Quest

4

Bestellen

2

Service

4

Prijs

5.4

Levering

14.3%

Zou hier weer kopen

Quest

Ben je op zoek naar een magazine om te lezen? Wellicht is Quest een tijdschrift dat bij jou past. Lees eerste welke klantervaringen er bij Quest bekend zijn. Dit doe je via deze pagina van NederlandReview.  


Wat is Quest?

 


Quest is een magazine. Het tijdschrift valt met enkele andere tijdschriften onder de paraplu van Hearst. Dit tijdschrift komt iedere maand uit. In het blad tref je een spannende mix van vermaak en kennis. Dit wordt door Quest braintainment genoemd. Als je het magazine leest krijg je volgens Quest antwoord op fascinerende en verrassende vragen. Deze gaan over de onderwerpen psychologie, voeding, natuur, wetenschap, techniek, reizen en sport. Quest stelt het één na grootste magazine van Nederland te zijn. Op het gebied van populair wetenschappelijke tijdschriften zelfs de allergrootste. Het doel van de redactie is wetenschap spannend en toegankelijk te maken, voor jong en oud.  


Abonneevoordelen

 


Wil je graag weten waarom het enorm slim is om een abonnement te nemen? Daar geeft Quest een aantal voorbeelden van. Voordelen van het bedrijf zijn onder andere dat je Quest maandelijks thuis op je deurmat zult ontvangen. Je krijgt dit magazine zelfs binnen voordat het nummer in de winkel ligt. Je zult minimaal 10% voordeel in de webshop van Quest krijgen.


Abonnees hebben het recht om het tijdschrift digitaal te lezen via Tijdschrift.nl. Na je aanmelding kun je zelfs magazines lezen tot drie maanden terug. Mocht je een tweede abonnement van uitgever Hearst nemen dan krijg je 50 procent korting. Klanten van Quest profiteren volgens het bedrijf van exclusieve kortingen op Quest-artikelen en kunnen gebruik maken van bijzondere abonnee-acties.


Mocht je een abonnement hebben dan ben je voordeliger uit dan op het moment dat je zelf naar de winkel moet gaan. Je maakt als abonnee iedere maand kans op geweldige prijzen in de abonneeloterij.   


Cadeau abonnement

 


Op het moment van schrijven worden er verschillende abonnementen beschreven. Deze zullen we hier kort aan je toelichten. Het eerste abonnement is het cadeau abonnement. Deze kun je weggeven als iemand jarig is of voor andere gelegenheden gebruiken. Men ontvangt dan vijf keer het magazine in de brievenbus. Degene ontvangt er ook een gratis greetz card bij. Deze abonnementsvorm zal automatisch stoppen. De meest recente editie is per direct digitaal beschikbaar. Je krijgt tezamen met dit magazine een Greetz kaart t.w.v. € 2,95. Met deze kaart kun je iemand verrassen.  


Abonnement met korting

 


De tweede abonnementsvorm welke we toelichten is die van 14 Quest abonnementen. Je krijgt hierbij 31procent korting. Dit abonnement heeft volgens het bedrijf vele voordelen. Je zal nooit een uitgave missen. De laatst uitgebrachte uitgave is direct digitaal beschikbaar. Je kunt het abonnement na de actieperiode eenvoudig opzeggen. Mocht je willen weten welke prijzen je voor de diverse abonnementen moet betalen, kun je het beste op de website kijken!  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Ben je abonnee bij Quest? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Welk abonnement heb je afgesloten? Ben je tevreden over je abonnement bij Quest? Ga je je in de toekomst vaker abonneren op een magazine van uitgever Hearst? Zou je andere mensen aanbevelen een abonnement bij Quest aan te schaffen? We stellen het enorm op prijs als jij via NederlandReview je visie deelt over dit magazine. Jouw mening is goud waard! Mede door jouw input blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.    

