NederlandReview

    Ervaringen Prominent

    Welkom op de pagina waar eerdere consumenten voor de consumenten na hen, hun ervaringen en meningen delen in reviews en recensies. Of je hier nu bent om beoordelingen te lezen of te schrijven, je bent hier aan het juiste adres! Zit je er goed voor? Een goede houding is belangrijk!

    Lekker zitten

    Woontrends zijn leuk om te zien. Of je ieder jaar je woonkamer opnieuw inricht, is een ander verhaal, maar het is op zijn minst inspirerend om naar te kijken. Maar laten we wel realistisch blijven: een trend is niks waard als het niet lekker zit. Er zijn weinig dingen zo ergerlijk op het gebied van styling als een mooi ingerichte kamer en een bank die voor geen meter zit. Of die fauteuil of luie stoel. Zelfs al ben je er enkel op visite, die hocker mag je eigenlijk niet verleiden om op te gaan zitten bij gebrek aan beter. Een bank hoor je lekker in te kunnen nestelen, relaxen, chillen, ontspannen, of wat voor naam je er ook aan wilt hangen. Zo lang het het equivalent van “comfortabel” is, is het goed. Net zoiets als dat een huis, vooral een thuis moet zijn. Je kunt er ontladen én opladen.

    Ultieme ontspanning is rust tussen de oren. Het scheelt als je daar al lekker comfortabel bij kunt zitten met steun op de juiste punten

    Professionele couch potatoes

    Een goede stoel of bank, kun je onder andere halen bij een zitspecialist op een meubelboulevard. Je vindt hier een grote verscheidenheid, al lonkt die relaxbank of relaxfauteuil natuurlijk wel heel erg. Om lang te kunnen genieten van en te relaxen in, is het misschien verstandig om voor een voor jou tijdloos ontwerp te gaan dat aansluit bij je interesses. Wie weet hou je meer van landelijk, maar je kunt net zo goed weg zijn van modern, vintage of een industriële look. Een fijn zitmeubel is voor veel mensen een investering voor een langere periode, niet een bevlieging van een seizoen. Het moet echt jouw stijl zijn. Als een trend aansluit bij wie jij bent, is dat prachtig, maar ga geen meubels kopen omdat ze op dat moment hip zijn, maar je stiekem iets anders veel mooier vindt!

    Hoe relaxt wil je het hebben?

    Zowel volwassenen als kinderen kunnen uren zoet zijn met alle knoppen en hendels die sommige modellen rijk zijn. Denk aan relaxfuncties als een kantelstand of een ingebouwde voetenklep. Of een handige sta-op-stoel die meebeweegt als je opstaat. Dat is een uitkomst als het je wat moeite is gaan kosten.



    Prominent

    Deze meubelwinkel van comfortabele stoelen, banken en fauteuils heeft meerdere vestigingen door het hele land en een webshop. Online is het te bestellen aanbod echter een stuk lager dan in de fysieke winkels, maar dat is begrijpelijk, want online kun je een zitmeubel moeilijk uitproberen. Hun collectie beslaat allerlei ontwerpen, waarvan een aantal variaties op hun relaxstoel Craft in samenwerking met Humberto Tan, waarbij de natuur een grote inspiratiebron blijkt.

    Lekker zitten voor recensies

    Of je ze nu gaat schrijven of lezen; er lekker voor gaan zitten kan nooit kwaad. Heb jij ervaring met ze en wil je er graag een review over schrijven? Of ben je hier omdat je de meningen en beoordelingen te lezen? Iedereen wilt altijd graag weten hoe het zit met de kennis en service van een winkel. Was het personeel bijvoorbeeld klantvriendelijk? Design, kwaliteit en zitcomfort zijn ook geen onbelangrijke punten. Zitten de meubels echt zo comfortabel en relaxt als ze zelf beweren? Staat het ontwerp in jouw huiskamer nog zo elegant als in de showroom? Laat het ons weten!

