NederlandReview

  Ervaringen Promo Wonen

  Heb jij bij Promo Wonen de perfecte verlichting gevonden voor je woonkamer? Of hebben zij een bureau dat perfect bij het interieur van je kantoor past? Wacht dan nog heel even voordat je op bestellen klikt. Lees eerst de reviews van andere klanten op NederlandReview over de webshop. Het duurt echt niet lang en je weet meteen wat je van Promo Wonen kunt verwachten. Het is woonassortiment namelijk van de beste kwaliteit? En worden bestellingen snel geleverd? Je ontdekt het allemaal hier. Neem dus een kijkje bij de beoordelingen en lees over de ervaringen van andere klanten, dan kun je pas echt goed voorbereid online shoppen bij Promo Wonen.

  Over Promo Wonen
  De webshop heeft een compleet en ruim assortiment met meubelen en woonaccessoires om de inrichting van je huis in te richten zoals jij dat wilt. Bij Promo Wonen kan iedereen zijn smaak vinden. De webshop richt zich namelijk op verschillende woonsferen. Ben jij op zoek naar een romantische, moderne, klassieke of misschien landelijk sfeer? Bekijk dan het assortiment van Promo Wonen. Weet je nog niet zo goed wat je wilt? Ook dat is geen probleem. Om klanten te inspireren zijn de artikelen in de webshop gebruikt om stijlkamers te decoreren. 


  Marlieke Koks laat je haar hele huis zien? Krijgt jouw huis binnenkort ook een make-over?

  Assortiment Promo Wonen
  De webshop richt zich op alle artikelen om je interieur een make-over te geven, maar wat kun je precies bij Promo Wonen vinden? De webshop heeft de artikelen ingedeeld in verschillende categorieën om het zoeken nog makkelijker te maken. Wil je bijvoorbeeld banken, tafels, stoelen of kasten? Je kunt het in de webshop vinden. Ook voor je slaapkamer, kantoor en keuken heeft Promo Wonen accessoires en meubelen en je kunt nu ook voor vloeren in de webshop terecht.

  Diensten Promo Wonen
  Voor online klanten heeft Promo Wonen een aantal diensten om het winkelen nog voordeliger te maken. Alle artikelen die op voorraad zijn, worden zodra de bestelling binnenkomt meteen verzonden. Je hoeft bij Promo Wonen dus nooit lang op de levering te wachten. Je krijgt ook altijd een zichttermijn van 14 dagen. Is het toch niet wat je zocht, dan stuur je het gewoon weer terug. En betalen kan veilig met iDeal, bankoverschrijving of met AfterPay.

  Klachten Promo Wonen
  Voor klanten met vragen en klachten heeft Promo Wonen een klantenservice. Op de website staan alle contactgegevens vermeld. Er is een telefoonnummer voor dringende problemen, maar je kunt ook gebruikmaken van het e-mailadres. Promo Wonen heeft ook een winkel in Badhoevedorp waar je welkom bent, maar bekijk dan wel even de openingstijden

  Jouw ervaringen met Promo Wonen
  Zit jij nu op een bank uit de webshop? Of heb jij net een nieuwe kast binnen? Vertel dan over jouw ervaringen met Promo Wonen en schrijf een review. Wat vind je van de kwaliteit van de artikelen? Kun je eenvoudig bestellen? En is de levering betrouwbaar? Geef jouw beoordeling en laat andere klanten weten of jij Promo Wonen aanraadt. 

  Wat vinden klanten van de kwaliteit? Is de levering betrouwbaar? En zijn de meubelen duur? Lees hier de reviews en ervaringen over Promo Wonen.

  Promo Wonen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Promo Wonen

  Uw beoordeling