NederlandReview

    Ervaringen PLAYMOBIL

    Kinderen hebben vaak een rijke fantasie en vinden het geweldig om hun eigen kleine wereld te creëren waar ze al hun verhalen uit kunnen spelen en de personages kunnen laten doen wat zij willen. Maar wat voor een speelgoed kan je kind bij dit fantasiespel gebruiken? Een van de meest bekende en populaire speelmaterialen is PLAYMOBIL. Maar wat kunnen jouw kinderen doen met dit speelgoed? Op welke leeftijd wordt het voor hen leuk om met PLAYMOBIL te spelen? Hoe zal de bezorging in zijn werk gaan? En wat voor een klantenservice zullen de mensen bij PLAYMOBIL aanbieden aan hun klanten die met een probleem, vraag of klacht zitten? Dit zijn allemaal dingen waarover echte klanten van PLAYMOBIL je kunnen informeren. Lees hun reviews gevuld met hun echte ervaringen en eerlijke meningen en bepaal zelf of PLAYMOBIL klinkt als het soort speelgoed waar jij en je kind met plezier mee zullen spelen.

    Over PLAYMOBIL

    PLAYMOBIL is een speelgoedbedrijf dat speelgoed voor fantasiespel aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 1974. Ze bieden één soort fantasiespeelgoed aan, maar dit speelgoed komt in verschillende vormen en soorten. In het midden van hun speelgoed zijn altijd de 7.5 grote figuurtjes en de dieren en gebouwen die daarbij horen. Wel zijn ze onderverdeeld in verschillende collecties. Hun collectie genaamd city action bevat allerlei soorten situaties en gebouwen die je ook in de echte stad kunt tegenkomen. Kinderen kunnen dus spelen met een politieagent op een politiebureau maar ook als een brandweerman, bouwmedewerker, ruimtereiziger enzovoort. Als dat niet echt iets voor je kind is dan hebben ze ook de sport & action collectie waar je figuurtjes vind die een piloot, ijshockey scheidsrechter of iets anders afbeelden. Voor wat meer huiselijke kinderen hebben ze een afdeling family fun speelgoed. Wat meer exotisch zijn hun historische figuurtjes gebaseerd op het oude Egypte of Rome. Ze hebben ook nog ridders, piraten, prinsessen, koningen, koninginnen, feeën, boeren, dierentuinmedewerkers, dierverzorgers en andere populaire poppetjes. En dan hebben ze ook nog een collectie met figuurtjes van speelwerelden als Hoe Tem Je een Draak, Dino’s, Spirit en Ghostbusters. Behalve hun fysieke poppetjes hebben ze ook nog online spelen, kleurplaten, activiteitenplanners en meer.

    Een filmpje helemaal gemaakt met poppetjes van PLAYMOBIL.

    Diensten van PLAYMOBIL

    De fysieke speeltjes, kleurplaten en activity planners van PLAYMOBIL kunnen via hun website besteld worden. Maar ze hebben ook een app waarmee je kinderen online wat spelletjes kunnen spelen op je computer, smartphone of tablet.

    Klachten, Complimenten en Tips voor PLAYMOBIL

    Heb jij al eens eerder iets via de website van PLAYMOBIL besteld? Zelfs als je alleen met PLAYMOBIL in aanraking bent geweest toen je er als kind nog mee speelde willen wij graag weten wat jouw mening over dit bedrijf en hun fantasiespeelgoed is. Hoe is de bezorgservice in zijn werk gegaan? Hoe denk jij over het speelgoed zelf? Hoe stevig zijn die poppetjes en gebouwen? En wat deed PLAYMOBIL’s klantenservice toen je ze vroeg een probleem op te lossen? Laat een persoonlijke PLAYMOBIL review achter hier op NederlandReview en vertel ons en potentiële klanten van PLAYMOBIL wat jouw ervaring met dit speelgoed is.

    PLAYMOBIL
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

    5.6
    56% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    5.4
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    5.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Diverse bestellingen van onderdelen en dozen

    Levering in delen. Alles netjes aangekomen.
    Contact met klantenservice vooral snel als je een pakkende titel hebt (bijvoorbeeld: betalen lukt niet).
    Helaas geen ideal meer mogelijk. Overige betaalmiddelen ga ik niet aan beginnen, dus van mij geen bestelling meer totdat ideal terug is. Belofte was in januari 2020 volgens de klantenservice.
    Ben benieuwd.