    Prominent
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (26)

    7
    58% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.2
    Service
    rating
    6
    Prijs
    rating
    7
    Leveren
    rating
    7

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Prominent

    Uw beoordeling

    Fauteuil X-106 met hocker en vloerkleed

    In de winkel alles naar wens gegaan.
    Echter op de dag van levering die tussen 8 en 8.30 plaats zou vinden wordt er afgebeld met de smoes dat de chauffeur op corona getest moet worden.
    Een vrije dag voor niets opgenomen.
    Op de vraag of daar een oplossing voor gevonden kan worden krijg je het brutale antwoord dat ik zelf heb gekozen om hiervoor een vrije dag te nemen. Vervolgens stel ik voor dat ze dan op zaterdag leveren, maar dat doen ze niet.
    Nogmaals om een tegemoedkoming gevraagd omdat ik weer een dag vrij moet nemen. Mevrouw vond dat ik niet moest zeuren en gooit de hoorn er op. Nog nooit zo onbeschoft behandeld. Maar ja.. Je geeft ook maar een paar duizend euro uit, dus ik moet dat maar voor lief nemen blijkbaar! Ze willen jonger publiek, maar ze gaan er vanuit dat mensen niet hoeven te werken en dus geen vrij nemen. Eerlijk is eerlijk! Als compensatie een nog wel een lelijke bos bloemen geleverd.. Voor mij nooot meer prominent!!

    Door: Jan Jansen21-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Relaxfauteuils Sorisso en Stockholm

    Een hartelijk welkom met koffie, hele lekkere koffie met daarbij een glaasje water, zoals het hoort. Top, een goede binnenkomer dus.
    Wij werden heel goed geholpen door Inge in Apeldoorn.
    Zij nam alle tijd voor ons, en heeft ons zeer goed geadviseerd.
    Wij zijn zeker 2 uur binnen geweest.
    Wat een pluspunt bij Prominent is, is dat de stoel geheel op maat samengesteld wordt.
    Wij zijn met elkaar tot een mooie prijs gekomen en zijn dadelijk twee mooie stoelen rijker
    Inge dankjewel voor je goede advies
    Levering kan ik nog niet beoordelen

    Door: Lidia Kliemert06-11-2020
    Jan van Ooijen10-02-2021

    Oktober 2019 mooie relax sta op stoel gekocht, had nu een probleempje met de zitting. Kontakt met de klanten sercice opgenomen. Ik werd uiterst vriendelijk te woord gestaan, na het probleem te hebben uitgelegd. Werd er direkt actie ondernomen,en gelijk een afspraak gemaakt voor de monteur. Tijd en datum afgesproken, volgens de medewerkster is dit de normale gang van zaken. en mag ik dit verwachten van een kwaliteitids product wat prominent is. Echt top geregeld waarvoor mijn dank. J.van Ooijen Leerdam

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Relaxfauteuils Sorisso

    Leuk ontvangen, verwelkomt met lekkere koffie.
    We werden leuk en goed geholpen met onze keuze van de stoelen. Ze namen er ruimschoots de tijd voor. Het grote pluspunt is inderdaad dat een stoel geheel op maat voor je wordt samen gesteld. Van onze oude stoelen ( Ook van Prominent ) kregen kregen we een mooie inruilkorting ! Ook wij zijn samen tot een mooie prijs gekomen. Mike en mede werkers bedankt hier voor. Wij zien onze stoelen dan ook reikhalzend te gemoed ! Levering kan ik nog niet beoordelen!

    Door: H.J.J. Leferink02-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Sorisso

    Geweldige stoel en nog betere service. De verkoper verkoopt de eerste stoel maar de servicemonteur de tweede! Stoel was niet helemaal goed qua hoogte(kan gebeuren) dit werd keurig aangepast door een zeer vriendelijke monteur die ook mijn andere stoel (niet van prominent) gratis een servicebeurt heeft gegeven! Is dat niet geweldig? Goud! Mijn vrouw wil nu een bankstel en zelf een stoel uit gaan zoeken. Wij gaan eerst nog even sparen , maar komen zeker terug! Een bedrijf waar klant nog echt Koning is

