Quay Australia

3
2

Bestellen

2

Service

6

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Quay Australia

Ben je op zoek naar een nieuwe zonnebril? Wellicht is Quay Australia dan wel een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er over Quay Australia bekend zijn.

Wat is Quay Australia?

Quay Australia is een zonnebrillenmerk. Quay Australia werd geboren langs de weg op het Australische festivalcircuit en ademt volgens de bedenkers goede vibes en een gedurfde stijl. Het zonnebrillenmerk is geïnspireerd door de ongefilterde zelfexpressie van artiesten en festivalgangers. Het bedrijf kijkt met vertrouwen uit naar de toekomst. Jouw visie heeft volgens het bedrijf de kracht om de wereld te veranderen.

Verzending en bezorging

Voor de meest nauwkeurige informatie over leveringen in jouw regio, raden ze je aan contact op te nemen met jouw lokale vervoerders en of overheden om te zien of leveringen beperkt of verstoord kunnen zijn, wat de geschatte leverdatum van jouw bestelling kan beïnvloeden. De meeste artikelen die op voorraad zijn, worden binnen 24 uur na bestelling verzonden. Het kan echter tot 48 uur duren voordat sommige bestellingen zijn verwerkt. Houd er rekening mee dat ze in de Verenigde Staten niet verzenden op zaterdag, zondag of nationale feestdagen.

Retourbeleid

Bij Quay Australia is een retourbeleid van kracht. Mocht je niet helemaal tevreden zijn, betalen ze je graag binnen 30 dagen na levering terug. Je dient er dan wel voor te zorgen dat de zonnebrillen zich in originele staat bevinden met originele doos en kaartjes waarin ze zijn verzonden. Alles wat na 30 dagen wordt ontvangen of niet in originele staat verkeerd zal worden uitgegeven als een handelswaarborg die je kunt gebruiken via www.quayaustraliac.om.

Sunnies & Blue Light brillen

Retourzendingen zijn beschikbaar voor volledig geprijsde Sunnies & Blue Light-brillen. Cadeaukaarten worden niet gerestitueerd. Artikelen uit de definitieve verkoop komen niet in aanmerking voor restitutie. Als deze worden geretourneerd, is een winkeltegoed van toepassing. Als je een aankoop hebt gedaan tijdens de Buy One Get One Free-actie, moeten beide brillen worden geretourneerd om in aanmerking te komen voor retournering.

Garantie

Voor fabricagefouten zijn vervangende onderdelen binnen 3 maanden na aankoop beschikbaar. De garantie dekt geen krassen, onopzettelijke schade veroorzaakt door algemeen gebruik, vervaging of afbladderen van frames of verlies van schroeven door verwaarlozing. Spiegellenzen zijn zeer kwetsbaar voor krassen en deuken die worden veroorzaakt door dagelijkse slijtage. Door natuurlijke slijtage van zonnebrillen met spiegellens kunnen ze niet worden geruild. Mocht je hier meer informatie over willen hebben kun je contact opnemen met de klantenservice. Je kunt deze klantenservice bereiken door een e-mail te sturen naar customercare@quayaustralia.com.

Winkels

Ben je benieuwd of er een winkel van Quay Australia bij jou in de buurt gevestigd is? Je kunt dit bekijken via de 'store locater' pagina op de website van Quay Australia. Op deze pagina kun je een zoekopdracht geven. Het systeem zal dan automatisch bekijken welke winkel er het dichts bij jou in de buurt zit.

Wat zijn de klantervaringen?

Ben je klant bij Quay Australia? Heb je weleens een zonnebril bij Quay Australia gekocht? We zijn reuze benieuwd of je tevreden bent met je aankoop? En wat vond je eigenlijk van de prijs die je moest betalen? Ga je in de toekomst vaker een zonnebril bij Quay Australia kopen? De gebruikers van NederlandReview waarderen het als je hier je visie over Quay Australia deelt. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Anderen bekeken ook

close

Quay Australia

Vergelijk reviews en bekijk Quay Australia