    Door: J.H.04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Waterpark, kindbad, speeltuin, paard/veulen

    Had besteld,en betaald toen reviews gelezen, was beetje bezorgd dus in de mail stond het telnr dus gebeld om toch even te checken of de bestelling goed was aangekomen . Mevr zag mijn bestelling en had zelfs al een track nr van de ups. Dus het kan best een periode zijn dat er wat misging maar dat is nu echt niet zo. Echt top te woord gestaan en snelle verwerking.

    Door: Playmobil28-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Playmobil extra verdieping woonhuis, grootouders, wasruimte

    Na alle gelezen reviews durfde ik eigenlijk niets hier te kopen, maar wij wilden zo graag die extra verdieping en hij was verder nergens verkrijgbaar dus toen toch maar de gok genomen.
    Het werd keurig op tijd geleverd. Geen probleem ondervonden.
    Dus héél blij mee! Dus raad het zeker aan!

    Door: Irma21-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Poppetjes en onderdelen.

    Ze hielden zich aan de verwachte leveringstermijn.
    Keurig verpakt 1 uit Luxemburg en de andere uit Duitsland voor maar €2,50. Ik ben tevreden en ga zeker weer bestellen.

    Door: Hannah01-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Missende onderdelen

    Voor 5-12 een leuk kasteel besteld voor onze meid, na het geheel in elkaar gezet te hebben constateerde we dat we wat onderdelen dubbel hebben en wat onderdelen missen. Vervolgens contact opgenomen via de service desk. Na serieus 3 maanden een mailtje van hun ontvangen. Het ontbrekend zou opgestuurd worden. Om vervolgens na 2 weken een mail te krijgen met het bericht de missende onderdelen zijn niet meer verkrijgbaar.
    Helaas Playmobil Nederland had dit meteen in December gemeld. Dan ben je eerlijk tegen je klanten. Zeer slechte service.

    Door: Keke kolk24-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Playmobil ziekenhuis

    Ziekenhuis bleek bij aanschaf kapotte onderdelen. Helaas nu na twee maanden en vele mails verder nog steeds geen antwoord. Weg €100.... En een kind met tranen.

    Door: Rob 15-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Playmobil verdieping ziekenhuis

    Mijn ouders hebben vorig jaar voor mijn dochter het playmobil kinderziekenhuis gekocht. Dit jaar hebben ze voor de verjaardag de extra verdieping gekocht. Na openen en in elkaar zetten bleek het het verkeerde model te zijn. Grote teleurstelling. Via contactformulier geprobeerd contact te krijgen hierover, maar behalve een directe automatische antwoorder dat het wat langer zou duren om te reageren, geen enkele reactie. Ook niet na een herinnering (met identieke automatische reply). Onderhand zijn we bijna 2 maanden verder en staat hier een onbruikbare doos playmobil. Telefonisch zijn ze niet te bereiken.

    Ik ben erg teleurgesteld over de klantenservice. Ik raad dan ook aan om playmobil via een grotere webshop zoals bol.com te bestellen omdat daar de klantenservice en retourvoorwaarden ten minste duidelijk zijn.

    Vriendelijke groet,
    GB

    Door: Bruins31-12-2019
    Tirza22-01-2020

    Ik heb hetzelfde probleem.. al 4x gemaild via dat contactformulier maar 0 reactie. Ondertussen super verdrietig kind hier natuurlijk.. is het bij jou ondertussen opgelost ?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Groot draairad

    Na bestelprocedure betaald te hebben via i-deal, een foutmelding en zogenaamd geen bestelling geplaatst. Geen enkele reactie vanuit het bedrijf om dit te gaan oplossen.

    Door: MP S.25-08-2019
    Cynthia26-08-2019

    Heb net hetzelfde gehad wacht het morgen af

    Anneke28-08-2019

    Ik heb ook 26 augustus besteld en dezelfde foutmelding. Al 2 x een mail gestuurd via hun site en nog steeds niets gehoord.