    Door: Gerard31-03-2020
    J van Drongelen05-11-2020

    Ik heb even gewacht met het schrijven van deze review om Prominent Katwijk de gelegenheid te geven hun afspraak na te komen. Na bezoek aan de Lageweg in Katwijk hadden wij een afspraak gemaakt om een deel van de eventuele aankoop t.w. een stoel bij ons te komen demonstreren, hetgeen ze trouwens zelf aanboden. Op de afgesproken dag en tijd kwam er helaas niemand opdagen. Wij hebben de desbetreffende verkoper gebeld, maar die bleek positief (volgens zijn baas) op Corona getest te zijn en thuis te zitten, zonder de moeite genomen te hebben de afspraak af te bellen. Zijn baas gaf aan de verkoper te bellen en hem te dragen ons onmiddellijk te bellen. Dit is nu al meer da n week geleden en nog steeds niets gehoord. Ook zijn baas heeft niet gebeld om te vragen hoe het is afgehandeld. Wij vinden zo iets niet kunnen, niet klantvriendelijk en je voelt je ook niet serieus genomen. Voor ons geen aankoop meer bij Prominent

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dot van een stoel

    Hierbij kom ik terug op mijn review van 8 september 2021
    Na telefonisch contact met een Prominent medewerker is de door mij gewenste service verleend en is mijn stoel gerepareerd zonder hiervoor kosten in rekening te brengen.
    Hiervoor hartelijk dank en ik hoop weer van mijn stoel te genieten, zodat het weer een Dot van een stoel kan zijn voor mij. Mijn review van 8 september 2021 dient dan ook als niet geschreven te worden beschouwd.

    Door: Netty Kop27-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    2 relax stoelen

    Wij zeer tevreden over de manier waarop wij geholpen zijn door verkopen Fernando. De koffie was lekker en wij kijken met spanning uit naar de komst van de stoelen

    Door: Kruse20-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Stoel

    Wat een slechte service! 3x werd tijd aangepast voor demo thuis. Eerst van 3 tot 5
    Dan van 2 tot 4
    En dan ,zonder excuus , om 12u bellen en zeggen: "ik kom eraan". Daarnaast had ons ook vantevoren verteld kunnen worden dat de uitgezochte stoel niet getoond kon worden En krijgen ook nog zelfs te horen: "U heeft nogal wat wensen"...Ja, hallo zeg, waar adverteren ze nou mee? Had misschien ook nog een bank gewild, maar geen Prominent meer voor ons!!

    Door: de Boer22-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    confortable stoeltje voor moeder en een luxe verstelbare stoel voor vader

    Fijne winkel en goed geholpen door Laura in Zwolle
    De stoelen waren al klaar voor aflevering toen mijn vader plotseling overleed.
    Zonder probleem en en zelfs zonder enige kosten in rekening te brengen voor de stoel van mijn vader is de koop geannuleerd.
    Super service.
    Het stoeltje van moeder is wel geleverd en bevalt prima.

    Door: Heleen Bakker12-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Sta op fauteuil Sorisso

    Na een uitgebreid gesprek met de Prominent adviseur in Hengelo en het aanmeten van een stoel ben ik met een tevreden gevoel naar huis gegaan. De adviseur schept vertouwen en weet waar hij het over heeft als hij adviezen geeft over aanpassingen van een stoel. Ik verheug me erop dat ik over ongeveer 10 weken heerlijk relaxed kan zitten op mijn Prominent stoel.

    Door: Marian Levink18-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    relax/sta-op stoel Prominent Hengelo

    Vandaag bij Prominent Hengelo (Overijssel) geweest om een relaxstoel/sta-op stoel te kopen. We zijn tevreden over de voorlichting die ons gegeven is. De stoel zat heerlijk en na wat aanpassingen, op maat gemaakt dus, zal hij nog beter zitten. Ook smaakte de koffie heerlijk.... Prominent Hengelo, bedankt voor de goede service.
    m.vr.gr. fam. Waanders

    Door: Waanders28-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Dot relax stoel

    Zeker geen Dot van een stoel
    Nog geen 5 jaar oud en in het afgelopen jaar al 2x kapot.
    De voetensteun wil niet meer omhoog.
    Zeer dure reparatiekosten mede door de hoge voorrijkosten.
    Voor mij zeker geen Prominent stoel meer.
    Ik heb nu een goede kwaliteitsstoel aaangeschaft

    Door: Netty Kop08-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    2 stoelen

    We zijn goed geholpen door
    Raymond Aalders in Doetinchem.

