NederlandReview

  Ervaringen radbag

  Een origineel cadeau vinden voor een verjaardag of voor Kerst is altijd heel erg lastig. Gelukkig zijn er webshops zoals radbag, waar je coole gadgets en originele cadeaus kunt vinden. Maar zijn al deze cadeaus wel zo origineel? Zijn de consumenten tevreden over alle producten? Antwoorden op deze vragen en meer kun je op NederlandReview vinden, waar consumenten hun ervaringen en reviews over radbag achter hebben gelaten.

  Over radbag

  Het doel van webshop radbag is om ‘de coolste producten uit het tot op heden ontdekte universum aan te bieden, en het liefst op zo’n manier dat het shoppen ook leuk wordt’. Inmiddels is radbag in vrijwel heel Midden Europa actief. Het woord radbag is een urban woord voor ‘cool’ of ‘geweldig’. De webshop is er niet alleen voor hipsters en tripsters, maar eigenlijk voor iedereen. Er zijn cadeaus voor vrouwen en voor mannen te vinden. Van onder de € 30,- euro tot € 60,- en meer, in allerlei verschillende categorieën. Eigenlijk is radbag een webshop met van alles wat je niet echt nodig hebt, maar wel graag wilt hebben.


  Speel kermisje met de Candy Grabber van radbag

  Diensten

  Op de webshop van radbag kun je in allerlei handige categorieën op zoek naar unieke cadeaus:

  • Ontvanger: cadeaus voor hem, voor haar, voor kinderen, voor vrienden of vriendinnen en ga zo maar door
  • Op prijs: cadeaus van onder de € 30,-, van € 30,- tot € 60,- en van € 60,- tot …
  • Type: grappige cadeaus, gepersonaliseerd cadeau of een romantisch cadeau
  • Je hebt geen idee?: hier kun je de cadeauvinder gebruiken of een cadeau idee opdoen
  • Gelegenheid: hier kun je terecht voor een cadeau voor Valentijn, Vaderdag, Moederdag, Huwelijk, Sinterklaas of Kerst
  • Verjaardagscadeau: Hier kun je een cadeau vinden voor alle leeftijden, maar ook in categorieën - op leeftijd, voor vader of moeder, voor vrienden of vriendinnen etc.

  Tevens kun je op radbag zoeken tussen de beste cadeaus in een top 50, top 50 voor hem en voor haar en live feed. Daarnaast is er de mogelijkheid om tussen highlights te kijken, waar je bijvoorbeeld de bestverkochte cadeaus onder ‘bestsellers’ kunt vinden. Via de cadeauvinder optie kun je niet alleen iets leuks voor een bepaalde prijs kiezen, maar ook kijken naar de personaliteit van degene voor wie het cadeau is. Is het een creatieveling, een grapjas, een actieveling, een kind etc. Zo heb je al snel iets leuks gevonden.

  Klachten

  Voor klachten is er een helpdesk aanwezig, die van maandag t/m vrijdag bereikbaar is van 8.00 tot 18.00 uur. Je kunt ze telefonisch bereiken via (020) 24 106 52 of anders via e-mail op klantenservice@radbag.nl.

  Laat hier jouw ervaring achter!

  Misschien heb jij al ervaring opgedaan in het kopen van unieke en coole gadgets en cadeaus via radbag en wil je die ervaring in een review met ons delen. Dat zien wij graag, zodat iedere consument precies weet wat hen eventueel te wachten staat.

  Coole gadgets en originele cadeaus koop je bij radbag, toch? Wat zijn de ervaringen van andere consumenten? Je kunt ze hier lezen op NederlandReview!

  radbag
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (25)

  4.2
  44% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.2
  Service
  rating
  3.2
  Prijs
  rating
  4.4
  Leveren
  rating
  3.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over radbag

  Uw beoordeling

  TOP!

  Snelle levering.

  Door: Johanna Barberi06-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Bloempotten en houten blok met peperzaadjes

  Snelle levering.
  Makkelijk bestellen en betalen.
  Breekbare producten goed verpakt dus heel aangekomen.

