Prominent Comfort Producten B.V.

8.4

Bestellen

7.2

Service

7.6

Prijs

7.3

Levering

67.1%

Zou hier weer kopen

Prominent Comfort Producten B.V.

Al meer dan 25 jaar gaan we voor de allerbeste zitervaring. Dat doen we door middel van aandacht voor kwaliteit en de beste service. Ervaar het zelf! Ontdek al onze stoelen en banken:

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (85)

Sta op stoel Almere

Vanmorgen in Almere geweest na een afspraak gemaakt te hebben die overigens telefonisch én via mail werd bevestigd. Wij werden door Bart hartelijk welkom geheten met een kopje koffie met een koekje (in de vorm van een fauteuil!). Fijn zitten praten en onderwijl aftasten wat er verwacht werd. Plaatsgenomen in een stoel die op een verstelbare ondergrond staat om juiste hoogte te bepalen. Ruim 2 uur geweest en een mooie sta op stoel besteld. Levertijd 7-8 weken, maar krijgt een leenstoel. TOP!

P

Pieter

24-02-2024

0forum

Seniorenstoel (vervolg op review 10-11-2023)

Na eerste mailwisselingen met incassobureau Breyta (incasso Nijkerk) bleef Prominent volhouden dat ze de stoel niet retourneerde, of 50 % geld terug. Pas toen rechtszaak en kosten van procedure in beeld kwam, veranderde hun besluit. Zonder deurwaarder waren wij als consument door Prominent onder de voet gelopen. Uiteindelijk door hulp van incassobureau Breyta al het geld terug. Ons advies blijft: ZOEK ANDERE ZAAK! Je betaalt veel te veel en ze dwingen bij hen te kopen Nare verkooptechniek!

M

Marian

23-12-2023

0forum

Sta op stoel Sorisso

Onlangs in de mooie en ruime winkel in Utrecht geweest en door een deskundige en vriendelijke en tot tevredenheid geholpen door Mitchel Snoek, door de ruime keus is deze winkel en aanrader

P

Paul van Ingen

15-11-2023

0forum

Relaxfauteuil

Vriendelijke, persoonlijke maar niet opdringerige en wel zeer adequate bediening gericht op inmeten en aanmeten van een passende fauteuil waarbij goed geluisterd werd naar onze wensen

F

F. Sikkema

14-11-2023

0forum

Relaxstoel

Zaterdag zonder afspraak bij de vestiging Wateringen binnen gelopen. We werden vriendelijk ontvangen door adviseur Sean Vlug. Wij wisten wel wat we wilden maar door super goede informatie van Sean (op verschillende stoelen plaats laten nemen voor de hoogte,diepte enz)zijn wij bij een stoel uitgekomen die perfect zit. Wij zijn heel blij met de aankoop en zeker ook met de goede overeengekomen prijs. Nu wachten op de levering maar dat komt vast goed. Kortom heel positief!!

