NederlandReview

    Ervaringen Praxis

    Moet er in huis geklust worden, maar wil je eerst weten hoe het de consumenten bij deze bouwmarkt bevalt omdat je normaliter naar de concurrent ging? Dan is het prettig als klanten een review van hun ervaring hebben geschreven. Dankzij hun mening en beoordeling, heb jij een idee of dit filiaal of de webshop wel zo’n goed idee is. Wil je zelf ook graag consumenten helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan straks gerust een recensie!

    De verbouwing
    Zo af en toe moet er gewoon wat aan het huis gedaan worden. Dit kan iets kleins zijn, maar net zo goed iets groots. Wie weet ga je een muurtje uitbreken of juist plaatsen. Lekkage, isolatie, renovatie of eindelijk dat dakraam erin zetten? De tuin renoveren inclusief nieuwe bestrating en van een schuur voorzien misschien? Of de schutting vernieuwen met de buren? Scheelt wel in de kosten overigens. Maar wat er ook gedaan moet worden, het vereist meestal wel een ritje naar de bouwmarkt. Voor je het weet rij je met een volgeladen aanhanger die bijna door zijn voegen gaat van de zakken zand, cement, hout en bouwpakketten. Bij voorkeur ook dat luxe bad of die douchecabine, maar dat moet natuurlijk wel binnen het budget én de badkamer passen. Klustip: zorg in ieder geval voor het juiste gereedschap, want dat scheelt al veel ergernissen.

    De afwerking en finishing touch
    Als het constructieve deel van de verbouwing af is, volgt het decoratievedeel. En dan komt weer de eeuwige vraag; gaan we gewapend met muurverf en verfroller die muur te lijf, of kiezen we voor behang? Voor beide is wat te zeggen. Al het houtwerk van de kozijnen moeten toch geschilderd worden met een lakverf en een kwast of roller. Net als die nieuwe tuinbank trouwens, want hoewel tuinhout doorgaans of hardhout is of geïmpregneerd vuren, is het wel raadzaam voor beits of olie te gaan. Afhankelijk van wat je wilt en of het mogelijk is natuurlijk. Die rolgordijnen zijn er in ieder geval zo ingezet met de bevestigingsmaterialen. Of met montagekit. En zo’n garderobekast is standaard een puzzel.


    Uit de oude verhuisdoos van 1988

    Praxis
    Een van de bouwmarktketens die ons land rijk is, is Praxis. Naast de webshop, zijn er tal van fysiekewinkels die je kunt bezoeken. Het is bij dit bedrijf dus mogelijk om op meerdere manieren te maken te hebben met de winkel. Je kunt hier terecht van ijzerwaren als spijkers en schroeven, tot elektra en riolering, en van opbergmeubelen tot tuingereedschap en verf. En alles wat er tussenin zit of erbij hoort.Of waar je het mee in elkaar moet lijmen.

    Iedere klus een Praxisklus, of volgende keer een ander?
    Recensies zijn een goede manier om meer te weten te komen over een bedrijf. Klanten geven daarin namelijk hun meningen en ervaringen weer, waardoor jij een indruk krijgt. Voldeed het product aan de verwachting? Was het personeel klantvriendelijk en behulpzaam? Hoe is het met de klantenservice gesteld? Is retourneren daar een makkie of een drama? Wil je zelf iemand helpen bij het maken van een keuze? Laat dan gerust een review met een beoordeling achter! Alvast bedankt!

    Praxis
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

    5,6
    63% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,6

    Service

    5,2

    Prijs

    6,4

    Leveren

    5,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Bestelling niet ontvangen

    Op 4 mei een tuinfrees in de aanbieding online besteld. Afleverdatum vrijdag 10 mei. Betaald. Bevestiging ontvangen en 10 mei aan het wachten op de aflevering van de bestelling. Halverwege de dag een mail van Praxis. Er is niets in voorraad en komt ook niet meer in voorraad. Ik krijg mijn geld teruggestort......eh wacht even.....ze hebben een hele week de tijd om mij te informeren dat het niet afgeleverd wordt maar ze wachten lekker op de afleverdag. Ze bieden geen enkel alternatief. Verder helemaal niets. Maar wat schets mijn verbazing als een half uur later online dezelfde tuinfrees nog steeds in de aanbieding staat op de site van Pra xis maar dan voor een tientje meer. Gewoon te bestellen. Ook een dag later staat de frees nog steeds online op voorraad. Twee boze mails gestuurd naar de klantenservice maar nog geen enkele reactie ontvangen. Geen ontvangstbevestiging, het blijft stil. Praxis heeft bij mij helemaal afgedaan!

    Door: Ernstig11-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    Praxis neemt je vriendelijk in de maling

    19 april online een stellingkast gekocht, levertijd binnen 5 dagen volgens de site, 10 mei nog geen kast en na 4 keer contact met de klantenservice ook geen geld terug ondanks dat dit door de (overigens vriendelijke) medewerkers al 3 keer toegezegd is. Zou vandaag weer gebeld worden, helaas ...... word vriendelijk in de maling genomen.