  Door: Sonnenberg22-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Hotel design monogram handdoek

  Wat een ongelooflijk slechte service. Ik wilde deze handdoek als cadeautje naar mijn vriendin laten sturen, maar als je via Paypal express betaalt krijg je niet de mogelijkheid om geen factuur mee te laten sturen. Meteen na het bestellen heb ik RADBAG een berichtje gestuurd met de vraag om de handdoek zonder papieren factuur te verzenden. Er werd geen enkele moeite gedaan om dit te regelen en ook annuleren was niet meer mogelijk.

  Door: Martijn07-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Deurmat

  Wat een DRAMA! De deurmat met naam was fout gedrukt. Eerste letter is maar half zichtbaar. Bericht via de site gestuurd, maar geen respons. Gebeld, maar afgepoeierd met "mijn collega behandelt deze case". Wie die collega dan was kreeg ik niet te horen. Er zou een mail gestuurd zijn, maar die heb ik niet ontvangen. Nogmaals gebeld, en kreeg toen een frans/Engels sprekende dame aan de lijn. Zijn kon uiteraard ook niets voor me betekenen, maar zou me de mail nogmaals sturen. Weer niets mogen ontvangen. De verkeerde print zou zogenaamd mijn eigen schuld zijn, maar hoe ik letters buiten het kader kan plaatsen is mij een raadsel!! Weggegooid geld dus, want het lijkt erop dat ze het flut product niet gaan vervangen of vergoeden. NOOIT MEER RADBAG!

  Door: Donovan Braumuller18-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Snijplank

  Nooit meer! Koop hier vooral niet zou mijn aanbeveling zijn. De kwaliteit is echt onder de maat. Snijplank laat laagje los na vaatwasser, volgens de specificaties zou het er tegen moeten kunnen. Klantenservice reageert simpelweg niet op de herhaaldelijk vraag en meerdere pogingen tot contact voor een oplossing. Weggegooid geld helaas.

  Door: Hans26-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  personaliseerbaar kussensloop met foto

  2 kussen besteld met tekst en foto.
  enkele glitters waren na enkele keren te transformeren al kapot.
  foto was van donkere en zwakke kwaliteit.
  kussens met de vraag :
  -wil jij mijn meter zijn
  -wil jij mijn peter zijn
  zouden toch langer moeten meegaan en van betere kwaliteit zijn.
  al zeker voor 39euro (incl. verz.) per stuk.
  zeer ontgoocheld
  jammer

  Door: Angelo Bruneel29-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Jedi ochtend jas

  Tot twee maal toe het pakket retour gestuurd, een maal naar Nederlands adres dat ik van radbag opkreeg, een een maal Duits adres dat ik via hun de tweede keer door gekregen had om het naartoe te sturen.

  Bij beide adressen krijg ik het terug gestuurd omdat het bedrijf daar niet gevestigd is of vals adres is. Wel twee keer porto kwijt en nog geen stap verder

  Door: Kirsten21-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  gereedshap uit chocolade

  Slechtste ervaring ooit met een online shop. Goederen aangekocht die gemaakt waren van chocolade. Ze kwamen thuis geleverd los in een grotere doos zonder enige bescherming. Logischerwijze waren de goederen dus gebroken. Na twee mails werd het item opnieuw opgestuurd. Dit was OPNIEUW gebroken. Het was op exact dezelfde manier ingepakt waardoor het dus heel gemakkelijk opnieuw kon breken. Ik heb nu reeds 3 mails gestuurd om dit aan te geven maar daarop heb ik nog geen enkelen reactie gekregen. Ik had dit gekocht als een cadeau voor iemand. Ik dacht door 4 weken op voorhand te bestellen dat ik zeker ruim op tijd zou zijn. De verjaardag is morgen en ik heb nu twee gebroken items en geen antwoord meer op mijn mails. NOOIT KOOP IK HIER NOG.

  Door: Lander17-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kerstcadeau’s die echter nooit zijn torgekomen

  Ik heb op 29/11 drie items besteld en dacht hiermee ruim voor de kerstdrukte mijn geschenken in huis te hebben. Niets bleek helaas minder waar, de levering en communicatie met GLS liep volledig verkeerd (telkens loze beloftes dat mijn pakje tijdig geleverd zou worden en tijdens een laatste oproep was men zelfs gewoon onbeschoft) Radbag kwam niet tussen en telkens moest ik zelf blijven proberen achterhalen waar mijn levering verzeild was geraakt. Tijdens een mail van 7/1 kreeg ik plots te horen dat het pak onderweg was naar Oostenrijk en ik mijn geld terug zou krijgen.. echter op vandaag nog steeds niets ontvangen, alsook krijg ik geen reactie meer op minstens nog drie rappels. Bovendien geraak ik telefonisch eveneens niet binnen en kan ik dit niet bespreken met een medewerker.. sorry maar wat voor oplichtpraktijken zijn dit?? We zijn drie maanden verder, wat een ongelooflijke schande!!

