NederlandReview

  Ervaringen Plustoys.nl

  Kinderen hebben speelgoed nodig om zich mee bezig te kunnen houden. Maar waar kun je nou het beste speelgoed vinden? Één winkel die speelgoed verkoopt is Plustoys.nl. Maar wat voor kwaliteit peuterspeelgoed zal deze winkel aanbieden? Zullen je kinderen veel plezier hebben met hun nieuwe bouwspeelgoed? Zullen ze goed leren fietsen op de driewielers van deze speelgoedwinkel? Hoe lang zullen ze zich kunnen vermaken met de speelsets die Plustoys.nl aanbiedt? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Plustoys.nl aankomt met het nieuwe knutselspeelgoed van je zoon of dochter? En wat voor een klantenservice biedt Plustoys.nl aan als je wat hulp nodig hebt? De enigen die je hierover meer kunnen vertellen zijn ouders die al vaker speelgoed bij Plustoys.nl hebben gekocht. Lees hun reviews om te zien of zij en hun kinderen tevreden waren over Plustoys.nl’s speelgoed. Hun ervaringen, beoordelingen en meningen kunnen je helpen om te beslissen of Plustoys.nl de beste speelgoedzaak voor jullie gezin is.

  Over Plustoys.nl

  Plustoys.nl is een speelgoedwinkel. Ze verkopen speelgoed voor baby’s, peuters en kinderen. Ze bieden allerlei dingen aan waarmee kinderen zich urenlang zullen kunnen vermaken. Maar ook praktische dingen zijn bij Plustoys.nl te vinden. Voor baby’s en peuters hebben ze bijvoorbeeld boxzaken, decoratie, kussens, kruikenzakken, muziekdoosjes, aankleedkussens, speelkleden, boxkleden, ledikanten, commodemandjes, boxbumpers, wiegdekens, omslagdoeken, boxmobielen en nog veel meer. In de categorie speelgoed vind je driewielers, hobbelpaarden, babyschommels, stokpaardjes, kinderpuzzels, houten bakfietsen, trekfiguren, trekfiguren, aquaplay, loopfietsen, skippy’s, skelters, stapelblokken, kinderhelmen, bijtspeelgoed, muziekinstrumenten, badspeelgoed, schoolborden, kinderspellen en nog veel meer. Hun afdeling bouw- en knutselspeelgoed bevat educatief speelgoed, knikkerbanen, Kapla blokken, speelzand, constructiespeelgoed en nog veel meer. Hun selectie speelgoed bestaat uit poppenkasten, houten treinen, dokterssetjes, kaptafels, kastelen, poppen, garages, poppenmeubels, speeltenten, werkbanken enzovoort. En voor een kinderkamer hebben ze lampenkappen, nachtlampjes, lunchboxen, kindertrolley’s, kinderservies, kinderkoffers, stoelen, drinkbekers, speelmatten, wekkers en ga zo maar door. Merken die je veel bij Plustoys.nl tegenkomst zijn Ambi Toys, Terra Kids, Le Toy Van, Baby’s Only, Tiny Love, Wishbonebike, Playforever en nog vele anderen.

  '

  Kinderen kunnen natuurlijk ook gewoon buitenshuis spelen.

  Diensten van Plustoys.nl

  Het speelgoed van Plustoys.nl kan makkelijk online besteld worden. Kies de driewieler of bouwblokken die je wilt en stop ze in je digitale winkelmandje. Er is een Plustoys.nl bezorgservice die na het ontvangen van de betaling aan de slag zal gaan om het product netjes naar je op te sturen zodat je er niet zelf mee hoeft te slepen. Verder heeft Plustoys.nl nog een klantenservice om je te helpen als er een probleem lijkt te zijn of als je een vraag hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Plustoys.nl

  Heb je ooit eerder speelgoed bij Plustoys.nl gekocht? Dan willen wij graag meer horen over deze speelgoedwinkel. Wat voor kwaliteit knutselspeelgoed bieden ze nou echt aan? Weet je zoon of dochter zich echt zo goed te vermaken met hun bouwblokken? Zijn de speelsets wel compleet of moet je er eigenlijk altijd nog dingen bijkopen om er iets mee te kunnen? Duurde het lang voor de driewieler of loopwagen werd bezorgd? En hoe is de klantenservice van Plustoys.nl nou echt? Schrijf een Plustoys.nl review en vertel ons alles over deze speelgoedzaak.

