NederlandReview

  Ervaringen Pixigo

  Pixigo.nl is dé webshop voor lenzen en accessoires voor het verbeteren van de kwaliteit van de foto’s van je smartphone. De camera’s op onze smartphones worden steeds beter, maar vaak is het niet genoeg. We leven in de eeuw van Social Media. We delen, liken, sharen, tweeten en posten de hele dag. We delen ons hele leven op het internet en voelen #FOMO zodra we even offline zijn. Elke post is van levensbelang, want wat als je vrienden niet weten dat je bij het Imagine Dragons concert bent? De foto’s moeten van de beste kwaliteit zijn, zodat ieder detail van de ervaring gedeeld kan worden. Wil je zeker weten dat jouw foto’s #picoftheday waardig zijn en ben je van plan een smartphone lens te kopen bij Pixigo.nl? Lees dan hier reviews over de betrouwbaarheid van Pixigo.nl.

  Wie is Pixigo.nl?

  Pixigo.nl is de specialist in smartphone video en fotografie. De webshop werd in 2011 geopend door Thomas Brons en heeft zich meteen op de kaart gezet door de eerste smartphone fotografie webshop te zijn die de olloclip verkocht. Op dit moment is de webshop de enige verkoper van de Easy Macro lens band die is te gebruiken op bijna elke smartphone. Het aanbod gaat echter verder dan alleen lenzen voor je smartphone. De winkel heeft ook fish-eye lenzen, macro lenzen, groothoeklezen en telelenzen. De webshop heeft statieven, bescherming, verlichting, drones, camera’s, opberging, microfoons en geheugenkaarten in de webshop te koop. De webshop begon met een focus op fotolenzen speciaal voor smartphones, maar is uitgegroeid tot een webshop voor fotografie en video.


  Zie hier het promofilmpje voor de Ztylus iPhone fotografie cases en lenzen te koop bij Pixigo.nl!

  Waarom Pixigo.nl?

  De webshop heeft vaak de nieuwste producten op het gebied van smartphone fotografie en is één van de weinige webshops met zo een gespecialiseerd assortiment. Sommige van de producten zijn alleen in deze webshop verkrijgbaar. Bestel je voor meer dan 40,- in de webshop, dan betaalt Pixigo.nl de verzendkosten. De producten worden overigens geleverd op een milieuvriendelijke manier. De verzending is namelijk per fietskoerier. Er kan ook ‘s avonds geleverd worden, maar dan wordt er wel 1,99 extra verzendkosten verrekend. Het is mogelijk alle smartphone lenzen binnen 30 dagen te retourneren. De website heeft een online retour formulier dat je kunt invullen. De producten moeten wel ongeopend retour gestuurd worden.

  Hoe lost Pixigo.nl klachten op?

  De website heeft een chat om in contact te komen met de webshop. Via de chat kunnen klachten, maar ook vragen direct behandeld worden. Is de chat offline, dan is er bij de klantenservice een online contactformulier te vinden. Over het algemeen reageert Pixigo.nl snel op vragen. Natuurlijk is het mogelijk om naar de smartphone fotografie specialist te bellen of je kunt hem via WhatsApp even appen. Op Social Media is de webshop te vinden op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram.

  Wat vind jij van Pixigo.nl?

  Zijn jouw Instagram volgers verdubbeld door de lens die jij bij Pixigo.nl hebt gekocht? Of is de fietskoerier nooit aangekomen? Wij willen alles weten over het bestellen en leveren van de producten bij Pixigo.nl. Schrijf daarom een recensie over jouw ervaringen met Pixigo.nl en misschien helpt jouw beoordeling nieuwe klanten.

  Wil jij betere foto™s maken met de smartphone lenzen van Pixigo.nl? Je kunt hier alles lezen over de betrouwbaarheid en ervaringen van andere klanten.

  Pixigo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Pixigo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Pixigo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Pixigo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Pixigo actief?

  Pixigo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pixigo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.