NederlandReview

  Ervaringen Qwebwinkel.nl

  Je wilt natuurlijk wel verschillende data kunnen bijhouden. Hoe weet je anders wie er wanneer jarig is en wanneer die bepaalde afspraak nou ook alweer was? Qwebwinkel.nl kan je aan een aantal handige producten hiervoor helpen. Maar wat zal de kwaliteit van hun verjaardagskalenders nou eigenlijk zijn? Hoeveel afspraken en andere belangrijke dingen zul je kwijt kunnen in hun agenda’s? Zullen hun puzzels wel helemaal compleet zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Qwebwinkel.nl de kleding bij je thuis komt bezorgen? En wat zal de klantenservice van Qwebwinkel.nl te zeggen hebben als je waakbord toch niet naar het zin is? Alleen mensen die al eens iets bij Qwebwinkel.nl hebben gekocht kunnen je hier meer over vertellen. Je kunt hun reviews lezen om te ontdekken wat zou nou eigenlijk van Qwebwinkel.nl vinden. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen zullen je laten zien wat er echt van Qwebwinkel.nl verwacht kan worden.

  Over Qwebwinkel.nl

  Qwebwinkel.nl is een woonwinkel. Ze bieden allemaal kleine decoraties en woonartikelen aan. De winkel is opgericht door Saskia van der Kamp. Ze begon na een beurs voor huisdierspeciaalzaken met het verkopen van stickers via Marktplaats. Dit was in 2003 en dus al een aardige tijd geleden. Toen hier genoeg interesse voor bleek te zijn is de kleine winkel in de jaren erna uitgegroeid tot een webwinkel die meer dan 10.000 producten bevat. De opleiding tot paraveterinair die Saskia in de tussentijd volgde heeft ze ook nog afgerond. Ze heeft een tijdje als paraveterinair gewerkt maar is zich in 2015 gestopt bij de dierenartsenpraktijk en zich helemaal gaan richten op de webwinkel.

  Gewoon even wat grappige dieren.

  Producten van Qwebwinkel.nl

  In de winkel kun je veel verschillende kalenders vinden. Dit kunnen gewone kalenders of verjaardagskalenders zijn. Natuurlijk staan er op heel veel van deze verjaardagskalenders dieren. Dus mocht je een kalender zoeken met een Aikta, baardagaam, Afghaanse Windhond, Ragdoll, Siamees, Airdale Terriër of Main Coon zoekt zou je die hier kunnen vinden. Ook van film & tv zijn er kalenders te vinden. Outlander, Harry Potter, Donald Duck en The Hobbit kun je tegenkomen evenals prenten van auto’s. Naast kalenders heeft Qwebwinkel.nl ook agenda’s waarin je afspraken kunt noteren en die je makkelijk in je tas kunt stoppen. Denk aan Francien’s Kattenagenda of een agenda van Marjolein Bastin. En verder kun je er nog terecht voor kleding, puzzels, Perfect Petzzz en waakborden.


  Diensten van Qwebwinkel.nl

  Alle artikelen, of het nou kleding is of een puzzel, kan door de bezorgservice van Qwebwinkel.nl worden bezorgd. Ook is er een Qwebwinkel.nl klantenservice om je te helpen als je een vraag hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Qwebwinkel.nl

  Heb je al eens een agenda of kalender bij Qwebwinkel.nl gekocht? Uiteraard willen wij dan graag alles horen over jouw Qwebwinkel.nl ervaring. Hoe makkelijk was het om een puzzel te bestellen? Kwam het T-shirts wel goed aan via hun bezorgservice? En wat zei de klantenservice van Qwebwinkel.nl toen je een vraag voor ze had? Schrijf een Qwebwinkel.nl review en laat ons weten wat jouw mening over deze online shop is.

  Qwebwinkel.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Qwebwinkel.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Qwebwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Qwebwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Qwebwinkel.nl actief?

  Qwebwinkel.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Qwebwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.