    Door: M. Barbe10-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Levering niet op tijd

    Heb inmiddels twee keer besteld via Praxis.nl maar allebei de keren blijft het stil... Ze beloven "bestellen voor 15.00 uur, de volgende dag geleverd" maar dat kunnen ze niet nakomen. Niet de volgende dag maar 3-4 dagen later komt de bestelling binnen. Als je belt krijg je te horen dat dat kan gebeuren. Dat kan het ook maar laat dit dat aan de klant weten, het liefst vantevoren!!

    Door: Rene Eleveld24-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    Top Service.

    Kom al jaren bij praxis in Veghel , mooie winkel met goede service , kom er graag en altijd goed geholpen . Bedank John .

    Door: Marie 14-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    super

    De overgang van Formido Burgh- Haamstede naar Praxis Renesse is een grote verademing, niet alleen vanwege de zeer overzichtelijke indeling, maar zeker ook voor het ruime assortiment. Er is veel meer keuze. Er loopt ook altijd voldoende personeel waar je wat aan kan vragen en die je nog goed en vriendelijk begeleiden ook. Prima ervaring. Ik kom hier graag nog eens terug.

    Door: Ro Koning26-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    zeer slecht

    kocht een nieuwe kraan die bleef druppen uren lang terug naar de zaak uitgetest en ze zeiden het drup niet ...dus fluiten naar je centen
    vind het een slechte zaak dat ze denken dat ik er om liegt .... dus nooooit geen kraan meer van PRAXIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Door: Ronald v van Varik22-12-2018
    Ronald v van Varik22-12-2018

    NEE KOOP NIKS MEER BIJ PRAXIS

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Moilijk voor garantie

    İk had een kapotte wc bril gebracht voor garantie , maar ze doen echt moilijk er over
    İk had 1 jaar geleden een wc bril gekocht bij praxis in Almere haven,op het doos staat er precies 3 jaar garantie. na 1 jaar word die kapot geworden ,
    İk denk ja heb ik garantie nog 2 jaar en naar praxis gegaan maar het word tegengevallen.
    word het gvraagd waar die origenle doos is,!! en willen ze niet vergoeden.

    Door: Bd14-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Altijd prijs met krascode kerstactie

    Dit is toch geen prijs je moet eerst weer wat kopen en dan krijg je wat korting.
    Was het niet mooier geweest als je minstens een zakje met bv kerstkransjes als altijd prijs geeft.dit komt volgens mij toch leuker over.

    Door: Sneijers10-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Zagerij.

    Ben in de zagerij Praxis Maastricht geholpen
    door Victor. Een vakman die weet van de hoed en de rand..Top !! SYMPATHIEK EN Zeer helder en instructief naar de stagiaires die hij onder zijn hoede had. 10 met een griffel

    Door: René Nijs26-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Slechte ervaringVan Rosenburgweg 108, 6537 TM Nijmegen

    - Min punt: Bracht opzet slot van AXA terug, omdat sleutel uit slot was gegaan maar niet in eindstand. Werd ervan beticht dat ik zelf aan slot heb zitten knoeien.
    Volgens de deskundige te zien aan de schroeven aan de achterkant.
    Daar ben ik absoluut niet aangeweest. Slot werd dus niet teruggenomen.
    Ga dus nooit meer na Praxis Rosenburgweg Nijmegen. Had al zware twijfels over deskundigheid personeel, is nu bevestigd.

    Door: Van de Laar21-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    Goede service

    Half jaar na een garantie en toch een super service, geholpen door johan, zeer tevreden.

    Door: Elly bols20-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tuinschermen besteld bij Praxis

    Dit voorjaar een set met tuinschermen via website van Praxis besteld, incl bezorging. Levertijd zou 2 weken bedragen. Na ongeveer drie weken maar eens gebeld. Toen werd aangegeven dat de schermen pas over 7 weken geleverd konden worden. Na in totaal 10 weken zag ik dat de schermen bij diverse filialen op voorraad stonden. Opnieuw contact opgenomen en beschikbaarheid in filialen ook gemeld. Nu werd aangegeven dat de levering nog 3 weken op zich zou laten wachten. Op mijn opmerking over voorraad in filialen werd niet gereageerd. Levering geannuleerd. Retourbetaling verliep wel vlot.

    Door: Frank10-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Laatste keer voor ons. Administratief zooitje, niet al te vriendelijke communicatie.

    Wat een zootje. Hieronder waarom:

    Onoverzichtelijke webshop. Productafbeeldingen wijken vaak af van werkelijke artikel. Zowel aanmaken account en uitvoeren betaling wat buggy. Afhalen bouwmarkt blijkt bij einde bestellen niet mogelijk. Bestelling uiteindelijk pas terug te vinden in portal "mijn Praxis" na enkele weken. Bestelling bestond uit 6 stuks van een artikel, maar staat op "Mijn Praxis" als 1 stuk. Klantnummer niet op factuur. (Staat "ONETIMENL") Twee verschillende en afwijkende facturen ontvangen. (Beide getiteld " factuur, maar met andere omschrijvingen en Praxis bedrijfsgegevens.) Als bedrijf besteld maar onze bedrijfsgegevens niet op beide facturen terug te vinden. Levertijd wordt zwaar overschreden. (16 dagen in plaats van 2-4) Schuld wordt bij "externe leverancier" neergelegd.