    We zijn nu in afwachting v/d levering.

    Door: H.G. Hunting21-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Stoel

    Slechte service

    Heb stoel nu 40 dagen
    Nog nooit zo'n slechte service gehad er is niks mis met de stoel , maar met de lerenbekleding

    Na 30 dagen al verkleuring van het leer witte schuurvlekken volgens klantenservice, is geen garantie eigen schuld dikke bult, moet bij betalen om een andere leersoort die geen openstructuur heeft terwijl de adviseur dit wel bij ons thuis bevestigde, onder protest laten wij de stoel met nieuwe leer bekleden
    De service van prominent is zeer slecht als ik zie wat die stoel heeft gekost ze wimpelen je als klant gewoon af
    is maar het is een hoop geld voor zo'n stoel en de kwaliteit van het geadviseerde leer is slecht



    Hoop op reactie en een oplossing maar heb weinig hoop.
    Ga ook onze rechtsbijstand inschakelen

    Door: Van Uuden 12-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Slechte service

    Heb stoel nu bijna 5 jaar
    Nog nooit zo'n slechte service gehad er is niks mis met de stoel

    Na 1 jaar al verkleuring van stof
    Stoel is terug gegaan naar fabriek en kreeg hem na 3 maanden hetzelfde terug
    Niks mis mee werd er gezegd wilden hem wel opnieuw bekleden maar dan moest mijn moeder 750 euro betalen belachelijk voor stoel van 1 jaar oud en 2300 euro koste
    Vorig jaar nieuwe motor erin gezet
    En 2 maanden geleden wiebelde de stoel zo monteur geweest was de stang verbogen mochten er niet meer op zitten wat stang kon breken
    Na 1 week nieuw onderstel erop gezet en nu wiebelt de stoel constant mijn moeder gebeld dat de stoel wiebelt als je erin gaat zitten en het antwoord is dat is normaal er is niks mis met de stoel

    De servise van prominent is zeer slecht als ik zie wat die stoel heeft gekost ze wimpelen je als klant gewoon af
    Het doet bij mijn moeder voorkomen dat ze een zeur is maar het is een hoop geld voor zo'n stoel en de kwaliteit is slecht

    De stoel is 3 maanden weg ge weest maar garantie loop gewoon door zei de telefoniste nu garantie bijna om en zitten straks met een stoel die niks dan mankementen heeft terwijl prominent vol blijft houden niks aan de hand en komen niet met oplossingen

    Hoop op reactie en een oplossing maar heb weinig hoop na tig telefoontjes en monteurs over de vloer
    Ga ook onze rechtsbijstand inschakelen
    Gr a de heus -verhoeven

    Door: T verhoeven01-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Jubileum set

    Bank is 193 cm wordt verkocht voor 204 cm.kleur verkeerd geleverd. Monteur geweest, fouten toegegeven. Wachten nu al een maand voor een oplossing

    Door: Henk Staring22-01-2021
    Jose Luttikhuis23-01-2021

    We zijn bij Prominent geweest locatie hengelo Sta op stoelen gekocht, perfect geholpen door Wesley echt verstand van zaken weet waar hij het over heeft, nam.de tijd voor ons! Voor ieder een aanrader!

