankevoorrt07-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Gepersonaliseerde pennentas

    Misleidende foto’s. Je denkt dat je iets gaat krijgen zoals het op de foto staat maar blijkt dat dit er zelfs niet een beetje op lijkt.

    Door: Diëgo Arshad13-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Super slechte service

    Gepersonaliseerd cadeau besteld van mulitplex waarbij er aan de zichtzijde een stuk hout ingelegd was wat een andere kleur en nerf had.
    Hier foto's van gemaakt en toegestuurd.
    Probleem door hun bevestigd, alleen op geen enkele wijze bereidwilligheid om tot een passende oplossing te komen.
    Erg onvriendelijk te woord gestaan, er was zelfs tegen betaling geen oplossing mogelijk.

    Door: Robert 27-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Slechte service

    Bestelling voor Valentijn was dermate slecht verpakt dat deze stuk aangekomen is. Direct bij ze gemeld en geen reactie ontvangen. Morgen is het Valentijn en ik heb dus geen oplossing gekregen. Erg slechte service.

    Door: Marianne13-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Voor mij nooit meer!

    Erg slechte service. Sturen pakketjes niet op en maken fouten. Door hun fout het pakket niet ontvangen. Nu ligt het gepersonaliseerde cadeau met foto's van een familie ergens geheel onbekend. Voor mij nooit meer.

    Door: K.06-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    dramatische service

    week geleden besteld, 3 reminders naar klantendienst, .. Geen reactie, en geen levering, dus te laat voor het verjaardagsfeest. 1e en laatste bestelling...

    Door: stephane12-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Waardeloos en onbetrouwbaar

    Klantenservice reageerd niet

    Heb iets besteld 19 december moet nu nog binnen komen is allemaal netjes betaald wil me geld terug alleen laten ze niets meer horen gaat om 90euro

    niet bestellen bij de site

    Door: Jordy06-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Slechte service

    Voor kerst iets besteld als cadeau en is nu 4 januari en nog steeds onderweg. Afradertje deze webwinkel

    Door: Eric04-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    niks ontvangen en geen enkele reactie

    Leuke gepersonaliseerde poster besteld op 11 december. Zou binnen 3-4 dagen bezorgd worden. Na 6 dagen gaan mailen. Geen reactie, geen enkele. Wel vervoerder gesproken die doet toezeggingen die keer op keer niet nagekomen worden. Radbag gebruikt dus blijkbaar de verkeerde bezorger en vindt het niet nodig om zelf te reageren op mails.

    Door: olaf23-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    GEPERSONALISEERDE MATTEN

    Heb 2xmaal iets proberen te bestellen, 2xmaal nummer kaart ingegeven, en dan van site gegooid ik hoop niet dat er 2x maal iets van mijn rekening gaat
    laat U mij iets weten,
    bedankt

    Door: Suzy JANSSENS10-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Cadeautjes gekocht

    Voor de kerstdagen hier meerdere cadeaus besteld voor de familie - leek me handig bij 1 webshop.
    alles was gewoon netjes op tijd binnen en ik heb gewoon uit de aanbiedingen gekozen, die waren er veel en dat scheelt best wat geld, vooral alles zo samen.
    Ik ben dus tevreden.

    Door: Leah Kim06-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    geen levering zonder bericht

    zeer slechte zaak. na een ruime week nog steeds niks gehoord over de levering. mail geschreven, geen antwoord gekregen. gebeld, en dan wordt gezegd dat het product uitverkocht was. waarom sturen ze daar dan geen mail over.
    nu is het te laat om iets anders te bestellen voor de kerst,

    Door: ria21-12-2017
    Bob29-12-2017

    Precies hetzelfde probleem. Bestel hier niet!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Allemaal leuke hebbedingetjes

    Bij Radbag hebben ze allemaal leuke hebbedingetjes. Veel van de producten die ze hier verkopen, heb ik nog niet op andere websites langs zien komen. Tot nu toe twee keer een bestelling geplaatst en zeer tevreden over Radbag. Het bestellen is makkelijk en daarnaast is de service ook prima. Bij vragen kun je makkelijk in contact komen met de klantenservice en je krijgt ook nog eens snel antwoord. Het enige nadeel aan Radbag vind ik de prijs. Voor sommige producten wordt vrij weinig geld gevraagd, terwijl de prijs voor andere producten mijns inziens veel hoger is dan noodzakelijk.

    Door: Mariska van B01-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Schrijf zelf een review over radbag

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is radbag een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 20 ervaringen geplaatst over radbag. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 45% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is radbag actief?

    radbag is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van radbag gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.