Pull & Bear

4

Bestellen

3.9

Service

5.1

Prijs

4.3

Levering

53.3%

Zou hier weer kopen

Pull & Bear

Als je op zoek bent naar wat casual kleding die ook nog eens lekker zit vind je misschien wat je zoekt bij Pull & Bear. Maar wat is de kwaliteit van hun shirts? Hoe lekker zitten hun jurken? Zul je het lopen op die sneakers of sandalen nou echt wel zo lang volhouden of krijg je al snel blaren? Zijn de jurken echt zo comfortabel als ze op hun website beloven? Zul je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Pull & Bear de hakken bij je thuis aflevert? En hoe vriendelijk en behulpzaam zal die klantenservice van Pull & Bear nou echt zijn? Hier kun je het beste achter komen via reviews van echte klanten van Pull & Bear. Lees deze reviews over deze webshop en retailer om uit te zoeken wat hun ervaring met deze winkel is. Hun meningen, beoordelingen en cijfers kunnen je laten zien of shoppen bij Pull & Bear een goed idee is.

Over Pull & Bear

Pull & Bear is een modezaak. Oorspronkelijk kom de winkel uit Narón, Spanje, waar het in 1991 werd opgericht. Ze startten toen met internationale ambities. In 2011 zijn ze ook daadwerkelijk online gegaan, iets wat hun ambitie hiep. Nu verkopen ze producten over de hele wereld en zelfs in Afrika, Amerika en Azië. Ze richten zich op casual kleding die comfortabel is. Ze willen kleding verzorgen voor sociale en geëngageerde jongeren. Hun inspiratie komt van nieuwe technologieën, sociale bewegingen en artistieke en muzikale trends die je op straat en overal om je heen tegen komt. Het merk heeft collecties voor mannen en vrouwen. Die collecties bestaan uit jassen, jasjes, jurken, dungarees, sweaters, blousejes, shirts, jeans, broeken, rokken, korte broeken, bombers jackets en meer. Ze hebben ook schoenen zoals gympen, platte schoenen, schoenen met hak, sandalen met hak, laarzen, enkellaarsjes enzovoort. En natuurlijk hebben ze ook wat accessoires die goed bij de kleding past. Voorbeelden hiervan zijn portemonnees, sieraden, tassen, sjaals, riemen, cosmetica, zonnebrillen, telefoonhoesjes, petten, hoeden, briefpapier, panty’s en sokken. En daarbij hebben ze nog een cadeaubon die je kunt geven in het geval je iemand een cadeau wilt geven maar geen idee hebt wat de kledingsmaak van diegene is.


 


Diensten van Pull & Bear

Natuurlijk kun je langs gaan bij één van hun fysieke winkels, maar je kan ook online shoppen. You kan gemakkelijk iets bij Pull & Bear bestellen door een account aan te maken en kledingstukken in je digitale winkelmandje te stoppen. Pull & Bear’s bezorgservice zal de items afleveren bij jou thuis of bij ieder ander adres van je keuze (huis, werk, bij de winkel zelf enz). Je kan betalen via verschillende soorten betaalmiddelen . En natuurlijk heeft Pull & Bear een klantenservice waar je terecht kunt als je ze nodig blijkt te hebben.


Klachten, Complimenten en Tips voor Pull & Bear

Ben je al in het bezit van in ieder geval één kledingstuk van Pull & Bear? Misschien heb je hun winkel wel bezocht of iets besteld via hun website. Als dat zo is, dan zouden wij je dankbaar zijn als je ons meer over deze winkel zou willen vertellen. Wat vind je van de kwaliteit van hun slippers? En wat is jouw mening over Pull & Bear’s bezorgservice en klantenservice? Laat je eigen Pull & Bear review achter en vertel ons hoe jij over deze kledingwinkel denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (15)

Online bestelling retour niet verwerkt

Bestelling binnen retour termijn aangemeld. Aanvraag wordt niet verwerkt. Onmogelijk met bedrijf in contact te komen. Meerdere pogingen gedaan; telefonisch niet mogelijk. Via chatbox alleen via I.A mogelijk, FB, ontsta Via mail. Komt pas laat een reactie met als mededeling dat retour niet wordt verwerkt ivm verlopen termijn. Termijn is verlopen omdat Pull & Bear onbereikbaar is en niet reageert. Retour is wel degelijk binnen termijn aangemeld. Bewijs screenshots gemaakt van aanmelding retour.