    Verpakking zending was uiteindelijk goed. Communicatie per mail traag. (reactie liet enkele malen enige dagen op zich wachten. Telefonisch beter maar weer geen terugkoppeling. Meermaals er achteraan moeten bellen en mailen. En op geen enkel moment en in geen enkel mailtje ook maar de geringste hint van een "Sorry" of zelfs maar een "Wat vervelend". Nada.

    Wij zijn steeds netjes en vriendelijk gebleven. Maar dit was wel onze laatste bestelling ooit bij deze chaotische club. We hadden tegelijkertijd met deze bestelling (6 stuks deurbuffer) ook nog 6 deurstoppers besteld bij een grote bekende webshop in China. Grappig dat deze veel eerder binnen waren dan deze bestelling bij de Praxis.

    Door: Freek Voorwinden03-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    teleurgesteld

    Vanochtend bij de Praxis Bergen op Zoom glasweefsel behang willen kopen. Het filiaal heeft niet voldoende in de winkel, dus vraag ik een medewerker of er ergens nog voorraad is. Hij wijst ze staan daar en dat lijkt mij voldoende. Ik zeg dat het soort dat ik wil er niet meer tussen staat. Wat u ziet is wat we hebben is het antwoord.
    Bij de kassa vraag ik nogmaals of zij het kunnen zien of dat het er nog is. Dat weten ze niet ook niet of er online nog te bestellen is, maar de medewerker van de verf kan het misschien wel bestellen. Is het er dan morgen, nee is het antwoord we bestellen maar 1x per week. Ook in andere filiaal niet aanwezig?, dat is allemaal te veel moeite. Ben ik zelf dus maar naar Roosendaal gereden om te kijken of ze daar voorraad hebben. Wat een desinteresse van het personeel. Is het nu zoveel moeite om even te kijken waar het behang wel leverbaar is.

    Door: Monica16-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    zeer behulpzaam en vriendelijk

    Praxis Maastricht zijn wij zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen door Edie deze meneer werk op de afdeling parket en laminaat eindelijk iemand die verstand van zaken heeft een echte vakman die een eerlijk advies geeft. Hier mag praxis trots op zijn .

    Door: john15-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Zaken niet op orde

    Magazijnvoorrraad wordt niet goed bijgehouden ( Enschede Meubelplein). Service is niet correct. Personeel soms ongemotiveerd en niet adequaat. Albert Heyn is klantvriendelijker.

    Door: harry24-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Topservice

    Ik heb op 30 juli 2018 een gas-barbecue besteld bij de vestiging in Veenendaal met een bevestigingsmail dat ik deze de volgende dag kon ophalen. Het betrof een BBQ & Friends Salta.
    Had al wel gezien dat er geen voorraad was in de overige filialen
    Was dan ook niet verbaasd dat ik de volgende ochtend ben gebeld dat er geen een in voorraad was. Een heel aardige vrouw stelde voor om voor 99 Euro een demomodel te leveren met wat kleine beschadigingen. Ben daar akkoord mee gegaan en heb deze gehaald. Stond keurig voor mij klaar. Niets mis mee
    Thuis gekomen en uitgepakt ontbraken er twee grote wielen en de bouwbeschrijving.
    Gebeld met het filiaal en werd daar uitermate goed geholpen, de leidinggevende (Ronald) gaf mij aan dat er geen onderdelen meer waren en dat ik uiteindelijk de bbq mocht houden, maar dat ik het betaalde geld terug kreeg.
    Aldus gebeurde vandaag en daar ben uiterst tevreden mee.

    Wat een topservice.

    Erg bedankt daarvoor.

    Door: Leo Hoogeland02-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Opgelicht

    Zaterdag 28-7 een hogedrukreiniger gekocht, prima met 21% korting. Nou niet dus. Volgens praxis kosten deze normaal € 419,00 -21% €88,00 dus nu voor €331,00.
    Maar nu blijkt deze hogedrukreiniger overal voor+- 329,00 word aangeboden.
    Ik voel me flink belazerd, en de klant waar ik hem voor gekocht heb, denkt dat ik hem belazer.
    Fijne winkel PRAXIS

    Door: Xhaflaire 02-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    bouwklus

    Voor een bouwklus afgelopen weekend naar de Praxis geweest. Op 1 ding na was alles op voorraad, dat heb ik toen online besteld en zou er morgen moeten zijn. gelukkig niet direct nodig.
    goede winkel met personeel dat wat weet. ik kom er vaak

    Door: jeanpaul11-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over Praxis

    Uw beoordeling