NederlandReview

  Ervaringen Prixos

  Elk kantoor, bedrijf of onderneming zal er af en toe echt helemaal gek van worden. Altijd maar die kantoorartikelen die om de zoveel tijd vervangen moeten worden. Papier lijkt soms magisch te verdwijnen en je bent ervan overtuigd dat de printer de inkt drinkt in plaats van op het papier afdrukt. Bij Prixos hebben ze alles wat je nodig kunt hebben voor je kantoor, maar altijd voor de scherpste prijzen. Je kunt meteen groot inkopen, zodat je voorlopig niets meer nodig hebt, maar zijn de kortingen betrouwbaar? Of zijn de prijzen scherper, omdat de kwaliteit minder is? Je vindt het antwoord op al deze vragen en meer in de beoordelingen van echt klanten op NederlandReview. Zij hebben al ervaring met de producten uit de webshop en kunnen je alles vertellen over de kwaliteit en betrouwbaarheid.

  Over Prixos

  Er zijn veel online shops die kantoorartikelen verkopen, maar Prixos is één van de weinige die zich geheel richt op professionele gebruikers, zoals ZZP’ers, de MKB en scholen. Ze zijn gericht op klanten die in groten getale kantoorartikelen bestellen. Doordat hun klanten voornamelijk grote hoeveelheden bestellen, kunnen ze vaak hoge kortingen geven. Prixos heeft daarom altijd kortingen die kunnen oplopen tot 60%.


  Bij kantoorartikelen denken wij natuurlijk meteen aan The Office.

  Diensten Prixos

  De term kantoorartikelen is natuurlijk erg breed. Wat kun je nu precies bij Prixos vinden? Het gehele assortiment is te veel om te benoemen, maar de webshop heeft onder andere papier, artikelen voor archivering, bureau-artikelen, cartridges, toners, computeraccessoires, kantoormachines en facilitaire producten. Je hebt bij Prixos altijd keuze uit meer dan 25.000 artikelen. De website heeft ook een blog over de nieuwste artikelen die aan het assortiment toegevoegd worden en je kunt ook handige tips vinden voor op kantoor. Prixos heeft alle artikelen overigens op voorraad, waardoor ze de bestellingen altijd binnen 1 werkdag kunnen leveren. Je hoeft dus nooit meer op kantoor zonder papier te zitten.

  Klachten Prixos

  Wil je contact opnemen met de webshop voor eventuele vragen, opmerkingen of klachten? Kijk dan op de website bij de contactpagina. Je kunt hier alle gegevens vinden om contact op te nemen. Hier staat het e-mailadres, postadres en telefoonnummer vermeld. Laat andere klanten dan meteen weten hoe jouw klacht afgehandeld is door een review te schrijven. Je kunt echter bij vragen ook tijd besparen door eerst te kijken of het antwoord op jouw vraag al vermeld staat op de website. Ze hebben informatie over de levering, betaling, garantie en retourneren.

  Wat vind jij van Prixos?

  Hebben jullie altijd een volledig gevulde voorraad met kantoorartikelen door de kortingen bij Prixos? Kopen jullie altijd groot in en wordt alles meteen de volgende dag geleverd? Laat andere klanten dan weten wat jouw beoordeling is van Prixos. Wat vind je van de kwaliteit van de artikelen? Zijn de kortingen betrouwbaar? En word je door de klantenservice vriendelijk geholpen? Geef jouw mening en laat nieuwe klanten weten of bestellen bij Prixos een slimme keuze is.

  Een grote voorraad kantoorartikelen kopen met korting, dat kan bij Prixos. Is het betrouwbaar en veilig? Lees de reviews en beoordelingen van klanten.

  Prixos
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  kantoorspullen

  Alles super verlopen. Had om half zes badges besteld (beetje laat, had dringend nodig) en de volgende morgen waren ze er al. Top!

  Door: Charlotte T10-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Prixos

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Prixos een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Prixos. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Prixos actief?

  Prixos is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch, Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Prixos gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.