D

Dennis

03-12-2023

0

2 items online besteld, bleek 1 ervan uitverkocht te zijn, maar wel betaald

Ik wacht nog steeds op mijn geld 2 artikelen online gekocht, beiden meteen betaald. Ik krijg een mail dat 1 van de artikelen uit stock en niet leverbaar is. Niets meer gehoord en nog steeds mijn geld niet terug na meer dan 2 maand en mails sturen. Erbarmelijke klantenservice, ik laat het hier niet bij

C

Camps

31-08-2023

1

Vinyl broek, imitatie bontjas

Vandaag 28.12 2022 wat spullen gekocht. Bijzonder leuke attente knappe jongeman die mij zeer goed geholpen heeft. Alleen al daarvoor zou ik zeker weer tetuggaan. Dank je wel. Thank you!

J

Jacqueline Labee

28-12-2022

0

Broeken, shirts e.d.

Slechte kwaliteit, alle broeken (stuk of 8) zijn op dezelfde plek stuk gegaan en bij verschillende personen. Prijs is er misschien dan ook wel naar. Deze zijn overigens allemaal in Portugal op verschillende periodes afgenomen.

M

Michael

15-09-2022

0

een tasje een T shirt schoenen en sokken

aan het begin lukte het niet ik had geen account daar kon je ook voor kiezen maar kwam achter naar 8 keer proberen en in eerste instantie dacht ik dat ik het 8 keer had bestelt maar toen ik het account had aangemaakt lukte het heb het pakketje nog niet binnen maar dan laat ik nog wel even een review achter

N

Noa

29-03-2022

0

2 spijkerbroeken

Ik wil eigelijk geen 1 ster geven maar ik kan alleen bij service 2 sterren invullen wat ik niet wil. Ik kan mijn bestelling niet retourneren. Niets lukt, chat, whattsapp, mail, bellen. Verschrikkelijk! Ik zal naar een winkel in de stad moeten terwijl ik daar niet woon. Echt HEEL slecht. Zeer slechte service. Ook het aanklikken van de rating is oplichterij. Bestel NOOIT bij pul&bear!!!!

A

A van Liebergen

15-02-2022

0

Kleding

Wat een verschrikkelijke winkel!!!!! NOOIT IETS BESTELLEN. Begin december heeft mijn dochter kleding besteld. Levering was snel binnen, maar kleding valt erg groot uit. Direct geprobeerd om de spullen terug te sturen. Via de website geprobeerd om een retourlabet aan te vragen. Op basus van je emailadres moet je een code ontvangen op je telefoon. Na een stuk of 10 keer geprobeerd te hebben, helaas geen code op de telefoon. Vervolgens alle spullen met orderformulier teruggestuurd via post nl. Op dit moment ben ik nog steeds aan het heen en weer mailen. Ontvang alleen maar standaard reactie. 'we hebben het druk, dus het kan wel even duren' Na lang aandringen toch een persoonlijke reactie, of ik alle info wil mailen (soort kleding, artikelnummer. Prijs en track en trace) Krijg ik reactie dat mijn dochter zelf moet mailen ivm privacy en of zij het nummer van het retourlabel wilde doorgeven. Tja, daar zit dus het probleem. Ik heb nog nooit eerder een klacht gestuurd, maar hoe dit wordt behandeld, Ik vind het echt een schande. Duurverdiend geld van mijn dochter van 19. Als ik zo alle andere reacties lees, verwacht ik er niks meer van. Jammer pull & bear, ons zie je hier niet meer terug en ik hoop dat klanten iets hebben aan mijn bericht en nooit meer iets bestellen bij jullie.

X

XX

29-01-2022

0

Kleding

Vreselijke klantenservice. Klantonvriendelijk en niet oplossingsgericht. Ook worden niet al je vragen beantwoord. Ik heb een kledingstuk geretourneerd en ze weigeren mijn geld terug te geven, omdat ze het pakket kwijt zijn geraakt bij de verwerking van de retour en hierdoor niet meer kunnen koppelen aan mijn bestelling. Alle bewijzen ingeleverd, maar toch geen geld terug. Jammer maar helaas zeggen ze. NOOIT ONLINE AANKOPEN DOEN BIJ PULL AND BEAR.

B

B.