  Door: Sarah Van Laer17-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Led hart met gepersonaliseerd bericht

  Hier 26 December een cadeau gekocht met beloofde 1-4 werkdagen. Dit was niet het geval door de feestdagen en dat is volkomen begrijpelijk. Helaas laat Radbag niets van zich horen over wanneer het wel geleverd word. Vandaag 6 Januari komt het aan. Een verkeerd pakket. Zijn niet bereikbaar. Bel ze en ze zeggen dat ze van maandag tm vrijdag tussen 10:00 - 14:00 . Ik bel om 12:00 en ze zijn niet beschikbaar. Dit is niet hoe je met je klanten omgaat!!

  Door: Morris Arbman06-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Kerst spullen

  Ik Bestel hier NOOIT meer!
  Slechte service
  Besteld 15 dagen voor kerstmis, met een beloofde levertijd van 3 -4 dagen! Na 4 mails gestuurt te hebben en 1 telefoongesprek dat mij ook nog eens 5 euro koste en een Engelstalige aan de lijn te hebben. Omdat de nederlands sprekende telefoniste niet beschikbaar was!
  Heb ik mijn pakjes niet optijd voor de feesten. Echt foei...
  Is een schande dat dit kan en mij hebben ze maar 1 x gefopt. Ik bestel er nooit meer ????

  Door: Gijsen ellen19-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Dandy Grabber

  Bestelde goederen werden te laat en beschadigd geleverd.
  Slechte verpakking.
  Geen accurate reactie op e-mail. Geen voorstel tot rechtzetting.
  Geen correcte houding voor een webwinkel.

  Door: Paul Wouters11-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Model stirlingmotorniet

  Niet geleverd geld wordt terugheboekt ong nit

  Door: Ljfrankevoorrt07-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Gepersonaliseerde pennentas

  Misleidende foto’s. Je denkt dat je iets gaat krijgen zoals het op de foto staat maar blijkt dat dit er zelfs niet een beetje op lijkt.

  Door: Diëgo Arshad13-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Super slechte service

  Gepersonaliseerd cadeau besteld van mulitplex waarbij er aan de zichtzijde een stuk hout ingelegd was wat een andere kleur en nerf had.
  Hier foto's van gemaakt en toegestuurd.
  Probleem door hun bevestigd, alleen op geen enkele wijze bereidwilligheid om tot een passende oplossing te komen.
  Erg onvriendelijk te woord gestaan, er was zelfs tegen betaling geen oplossing mogelijk.

  Door: Robert 27-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Slechte service

  Bestelling voor Valentijn was dermate slecht verpakt dat deze stuk aangekomen is. Direct bij ze gemeld en geen reactie ontvangen. Morgen is het Valentijn en ik heb dus geen oplossing gekregen. Erg slechte service.

  Door: Marianne13-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Voor mij nooit meer!

  Erg slechte service. Sturen pakketjes niet op en maken fouten. Door hun fout het pakket niet ontvangen. Nu ligt het gepersonaliseerde cadeau met foto's van een familie ergens geheel onbekend. Voor mij nooit meer.

  Door: K.06-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  dramatische service

  week geleden besteld, 3 reminders naar klantendienst, .. Geen reactie, en geen levering, dus te laat voor het verjaardagsfeest. 1e en laatste bestelling...

  Door: stephane12-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  Waardeloos en onbetrouwbaar

  Klantenservice reageerd niet

  Heb iets besteld 19 december moet nu nog binnen komen is allemaal netjes betaald wil me geld terug alleen laten ze niets meer horen gaat om 90euro

  niet bestellen bij de site

  Door: Jordy06-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Slechte service

  Voor kerst iets besteld als cadeau en is nu 4 januari en nog steeds onderweg. Afradertje deze webwinkel

  Door: Eric04-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is radbag een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 25 ervaringen geplaatst over radbag. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 44% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is radbag actief?

  radbag is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van radbag gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.