NederlandReview

  Ervaringen Profile Car & Tyreservice

  Hoe was jouw ervaring bij Profile Car & Tyreservice?


  Profile Car & Tyreservice is de specialist in autobanden en velgen, tevens zijn ze de grootste en snelst groeiende onafhankelijke autoserviceketen van Nederland. Lees hier ervaringen van anderen met Profile Car & Tyreservice.

  Wat is het verschil tussen zomerbanden en winterbanden?

  Over Profile Car & Tyreservice


  Wist je dat Profile al bestaat sinds 1989? Toen richtte Jaap Kossen, Martin van Wijk en Will Stoof - ondernemers in hart en nieren, een verkoopgerichte organisatie voor bandenservicebedrijven op. Gelijk vanaf het begin wilden ze meer dan alleen de Nederlandse markt veroveren, dus kozen ze voor een internationale naam: Profile Tyrecenter. Eigenlijk is het een samenwerking tussen heel veel (kleine) ondernemers, die gebruik maken van de eeuwenoude wijsheid: 'Samen sta je sterk'. De service, sfeer en ondernemingsdrang van een kleine organisatie, maar de voordelen van een grote organisatie. Dat bleek een succes. Bij de start waren er 27 ondernemers aangesloten bij Profile Tyrecenter, na een aantal maanden waren dit er al 44 en inmiddels is het aantal zo gegroeid dat de landelijke dekking in Nederland niet alleen gerealiseerd, maar ook uitstekend is.


  Dé specialist voor jouw banden


  Of je nou een koekblik rijdt of de allernieuwste bolide met de modernste snufjes: Profile Car & Tyreservice is de specialist voor banden van alle voertuigen. Het assortiment van Profile bestaat onder andere uit de volgende soorten banden:

  • Winterbanden
  • Zomerbanden
  • Vierseizoenenbanden
  • Kwaliteitsbanden
  • Budgetbanden
  • Huismerkbanden.


  Maar er is meer. Want naast een enorm gevarieerd assortiment, biedt Profile Car & Tyreservice ook een uitstekende bandenservice. Die je niet alleen vandaag vooruit helpt, maar ook in de toekomst. Door voortdurend de laatste ontwikkelingen en de laatste innovaties op de voet te volgen blijven de specialisten van Profile Car & Tyreservice up to date, zodat jij ook in de toekomst kan rekenen op de banden en de service van dit succesvolle samenwerkingsverband.

  Profile Car & Tyreservice: niet tevreden?

  Bij Profile Car & Tyreservice werken allemaal ondernemers. Ondernemers lopen van nature net iets harder voor jou als consument dan een garage die onderdeel is van een van de grote merken. Maar ook deze extreem gedreven mensen slaan de plank weleens mis, zien iets over het hoofd of doen iets waardoor jij niet 100% tevreden bent. Het is belangrijk dat je in zo'n geval contact opneemt met Profile Car & Tyreservice. Laat weten waar je bent geholpen en wat er niet helemaal goed is gegaan - zo kun je samen op zoek naar een passende oplossing.

  Benieuwd naar ervaringen van anderen met Profile Car & Tyreservice?

  Dat zijn meer mensen. De website van deze bandenspecialist biedt gelukkig antwoord op heel veel vragen. Van 'Hoe meet ik de juiste bandenspanning? tot 'Hoe werkt de bestelprocedure op internet?'. Maar niet op al jouw vragen. Voor sommige vragen heb je de ervaring van iemand anders nodig. Dus extra fijn als je die dan ergens terug kunt lezen. Er zijn heel veel mensen die nieuwsgierig zijn naar jouw ervaringen bij deze organisatie. Heb jij je banden weleens laten verwisselen, heeft je auto een APK gekregen of ben je voor iets heel anders langs geweest? Laat weten hoe je ervaring was en help anderen!

  Autobanden of velgen nodig? Is Profile een goede specialist? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Lees hun reviews en beoordelingen!

