NederlandReview

  Ervaringen Quest

  Ben je op zoek naar een magazine om te lezen? Wellicht is Quest een tijdschrift dat bij jou past. Lees eerste welke klantervaringen er bij Quest bekend zijn. Dit doe je via deze pagina van NederlandReview.

  Wat is Quest?

  Quest is een magazine. Het tijdschrift valt met enkele andere tijdschriften onder de paraplu van Hearst. Dit tijdschrift komt iedere maand uit. In het blad tref je een spannende mix van vermaak en kennis. Dit wordt door Quest braintainment genoemd. Als je het magazine leest krijg je volgens Quest antwoord op fascinerende en verrassende vragen. Deze gaan over de onderwerpen psychologie, voeding, natuur, wetenschap, techniek, reizen en sport. Quest stelt het één na grootste magazine van Nederland te zijn. Op het gebied van populair wetenschappelijke tijdschriften zelfs de allergrootste. Het doel van de redactie is wetenschap spannend en toegankelijk te maken, voor jong en oud.

  The Biggest Extra Terrestrial Mysteries | Close Encounters

  Abonneevoordelen

  Wil je graag weten waarom het enorm slim is om een abonnement te nemen? Daar geeft Quest een aantal voorbeelden van. Voordelen van het bedrijf zijn onder andere dat je Quest maandelijks thuis op je deurmat zult ontvangen. Je krijgt dit magazine zelfs binnen voordat het nummer in de winkel ligt. Je zult minimaal 10% voordeel in de webshop van Quest krijgen.

  Abonnees hebben het recht om het tijdschrift digitaal te lezen via Tijdschrift.nl. Na je aanmelding kun je zelfs magazines lezen tot drie maanden terug. Mocht je een tweede abonnement van uitgever Hearst nemen dan krijg je 50 procent korting. Klanten van Quest profiteren volgens het bedrijf van exclusieve kortingen op Quest-artikelen en kunnen gebruik maken van bijzondere abonnee-acties.

  Mocht je een abonnement hebben dan ben je voordeliger uit dan op het moment dat je zelf naar de winkel moet gaan. Je maakt als abonnee iedere maand kans op geweldige prijzen in de abonneeloterij.

  Cadeau abonnement

  Op het moment van schrijven worden er verschillende abonnementen beschreven. Deze zullen we hier kort aan je toelichten. Het eerste abonnement is het cadeau abonnement. Deze kun je weggeven als iemand jarig is of voor andere gelegenheden gebruiken. Men ontvangt dan vijf keer het magazine in de brievenbus. Degene ontvangt er ook een gratis greetz card bij. Deze abonnementsvorm zal automatisch stoppen. De meest recente editie is per direct digitaal beschikbaar. Je krijgt tezamen met dit magazine een Greetz kaart t.w.v. € 2,95. Met deze kaart kun je iemand verrassen.

  Abonnement met korting

  De tweede abonnementsvorm welke we toelichten is die van 14 Quest abonnementen. Je krijgt hierbij 31procent korting. Dit abonnement heeft volgens het bedrijf vele voordelen. Je zal nooit een uitgave missen. De laatst uitgebrachte uitgave is direct digitaal beschikbaar. Je kunt het abonnement na de actieperiode eenvoudig opzeggen. Mocht je willen weten welke prijzen je voor de diverse abonnementen moet betalen, kun je het beste op de website kijken!

  Wat zijn de klantervaringen?

  Ben je abonnee bij Quest? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Welk abonnement heb je afgesloten? Ben je tevreden over je abonnement bij Quest? Ga je je in de toekomst vaker abonneren op een magazine van uitgever Hearst? Zou je andere mensen aanbevelen een abonnement bij Quest aan te schaffen? We stellen het enorm op prijs als jij via NederlandReview je visie deelt over dit magazine. Jouw mening is goud waard! Mede door jouw input blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.

  Quest
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  4.2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Quest

  Uw beoordeling

  Quest junior 2 x + quest 1x

  3 maal betaald en 4 maal afgeschreven INCASSO
  Toch nog een aanmaning om te betalen ???
  Zelf lang en veel moeten telefoneren uiteindelijk toch terug betaald.
  Nu weer een aanmaning voor 23 euro ?????
  Weer gebeld vanuit B, weer een heel gedoe
  Oplichters ? Niet vertrouwd met hun administratie..boekhouding...klanten...

  Door: Mia Vydt10-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  2 quest magazines uit een kado van mijn werkgever

  Voor de vakantie kreeg ik een bon van mijn werkgever om een magazine te bestellen. Hier heb ik gekozen voor Quest. Echter na ontvangen van de magazines sta ik in een Quest Spamlijst. Zelfs na meerdere telefonische en schriftelijke verzoeken blijven ze je benaderen om meer Quests te kopen of een abonnement te nemen.
  Net zo erg als de postcodeloterij. Stink er niet in!!!

  Door: simon07-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  tijdschrift

  Niet te vertrouwen

  Door: niks08-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Quest een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Quest. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Quest actief?

  Quest is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Quest gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.