Quote

4

Bestellen

2

Service

4

Prijs

4

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Quote

Ben je op zoek naar een Nederlands tijdschrift om te lezen en/of je op te abonneren? Wellicht is Quote voor jou wel een interessant magazine. Lees via NederlandReview welke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn.  


Quote

 


Quote is een in 1986 opgericht Nederlands tijdschrift. Het magazine, dat ook een website heeft, werd vooral bekend met het jaarlijks bekend maken van de Quote 500, een lijst van de 500 rijkste mensen van Nederland met hun financiële positie. Dat is naar een idee van de Amerikaanse Forbes. Het bedrijf valt onder de paraplu van Hearst. Je kunt het tijdschrift ook via de app en op je website lezen. Deze werkt op iPads, iPhones en Android-tablets en -telefoons.  


Abonnementsvormen

 


Je kunt verschillende abonnementen bij Quote afnemen. Zo is er een abonnement waarbij je het magazine 14 keer zult ontvangen. Op dit abonnement zit 34% korting. Het geeft klanten een jaar lang leesplezier. Er zijn vele abonneevoordelen waar je aanspraak op kunt maken. Binnen 5 werkdagen ontvang je de nieuwste editie thuis en deze zal direct digitaal beschikbaar zijn. Na de actieperiode is het abonnement gemakkelijk op te zeggen.


Het tweede abonnement bestaat uit 21 te ontvangen Quote magazines. Je ontvangt 41% korting. Je hebt hier anderhalf jaar leesplezier van. Je zult vele abonneevoordelen hebben. Je mist nooit een uitgave. De actuele editie is direct digitaal te lezen. Na de aanbiedingsperiode is het abonnement eenvoudig opzegbaar.


Bij het derde abonnement ontvang je zeven keer het magazine van Quote. Op deze abonnementsvorm zit 8% korting. Je hebt een half jaar lang leesplezier. Het abonnement kent abonneevoordelen. Je zult nooit een uitgave hoeven missen. De meest recente editie is direct digitaal beschikbaar. Na de actieperiode is het abonnement direct opzegbaar.  


Content

 


De content op de website van Quote is ingedeeld in de volgende categoriesoorten: miljonairs, Quote 500, jonge miljonairs, in memoriam, zakelijk, business babes, rechtszaken, videopitch en zuidas. Andere categoriesoorten zijn financiën, beurs, cryptocurrency, personal finance, filantropie, belasting, investeren, sport, vastgoed, qasteel, entertainment, muziek, media, film, lifestyle, drank, jachten, kunst, horloges, reizen en lijstjes.   


Voordelen voor abonnees

 


Er worden door Quote een aantal voordelen voor abonnees benoemd. Zo wordt er aangegeven dat het handig is voor onderweg of op vakantie. Je kunt het magazine gratis lezen via tijdschrift.nl/hearst. Je kunt daar het tijdschrift digitaal lezen en er zijn andere voordelen.  


Abonnement opzeggen

 


Op het moment dat jij je papieren abonnement opzegt zal je digitale abonnement ook automatisch stoppen. Je oude tijdschriften zijn nog wel beschikbaar via de Tijdschrift.nl app. Mocht je jouw abonnement willen opzeggen dan kan dit via het volgende telefoonnummer: 088-0245414. Het bedrijf is van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 uur tot en met 17:00 uur bereikbaar.


Welke ervaringen zijn er bekend?

 


Lees jij al de Quote? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies voor een abonnement? Ben je tevreden over de service bij Quote? Ga je in de toekomst vaker een abonnement op Quote nemen? Zou je andere mensen aanbevelen de Quote te lezen? We stellen het enorm op prijs als jij via NederlandReview je visie deelt over dit bedrijf. Jouw mening is ontzettend veel waard! Mede door jouw input blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.        

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Los tijdschrift

Op zaterdag een los nummer besteld via de website. Op vrijdag nog steeds niet binnen, te laat om mee te nemen op vakantie dus. Erg jammer. 3x gemaild maar geen enkele reactie gekregen. Belachelijk, 12.50 euro voor een los nummer vragen, niet leveren en niet reageren. Heel vreemd.

S

Sander

29-08-2023

0

Quote magazine

Ondertussen 2 seizoenen lid van de Quote. Prima blad enkel hebben wij een zakelijk abb. en vraag ik al sinds dec 2022 een BTW factuur. Helaas is Quote niet te bereiken via mail, telefonisch, messenger en ga zo maar door ? Inmiddels il ik dus min abonnement opzeggen alleen daar wordt ook niet op gereageerd ? Geld binnen harken en service van 0.

P

PS

26-07-2023

0

huts

wehfib

K

kees

23-09-2020

0