07-09-2021

0

Zwarte loafers

Normaal gesproken bestel ik bij bekende namen zoals Zalando etc. maar toen ik (afgeprijsde) loafers voorbij zag komen waarnaar ik op zoek was heb ik deze in mijn enthousiasme meteen gekocht zonder dat ik het bedrijf kende. Toen ik pas na mijn bestelling de reviews las hield ik mijn hart vast. Bestelling zelf verliep prima, kreeg wel een bijzondere melding dat exact hetzelfde paar maar andere maat, uit verschillende magazijns zouden komen. Binnen een week bestelling ontvangen in dozen met handige handvaten. Daar ik 1 paar retour wilde sturen verzocht telefonisch te bellen maar niet kunnen bereiken. Gelukkig ging chat snel en ontving ik meteen retourformulier. Geld stond binnen anderhalve week weer op mijn rekening. Loafers nog niet gebruikt maar hopelijk geen problemen mee. Al met al verliep ook communicatie over bestelling/retournering prima en voor mij een goede ervaring met Pull & Bear!

E

Esmeralda

05-05-2021

0

Broekrokje en shirt

Ik had een bestelling geplaatst. Later die dag kreeg ik een mail dat het pakketje over 3 dagen werd bezorgd. Dat pakketje is nooit gekomen. Ondertussen heb ik meerdere keren contact opgenomen. Ik heb 2 weken moeten wachten op een fatsoenlijk antwoord ivm 'er wordt een case van gemaakt en naar de desbetreffende afdeling gestuurd, die neemt contact met u op'. Die desbetreffende afdeling neemt namelijk niet contact met je op daarom is het beter om even te bellen. Door dat dus te doen kwam ik op het antwoord na 2 weken dat mijn pakketje zoek was geraakt en werd geretourneerd en ik me geld terug kan. Nu is het broekrokje uitverkocht dus ja.

A

Annika

23-06-2020

0

Nooit meer

Ik heb 2 weken op mijn bestelling moeten wachten voordat deze binnen was. Meteen een dag later artikelen retour gestuurd. 3 weken later pas bericht dat mijn retour was ontvangen. Nu waren alleen de prijzen gewijzigd en alles goedkoper geworden. Ik kreeg het goedkopere bedrag terug gestort. Ik ga ik natuurlijk niet mee akkoord. Nu al 4 dagen aan het wachten op een mail van hen. Morgen maar weer eens bellen :-(

S

Sandra

28-05-2020

0

broeken

5 keer telefonisch contact gehad en 30 minuten moeten wachten voor ik iemand aan de lijn kreeg. Retourtermijn van 14 dagen is inmiddels verstreken en nog geen retourneringsticket ontvangen.

L

lotte

25-05-2020

0

jas 164

VRESELIJKE KLANTEN'SERVICE' !!! Eerste bestelling als "gastgebruiker" gedaan. Toen account aangemaakt (met dus hetzelfde emailadres) en een nieuwe bestelling gedaan. Artikel uit 1e bestelling was toch te klein. Retour geprobeerd aan te vragen: lukt niet want na invullen emailadres iedere keer bij eigen account terecht komen en niet bij de gastgebruiker. Heel veel gemail. Nu 30 dagen verder...ja dan is retourtermijn verlopen... WORD DAAR NOOIT VASTE KLANT

K

K. van Hennik

21-11-2019

0

verschrikkelijke website!

Ik had bij pullandbear.com besteld. Na 2 weken nog geen bericht van verzending of pakketje gezien, dus heb ik de klantenservice gemaild. Kreeg ik een mailtje terug dat ze er naar zouden kijken. Twee dagen later krijg ik een mailtje terug dat de koerier mijn pakketje was kwijt geraakt en dat ze het niet meer konden na leveren, dus het geld zouden terugstorten. Dag later nog geen geld en heb ze weer na moeten mailen. Ik ga hier nooit meer iets bestellen, verschrikkelijke site!

N

noa ronchi

26-01-2019

0

bestellen op de website

hallo ik kom vaak bij Pull en Bear! Eerst ging ik vooral in de stad bij ze langs, maar ik heb nu al een paar keer op hun website besteld en dat is eigenlijk fijner, want daar hebben ze meer en ook meer aanbiedingen! Volgens mij dan Mijn maat is altijd dezelfde gelukkig dus ik hoef niet te retourneren Echt een leuke winkel met allemaal leuke dingetjes

M

Marieke van See

22-09-2018

0