NederlandReview

  Ervaringen Postcondooms.nl

  Interesse in het aanbod van deze webshop, maar nog op zoek naar reviews van ervaringen van eerdere consumenten of een plek waar jij jouw recensie kunt achterlaten? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres. Wist je dat jouw mening daadwerkelijk telt? Je helpt er namelijk andere mensen mee bij de beeldvorming bij een bedrijf dat ze nog niet kennen en hun keuze om er wel of niet aankopen bij te doen.

  Condoomgebruik: Better safe than sorry!

  Het gebruik van dit voorbehoedsmiddel of anticonceptiemiddel is belangrijk, zeker bij wisselende contacten of een nieuwe relatie. Niet alleen voorkom je zo ongewenste of slecht getimede zwangerschappen (bij heteroseksuele geslachtsgemeenschap tenminste), maar ook de overdracht van seksueel overdraagbare aandoeningen, oftewel SOA’s. In beide gevallen kunnen de gevolgen namelijk levenslang zijn en niet iedereen zit daar op te wachten. Mocht iemand zich nu veilig wanen en denken dat het hem of haar niet zal overkomen: niemand gaat expres de mist in. En hoewel mensen vaak nog wel het onderscheid maken tussen homoseksualiteit en heteroseksualiteit, een infectie, virus of bacterie doet dat niet.

  Sociaal stigma

  Op het kopen of bij je hebben van condooms lijkt soms nogal een vooroordeel te heersen. Niet zo zeer bij de verkopers, want het is hun werk, maar juist bij de omgeving. Dit kan een gevoel van schaamte opwekken, waardoor iemand er niet graag voor naar de winkel gaat. Eigenlijk absurd dat vandaag de dag, met alle medische kennis die we hebben en het belang wat we aan veilige seks toeschrijven/promoten, er nog steeds een half taboe op rust. Het bij je hebben van rubbertjes of regenjasjes maakt je namelijk niet losbandig, goedkoop of dat je een lage moraal hebt, maar juist verstandig en voorbereid.


  Ballonbeesten zijn een optie voor kleurige condooms die over de houdbaarheidsdatum heen zijn

  Zoveel mannen, zoveel keuze

  Niemand is het zelfde en geen lid wat er het zelfde uitziet. Daarom zijn er ook verschillende modellen op de markt. Je kunt kiezen voor een recht model of juist anatomisch correct. Met of zonder stimulatie om wat meer vuur in je seksleven te introduceren. Ook zijn er verschillende breedtes te verkrijgen. In het geval van een condoomallergie of latexallergie, kun je ook voor latexvrij of polyurethaan gaan. Een ouderwetse schapendarm of lamsdarm is net zo goed een optie, maar die gedachte drukt de pret wellicht. Een allergie is overigens iets anders dan onwil. Tot slot varieert ook de dikte van het latex, want voor oraal en vaginaal contact kun je met dunner (of zelfs ultradun) af, dan dat je voor anaal gaat. Laten we eerlijk zijn, een gescheurde condoom is een behoorlijke demper en stressfactor. Dat moet je zien te vermijden.

  Glijmiddel

  Soms is glijmiddel gewoon nodig en dan kun je het maar beter in huis hebben. Er zijn ondertussen allerlei mogelijkheden op de markt. Voor vrouwen kun je bijvoorbeeld stimulerend glijmiddel nemen, waardoor ze makkelijker een orgasme krijgen, of bevochtigingsgel. Glijmiddel op basis van siliconen, zoals die van Eros en Pjur, kun je daarnaast nog voor piepende scharnieren gebruiken of tijdens het scheren. Sommige merken hebben een dubbele functie als massageolie. Dan zijn er nog de alom bekende smaakjes. En tot slot is er ook verdovend glijmiddel. Dit wordt doorgaans geadviseerd voor anale seks als je er nog niet zo bedreven in bent met je partner.

  Postcondooms

  Voor als de gang naar de drogist een te grote drempel is, kun je bij onder andere deze webshop terecht. Naast condooms, verkopen ze ook glijmiddel en tampons zonder touwtje (voor tijdens de sauna of het zwemmen). Grootverpakkingen en per stuk behoren ook tot de mogelijkheden. Alles wordt discreet en anoniem in een saaie envelop of doos verstuurd. De verzending is gratis en, naar eigen zeggen, razendsnel. Naast de webshop is er ook voorlichting te vinden op de pagina over allerhande vragen. Eventuele vragen kunnen gesteld worden via Whatsapp of mail.

  Naast het bekende condoommerk Durex, verkopen zij ook het Fair Trade Fair Squared, Duitse degelijkheid met Billy Boy, en het Nederlandse Wingman wat voorzien is van glijmiddel en je met een hand schijnt te kunnen om doen. Ook verkopen ze latexvrije merken en lijnen, zoals Mates SKYN, Durex Real Feel en Uniq. En tot slot kun je hier ook terecht voor vrouwencondooms van onder andere Femidom en Pasante Female.

  Recensies voor en door consumenten

  Jouw mening telt! Dus deel hem vandaag in een review van jouw ervaring. Ook goed voor je karma, want je helpt toekomstige klanten bij het maken van een beslissing.

  Postcondooms.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9,6
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  8

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  condooms besteld

  snel en discreet geleverd

  Door: g.31-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Schrijf zelf een review over Postcondooms.nl

  Uw beoordeling