Plusjop

4
4

Bestellen

4

Service

4

Prijs

4

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Plusjop

Op zoek naar tuinartikelen, sierbestrating of meer? Wellicht is PlusJob de onderneming waar je naar op zoek bent. Bekijk eerst welke ervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn. Je leest hier puur en alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

Wat is PlusJop?

Via de webshop van PlusJob bestel je producten op het gebied van tuinartikelen, sierbestrating en meer. Deze organisatie gelooft in de kracht van het internet. Vanwege deze visie hebben ze een webshop ontwikkeld waar diverse branches en sectoren kunnen slagen. Er wordt aangegeven dat klanten op doelgerichte wijze kunnen shoppen en meteen kunnen afrekenen. Het aanbod is volgens het bedrijf erg helder en duidelijk. Daarnaast wordt aangegeven dat producten snel en eenvoudig te vinden zijn in de webshop. De medewerkers van PlusJop geven aan dat klanten op makkelijke en veilige wijze in de webshop kunnen bestellen. De voordelen van samenwerken met dit bedrijf staan op de website beschreven. Zo wordt er aangegeven dat er sprake is van hoogwaardige service en het grootste aanbod. Er kan met spoed besteld worden.

Bestellen

Als je iets wilt bestellen kun je eerst een kijkje nemen bij het assortiment. Het is eveneens mogelijk om een zoekopdracht in gang te zetten. Als je weet wat je wilt hebben is dit binnen een aantal stappen te bestellen. Je wordt automatisch door het bestelproces geleid. Betalen kan bij PlusJop op twee verschillende manieren. De eerste betalingswijze is via iDEAL. Volgens het bedrijf is dit de rapste manier van betalen. Je zal ook de bestelde artikelen zo snel mogelijk in huis hebben. Qua betalingen kan er ook voor een bankoverschrijving gekozen worden. Dit kan via internetbankieren van de eigen bank.

Leveringsinformatie

Er wordt samengewerkt met logistiek bedrijf Trans-Mission. Zij zorgen ervoor dat de producten bij de klanten worden afgeleverd. Dit maakt het mogelijk om artikelen tijdig af te leveren. Orders die voor 16:00 uur geplaatst worden, hebben een levertijd van 1 tot 3 dagen. Het is (onder voorbehoud) mogelijk om op zaterdagen te leveren. Als een product niet op voorraad is, zal je hiervan op de hoogte worden gebracht. Op het moment dat je bestelling de deur verlaat zal je hierover geïnformeerd worden. Bestellingen kunnen online gevolgd worden. Op het moment dat je niet thuis bent bij het bezorgmoment wordt er een 'niet thuis' kaartje in de bus gegooid. Er kan dan een nieuwe afspraak gemaakt worden.

Retourneren

Het kan voorkomen dat je jouw bestelling wilt retourneren. Dan dien je een aantal stappen te volgen. Allereerst controleer je of het item voldoet aan de voorwaarden die beschreven staan op de website. Er dient binnen 14 dagen contact opgenomen te worden voor het opvragen van een retourformulier. Het formulier moet ingevuld mee worden teruggezonden. Een retourzending moet afgegeven worden bij een DPD Pickup Parcelshop. Op het moment van ontvangst van de retour zal de financiële afdeling binnen één week het aankoopbedrag terugstorten op je rekening. Als je iets terug wilt sturen mag het product nooit vies zijn. Het is niet de bedoeling dat een item schade bevat of uitvoerig gebruikt is. Een retour moet in de originele verpakking geretourneerd worden. Als een retour niet aan de voorwaarden voldoet kan het gebeuren dat je niet in aanmerking komt voor restitutie.

Klantervaringen

Ben jij al klant bij deze onderneming? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Heb je hier al vaak iets gekocht? Zijn de producten je bevallen? Ga je in de toekomst vaker samenwerken met dit bedrijf? Deel je ervaring via een review op deze pagina.

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Anderen bekeken ook

close

Plusjop

Vergelijk reviews en bekijk Plusjop