    Jose Luttikhuis23-01-2021

    Betreft openings tijden momenteel , U kunt bellen met Prominent, dan kan er afspraak voor U gemaakt worden zowel voor in een v.d winkels, of voor bij U thuis, dit is allemaal mogelijk bij Prominent! Prima service!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    2 Electrische relaxstoelen

    Bij de verkoop zeer goede service. Bij levering ging het verkeerd! Toevallig vroegen wij zijn ze behandeld voor vlekken? (Daar hadden wij voor gekozen in combi met 5 jaar garantie en voor betaald)
    Nee, dat was niet gedaan, stoelen terug, levering pas weer 8 dagen later. Zonder onze vraag stelling, hadden we betaald voor geen behandeling!! Na levering ondekte wij dat de stoelen een zwart label met de naam Prominent op een zichtbare plek hebben zitten. Op een licht gekleurde stoel is dat geen mooi gezicht en een gratis reclame voor het bedrijf. Daar wij geen wandelend reclamebord zijn, hebben wij deze met veel moeite door firma Oranje, (waar Prominent mee samen werkt) laten verwijderen. Het was een zeer snelle en goede reparatie. De rekening van voorrijkosten van 50 euro moesten wij zelf betalen, achteraf werd het 59 euro, zonder mededeling. Geen een van onze kwaliteits meubelen heeft een dergelijk soort reclame label. Na een paar weken kregen wij in 1 stoel veel plooien in de zitting en de rug. Deze trekken na 24 uur niet op de stoel zitten nog niet weg. De andere stoel blijft mooi strak. Na over en weer de klacht te hebben besproken is het antwoord van Prominent: daar doen we niks aan. De stoelen van ons kunnen plooien vormen, dit staat ook in het boekje. Dat boekje krijg je pas na levering! Bij de aankoop hadden wij aangegeven, dat wij geen leer wilde ivm. plooivorming, vandaar dat onze keuze stof werd. Verkopers zeiden, ja leer plooit en stof niet! Nu mogen wij van de 2 dure stoelen met 1 stoel met plooien blijven zitten. Onze ervaring is dus goed wanneer ze willen verkopen, maar daarna slecht in service en niet klant gericht in oplossen.

    Door: van Veen09-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Stoel

    Goede service bij Prominent in Veenendaal. Adviseur Jeroen van de Ven is een topper.

    Door: Boonzaaijer 14-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Toscana

    Fijne zetel met zeer goede ondersteuning.
    Sta-op stoel model Toscana

    Door: Marie Dorst17-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    een relaxstoel

    de stoel zit geweldig. fijne opties.
    de prijs is best hoog, maar voor wat ik ervoor krijg ben ik dik tevreden.

    Door: Harry Berends05-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    mooie stoel

    erg tevreden

    Door: Prins Pils28-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    sta-opstoel

    ik heb een sta-op stoel twv 1098 euro gekocht in Apeldoorn. In eerste instantie was ik erg tevreden, totdat de stoel geleverd werd. Ik had de stoel in het leer besteld, maar de rugleuning zat niet goed.
    Dit terwijl ik in de winkel in dezelfde stoel heb gezeten en deze prima zat. Omdat ik mijn geld niet terug zou krijgen,zijn we terug gegaan naar Apeldoorn om daar nogmaals naar de stoel te kijken. Ik heb besloten dezelfde stoel nogmaals te bestellen,maar nu in dezelfde stof als in de winkel. Dit omdat deze stoel wel goed zat.
    Toen deze stoel geleverd werd, bleek dat deze beter zat. De stoel in het stof bleek 200 euro goedkoper te zijn, maar dit geld krijgen we niet terug. Belachelijk!!

    Door: M. Zandkamp06-11-2019
    Danique31-03-2020

    Wat een service dat u een nieuwe stoel uit mocht zoeken! En dan nog klagen dat unhet verschil niet terug kreeg? Echt zo moe van dit soort mensen.. bij hoeveel bedrijven zou u een nieuw product uit mogen zoeken denkt u? Wees toch eens dankbaar ipv een bedrijf in een kwaad daglicht te willen stellen! Te walgelijk voor woorden vind ik dit... nou, ik zou zeggen hou afstand! Gr Danique

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    FAQ

    Is Prominent een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 26 ervaringen geplaatst over Prominent. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 58% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Prominent actief?

    Prominent is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Prominent gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.