NederlandReview

  Ervaringen Pink or Blue

  Pink or Blue: Alles voor jouw kind onder een digitaal dak .Je bent aan het shoppen voor je kind(eren). En die hebben best een hoop nodig. Een autostoel, een kinderkamer, een kinderwagen en ga zo maar door. Heb je geen zin om allerlei verschillende winkels af te gaan? Dan ben je op zoek naar een one stop shop. Deze vind je bij Pink or Blue. Dit is een van de snelst groeiende online shops voor baby’s, kinderen en ouders (to be) in Nederland. Nieuwsgierig naar de reviews over Pink or Blue van anderen? Lees dan nog even verder

  Wat is Pink or Blue?

  Pink or Blue is een webshop voor baby’s, kinderen en (aanstaande) ouders. Hier vind je alles wat je nodig hebt. Van de dingen die je nodig hebt tijdens de zwangerschap, tot het autostoeltje wat je nodig hebt als ze vier zijn en alles voor die leuke kinderkamer voor jouw zoontje van zes. Bij Pink or Blue vind je meer dan 30.000 artikelen. Alles van autostoelen tot kinderwagens en van speelgoed tot kinderstoelen - je vindt hier vast wat je zoekt voor jouw kid(s).


  Met de kleur roze kun je ook leuke pranks uithalen

  Voor wie is Pink or Blue?

  Pink or Blue is er voor ouders van kinderen in de leeftijd van nul tot en met zes jaar die houden van efficiënt shoppen. Deze webshop is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. Hierdoor sta je nooit voor een dichte deur. Pink or Blue is er voor iedereen die zijn/haar kind vanaf het begin goed wil verzorgen. Je vindt in de webshop meer dan 30.000 producten en het aanbod blijft groeien. Iedereen die op zoek is naar de leukste en beste artikelen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar kan snel en makkelijk shoppen bij Pink or Blu

  Waarom kies je voor Pink or Blue?

  Voor jouw kleintje wil je vanaf het begin het beste. In deze webshop vind je hier alle producten voor. Van de fijnste kinderwagens tot de veiligste autostoelen en van de zachtste rompertjes tot de leukste accessoires voor de kinderkamer: je vindt het allemaal bij Pink or Blue. De producten zijn onder andere van de grote en bekende merken als: Pampers, Lief!, Haba, Chicco, Hauck, ABC Design, Römer, BabyBjörn, Maxi-Cosi, Sangenic, Name it, LEGO en Playmobil.

  Voordelen van shoppen bij Pink or Blue

  Is het assortiment en het gemak voor jou nog niet genoeg reden om te shoppen bij Pink or Blue? Dan zijn de veilige betaalomgeving en de verschillende betaalmogelijkheden een reden om bij deze winkel te shoppen. Zo kun je kiezen voor vooruitbetalen, betalen met je creditcard, betalen via iDeal, Kiarna of Paypal. Ook wordt je bestelling vanaf 40 euro gratis thuisbezorgd. Ook vinden ze het vanzelfsprekend dat jij je producten gewoon kunt retourneren. Je hebt hier 14 dagen de tijd voor.

  Contact opnemen met Pink or Blue

  Heb je een vraag over je account, je bestelling, de levering, retourneren, betalen of een kortingscode? Dan kun je misschien het antwoord al vinden tussen de veelgestelde vragen (FAQ) op de website. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen, heb je een opmerking, suggestie of klacht? Dan wil je direct contact opnemen. Dit kun je op verschillende manieren doen. Zo kun je de klantenservice van Pink or Blue gratis telefonisch bereiken tussen 09.00 uur en 16.00 uur. Passen deze tijden niet in jouw schema, dan kun je hen ook per mail bereiken of een bericht sturen via Facebook en/of Twitter.