  Profile Car & Tyreservice
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  5.2
  38% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.2
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  5.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Profile Car & Tyreservice

  Uw beoordeling

  Vriendelijk personeel

  Jaarlijks zorg ik ervoor dat mijn banden op orde zijn. Er zijn mensen die niet geloven in zomer- en winterbanden, of althans het nut ervan niet erkennen. Persoonlijk vind ik dat onzin. Winterbanden zijn gewoon een stuk veiliger en in sommige Europese landen zijn ze gewoon verplicht. Mijn banden laat ik altijd wisselen bij Profile Tyre Center. Ik ben er super tevreden over. Het wisselen verloopt altijd soepel en vlot en er is nooit gedoe. Als ik andere zaken nodig heb, bijvoorbeeld een APK-keuring, dan kan ik dat hier ook gewoon gelijk doen en dan weet ik zeker dat ik geen boetes of gedoe heb.

  Persoonlijk ben ik erg te spreken over de monteurs bij Profile. Zij verdienen wat mij betreft een bijzondere pluim. Het zijn over het algemeen hardwerkende gasten die verstand hebben van zaken. Daarnaast zijn ze altijd vriendelijk en kan er altijd wel even gelachen worden. Daarvoor breng je je auto natuurlijk niet weg, maar het maakt het wel leuker als je het gewoon op een prettige manier kunt doen.

  Door: J. Hinkle04-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  lekke band bij profile Amsterdam Spaklerweg

  Op woensdag bij mijn (tot nu) vaste kwikfit geweest voor een lekke band. Eerlijk, ik kwam aan het eind van de dag en dat is vervelend. Dat snap ik. Maar ik reed op een thuiskomertje en moest de volgende dag ver rijden. Niet op voorraad. Pech. op z'n vroegst vrijdag middag "reken maar op maandag". Dat wordt een leenauto. voor een lekke band. Toch even naar Leaseplan gebeld die me doorverbonden met Profile op de spaklerweg in Amsterdam. Super aardig geholpen door Tom, de eigenaar. "Kom maar langs". Hij bood zelfs aan om alle banden gelijk te verwisselen voor winterbanden. Om 17.00h en zonder afspraak! Ik ben dik tevreden.

  Door: J F Verberne06-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Profile Tyre Center Doetinchem -> Perfecte service ook op zaterdag

  Profile Tyre Center Doetinchem

  Perfecte service ook op zaterdag. Binnen half uur reed ik weg met 2 nieuwe bandjes. Ook toen de sporing van mijn auto een paar dagen later niet volledig juist bleek te zijn kon ik hiermee direct geholpen worden.

  gr,
  Tom

  Door: Tom30-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Apk

  Ik heb mijn auto APK laten keuren bij Profile in Huizen. De auto is
  afgekeurd met de mededeling dat de handremhevels vast zaten en Profile gaf aan dat beide remklauwen vervangen moeten worden, kosten €700, dan zou hij weer in orde zijn,
  Ik gaf aan dat het mij bevreemd, omdat ik er niks van heb gemerkt. Aangezien ik de prijs te hoog vond, heb ik besloten om de reparatie zelf uit te voeren.
  Ik heb mijn auto opgehaald €34 afgerekend voor de APK, het afkeurraport meegekregen met de vermelding 2x schijf-/remtrommel loopt niet vrij aan de achterzijde.
  Eenmaal thuis de auto op de krik gezet en wat bleek: handrem getest, niets mis mee, wiel links liep geheel vrij, rechts liep licht aan. Ik heb Profile gebeld, waarop ze zeiden dat ik terug kon komen.
  Ik kon in de koffiehoek wachten, ze zouden kijken, waarop ik 20 minuten later werd gehaald om met de keurmeester naar het euvel te kijken. Ze trokken dezelde conclusie-> links loopt vrij en rechts sleept, dit zou zijn reden zijn voor afkeur.
  Zijn conclusie: handremplunjers zitten vast en beide remklauwen moeten worden vervangen, terwijl de APK eisen mbt een remschijf zijn, dat deze mag aanlopen.
  Opnieuw thuis de remklauw rechts gedemonteerd (inks is immers goed). Ik kwam tot de conclusie dat de remklauw niets mankeert maar dat er slechts een remblok vast zit, ik heb het geheel heel snel weer gangbaar gekregen en de
  volgende dag gemeld is dat het euvel is opgelost.
  Weer een dag later kon ik terecht en dan zouden ze de auto tussendoor herkeuren, mits hem een hele dag kon laten staan.
  Wat bleek? Ineens wordt mijn auto wel goedgekeurd, 's middags de auto gehaald en opnieuw €34 voor de APK betaald, maar wel voor de onnodige herkeuring.
  Meteen geklaagd bij het Profile hoofdkantoor, dat ze dit niet kunnen maken, de klant €700 voor een klemmende remblok laten betalen, maar ze staan volledig achter hun "kundige" personeel met de mededeling dat ze de nieuwe remklauwen echt niet hadden gemonteerd als ze hadden ontdekt dat het toch aan een klemmend remblok lag. Uiteraard geloof ik ze (niet). Ik wil uiteraard in een veilige auto rijden en betalen voor een noodzakelijke reparatie, of dit zelf repareren, maar dit is oplichting. Mij zien zien ze nooit meer terug.

