NederlandReview

  Ervaringen RAD

  RAD: Meer dan motorkleding en een gouden ervaring. Elke motorrijder en motorrijdster met een gouden ervaring de weg op sturen, dat willen ze bij RAD. Meer weten over de ervaringen van anderen met RAD? Lees dan verder.

  Over RAD: motorkleding en meer

  RAD, niet direct een naam die een leek aan motorrijden koppelt. Maar de echte kenner herkent RAD als de winkel die Roos en Andre De Meyer in 1981 oprichtten. Inmiddels is het meer dan één winkel, het zijn maar liefst acht (!) winkels met meer dan 100.000 artikelen op voorraad voor de sportieve, recreatieve, mooi-weer, forenzende en alle andere motorrijders en motorrijdsters. Of je nou op zoek bent naar een motorshop in Zaventem, motorkleding in Hasselt of naar motoronderdelen in Brugger? Je kunt altijd bij RAD terecht. Je vindt de vestigingen van deze all-round motorshop in:

  • Gent-Drongen
  • Antwerpen-Willebroek
  • Brussel Zaventem
  • Brussel Nijvel
  • Brugge
  • Doornik
  • Hasselt-Herk de Stad
  • Luik Alleur

  Under the Skin - Nitro Rad

  Uitstekende service bij deze motorshop

  Met meer dan 30 jaar ervaring, acht winkels in België, al meer dan 250.000 tevreden klanten en een voorraad met meer dan 100.000 artikelen heeft RAD alles in huis voor een gouden ervaring. Op de website kun je terecht voor allerlei motorkleding, of je nu op zoek bent naar IXS, Givi, SAR, Shoei, LS2, Sidi, Shark, Schuberth, Interphone, Cardo, Abus, Buff of een heel ander merk? De kans is heel groot dat je hier vindt wat je zoekt, tegen een scherpe prijs en met goede, no-nonsense, service. Je hebt altijd 30 dagen bedenktijd en krijgt gewoon je geld terug als je niet tevreden bent. Vroeger heel normaal, tegenwoordig extra fijn.

  De meerwaarde van RAD

  RAD is meer dan een plek waar je artikelen voor je motor kunt kopen. RAD blijft op zoek naar verbeterpunten, extra service en nieuwe mogelijkheden om jouw motorervaring te blijven verbeteren. Dit doen ze onder andere door:

  • Te blijven zoeken naar nieuwe producten met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
  • Medewerkers te blijven opleiden, zodat zij je altijd van het beste advies kunnen voorzien.
  • Jouw online motorshop ervaring te blijven optimaliseren door altijd de juiste en uitgebreide prijs-, product- en voorraadinformatie bij de artikelen te plaatsen.
  • Altijd verder te speuren naar manieren om de fysieke RAD-winkels te blijven verbeteren. Zodat jij als motorfan altijd met plezier een enorme hoeveelheid producten kan blijven ontdekken.
  • Prijsgarantie te geven. Je vindt de producten van deze motorshop nergens in België voor een scherpere prijs.

  Klacht? Geen probleem

  Heb jij motorkleding online geshopt, maar ben je niet tevreden? Dan is dat bij RAD geen probleem. Je hebt altijd 30 dagen bedenktijd en krijgt je geld terug als jij niet 100% tevreden bent. Ook als jij jouw aankoop ergens anders in België goedkoper hebt gevonden, dan kun je contact nemen met deze online shop voor motorliefhebbers. Door hun prijsgarantie, betalen ze jou het verschil gewoon terug. Is je klacht anders dan bovenstaande? Neem dan contact op met de winkel, want ze zullen er alles aan doen jouw klacht op te lossen.

  Heb jij motorkleding geshopt in Brugge of online een bestelling geplaatst? Dan is jouw ervaring belangrijk. Laat anderen weten hoe jij de service en dienstverlening van RAD hebt ervaren.

  Motorkleding nodig? Lees ervaringen van klanten die eerder bij RAD hebben besteld: hoe zijn hun ervaringen?

  RAD
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over RAD

  Uw beoordeling

  Lederen motorjas

  Top ervaring met deze site. De beste prijs gevonden op het internet. Snelle en gratis levering. Een aanrader.

  Door: Joan Mortier29-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is RAD een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over RAD. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is RAD actief?

  RAD is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van RAD gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.