    Niek29-08-2019

    Precies hetzelfde. Geen reactie gehad

    EriK03-09-2019

    Hier hetzelfde probleem. 23-08-19 iets besteld. Wel betaald via i-deal. maar geen bestelgeschiedenis. wordt niet gereageerd en telefonisch niet te pakken te krijgen. echt een drama

    C11-09-2019

    Ik had ook hetzelfde op 2 september. Omdat mijn opviel dat alle klachten hier uit dezelfde week kwamen, kon er echt iets met de website zijn. Ik heb dus eerst even afgewacht. Uiteindelijk heb ik een mail ontvangen met excuses en inmiddels is het geld aan mijn terug betaald. Het duurde even, maar het is opgelost. Alleen jammer dat de kadootjes nu echt niet met op tijd voor de verjaardag geleverd kunnen worden.

    Marjolein 18-09-2019

    Hebben jullie inmiddels de bestelling gehad? Ik wil een bestelling plaatsen maar kan niet betalen met iDeal geeft hij aan. Al gemaild maar geen reactie. Dus durf hem niet te bestellen nu

    Bea04-10-2019

    ik had ook een bestelling, maar kan alleen via creditkaart of Paypal kopen? En niet meer via Ideal. Vind ik erg raar en op de mail wordt niet gereageerd!

    Agnes16-10-2019

    Ik heb een bestelling geprobeerd te plaatsen, maar betalen met Ideal lukte niet. Ik heb gemaild om te vragen waarom dat niet kon en de volgende dag kwam er reactie. Er zouden problemen zijn met het verwerken van de Ideal betalingen en deze betaalmethode is daarom voor onbepaalde tijd offline. Gelieve 1 van de andere betaalmethoden, Paypall of creditcard kiezen werd mij gemaild. Ik vind het persoonlijk nogal een vaag verhaal en heb er weinig vertrouwen in, ik heb geen bestelling geplaatst.

    paul16-10-2019

    zeer slecht dat je niet met ideal kan betalen dus maar wat anders voor je kind kopen. dat zal wel huilen worden

    J27-10-2019

    Wilde een bestelling plaatsen, helaas alleen mogelijk om te betalen via paypal en credit card. Op mails wordt niet gereageerd!!! Wat een slechte service, het is dat wat we wilde, alleen te bestellen is via de site, anders hadden we er niet eens meer besteld. Maar het frustrerende van alles is toch wel dat we onze dochter moesten teleurstellen, die er hard voor gespaard had.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Wel betalen, niets ontvangen

    Bestelling geplaatst op 13 december 2018, niets ontvangen. Meerdere e-mails gestuurd. Ze gaven toe het geld al weken op hun rekening te hebben staan maar het plaatsen van mijn bestelling was niet binnen een "bepaalde" tijd gedaan????? Betalen lukte wel....Terugbetalen lukt ze echter niet hoewel zij zeggen dat zij hun boekhouding wel opdracht tot terugbetaling hebben gegeven....Heel idioot bedrijf! Morgen is het 1 februari maar mijn geld heb ik nog niet terug!

    Door: Wilma Hoogervorst31-01-2019
    DH06-02-2019

    Beste Wilma, ik heb vanmiddag ook een bestelling gedaan van rond de €100,- via iDEAL. Ik kreeg melding dat bestelling niet is geplaatst ivm technische storing, maar ik heb wel betaald. Heb gebeld en zij gaven aan dat ze morgen namiddag op zijn vroegst pas kunnen zien of de betaling binnen is en daar actie op ondernemen. Wat heb jij eraan gedaan om je geld terug te kunnen krijgen en is je dit ook inmiddels gelukt? Groetjes

    MP S.25-08-2019

    Beste DH, kun je me vertellen waar je het telefoonnummer hebt gevonden? Ik heb ook betaald voor een bestelling waarna ik een foutmelding kreeg. Ik heb nu 3 keer het contactformulier ingevuld en krijg dan per email een formulier toegestuurd waar ik een factuur bij moet overleggen. Maar die heb ik dus niet. Wie weet kun je het telefoonnummer hier even voor me typen zodat ik ze kan bellen??

    Tirza 22-01-2020

    Is er inmiddels een telefoonnummer bekend ? Want ook bij mij geen reactie na inmiddels al 5x het contactformulier ingevuld te hebben ...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over PLAYMOBIL

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is PLAYMOBIL een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 9 ervaringen geplaatst over PLAYMOBIL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 56% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is PLAYMOBIL actief?

    PLAYMOBIL is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PLAYMOBIL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.