M

Marianne

13-11-2023

0forum

senioren stoel

Bezin je eerst, voordat je hier gaat kopen! Onze ervaring: Ongelooflijk dure meubels en als je iets interesse toont, dan kom je niet meer van ze af. Wij zijn echt heel ontevreden over de manier van verkopen van deze zaak! Onze moeder van 91 heeft veel rugklachten, zij wilde een goede stoel. De verkoper die kwam was aardig, maar de prijs die we moesten betalen vonden we veel te hoog. Het eerste bedrag wat hij noemde was 6700 euro! Door een aantal extra's eraf te halen, ging er al heel wat geld af. (alleen al 250 euro voor een afstandsbediening! ) We kwamen net onder de 6000 euro uit. Wij vonden het nog steeds heel duur, er ging na heel wat praten zomaar nog bijna 2000 euro af. Dat is al vreemd, dan is de start prijs dus veel te hoog! We mochten er niet even een dag over denken, want als we nu niet besloten, dan zouden we de hele procedure weer op nieuw moeten ingaan. Met mijn moeder van 91, waar de flexibiliteit toch afneemt door haar leeftijd. Een agressieve manier van verkoop! Uiteindelijk is de stoel wel vrij snel geleverd, want er stond er nog een in het magazijn. (op maat gemaakt??) De rekening die de bezorgers aan mijn moeder gaven, was 600 euro te hoog, gelukkig was er iemand bij haar, die kon zeggen dat de factuur niet klopte, dus ze heeft het goede bedrag betaald. Maar hoe slordig is dat, bij een aankoop van zo'n dure stoel! De stoel zat totaal niet lekker voor onze moeder, ze had nog steeds een kussen nodig ter ondersteuning van haar armen en de nekband zat ook veel te hoog, onder in de rug was de stoel veel te ver naar voren, mijn moeder zat er totaal niet lekker in. Wij zaten nog binnen de 14 dagen en wilden de stoel retour sturen. Dat kon niet meer. Heel vreemd, want het staat in hun eigen verkoopvoorwaarden. We hebben er heel wat uren in zitten met bellen en mailen om hen te overtuigen, maar ze nemen de stoel niet retour! We hebben nu maar een Incassoprofessional om advies gevraagd en die ziet dat ze totaal niet in hun recht staan. "Ze kennen hun eigen verkoopvoorwaarden niet." zegt hij! Hij denkt nu met ons mee en zelfs dan geven ze niet toe, terwijl het echt heel duidelijk in de verkoopvoorwaarden staat, dat zegt de incassoprofessional ook. We hopen maar dat we het uiteindelijk toch positief kunnen afhandelen, want het is echt heel vervelend. Een vrouw van 91 op deze manier behandelen, het gaat over een enorm groot bedrag en je komt er gewoon niet meer vanaf. Dus ons advies is: koop hier niet! Onze moeder heeft een aantal jaar geleden een gewone seniorenstoel gekocht van 1500 euro, bij een gewone meubelzaak. En die zit veel lekkerder. Dus als ze deze stoel opgehaald hebben, gaan wij een gewone stoel kopen. Meer dan de helft goedkoper en meer zitplezier voor onze moeder. Wees gewaarschuwd!

M

Marian

09-11-2023

1forum

Relax stoel

We zijn in Goes geweest en zijn uiterst professioneel geholpen. We hebben nog nooit zo een goed en vriendelijk advies gehad. Er word op alle vlakken geluisterd en daarna gehandeld. We zijn zeer tevreden en hebben de stoel ook besteld . Ook zullen wij de winkel aanbevelen bij andere. We zijn door Diane Scheepers geholpen.

E

Edith

30-10-2023

1forum

Gekocht: 2 stuks Sta-op fauteuils A-100

Vandaag zonder afspraak een bezoek gebracht aan Prominent Alkmaar. Zeer vriendelijk ontvangen door zitadviseur Martijn de Roos. We hadden van tevoren op internet gezocht waar onze belangstelling naar uitging. Daarbij kregen wij deskundig advies van genoemde zitadviseur, dus onze keus was snel gemaakt. Voor de 2 Prominent relaxfauteuils C-100 die wij wilden inruilen werd een faire korting geboden zodat de koop, onder het genot van een kopje koffie, al gauw kon worden afgesloten met een handtekening. Hopelijk kan onze aankoop nog net voor de Kerst worden geleverd.

B

Bas Erich

28-10-2023

1forum

Relaxstoel en zitbank

In Wateringen bij een aardige verkoper voor heel veel geld een verstelbare stoel en zitbank gekocht. Na twee maanden ziet de bank eruit of hij bij de kringloopwinkel is gekocht. De rugleuning en zitting lubberen extreem. Je kunt het leer vastpakken en vouwen. Prominent zegt dat dit normaal is en doet er niets aan. Conclusie, een slechte zaak, slechte kwaliteit prijsverhouding, slechte service.

F

Flory

23-10-2023

1forum

Relaxstoel en bank

Gister de winkel in Utrecht binnengelopen om ons te oriënteren. De ontvangst was hartelijk en goed. Het advies duidelijk. Zonder druk kunnen kiezen. Een stoel en een bank. Zo tevreden dat we direct hebben beslist. Dat gaf een mooie korting. We kunnen niet wachten tot Kerst op de nieuwe meubels. Ankie en Hildebrand.

H

Hildebrand

06-10-2023

0forum

2 en 2,5 Zits bank

In Alkmaar heel goed geholpen door Martijn de Roos. Wij wisten al heel goed wat we wilden maar door goede aanvullende info net dat extra’s (bv elektrisch verstelbare zitting, en afneembare hoofd steunen) erbij gekozen. Ook qua leer keuze goede info. Wij zijn heel blij met de aankoop en zeker net zo belangrijk, een hele goede prijs kunnen overeenkomen, kortom heel positief!

