Ervaringen radbag

Een origineel cadeau vinden voor een verjaardag of voor Kerst is altijd heel erg lastig. Gelukkig zijn er webshops zoals radbag, waar je coole gadgets en originele cadeaus kunt vinden. Maar zijn al deze cadeaus wel zo origineel? Zijn de consumenten tevreden over alle producten? Antwoorden op deze vragen en meer kun je op NederlandReview vinden, waar consumenten hun ervaringen en reviews over radbag achter hebben gelaten.

Over radbag

Het doel van webshop radbag is om ‘de coolste producten uit het tot op heden ontdekte universum aan te bieden, en het liefst op zo’n manier dat het shoppen ook leuk wordt’. Inmiddels is radbag in vrijwel heel Midden Europa actief. Het woord radbag is een urban woord voor ‘cool’ of ‘geweldig’. De webshop is er niet alleen voor hipsters en tripsters, maar eigenlijk voor iedereen. Er zijn cadeaus voor vrouwen en voor mannen te vinden. Van onder de € 30,- euro tot € 60,- en meer, in allerlei verschillende categorieën. Eigenlijk is radbag een webshop met van alles wat je niet echt nodig hebt, maar wel graag wilt hebben.


Speel kermisje met de Candy Grabber van radbag

Diensten

Op de webshop van radbag kun je in allerlei handige categorieën op zoek naar unieke cadeaus:

  • Ontvanger: cadeaus voor hem, voor haar, voor kinderen, voor vrienden of vriendinnen en ga zo maar door
  • Op prijs: cadeaus van onder de € 30,-, van € 30,- tot € 60,- en van € 60,- tot …
  • Type: grappige cadeaus, gepersonaliseerd cadeau of een romantisch cadeau
  • Je hebt geen idee?: hier kun je de cadeauvinder gebruiken of een cadeau idee opdoen
  • Gelegenheid: hier kun je terecht voor een cadeau voor Valentijn, Vaderdag, Moederdag, Huwelijk, Sinterklaas of Kerst
  • Verjaardagscadeau: Hier kun je een cadeau vinden voor alle leeftijden, maar ook in categorieën - op leeftijd, voor vader of moeder, voor vrienden of vriendinnen etc.

Tevens kun je op radbag zoeken tussen de beste cadeaus in een top 50, top 50 voor hem en voor haar en live feed. Daarnaast is er de mogelijkheid om tussen highlights te kijken, waar je bijvoorbeeld de bestverkochte cadeaus onder ‘bestsellers’ kunt vinden. Via de cadeauvinder optie kun je niet alleen iets leuks voor een bepaalde prijs kiezen, maar ook kijken naar de personaliteit van degene voor wie het cadeau is. Is het een creatieveling, een grapjas, een actieveling, een kind etc. Zo heb je al snel iets leuks gevonden.

Klachten

Voor klachten is er een helpdesk aanwezig, die van maandag t/m vrijdag bereikbaar is van 8.00 tot 18.00 uur. Je kunt ze telefonisch bereiken via (020) 24 106 52 of anders via e-mail op klantenservice@radbag.nl.

Laat hier jouw ervaring achter!

Misschien heb jij al ervaring opgedaan in het kopen van unieke en coole gadgets en cadeaus via radbag en wil je die ervaring in een review met ons delen. Dat zien wij graag, zodat iedere consument precies weet wat hen eventueel te wachten staat.

Coole gadgets en originele cadeaus koop je bij radbag, toch? Wat zijn de ervaringen van andere consumenten? Je kunt ze hier lezen op NederlandReview!

radbag
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

3,8
46% Zou hier weer kopen!

Bestellen

5

Service

3

Prijs

4,2

Leveren

3

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Model stirlingmotorniet

Niet geleverd geld wordt terugheboekt ong nit

Door: Ljfrankevoorrt07-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Gepersonaliseerde pennentas

Misleidende foto’s. Je denkt dat je iets gaat krijgen zoals het op de foto staat maar blijkt dat dit er zelfs niet een beetje op lijkt.

