NederlandReview

  Ervaringen Primera

  Wat anderen zeggen over dit bedrijf? Je zou het ook echt moeten lezen, nog voordat je een aankoopbeslissing gaat doen. Het kopen van een product bij een nieuw bedrijf moet je natuurlijk niet zo maar doen. Veel mensen doen het ook niet direct. Het is goed om eerst de meningen en beoordelingen van anderen te bekijken. Het is dan mogelijk om sneller tot de juiste conclusie te komen. Op NederlandReview is het mogelijk om de beoordelingen van vele bedrijven te lezen van nog meer consumenten en ondernemers.

  Over Primera

  Het bedrijf is in 1991 opgericht en het is een landelijke keten. Het is een keten van en voor zelfstandige ondernemers. Het is een coöperatie waarbij men samen sterk staat. De samenwerking heeft een zeer grote keten opgeleverd van bijna 500 ondernemers en winkels in de tabak en gemak branche. Je treft er een professioneel dienstenpakket aan. Het hoofdkantoor ondersteunt de ondernemers met tal van zaken.


  De klanten gaan graag naar hun vertrouwde winkel om zo hun producten te kopen. Dagbladen, kranten, staatsloten, lotto, kraskaarten, beltegoed, cadeaukaarten, pennen, brieven, tickets, inkt, boeken en tijdschriften plus wenskaarten. Er is een ruim assortiment.

  Even naar Primera! Of beter van niet?

  Diensten van Primera

  Dagbladen, kranten, staatsloten, lotto, kraskaarten, beltegoed, cadeaukaarten, pennen, brieven, tickets, inkt, boeken en tijdschriften plus wenskaarten. Er is een ruim assortiment. Het beste is het om zelf een kijkje te gaan nemen bij hun om zo te zien wat er allemaal aangeboden wordt. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Ontdek het zelf.

  Wie kent Primera eigenlijk niet? Met hun ruime netwerk van bedrijven is het mogelijk om een uitstekende organisatie te krijgen voor het geheel. Het is heerlijk om te zien hoe je alles kunt vinden wat je eigenlijk nodig hebt. In veel dorpen en steden is het ook een ontmoetingsplek van mensen om even bij te praten. Vooral ouderen komen er graag en natuurlijk ook de jongere mensen om een tijdschrift of kaart te kopen. Het is een geweldig bedrijf.

  Klachten, complimenten en tips voor jou over Primera

  Een goede klachtenafhandeling is goud waard. Het helpt een bedrijf om tevreden klanten te krijgen en te behouden. Het kan ze zelfs helpen aan klanten voor het leven. Ook is het zo, dat de klanten met een klacht een ambassadeur worden voor hun. Door een klacht goed af te handelen is het mogelijk om deze kansen te krijgen. Deze organisatie heeft het goed begrepen. Ook complimenten weten ze dankbaar in ontvangst te nemen trouwens.

  Wat zijn jouw ervaringen over Primera?

  Het is ongekend om te zien, hoe ook jij jouw mening kunt delen over Primera. Het is heerlijk om natuurlijk je stem te laten horen. NederlandReview.nl geeft je graag een podium om jouw mening en oordeel te geven over een bedrijf of organisatie. Hiermee is het mogelijk om anderen te helpen.

  Lees hier de reviews van echte klanten die iets bij Primera bestelden, online in de webshop of in de winkel! Hoe is de service, kwaliteit, prijs hier?

  Primera
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  7.6
  89% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  7.8
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  7.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Primera

  Uw beoordeling

  Parfum

  De parfum is goed de klantvriendelijkheid kan wel wat beter

  Door: Ria05-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Post

  Primera Waterlooplein Amsterdam: Ik ben gekomen om te vrezen met behulp van de diensten van deze Primera locatie. Het is de dichtstbijzijnde NL Post outlet voor mij, maar ik probeer elders te gaan vanwege de arrogantie en onverschilligheid van de mannelijke klerk die er al jaren is en zijn houding is nooit veranderd. Hij kan worden knowledgable en efficiënt, maar zijn koude opmerkingen aan klanten en overmoed zijn vreselijk irritant en beledigend. Het is jammer voor Primera om zo'n medewerker of vertegenwoordiger van de organisatie te hebben. Na een bezoek aan de winkel vandaag, verliet ik weer boos en hebben genoeg gehad.
  Het zou goed zijn voor Primera om te spreken met deze werknemer, hem helpen zijn slechte en koude houding aan te passen, misschien bieden hem een cursus in klantenservice, of berisping hem voor zijn gebrek aan respect voor klanten en opmerkingen.

  Door: CentrumNM19-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Spotify cadeau card (online aankoop)

  De card verzilveren werkte niet; geen code werd verstuurd. De systemen van Primera halen ontvanger en afzender ook nog eens door elkaar. Diverse contacten met de klantenservice hadden geen resultaat. Klantenservice niet bereikbaar in het weekend.

  Door: A Zielhuis28-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Online bestellen Primera

  Tegenwoordig bestel ik veel online, zelfs bij de Primera.
  Dat is tot nu toe telkens goed gegaan, postbode komt op het afgesproken tijdstip.
  Ik ben tegenwoordig slecht ter been, daarom is het voor mij een goede service om het thuis te laten bezorgen.

  Door: Bert Pache16-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Leuke winkel

  Een van mijn favoriete winkels in het straatbeeld.
  Altijd vriendelijk, altijd gezellig.
  Ze hebben er altijd veel bladen, ik laat mijn dochters soms ieder iets uitzoeken.
  Prettige winkel waar ik persoonlijk graag kom!

  Door: George Hoss13-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  al jaren bij de primera

  kom al jaren bij de primera
  altijd keurig geholpen hier en ze hebben alles wat ze moeten hebben

  Door: Bert Vergeer09-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Website en winkel keurige service

  Zowel via de website als in de winkel altijd keurige service gekregen bij Primera.

  Mijn kerstkaarten en kerstzegels hier besteld en dat was keurig op tijd in huis. En ook weer weggestuurd.

  Door: Edwin de Soete02-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Topwinkel!

  Primera is wat mij betreft een toppertje.
  Verstuur altijd mijn post en pakketjes vanaf de Primera en neem dan vaak ook een tijdschriftje of een of andere aanbieding mee.
  Personeel altijd vriendelijk.

  Door: Janko Koters22-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Bekende keten, goede service

  Primera is in veel verschillende plaatsen te vinden en dat maakt ook dat veel mensen er vast wel bekend mee zijn. Ik ga er zelf altijd heen om staatsloten te kopen. Ook wanneer ik kantoorbenodigdheden kan gebruiken of op zoek ben naar een leuk boek of tijdschrift weet ik de Primera bij ons in de stad wel te vinden. De prijzen zijn conform de markt. Vind het maar niks om de boel op internet te bestellen, want ben bang dat ik het niet geleverd krijg. Wanneer ik naar de Primera ga, weet ik in ieder geval zeker dat ik het product krijg als ik ervoor betaal.

  Door: Julian Nikkel14-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Primera een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Primera. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 89% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Primera actief?

  Primera is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen, Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Primera gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.