Place des tendances

10

Bestellen

2

Service

4

Prijs

10

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Place des tendances

Ben je naarstig op zoek naar een online kledingwinkel voor heren en dames? Wellicht is Place des Tendans een goede keuze voor je. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij Place des Tendans bekend zijn. Je leest op deze pagina objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is Place des Tendans?

 


Place des Tendans is een online kledingwinkel voor dames en heren. Deze online winkel biedt een trendy selectie, voor dames en heren. Met meer dan 400 merken confectiekleding, accessoires en schoenen, zul je volgens het bedrijf onvermijdelijk het item vinden waarnaar je op zoek bent. Je kunt rondkijken in de collecties van vele merken zoals Sandro, Maje, Nike, IKKS, Caroll, Comptoir des Cotonniers.  


Je kunt je tegoed doen aan kleding van ontwerpers zoals Kenzo, Theory, Karl Lagerfeld en Paul Smith. Je kunt producten kopen zoals een broek, sweatshirt, overhemd, spijkerbroek en een tas. Je kunt dit allemaal bij Places de Tendans kopen.   


Collecties en producten

 


Je kunt bladeren door de nieuwe collectie die elke week wordt toegevoegd, zo vind je de belangrijkste stukken van het seizoen. Zo kun je de collectie Lent-Zomer 2020 vinden. Hierin tref je essentiële stukken voor de zonnige dagen. Denk aan badkleding, zonnebrillen en sandalen. Je kunt ook het schoonheidsgebied bezoeken, waar je een veelvoud aan cosmetische producten voor heren en dames zult vinden. Merken die zorgvuldig voor je zijn geselecteerd zijn merken zoals Estée Lauder, Shiseido, Clarins en Yves Saint-Laurent. Er wordt een brede selectie van verzorgingsproducten, parfums of make-up aangeboden.  


Retourneringen 

 


Voor het retourneren of ruilen heb je een herroepingstermijn van 14 dagen, dit gerekend vanaf de datum van ontvangst van je bestelling. Je kunt inloggen op je klantaccount en een retour aanmaken of een ruil uitwisselen. Voer je retourinformatie in en druk vervolgens je retourbon en transportetiket af. Mocht je iets gaan retourneren verpak dan je artikelen zorgvuldig in de originele verpakking en voeg de bedrukte retourbon toe. Plak het transportetiket op je pakket en geef het af bij het postkantoor of in het geselecteerde pakketrelais.


Je levert jouw pakket af bij een postkantoor of bij een 'La Poste' netwerkverkoper. Dit doe je met het label dat je hebt aangegemaakt toen je jouw retour in orde maakte. De retourtermijn bedraagt ​​3 à 4 dagen per postkantoor en 10 dagen per handelaar. Voor een retour vanuit Frankrijk worden verzendkosten aangeboden als de retour binnen 10 dagen na de verzenddatum van jouw bestelling wordt gedaan.  


Termijn van 14 dagen 

 


Na deze periode, en binnen de limiet van 14 dagen, wordt er een maximumbedrag van € 4 in mindering gebracht op je terugbetaling. De prijs is afhankelijk van je status als trouwe club van de trendy club. Voor retouren vanuit het buitenland (behalve de Benelux en Duitsland) wordt een bedrag van € 12,- in mindering gebracht op je terugbetaling, een omruiling is gratis.  


In het geval van de Benelux en Duitsland worden alle retouren en ruilproducten binnen 14 dagen aangeboden. Je kunt er ook voor kiezen om jouw pakket naar het bedrijf terug te sturen met een vervoerder van jouw keuze. Je kunt onder andere kiezen uit La Poste, Chronopost, Coursier en DHL. De retourzending zal door jou in orde gemaakt worden. Een retour zonder label zal niet geaccepteerd worden.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Place des Tendans? Ben je tevreden over de producten/diensten van Place des Tendans? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Place des Tendans? De gebruikers van NederlandReview stellen het op prijs als jij je mening deelt via deze pagina. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Sweater van Swildens

Trui na 1 keer wassen vol kleine gaatjes! Product retour gedaan en klacht netjes per e-mail behandeld maar het bedrijf blijft mij vragen geduld te hebben. Na ruim 2 maanden nog steeds geen geld terug! Deze aankoop bij dit bedrijf was de eerste en de laatste!

A

Anna

01-09-2020

0