Door: Diëgo Arshad13-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

Super slechte service

Gepersonaliseerd cadeau besteld van mulitplex waarbij er aan de zichtzijde een stuk hout ingelegd was wat een andere kleur en nerf had.
Hier foto's van gemaakt en toegestuurd.
Probleem door hun bevestigd, alleen op geen enkele wijze bereidwilligheid om tot een passende oplossing te komen.
Erg onvriendelijk te woord gestaan, er was zelfs tegen betaling geen oplossing mogelijk.

Door: Robert 27-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Slechte service

Bestelling voor Valentijn was dermate slecht verpakt dat deze stuk aangekomen is. Direct bij ze gemeld en geen reactie ontvangen. Morgen is het Valentijn en ik heb dus geen oplossing gekregen. Erg slechte service.

Door: Marianne13-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Voor mij nooit meer!

Erg slechte service. Sturen pakketjes niet op en maken fouten. Door hun fout het pakket niet ontvangen. Nu ligt het gepersonaliseerde cadeau met foto's van een familie ergens geheel onbekend. Voor mij nooit meer.

Door: K.06-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

dramatische service

week geleden besteld, 3 reminders naar klantendienst, .. Geen reactie, en geen levering, dus te laat voor het verjaardagsfeest. 1e en laatste bestelling...

Door: stephane12-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2,5

Waardeloos en onbetrouwbaar

Klantenservice reageerd niet

Heb iets besteld 19 december moet nu nog binnen komen is allemaal netjes betaald wil me geld terug alleen laten ze niets meer horen gaat om 90euro

niet bestellen bij de site

Door: Jordy06-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Slechte service

Voor kerst iets besteld als cadeau en is nu 4 januari en nog steeds onderweg. Afradertje deze webwinkel

Door: Eric04-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

niks ontvangen en geen enkele reactie

Leuke gepersonaliseerde poster besteld op 11 december. Zou binnen 3-4 dagen bezorgd worden. Na 6 dagen gaan mailen. Geen reactie, geen enkele. Wel vervoerder gesproken die doet toezeggingen die keer op keer niet nagekomen worden. Radbag gebruikt dus blijkbaar de verkeerde bezorger en vindt het niet nodig om zelf te reageren op mails.

Door: olaf23-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

GEPERSONALISEERDE MATTEN

Heb 2xmaal iets proberen te bestellen, 2xmaal nummer kaart ingegeven, en dan van site gegooid ik hoop niet dat er 2x maal iets van mijn rekening gaat
laat U mij iets weten,
bedankt

Door: Suzy JANSSENS10-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Cadeautjes gekocht

Voor de kerstdagen hier meerdere cadeaus besteld voor de familie - leek me handig bij 1 webshop.
alles was gewoon netjes op tijd binnen en ik heb gewoon uit de aanbiedingen gekozen, die waren er veel en dat scheelt best wat geld, vooral alles zo samen.
Ik ben dus tevreden.

Door: Leah Kim06-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

geen levering zonder bericht

zeer slechte zaak. na een ruime week nog steeds niks gehoord over de levering. mail geschreven, geen antwoord gekregen. gebeld, en dan wordt gezegd dat het product uitverkocht was. waarom sturen ze daar dan geen mail over.
nu is het te laat om iets anders te bestellen voor de kerst,

Door: ria21-12-2017
Bob29-12-2017

Precies hetzelfde probleem. Bestel hier niet!!!!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Allemaal leuke hebbedingetjes

Bij Radbag hebben ze allemaal leuke hebbedingetjes. Veel van de producten die ze hier verkopen, heb ik nog niet op andere websites langs zien komen. Tot nu toe twee keer een bestelling geplaatst en zeer tevreden over Radbag. Het bestellen is makkelijk en daarnaast is de service ook prima. Bij vragen kun je makkelijk in contact komen met de klantenservice en je krijgt ook nog eens snel antwoord. Het enige nadeel aan Radbag vind ik de prijs. Voor sommige producten wordt vrij weinig geld gevraagd, terwijl de prijs voor andere producten mijns inziens veel hoger is dan noodzakelijk.

Door: Mariska van B01-05-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6,5

Schrijf zelf een review over radbag

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)