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Quest magazine

Ik heb een bestelling geplaatst voor 3 magazines, ik had ineens een abonnement. Dit heb ik dan na het bellen met 3 personen van de klantenservice opgezegd. dan een maand later heb ik uit het niets een jaar abonnement. als je dan belt naar de telefoon nummer die zij opgeven om te bellen bij vragen, krijg je iemand uit Brussel aan de lijn die NIETS met quest magazine te maken heeft. en ondertussen heb ik weer een factuur + magazine in de bus steken. KOOP DIE ROTZOOI NIET !!!!!

T

Tomas

13-07-2023

0

Quest junior

Ipv quest junior per abuis op quest geabonneerd…. Quest betaald a 50 euro wat terug gestort zou worden…. Quest junior ook betaald.. Na drie maanden en diverse contacten nog steeds geen geld terug.

G

Geeske Winia

29-06-2023

0

Quest Psychologie

Via bladcadeau in december 2020 een abonnement afgesloten voor 4x Quest psychologie. Het was mij ontschoten dat dit stilzwijgend verlengt werd, hier kwam ik pas achter na een aanmaning (niet zo netjes). Oké, geïncasseerd en betaald en gemaild dat ik mijn abonnement op wil zeggen. Geen reactie. Nog een keer gemaild, geen reactie. Vervolgens een nieuwe Quest op de mat. Gebeld, mevrouw ging voor mij regelen dat mijn abonnement opgezegd werd. Vervolgens, (wederom) nieuwe Quest op de mat. Gemaild, geen reactie. Opnieuw gemaild, geen reactie. Nog eens gemaild, via de mail een bevestiging dat mijn abonnement opgezegd is… Nieuwe Quest op de deurmat, met een betaalverzoek van €7,00. Nou, veeg mij maar op. Ik wéér bellen (let inmiddels is het oktober 2022!!) en er werd mij doodleuk verteld: ‘mevrouw, door de wettelijke opzegtermijn heeft u nog één Quest gekregen en die moet u betalen.’ Uiteindelijk heeft zij na mijn (behoorlijk gepikeerde uitleg) geregeld dat ik niet hoef te betalen en dat ik (als het goed is) nu (eindelijk!!!) overal vanaf ben. Wat een ongelofelijke slechte klantenservice is dit. Hier mag Quest echt zijn ogen voor uit zijn kop schamen. Ik raad dan ook mijn ergste vijand niet aan om een abonnement bij Quest te nemen, want je komt er nooit meer vanaf!

S

Sanne

07-11-2022

0

Quest Historie

Ik heb 1x gekozen om 4x de Quest Historie te kopen voor mijn vriend voor 15 euro. Nu is er ineens 41 euro afgeschreven van mijn rekening en nu blijkt het ineens verlengd te zijn naar een normaal abonnement? Terwijl ik dacht dat er heel duidelijk stond maar één keer 4x een Quest. Vrouw aan de telefoon heeft redelijk geholpen, maar zei dat ik een brief erover heb ontvangen (wat niet zo is) en heeft het bedrag verlaagd. Echter, ik vind dit een vuile manier om geld te verdienen en ik zal niet zo snel meer een Quest kopen, terwijl ik voorheen vaak een Quest psychologie kocht. Heel jammer dit Quest.

J

Juul

27-08-2021

0

Quest junior 2 x + quest 1x

3 maal betaald en 4 maal afgeschreven INCASSO Toch nog een aanmaning om te betalen ??? Zelf lang en veel moeten telefoneren uiteindelijk toch terug betaald. Nu weer een aanmaning voor 23 euro ????? Weer gebeld vanuit B, weer een heel gedoe Oplichters ? Niet vertrouwd met hun administratie..boekhouding...klanten...

M

Mia Vydt

10-06-2021

0

2 quest magazines uit een kado van mijn werkgever

Voor de vakantie kreeg ik een bon van mijn werkgever om een magazine te bestellen. Hier heb ik gekozen voor Quest. Echter na ontvangen van de magazines sta ik in een Quest Spamlijst. Zelfs na meerdere telefonische en schriftelijke verzoeken blijven ze je benaderen om meer Quests te kopen of een abonnement te nemen. Net zo erg als de postcodeloterij. Stink er niet in!!!

S

simon

07-12-2020

0

tijdschrift

Niet te vertrouwen

N

niks

08-10-2020

1