NederlandReview

  Ervaringen Prominent

  Welkom op de pagina waar eerdere consumenten voor de consumenten na hen, hun ervaringen en meningen delen in reviews en recensies. Of je hier nu bent om beoordelingen te lezen of te schrijven, je bent hier aan het juiste adres! Zit je er goed voor? Een goede houding is belangrijk!

  Lekker zitten
  Woontrends zijn leuk om te zien. Of je ieder jaar je woonkamer opnieuw inricht, is een ander verhaal, maar het is op zijn minst inspirerend om naar te kijken. Maar laten we wel realistisch blijven: een trend is niks waard als het niet lekker zit. Er zijn weinig dingen zo ergerlijk op het gebied van styling als een mooi ingerichte kamer en een bank die voor geen meter zit. Of die fauteuil of luie stoel. Zelfs al ben je er enkel op visite, die hocker mag je eigenlijk niet verleiden om op te gaan zitten bij gebrek aan beter. Een bank hoor je lekker in te kunnen nestelen, relaxen, chillen, ontspannen, of wat voor naam je er ook aan wilt hangen. Zo lang het het equivalent van “comfortabel” is, is het goed. Net zoiets als dat een huis, vooral een thuis moet zijn. Je kunt er ontladen én opladen.

  Professionele couch potatoes
  Een goede stoel of bank, kun je onder andere halen bij een zitspecialist op een meubelboulevard. Je vindt hier een grote verscheidenheid, al lonkt die relaxbank of relaxfauteuil natuurlijk wel heel erg. Om lang te kunnen genieten van en te relaxen in, is het misschien verstandig om voor een voor jou tijdloos ontwerp te gaan dat aansluit bij je interesses. Wie weet hou je meer van landelijk, maar je kunt net zo goed weg zijn van modern, vintage of een industriële look. Een fijn zitmeubel is voor veel mensen een investering voor een langere periode, niet een bevlieging van een seizoen. Het moet echt jouw stijl zijn. Als een trend aansluit bij wie jij bent, is dat prachtig, maar ga geen meubels kopen omdat ze op dat moment hip zijn, maar je stiekem iets anders veel mooier vindt!

  Hoe relaxt wil je het hebben?
  Zowel volwassenen als kinderen kunnen uren zoet zijn met alle knoppen en hendels die sommige modellen rijk zijn. Denk aan relaxfuncties als een kantelstand of een ingebouwde voetenklep. Of een handige sta-op-stoel die meebeweegt als je opstaat. Dat is een uitkomst als het je wat moeite is gaan kosten.


  Ultieme ontspanning is rust tussen de oren. Het scheelt als je daar al lekker comfortabel bij kunt zitten met steun op de juiste punten

  Prominent
  Deze meubelwinkel van comfortabele stoelen, banken en fauteuils heeft meerdere vestigingen door het hele land en een webshop. Online is het te bestellen aanbod echter een stuk lager dan in de fysieke winkels, maar dat is begrijpelijk, want online kun je een zitmeubel moeilijk uitproberen. Hun collectie beslaat allerlei ontwerpen, waarvan een aantal variaties op hun relaxstoel Craft in samenwerking met Humberto Tan, waarbij de natuur een grote inspiratiebron blijkt.

  Lekker zitten voor recensies
  Of je ze nu gaat schrijven of lezen; er lekker voor gaan zitten kan nooit kwaad. Heb jij ervaring met ze en wil je er graag een review over schrijven? Of ben je hier omdat je de meningen en beoordelingen te lezen? Iedereen wilt altijd graag weten hoe het zit met de kennis en service van een winkel. Was het personeel bijvoorbeeld klantvriendelijk? Design, kwaliteit en zitcomfort zijn ook geen onbelangrijke punten. Zitten de meubels echt zo comfortabel en relaxt als ze zelf beweren? Staat het ontwerp in jouw huiskamer nog zo elegant als in de showroom? Laat het ons weten!

  Prominent
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  4,4
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5,6

  Service

  2

  Prijs

  4,6

  Leveren

  5,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Waardeloze afwerking en service

  Jacqueline Tanis22-03-2019

  Minpunten
  - Afwerking van de achterkant
  relaxstoel
  - service en oplossingsbereidheid

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Geen Zwitserleven gevoel

  G.j.mookhoek18-03-2019

  Geen servise slecht materiaal in 7 jaar tijd het draai mechaniek 3 maal laten lassen bij een smederij in Dordercht hoe waar is de servise?????

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Levertijd

  Anita Maas18-03-2019

  In de winkel mooie marketingpraatjes, beloven vanalles
  Levertijd zou +/- 10 weken zijn
  Na 12 weken toch maar eens aan het bellen gegaan
  Stoelen worden week 13 geleverd; klantenservice kan dit niet veranderen
  Ze zeggen dat ze zoveel verkopen dat ze het leveren niet bij kunnen houden......
  Al hadden ze maar iets laten horen
  Levertijd dus meer dan het dubbele van wat beloofd is

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Slechte kwaliteit van stof na 2 jr

  Marjan29-10-2018

  Stof van stoel na 2jr verkleurd, na 3 mnd retour ontvangen van reparatie zijn de leerstukjes vervangen maar de stof is nog steeds verkleurd aan de onderzijde van de leuning. Volgens Prominent door huidvet.
  Een stoel van €2300 is na 2jr verkleurd, niet mooi meer. Goedkoper bankstel in huis, 5 jr oud, ziet er nog uit als nieuw. Prominent voldoet niet aan de kwaliteit wat je ervan mag verwachten, stoel van €2300 is na 2jr niet mooi meer. Prominent biedt aan om de stof volledig te vervangen, kosten €700. Zeer teleurstellend en bedroevend.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Schrijf zelf een review over Prominent

  Uw beoordeling