NederlandReview

  Ervaringen Postbeeld

  Ben jij een verzamelaar van postzegels die altijd blij wordt van het aanzicht van een set nieuwe postzegels? Dan ben je bij PostBeeld aan het goede adres. Maar wat voor een kwaliteit postzegels zal PostBeeld verkopen? Zullen er wel steeds nieuwe postzegels in de winkel te vinden zijn? Zullen ze postzegels wel meteen op de website te vinden zijn of komen ze er pas op lang voordat ze uitgebracht zijn?Zal je makkelijk bij hun fysieke winkels kunnen komen? Zal de bezorgservice van PostBeeld er lang over doen als je postzegels besteld via hun website? En wat zal de klantenservice doen als de verkeerde postzegels zijn opgestuurd? Alleen mensen die al eens postzegels bij PostBeeld vandaan hebben kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij nu eigenlijk van PostBeeld vinden. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat er van PostBeeld verwacht kan worden.

  Over PostBeeld

  PostBeeld is een hobbywinkel die postzegels aanbiedt. Het bedrijf is al in 1983 opgericht en bestaat dus al meer dan 35 jaar. Er zijn twee winkels waar je naartoe kunt. Hun megastore en hoofdkantoor kun je vinden in Haarlem, maar ze hebben ook een winkel in Leiden. Je kunt in hun winkel dus vele verschillende postzegels vinden. Je kunt er gebruikte postzegels vinden maar ook nieuwe postzegels in zogenaamde mint conditie. Er zijn zelfs brieven van vroeger te vinden die nog zijn verzegeld door middel van een zegelring. Postzegels bestaan al vanaf 1840 en vanaf toen waren er al verzamelaars. Er zijn dus historische postzegels die al tientallen jaren oud zijn. Oudere postzegels kunnen dus heel wat waard zijn omdat er niet zoveel meer van over zijn. Ieder land heeft zo zijn eigen postzegels en die wisselen om de zoveel tijd. Daarom moet je er soms op tijd bijzijn om een vel met postzegels van een bepaalde serie in handen te krijgen.


  Collecting stamps is swell. Wel in het Engels, net als de website van PostBeeld.

  Diensten van PostBeeld

  Je kunt via PostBeeld dus gewoon postzegels online bestellen. Op hun website kun je filteren op posthistorie, mint postzegels, gebruikte postzegels, unieke items en nog veel meer. Zo laten ze alleen de resultaten zien die voldoen aan jouw voorkeuren. De bezorgservice van PostBeeld stuurt jouw bestelling dan netjes naar je op. Mocht je zeker willen weten dat je nooit een set postzegels mist dan kun je een abonnement nemen. Je krijgt dan automatisch de nieuwe postzegels opgestuurd. Daarnaast is er een PostBeeld klantenservice om je te helpen als je advies nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor PostBeeld

  Heb jij al postzegels van PostBeeld? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze postzegelwinkel. Hoe makkelijk was het om postzegels of briefkaarten te bestellen via hun website? Krijg je met een abonnement echt steeds de nieuwste postzegels thuisgestuurd? Zijn ze eerlijk over de conditie van de gebruikte postzegels? En is de klantenservice van PostBeeld wel behulpzaam en vriendelijk genoeg? Laat een PostBeeld review achter en vertel ons wat jouw mening over deze postzegelwinkel nou eigenlijk is. Op die manier help jij andere postzegelverzamelaars om te onderzoeken of PostBeeld de juiste plek is om aan zeldzame of juist nieuwe postzegels te komen.

  Postbeeld
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Postbeeld

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Postbeeld een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Postbeeld. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Postbeeld actief?

  Postbeeld is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Postbeeld gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.