  Plustoys.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.4
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  9.4
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Plustoys.nl

  Uw beoordeling

  Trommel

  Goede prijzen, snelle levering. Nette klantenservice. Luistert naar de wensen van de klant.

  Trommel gekocht van een duurzaam en duur merk. Helaas beschadigd ontvangen. Zonder problemen een nieuwe gekregen. Zelfs van een ander merk, omdat ik in het huidige merk door de beschadiging minder vertrouwen had.

  Eerste bestelling.
  Hier bestel ik vanaf nu vaker.

  Door: Marieke18-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Haba poppetjes

  Bestelling en levering via de website ging prima, maar de retour procedure is een drama.

  Ik wilde mijn bestelling retourneren. Conform retourinstructie mail in de klantenservice. In eerste instantie ontvang ik een mail terug met de reden waarom ik mijn bestelling wil retourneren, alsof dat relevant is. Vervolgens ontvang ik een dag later een mail dat ik een retouretiket kan bestellen via de site. Hierbij ontvang ik € 0,50 korting. Netjes besteld maar geen etiket. De volgende dag gebeld. Etiketten worden handmatig gemaild, toen wel ontvangen. Ik checkte nog even waar ik het pakket.mocht inleveren. Volgens de medewerker van de klantenservice mocht dit bij alle vervoerders. Helaas, niet overal dus. Uiteindelijk drie adressen afgereden om mijn pakketje te kunnen afleveren. Het was toen 5 december. Nu is het 23 december en nog steeds is mijn pakket niet verwerkt, terwijl het op 6 december bij hen is ontvangen. Vorige week donderdag maar eens een mail gestuurd en na het verzoek mijn track en trace gegevens te verzenden ontving ik vandaag een mail dat vandaag alle "achterstallige retouren worden verwerkt. Dus misschien dat hij wel terecht komt nog". Wat een waardeloos antwoord bij een super slechte service! Ik ben benieuwd wanneer de retour verwerkt is en ik mijn geld terug heb ontvangen. Ik heb weinig vertrouwen in een vlotte afhandeling. Dit was eens maar nooit weer Plustoys

  Door: Marieke23-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  Slechte ervaring retournering/terugbetaling

  Eind november bestelde ik houten gereedschap voor onze kleinzoon. Volgens de afbeelding op de site in de juiste kleur. Bij levering bleek een andere kleur geleverd. Gebeld met Plustoys. De juiste kleur is nooit meer leverbaar. Er worden excuses gemaakt voor de foutieve afbeelding op de site. Hoewel ik aangeef dan te willen retourneren, krijg ik een korting aangeboden. Slecht geluisterd dus. Ik blijf bij mijn wens en krijg instructies over de retour procedure die ik kan terugvinden op de site. Daar zie ik dat een retourticket mij € 6,50 gaat kosten. Opnieuw contact gezocht met de klantenservice. Nu krijg ik een gratis retourneren. Slechte zaak. Op 4 december retourneer ik. Pas op 30 december realiseer ik me nog geen geld terug ontvangen te hebben. Ik mail de klantenservice (Altena-web.nl). Mijn pakket is nooit aangekomen. Ik stuur het verzend bewijs en dan volgt een reeks toezeggingen tot terugbetaling. Steeds andere medewerkers reageren op mijn mailberichten met vage beloftes, excuses voor het ongemak, flauwe smoezen en verwijzing naar een supervisor. Pas als ik aangeef stappen te zullen ondernemen, staat de volgende dag (5 weken na retourzending) het bedrag op mijn rekening. Slechte service en wettelijk gezien niet juist. Wat als ik niet zelf had opgelet op terugbetaling? Voor mij dus geen Plustoys meer

  Door: Wilma V.11-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Plustoys.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Plustoys.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Plustoys.nl actief?

  Plustoys.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Plustoys.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.