NederlandReview

  Ervaringen Quper Babywinkel

  Bij de geboorte van een kind, of het nu je eerste, tweede of derde is, komt van alles kijken. Behalve een drukke tijd is het ook een mooie tijd waarop je goed voorbereid wilt zijn. Voor alle dingen die je nodig hebt voor de verzorging van je kind, voor de inrichting van de kamer, voor onderweg etc. kun je terecht bij Quper Babywinkel. Zij zeggen makkelijk, snel en goedkoop te zijn, maar is dit ook echt zo? De meningen hierover kun je hier lezen bij NederlandReview.

  Over Quper Babywinkel

  Bij Quper Babywinkel kun je werkelijk alles vinden op babygebied. Van de meubels voor de babykamer tot de kleertjes voor je pasgeborene en van de wandelwagens tot de voedingskussen, etc. Zij helpen hun klanten graag bij het selecteren uit het ruime assortiment, waarbij zij zeer veel waarde hechten aan de kwaliteit van hun producten. Bovendien willen zij je dit alles aanbieden tegen scherpe prijzen, aangezien deze tijd in het leven van jonge ouders al duur genoeg is. Wanneer je meerdere producten tegelijk aanschaft kun je ze verzoeken om je een aanbieding op maat te geven via de website. Je krijgt dan een extra scherpe prijsaanbod.  Justin Bieber - Baby

  Diensten

  In de online webshop kun je allerlei artikelen vinden verdeeld in de volgende artikelgroepen:

  • Merken
  • Babykamer
  • Speelgoed
  • Kinderwagens
  • Slapen
  • Verzorging
  • Sale

  Wanneer je één of meerdere producten hebt gevonden kun je deze eenvoudig in je virtuele winkelwagen doen en ze vervolgens bestellen. Je kunt je bestelling betalen met iDeal, of door een overschrijving vanaf je bankrekening te doen. Voor bestellingen hoger dan € 50,- betaal je geen verzendkosten, daaronder betaal je voor verzenden € 5,95. Je zult je pakket binnen 5 werkdagen ontvangen, bovendien krijg je bij elke bestelling een gratis babycadeau.

  Bamboom en Nattou

  Quper Babywinkel is leverancier van twee bijzondere merken genaamd Bamboom en Nattou. De producten van Bamboom zijn van Italiaans design. De artikelen zijn hip en trendy en o.a. gemaakt van bamboevezels. Dit heeft een tiental voordelen, dit materiaal is o.a.: antibacterieel, anti allergisch, absorberend, ademend, milieuvriendelijk etc. De collectie bestaat o.a. uit voedingskussens, boxkleden, wieg- en ledikantdekens, etc. Het merk Nattou brengt al sinds 1988 knuffels op de markt waarbij alle stoffen en materialen met grote zorg worden uitgekozen. De nadruk hierbij ligt op: zachtheid, veiligheid en duurzaamheid. Op het ontwerpvlak wordt gekozen voor patronen met veel kleur en duidelijke contrasten, dit is wat bij baby’s past. Vervolgens wordt in het productieproces iedere stap nauwkeurig door erkende laboratoria volgens de officiële Europese voorschriften gecontroleerd. Zo staat Nattou garant voor veilig knuffelen.

  Klachten

  Net als elders kun je bij Quper Babywinkel ook gebruikmaken van het 14 dagen retourrecht. Meld je retourzending dan wel eerst even aan. Meld eventuele klachten eerst bij Quper Babywinkel. Je ontvangt dan binnen 14 dagen een inhoudelijk antwoord. Kom je er samen niet uit, dan kun je je klacht ook indienen bij Thuiswinkel.org. Zij zullen dan bemiddelen in het zoeken naar een oplossing. Biedt dit ook geen soelaas, dan kan er een beroep gedaan worden op de onafhankelijke Geschillencommissie Thuiswinkel.

  Laat hier ook jouw review over Quper Babywinkel achter!

  Ben jij al klant of klant geweest bij deze winkel? Laat hier dan je ervaringen met deze webshop achter met jouw eigen mening. Wat vond je ervan, zou je anderen ook aanraden om hier babyspulletjes te kopen, of niet en waarom dan niet? Zo leren wij van elkaar!

  Is Quper Babywinkel dé winkel die je moet bezoeken als er een baby op komst is? Of valt de kwaliteit en de service van deze webshop helaas wat tegen?

  Quper Babywinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Quper Babywinkel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Quper Babywinkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Quper Babywinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Quper Babywinkel actief?

  Quper Babywinkel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Quper Babywinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.