  Ervaringen Pink or Blue

  Heb jij al eens positiekleding online gekocht via deze webshop? Of heb je jullie babybadje via Pink or Blue gekocht? Of had je misschien een klacht en ben je daarmee naar de klantenservice van deze website gegaan? Anderen zijn op zoek naar jouw recensie van Pink or Blue. Hoe ging het bestellen? Kon je snel vinden wat je zocht, kreeg je genoeg informatie tijdens het verzenden en ben je goed en vriendelijk geholpen door de klantenservice? Naar jouw ervaringen zijn anderen op zoek. Heb je heel even de tijd om hen te helpen en jouw review te delen?

  Hoe beschrijven klanten hun ervaringen met webshop Pink or Blue? Leveren ze goed en volledig? Hoe snel? Lees reviews!

  Pink or Blue
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  6
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.6
  Service
  rating
  5.6
  Prijs
  rating
  6.8
  Leveren
  rating
  5.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Alles onder een dak

  We zijn eindelijk zwanger. Dat is natuurlijk een geweldige tijd, maar het betekent ook werk aan de winkel. Er moet zoveel geregeld worden. Op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig hebben wij een paar vrienden die ons hebben gewezen op de site van Pink or Blue. Ik vind dit echt een geweldige site. Je kunt hier op je GEMAK kijken naar de producten die jij nodig hebt als je een kleine krijgt en je kunt er eigenlijk alles vinden voor wat je nodig hebt als het kind er eenmaal is. Dat is ideaal. Ik heb er niet zoveel verstand van, maar nadat wij onze bestelling hadden geplaatst kregen we de bestelde producten snel in huis. Het bedrijf wekt een professionele indruk en dat is belangrijk voor ons omdat dit allemaal nieuw is. Als we meer producten voor onze klein aan moeten schaffen, dan zullen we dit zeker weer via deze website doen.

  Door: Asmaa Tinnemans 07-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Smoby speeltuin neo Jura lodge

  Dinsdag de Smoby Speelhuis Neo Jura Lodge Accessoires - Zomerkeuken besteld bij www.pinkorblue.nl 
  Zending is vandaag (vrijdag) keurig netjes binnengekomen in de afgesproken tijd. Zeer netjes verpakt. Email met track en tracé ook top. Ik zal vaker bij jullie gaan bestellen.

  Door: Jordy 20-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Fles

  asociale klantenservice (Ingrid)
  Gister contact met de klanten service, gesproken met Ingrid, Deze vrouw nam zeer geïrriteerd de telefoon op. Na enige discussie heeft ze gewoon ook opgehangen. Heel asociaal zo ga je niet met klanten om.

  Ik had een klacht over een product wat kapot was totaal iets van €20,- als dit echt een respectievelijk bedrijf was dan zullen ze nooit zo moeilijk doen over €20,- tjes.

  Ik zou hier nooit wat kopen en dit mede door de asociale klanten service door ene INGRID.

  Door: Arun Ramjiawan 05-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Space scooter

  Pink or Blue zegt binnen 2-4 dagen te leveren. Echter inmiddels 6 dagen verder en zonder berichtgeving word op zijn vroegst mijn bestelling morgen pas aangeboden aan de post vanuit Duitsland. Dit kom ik pas te weten nadat ik zelf bel waar mijn bestelling blijft. Geen berichtgeving via de mail. Vanaf morgen duurt het alsnog 2-4 dagen voor ik mijn bestelling heb. Dit terwijl ik het kado morgen nodig heb! De enige oplossing die de klanten service bied is excuses (meneer kan er zelf niks aan doen) en je kan je bestelling annuleren. Dit is geen service gerichtheid naar je klanten. Voor mij nooit meer een bestelling bij Pink or blue!

  Door: Nicky 07-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Kids concept bordspel Edvin

  Kapot artikel ontvangen. Na het sturen van een foto uiteindelijk van de leverancier een nieuw product ontvangen. Dit was het verkeerde artikel. Ik moest hiervoor weer een foto maken. Erg veel tijd en energie voor een fout die het bedrijf maakt. Bij dit bedrijf is het bedrijf koning en niet de klant.

  Door: van de Ven 04-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Pink or Blue

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Pink or Blue een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Pink or Blue. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Pink or Blue actief?

  Pink or Blue is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pink or Blue gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.