Polyestershoppen.nl

7

Bestellen

4.5

Service

4.5

Prijs

6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Polyestershoppen.nl

Ben jij zoekende naar een bedrijf waar je harssystemen, lijmen, lakken, kitten, wapening en alle nodige hulpartikelen voor kunstenaars, professionals en doe-het-zelvers kunt kopen? Wellicht is Polyestershoppen.nl voor jou een geschikt bedrijf. Deel je visie via NederlandReview. Dit is het platform voor objectie en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is Polyestershoppen.nl?

 
Polyestershoppen.nl is een webwinkel in harssystemen, lakken, lijmen en kitten, wapening en alle nodige hulpmaterialen voor doe-het-zelvers, kunstenaars en professionals. Het bedrijf stelt naast een compleet assortiment te beschikken over vakkennis om mensen van goed advies te kunnen voorzien. Op deze wijze ga je snel met de juiste materialen aan de gang. Het is een missie van dit bedrijf om naast rappe leveringen van een totaal assortiment aan producten ook verantwoordelijkheid te tonen over het succes van je project. Vanwege die reden helpt het bedrijf haar klanten niet alleen bij het selecteren van de correcte artikelen maar zorgen ze er ook voor dat er proactief wordt voorgelicht over het feit hoe klanten veilig met de producten kunnen werken en hoe de artikelen moeten worden verwerkt voor een perfect resultaat.  


Bestelling en leveringen

 
Volgens Polyestershoppen.nl is bestelling simpel te realiseren. Op het moment dat bestellingen in de winkelwagen zijn geplaatst, kun je jouw bestelling vervolgen. Je dient hiervoor een aantal stappen te doorlopen. Zo dien je het factuur- en afleveradres op te geven, de keuze van de betaalmethode en de verzendmethode naar voorkeur van de klant. Hierna is het raadzaam om de bestelling te controleren en daarna kun je de bestelling direct plaatsen. Je kunt bij Polyestershoppen.nl op verschillende manieren laten leveren. Er worden vier leveringsmethodes aangegeven op de website Polyestershoppen.nl. De vier opties zijn Trans Mission Levering, Red je Pakketje levering, DHL standaard levering en DHL Avondlevering. Op de website staat uitvoerig beschreven wat de vier opties inhoudelijk betekenen. Het is sowieso een gegeven dat als je boven de € 50,- besteld, de diverse leveringsmethoden gratis zijn.  


Handige wetenswaardigheden

 
Mocht je contact willen opnemen met Polyestershoppen.nl dan kun je dit op een aantal manieren doen. Het fysieke adres voor als je een brief wil sturen is: Polyestershoppen BV, Oostbaan 680, 2841ML  Moordrecht. Je kunt een e-mail sturen naar support@polyestershoppen.nl of telefonisch contact opnemen via het volgende telefoonnummer: +3185 0220090.  


Klachten

 
Polyestershoppen.nl stelt haar klanten goed te willen bedienen. Dit doen ze onder ander met de beste producten, goede service en advies. Er wordt aangegeven dat het onverhoopt kan voorkomen dat je niet tevreden bent met diensten of producten van polyestershoppen.nl. Wanneer je een klacht hebt wordt je verzocht dit eerste kenbaar te maken aan het bedrijf. Dit kun je doen via e-mail of telefoon. Het telefoonnummer dat je kunt bellen is +3185 0220090 en het e-mail adres is support@polyestershoppen.nl. Het bedrijf geeft aan dat ze klachten 7 dagen na binnenkomst zullen beantwoorden. Mochten ze meer tijd nodig hebben om een klacht te behandelen worden de klanten hiervan op de hoogte gesteld.  


Welke klantervaringen zijn er bekend bij Polyestershoppen.nl?

 
Ben je al klant bij Polyestershoppen.nl? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Op welke manier heb jij samengewerkt met dit bedrijf? Heb je hier artikelen gekocht? Welke artikelen heb jij aangeschaft? Wat vond je van de prijzen die je moest betalen? Ga je in de toekomst vaker iets bij Polyestershoppen.nl bestellen? Door jouw visie te delen via NederlandReview help je andere mensen enorm. Doen zij er wel of niet verstandig aan iets bij Polyestershoppen.nl te kopen? Hoe is de service bij dit bedrijf? We stellen het zeer op prijs als jij je visie over dit bedrijf deelt via NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Epoxy

Zeer slecht materiaal.heb tafel gemaakt .temperatuur goed,luchtvochtigheid goed,ondergrond zuiver.elk laagje wat je doet putjes putjes en nog eens putjes.ook loopt het materiaal slecht af met geen mogelijkheid recht te krijgen.materiaal k9st veel geld.resultaat is gewoon bar slecht.

B

Bert

03-05-2022

0

Antifouling

Pluspunt: overzichtelijke website. Minpunten: Prijzen bij hun zijn niet lager dan bij anderen. Leugens op website. Zeggen dat er voorraad is, maar die is er helemaal niet. Zeggen dat alles direct verzonden wordt, maar dat gebeurt niet. Dus heb ik de bestelling geannuleerd, geld via Paypall terug laten storen. En doe nooit meer een bestelling bij dit bedrijf.

M

M. Hermse

29-03-2022

0

Epoxyhars

Epoxy (Resion UV epoxy) is van hoge kwaliteit en werkt erg makkelijk. De bestelling werd super snel geleverd op dezelfde avond nog door Budbee. Erg tevreden met Polyestershoppen!

D

Danthe Visser

26-07-2021

0

diverse

Bestellingen via website komen niet aan. Via telefonisch contact en via chat wordt steeds verwezen naar hun e-mail adres. Op e-mails krijg je geen enkele reactie. Medewerkers zijn niet instaat e-mails terug te vinden. Al met al een erg rommelige organisatie, waar de interne processen nog heel wat aan verbeterd moet worden.

M

metJAAP

16-01-2021

0