  Door: Edwin 14-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Verwisselen zomer/winterbanden

  Bij het verwisselen van zomer/winterbanden worden de velgen pikzwart met smeer en olie opgeleverd. Zelfs na vriendelijk verzoek voor schone velgen zonder veel smeer en olie, weigeren ze de banden en velgen netjes op te leveren!! Kleine moeite om tevreden klanten te houden. Ze bieden totaal géén service.

  Door: Temp09-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  2 banden

  Bij filiaal in Leiden een afspraak ingepland om over 2 dagen 2 banden te laten vervangen, op de bewuste ochtend word ik gebeld dat de banden door een storing niet zijn geleverd en een dag later komen ..... hierdoor is mijn apk keuring bij een ander bedrijf ook niet mogelijk. Ik vraag Profile om dit ongemak en de extra apk kosten (die ik moet betalen) ivm de dubbele apk kosten en het grote ongemak te compenseren, maar dit is niet mogelijk ?? waar is de klantvriendelijkheid, service en klantenbinding gebleven bij dit bedrijf ?? !!

  Door: Ronald v D 15-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Apk

  Voor de 2e keer niet goed aangedraaide wielen.
  Op 02-09-19 is een bus ( verkoopwagen) van ons apk gekeurd bij Profile te Emmeloord.
  De auto is goedgekeurd en dus weer voor ons de weg op gegaan.
  2 dagen later zijn 2 achterwielen (linksachter) losgekomen en het lijkt er op dat deze na demontage niet goed zijn vastgedraaid waardoor deze compleet zijn losgekomen.
  1,5 jaar geleden is dit ook al na het vervangen van banden bij deze vestiging gebeurd (aan de andere zijde).
  Iedereen maakt wel eens een foutje en ze hebben destijds de fout toegegeven en de schade vergoed dus wat mij betreft was de zaak afgedaan en zag ik geen probleem om hier terug te komen.. maar ik had nooit verwacht dat zoiets nog een keer bij een “bekend” bedrijf zou kunnen gebeuren.... dus ik ben op z’n minst not amused met deze situatie en heb de verkoopauto naar een andere garage gebracht omdat ik simpelweg geen vertrouwen meer heb in de dienstverlening van deze Profile vestiging.
  Het is nu 15-10 en tot op heden heb ik geen reactie mogen ontvangen. Ik heb de klacht doorgestuurd naar Profile Nederland en ben benieuwd of zij dit wel professioneel oppakken.
  Ik ben blij dat het allen bij materiële schade is gebleven want het had veel erger kunnen aflopen!
  Ons zien ze iig nooit meer terug!

  Door: Ex Klant21-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Afspraak is afspraak toch?

  Afspraak gemaakt met een haal- en brengservice. Ze zijn nooit op komen dagen. Ze hebben ook niks van zich laten horen.

  Door: Arie26-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Profile Car & Tyreservice een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Profile Car & Tyreservice. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Profile Car & Tyreservice actief?

  Profile Car & Tyreservice is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Profile Car & Tyreservice gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.