Puppyren.nl

Alle reviews

Puppyren.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Makkelijk voor buiten

  Aan het begin van de zomervakantie vorig jaar een puppy gekocht. Het beestje los laten lopen in de achtertuin, was geen goed idee. Hij ploegde de hele tuin om en kroop diverse malen door de heg naar de tuin van de buren om hier te poepen. Dit was dus niet echt een succes. Op zoek gegaan naar een oplossing om de hond toch buiten te kunnen laten lopen bij mooi weer. Uiteindelijk hebben wij een puppyren gekocht via puppyren.nl. Hier hebben ze verschillende soorten rennen voor puppy's. De afmetingen verschillen, waardoor je zelf een geschikte ren uit kunt kiezen. De prijs viel mij heel erg mee en al helemaal als ik zie hoeveel plezier onze pup in de ren heeft.

  J'ai pas u un mail pour savoir quand ma commande va venir

Anderen bekeken ook

Autobench.nl
2 reviews

Je wilt je trouwe viervoeter natuurlijk overal met je meenemen. Jullie gaan samen op avontuur en reizen het liefst samen de hele wereld rond. Het m...

Online Honden Speciaalzaak
1 reviews

Ben jij als hondeneigenaar op zoek naar reviews van ervaringen met deze webshop? Of heb je hier aankopen gedaan die je graag zou willen beoordelen?...

DierenwinkelXL
4 reviews

Heeft u een huisdier en bent u opzoek naar voeding, speelgoed, medicatie en verzorging of accessoires? Zoek dan niet langer en kom langs op www.die...

Dierenbeschermingshop
5 reviews

Dierenbeschermingshop: een goed leven voor alle dieren. Je hebt een schat van een huisdier wat je goed wilt verzorgen. Tegelijkertijd wil je ook da...

Puppyren.nl

Stel, je hebt voor het eerst van je leven het idee opgevat om een hond aan te schaffen. Dan heb je allerlei spullen nodig om je daar op voor te bereiden. Een puppyren is ook iets wat erg handig kan zijn omdat je daarmee de bewegingsvrijheid van je pup beperkt. Zo voorkom je dat hij je hele woonkamer overhoop haalt. Voor een puppyren en nog meer artikelen kun je terecht op Puppyren.nl. Wat anderen van deze webshop vinden en of zij veel plezier beleven van de spullen die ze hier gekocht hebben lees je hier.

Over Puppyren.nl
Puppyren.nl is dé puppyren specialist uit Hoogeveen met een groot aanbod puppyrennen. Bij Puppyren.nl kun je alles vinden wat je nodig hebt om een goede start te maken met je jonge hond. Je kunt op de site een compleet overzicht vinden met tips en tricks die je helpen bij de opvoeding van je hond. Naast puppyrennen verkopen zij ook hondenbenches, vetbedden, hondenvoer, hondenbrokken en honden accessoires.


Diensten
Op de website kun je een aantal categorieën vinden in het menuscherm:

 • Puppyren: Hier kun je de verschillende puppyrennen vinden verdeeld in verschillende maten voor verschillende formaten hond, en uitgevoerd in metaal/ijzer, nylon of hamerslag coating.
 • Hondenbench: Hier vind je verschillende hondenbenches van metaal en de bijpassende kussens en bedden.
 • Hondenhok: Hier vind je een aantal hondenhokken voor een klein- middelgroot- of groot hondenras.
 • Hondenkennel: Hier vind je hondenkennelpanelen waarmee je zelf een hondenkennel kunt samenstellen in verschillende formaten.
 • Hondenvoer: Hier vind je hondenvoer van het merk K9 Natural, een 100 % natuurlijk en vers voer, in 4 variaties en Anti schrok hondenvoerbakken.
 • Manden en Kussens: Hier vind je hondenkussens, hondenmanden en vetbedden.
 • Hondenspeelgoed: Hier vind je hondenspeelgoed van stevige kwaliteit zoals een apporteerbal, piepend bot, een drijver, etc.
 • Accessoires: Hier vind je riemen, halsbanden, een hondentrainingstoilet, etc.
 • Puppy opvoeden: Hier vind je een artikel met wetenswaardigheden over hoe je een pup het best op kunt voeden.
 • Blog: Hier vind je een aantal Blogs die gaan over welke hondenbench je moet kiezen en over het hondentrainingstoilet etc.

Advies
Wanneer je advies nodig hebt voor het aanschaffen van een puppyren of een ander artikel dan kun je de chathulp inschakelen.  Wanneer de chat offline is, dan kun je een bericht achterlaten, hier wordt zo snel mogelijk op gereageerd.

Klachten
Wanneer je een klacht hebt raadt Puppyren.nl je aan om contact op te nemen door te mailen naar info@puppyren.nl. Kom je er samen niet uit, dan kun je het geschil aanmelden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. ‘Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.’

Hoe veilig zijn de puppyrens van Puppyren.nl? Is het assortiment groot? Hoe belangrijk is een puppyren voor jouw puppy? Lees de reviews en ervaringen!

}