NederlandReview

  Ervaringen Puppyren.nl

  Stel, je hebt voor het eerst van je leven het idee opgevat om een hond aan te schaffen. Dan heb je allerlei spullen nodig om je daar op voor te bereiden. Een puppyren is ook iets wat erg handig kan zijn omdat je daarmee de bewegingsvrijheid van je pup beperkt. Zo voorkom je dat hij je hele woonkamer overhoop haalt. Voor een puppyren en nog meer artikelen kun je terecht op Puppyren.nl. Wat anderen van deze webshop vinden en of zij veel plezier beleven van de spullen die ze hier gekocht hebben lees je hier.

  Over Puppyren.nl

  Puppyren.nl is dé puppyren specialist uit Hoogeveen met een groot aanbod puppyrennen. Bij Puppyren.nl kun je alles vinden wat je nodig hebt om een goede start te maken met je jonge hond. Je kunt op de site een compleet overzicht vinden met tips en tricks die je helpen bij de opvoeding van je hond. Naast puppyrennen verkopen zij ook hondenbenches, vetbedden, hondenvoer, hondenbrokken en honden accessoires.


  Puppy's en hun baasjes kunnen zo schattig zijn. U-Kwon leert zijn hondje de danspasjes van zijn band BASTARZ

  Diensten

  Op de website kun je een aantal categorieën vinden in het menuscherm:

  • Puppyren: Hier kun je de verschillende puppyrennen vinden verdeeld in verschillende maten voor verschillende formaten hond, en uitgevoerd in metaal/ijzer, nylon of hamerslag coating.
  • Hondenbench: Hier vind je verschillende hondenbenches van metaal en de bijpassende kussens en bedden.
  • Hondenhok: Hier vind je een aantal hondenhokken voor een klein- middelgroot- of groot hondenras.
  • Hondenkennel: Hier vind je hondenkennelpanelen waarmee je zelf een hondenkennel kunt samenstellen in verschillende formaten.
  • Hondenvoer: Hier vind je hondenvoer van het merk K9 Natural, een 100 % natuurlijk en vers voer, in 4 variaties en Anti schrok hondenvoerbakken.
  • Manden en Kussens: Hier vind je hondenkussens, hondenmanden en vetbedden.
  • Hondenspeelgoed: Hier vind je hondenspeelgoed van stevige kwaliteit zoals een apporteerbal, piepend bot, een drijver, etc.
  • Accessoires: Hier vind je riemen, halsbanden, een hondentrainingstoilet, etc.
  • Puppy opvoeden: Hier vind je een artikel met wetenswaardigheden over hoe je een pup het best op kunt voeden.
  • Blog: Hier vind je een aantal Blogs die gaan over welke hondenbench je moet kiezen en over het hondentrainingstoilet etc.

  Advies

  Wanneer je advies nodig hebt voor het aanschaffen van een puppyren of een ander artikel dan kun je de chathulp inschakelen. Wanneer de chat offline is, dan kun je een bericht achterlaten, hier wordt zo snel mogelijk op gereageerd.

  Klachten

  Wanneer je een klacht hebt raadt Puppyren.nl je aan om contact op te nemen door te mailen naar info@puppyren.nl. Kom je er samen niet uit, dan kun je het geschil aanmelden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. ‘Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.’

  Hoe veilig zijn de puppyrens van Puppyren.nl? Is het assortiment groot? Hoe belangrijk is een puppyren voor jouw puppy? Lees de reviews en ervaringen!

  Puppyren.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Puppyren.nl

  Uw beoordeling

  Makkelijk voor buiten

  Aan het begin van de zomervakantie vorig jaar een puppy gekocht. Het beestje los laten lopen in de achtertuin, was geen goed idee. Hij ploegde de hele tuin om en kroop diverse malen door de heg naar de tuin van de buren om hier te poepen. Dit was dus niet echt een succes. Op zoek gegaan naar een oplossing om de hond toch buiten te kunnen laten lopen bij mooi weer. Uiteindelijk hebben wij een puppyren gekocht via puppyren.nl. Hier hebben ze verschillende soorten rennen voor puppy's. De afmetingen verschillen, waardoor je zelf een geschikte ren uit kunt kiezen. De prijs viel mij heel erg mee en al helemaal als ik zie hoeveel plezier onze pup in de ren heeft.

  Door: Hilde uit den Dries27-04-2017
  De bast08-02-2021

  J'ai pas u un mail pour savoir quand ma commande va venir

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Puppyren.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Puppyren.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Puppyren.nl actief?

  Puppyren.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Puppyren.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.