Princesstraveller.com/nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Princesstraveller.com/nl

Heb je een nieuwe koffer of tas nodig omdat je op reis gaat? Dan is het assortiment van Princess Traveller wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over dit bedrijf bekend is.


Wat is Princess Traveller?


Via Princess Traveller kunnen koffers en tassen besteld worden. Deze accessoires worden door veel mensen gebruikt die op vakantie gaan. Deze organisatie is in 2011 opgericht. Dit is gedaan door broer en zus Tim & Florentine Ouborg. Het aanbod is naar eigen zeggen groot en ieder product is van goede kwaliteit. Ze proberen zich te onderscheiden aan de hand van het design van de producten. Innoveren vinden ze erg belangrijk en is zelfs onderdeel van het DNA. Er wordt getracht om voor iedere globetrotter een passende reisoplossing te bieden. Dit bedrijf zet in op stimulatie van verantwoorde reizen. Producten worden gemaakt met behulp van duurzaam materiaal. Een belangrijk motto is: ‘travel like a royal’.


Bestellen en betalen


Producten kunnen binnen een aantal stappen besteld worden. Je kunt dit doen als gast of geregistreerde gebruiker. Als je kiest voor registratie dan brengt dit een aantal voordelen met zich mee. Je kunt een aankoop op verschillende manieren betalen. De betaalmethodes zijn momenteel iDEAL, creditcard en Bancontact. Om iets daadwerkelijk te bestellen zoek je het artikel eerst op. Daarna klik je deze in de online winkelmand. Vervolgens kun je doorgaan met winkelen of het bestelproces volgen. Een bestelling is definitief geplaatst als de betaling is ontvangen. Je zal per e-mail een bestelbevestiging ontvangen.


Leveringsinformatie


Heb je een bestelling gedaan in deze webshop? Dan dien je rekening te houden met een leveringstijd van 3 werkdagen. Soms is er meer tijd nodig. Als dit zo is zal er contact met je worden opgenomen. Als het pakket onderweg is zal je een Track & Trace code ontvangen. Hiermee kun je online volgen waar een zending zich op welk moment bevindt. Je krijgt deze melding binnen op het e-mailadres dat je tijdens het bestelproces hebt doorgegeven.


Retourinformatie


Wil je afzien van een aankoop? Dan is het eventueel mogelijk om een retour in gang te zetten. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Je krijgt een terugbetaling als er aan de retourvoorwaarden wordt voldaan. Voorwaarden zijn onder andere dat het product onbeschadigd is en zich in de originele verpakking bevindt. Retourneringen moeten aangemeld worden via e-mail. Het mailadres dat je hiervoor kunt gebruiken is info@princesstraveller.com. Je ontvangt dan een retourlabel waarmee je iets gratis kunt terugsturen. Je zal ook een retourformulier moeten bijvoegen. Er wordt geadviseerd om de doos goed dicht te maken.


Garantie


Voordat je iets aankoopt kan het raadzaam zijn het garantiebeleid door te nemen. Er zit een garantie van 2 jaar op alle producten. Dit heeft betrekking op fabricage- en productiefouten. Bijvoorbeeld als er een scheur in de koffer zit. Andere redenen kunnen zijn een kapotte rits of scheur in de binnenvoering. Niet alles komt voor reparatie of vergoeding in aanmerking.  Dit is bijvoorbeeld bij diefstal het geval. Je kunt hiervoor het beste een goede verzekering afsluiten.


Duurzaamheid


Bij deze organisatie speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Er is zelfs een ‘groene’ collectie en de ambitie is om dit nog meer uit te breiden. Ze willen zelfs het meest duurzame reismerk van de wereld worden. Het bedrijf geeft aan er nog niet te zijn, maar wel op de goede weg te zijn. De duurzame artikelen zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Dit doet naar eigen zeggen niet af aan de kwaliteit. Er is uiteindelijk sprake van sterkere producten.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Princess Traveller? Oftewel heb jij al eens een aankoop gedaan bij dit bedrijf? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat heb je hier besteld? Ben je tevreden over het comfort en de kwaliteit? We stellen het op prijs als je je mening geeft via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)