NederlandReview

  Ervaringen ProBrace

  Vooral na een blessure kan een bepaald deel van je lichaam extra steun nodig hebben. De juiste brace vinden is echter nog niet zo eenvoudig. Dus waar kun je die precies vinden? ProBrace heeft een selectie hulpmiddelen, maar welk hulpmiddel is de beste keus? Wat voor kwaliteit bandages zal ProBrace verkopen? Zul je met die inlegzolen van ze weer gewoon goed kunnen lopen? Helpen die rollators ouderen om meer zelfstandig op pad te gaan? Zal het lang duren voor de enkelbrace of polsbrace wordt bezorgd door de bezorgservice van ProBrace? En hoe zal de klantenservice van ProBrace staan tegenover de klachten, problemen en vragen waar klanten mee komen? De enigen die je dit kunnen vertellen zijn echte klanten van ProBrace. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat ProBrace werkelijk aanbied. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen zullen je helpen om in te zien of ProBrace de juiste winkel voor jouw blessure is.

  Over ProBrace

  ProBrace is een winkel die braces en andere hulpmiddelen aanbieden die het herstel kunnen bevorderen na een blessure of je leven als oudere net iets makkelijker te maken. Zo hebben ze braces voor ieder deel van je lichaam. Er zijn polsbraces, liesbreukbanden, schouderbraces, bekkenbanden, rugbraces, vingerspalken, kniebraces, elleboogbraces en nog veel meer. Dus of het nou je sleutelbeen, onderbeen, bovenbeen of hand is die voor problemen zorgt, een brace kan ondersteuning bieden. Er zijn zelfs speciale sportbraces voor tennis, hockey, hardlopen, korfbak, turnen, volleybal, zwemmen, basketbal en skiën. Als een brace net iets teveel van het goede is zou je eens een brace kunnen gebruiken. Hieronder vallen ook nekkragen, polssteunen en bandages voor kinderen. Zonder goede zolen is het heel vervelend lopen. Daarom heeft ProBrace ook een selectie inlegzolen die je voeten de juiste ondersteuning kunnen bieden. Ze zijn er speciaal voor hardlopen, hielsporen, sporten enzovoort. Ook speciale steunzolen zijn bij hen te bestellen. In hun categorie compressie vind je compressiekousen en warmtebroeken die de pijn kunnen verlichten en een zwelling kunnen voorkomen. En daarnaast bieden ze nog andere hulpmiddelen aan zoals rollators, wandelstokken, mitella’s, krukken, verbandschoenen en orthopedische hoofdkussens.


  Een informatiefilmpje over problemen met je voorste kruisband.

  Diensten van ProBrace

  De braces en andere hulpmiddelen van ProBrace kunnen online besteld worden. Mocht het gaan om steunspullen of inlegzolen die speciaal aangemeten moeten worden dan kun je altijd terecht op hun aanmeetlocatie in Bergambacht. Voor een afspraak kun je ze bellen of een mailtje sturen. Daarnaast heeft ProBrace een klantenservice die je bij kan staan als je probeert uit te zoeken welk product jou het beste kan helpen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor ProBrace

  Heb jij al een brace van ProBrace? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met dit bedrijf. Hoe makkelijk was het een brace te bestellen via hun website? Helpen die inlegzolen of steunzolen nou echt om de pijn in je voeten te verminderen? Kon de bandage genoeg ondersteuning geven na je blessure? Duurde het lang voor de bezorgservice van ProBrace de rollator naar je op heeft gestuurd? En hoe vriendelijk is ProBrace’s klantenservice nou echt? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over deze winkel echt is.

  ProBrace
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8.2
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  7.4
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ProBrace

  Uw beoordeling

  GO Medical Enkelbrace

  Bevalt goed. Goede kwaliteit en was binnen 1 dag netjes bezorgd. Fijn bedrijf.

  Door: Michael06-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Kniebrace van Teyder

  Super fijne brace!

  Door: Misha04-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  kniebrace

  wacht al ruim 7 weken op mijn bestelde kniebrace á 29,95 betaald.
  meerdere mails gestuurd, hierop wordt vaag geantwoord en duidelijkheid krijg je niet.
  gezien de inhoud en opbouw van de emails van hun klantenservice lijkt het op een antwoord door een robot.
  dit is oplichting, je betaald en er wordt vervolgens niks geleverd.
  komende week aangifte doen van oplichting, koop hier dus niks mensen

  Door: Danny27-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  FAQ

  Is ProBrace een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over ProBrace. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ProBrace actief?

  ProBrace is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ProBrace gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.