NederlandReview

  Ervaringen Profile Car & Tyreservice

  Hoe was jouw ervaring bij Profile Car & Tyreservice?


  Profile Car & Tyreservice is de specialist in autobanden en velgen, tevens zijn ze de grootste en snelst groeiende onafhankelijke autoserviceketen van Nederland. Lees hier ervaringen van anderen met Profile Car & Tyreservice.

  Over Profile Car & Tyreservice


  Wist je dat Profile al bestaat sinds 1989? Toen richtte Jaap Kossen, Martin van Wijk en Will Stoof - ondernemers in hart en nieren, een verkoopgerichte organisatie voor bandenservicebedrijven op. Gelijk vanaf het begin wilden ze meer dan alleen de Nederlandse markt veroveren, dus kozen ze voor een internationale naam: Profile Tyrecenter. Eigenlijk is het een samenwerking tussen heel veel (kleine) ondernemers, die gebruik maken van de eeuwenoude wijsheid: 'Samen sta je sterk'. De service, sfeer en ondernemingsdrang van een kleine organisatie, maar de voordelen van een grote organisatie. Dat bleek een succes. Bij de start waren er 27 ondernemers aangesloten bij Profile Tyrecenter, na een aantal maanden waren dit er al 44 en inmiddels is het aantal zo gegroeid dat de landelijke dekking in Nederland niet alleen gerealiseerd, maar ook uitstekend is.


  Wat is het verschil tussen zomerbanden en winterbanden?

  Dé specialist voor jouw banden


  Of je nou een koekblik rijdt of de allernieuwste bolide met de modernste snufjes: Profile Car & Tyreservice is de specialist voor banden van alle voertuigen. Het assortiment van Profile bestaat onder andere uit de volgende soorten banden:

  • Winterbanden
  • Zomerbanden
  • Vierseizoenenbanden
  • Kwaliteitsbanden
  • Budgetbanden
  • Huismerkbanden.


  Maar er is meer. Want naast een enorm gevarieerd assortiment, biedt Profile Car & Tyreservice ook een uitstekende bandenservice. Die je niet alleen vandaag vooruit helpt, maar ook in de toekomst. Door voortdurend de laatste ontwikkelingen en de laatste innovaties op de voet te volgen blijven de specialisten van Profile Car & Tyreservice up to date, zodat jij ook in de toekomst kan rekenen op de banden en de service van dit succesvolle samenwerkingsverband.

  Profile Car & Tyreservice: niet tevreden?

  Bij Profile Car & Tyreservice werken allemaal ondernemers. Ondernemers lopen van nature net iets harder voor jou als consument dan een garage die onderdeel is van een van de grote merken. Maar ook deze extreem gedreven mensen slaan de plank weleens mis, zien iets over het hoofd of doen iets waardoor jij niet 100% tevreden bent. Het is belangrijk dat je in zo'n geval contact opneemt met Profile Car & Tyreservice. Laat weten waar je bent geholpen en wat er niet helemaal goed is gegaan - zo kun je samen op zoek naar een passende oplossing.

  Benieuwd naar ervaringen van anderen met Profile Car & Tyreservice?

  Dat zijn meer mensen. De website van deze bandenspecialist biedt gelukkig antwoord op heel veel vragen. Van 'Hoe meet ik de juiste bandenspanning? tot 'Hoe werkt de bestelprocedure op internet?'. Maar niet op al jouw vragen. Voor sommige vragen heb je de ervaring van iemand anders nodig. Dus extra fijn als je die dan ergens terug kunt lezen. Er zijn heel veel mensen die nieuwsgierig zijn naar jouw ervaringen bij deze organisatie. Heb jij je banden weleens laten verwisselen, heeft je auto een APK gekregen of ben je voor iets heel anders langs geweest? Laat weten hoe je ervaring was en help anderen!

  Autobanden of velgen nodig? Is Profile een goede specialist? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Lees hun reviews en beoordelingen!

  Profile Car & Tyreservice
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7
  67% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6,6

  Service

  7,4

  Prijs

  6,6

  Leveren

  7,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Afspraak is afspraak toch?

  Afspraak gemaakt met een haal- en brengservice. Ze zijn nooit op komen dagen. Ze hebben ook niks van zich laten horen.

  Door: Arie26-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Profile Tyre Center Doetinchem -> Perfecte service ook op zaterdag

  Profile Tyre Center Doetinchem

  Perfecte service ook op zaterdag. Binnen half uur reed ik weg met 2 nieuwe bandjes. Ook toen de sporing van mijn auto een paar dagen later niet volledig juist bleek te zijn kon ik hiermee direct geholpen worden.

  gr,
  Tom

  Door: Tom30-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Vriendelijk personeel

  Jaarlijks zorg ik ervoor dat mijn banden op orde zijn. Er zijn mensen die niet geloven in zomer- en winterbanden, of althans het nut ervan niet erkennen. Persoonlijk vind ik dat onzin. Winterbanden zijn gewoon een stuk veiliger en in sommige Europese landen zijn ze gewoon verplicht. Mijn banden laat ik altijd wisselen bij Profile Tyre Center. Ik ben er super tevreden over. Het wisselen verloopt altijd soepel en vlot en er is nooit gedoe. Als ik andere zaken nodig heb, bijvoorbeeld een APK-keuring, dan kan ik dat hier ook gewoon gelijk doen en dan weet ik zeker dat ik geen boetes of gedoe heb.

  Persoonlijk ben ik erg te spreken over de monteurs bij Profile. Zij verdienen wat mij betreft een bijzondere pluim. Het zijn over het algemeen hardwerkende gasten die verstand hebben van zaken. Daarnaast zijn ze altijd vriendelijk en kan er altijd wel even gelachen worden. Daarvoor breng je je auto natuurlijk niet weg, maar het maakt het wel leuker als je het gewoon op een prettige manier kunt doen.

  Door: J. Hinkle04-01-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over Profile Car & Tyreservice

  Uw beoordeling