H

Heleen

30-09-2023

0forum

Een stoel

Woensdag 27 september gaan mijn man en ik bij Prominent in Wateringen naar een stoel op maat kijken. Na een hartelijk welkom, vindt er een oriënterend gesprek met Sean Vlug plaats over waarom en wat wij van een stoel verwachten. Daarna mag mijn man op verschillende stoelen plaatsnemen om zo de zithoogte, de lengte van de rugleuning en de hoogte van de armleuningen te bepalen. Goede adviezen worden er gegeven en verschillende mogelijkheden uit geprobeerd. Tot we tot de stoel komen, die mijn man comfortabel en prettig vindt zitten. Erg blij zijn we met het resultaat en met de tijd, dat Sean onder zijn deskundige leiding met passen en meten voor ons nam. We hopen, dat als de stoel bij ons geleverd wordt, mijn man er nog een tijdje van mag genieten. R Broekhuizen

R

R Broekhuizen

28-09-2023

0forum

Een bijzet stoel

Schitterend filiaal van Prominent in Veenendaal Een aantal jaren geleden hier ook een 3zits bank gekocht Uitstekend en vakkundig geholpen door de filiaalhoudster Claudia Onida.

I

Izaak van Hunnik

19-09-2023

0forum

3 relax stoelen

Begin september 2023, 3 relaxstoelen gekocht met alle toeters en bellen, bij Prominent vestiging Waalwijk. Zeer goed geholpen door Tom Boot. We werden opgemeten zodat de juiste stoelen naar onze zithouding gemaakt konden worden. Ook de afwikkeling, nadat we achteraf nog wat wijzigingen wilden, werd zeer soepel met een leuke korting, afgewikkeld. Nu wachten op de aflevering, maar vol vertrouwen.

A

Aad van der Kam

05-09-2023

0forum

Jeb de revieuws eens door gelezen Ikndachtvaltijd Prominent is wel duur Maar dan heb je wel wat DUS NIET Helaas daar ga ik dus niet naar toe Als ik het zo vermoed is het niveau leenbakker maar dan idioot duur.

A

Ad

12-08-2023

1forum

Jubileumset, bank en handmatige relax stoel

Bij levering bleek dat ik de relaxstoel niet kan bedienen, gezien mijn lengte. 2x is er een monteur geweest, de stoelveer is soepeler gemaakt en de hoogte van de stoel aangepast. Nog steeds lukt het niet om de stoel in ligstand te krijgen en ook het terugzetten gaat zwaar, je moet rare capriolen maken , wat slecht is voor je rug en nek. Ik heb dus een dure miskoop gedaan, ik heb niks aan de stoel. Prominent is verder niet bereid om mij tegemoet te komen. Alleen tegen een meerwaarde, kosten voor mijzelf, van € 800,=, kan ik de stoel electrisch laten maken, dit kan ik echter niet betalen. In de winkel is het mij niet duidelijk gemaakt, dat de stoel zo zwaar werkt en voor kleinere mensen het een zware opgave is, de stoel in lig- en zitstand te krijgen .

A

AM de Lange

02-08-2023

1forum

Fauteuil

Bij de aankoop in de winkel te Leiderdorp werd veel aandacht besteed aan de ergonomie. Bij de levering van de desbetreffende fauteuil bleek deze helaas te hoog en te diep. Je zou verwachten dat de voet dan zou worden ingekort en de rug verdikt. Maar neen, er werd opnieuw een fauteuil aangemeten. Dit is SERVICE met hoofdletters! Ben van der Hoff Voorschoten

B

Ben van der Hoff

27-07-2023

0forum

2x relaxfauteuil en bank

Gisteren en vandaag in Alkmaar geweest voor in eerste instantie twee relaxfauteuils. Heel goed geholpen door Martijn. Hij dacht goed met ons mee om te komen tot een keuze waar wij blij mee zijn. Vandaag besloten ook de bijbehorende bank aan te schaffen. Erg leuk! We kijken er naar uit. Martijn nogmaals bedankt voor jouw goede service! Groet, Robin en Monique

R

Robin en Monique

22-07-2023

1forum

Relaxstoel

Vandaag functioneert mijn stoel weer niet en ik heb vorig jaar al een nieuwe motor in de stoel gekregen. Ik heb deze stoel ruim 3 jaar geleden gekocht. Balen

26-06-2023

2forum

Relaxstoel

Vandaag 2 relaxfauteuils gekocht. Bij prominent in Alkmaar. Zeer duidelijk uitleg gehad, ook verschillende opties kunnen uit proberen. Welke maat stoel past het beste bij je postuur , stof of leer ect prima uitleg , zeer tevreden over . En heerlijke koffie gehad! Cor en Marian.

C

Cor

07-06-2023

0forum