NederlandReview

  Ervaringen pimXL

  Ben jij een echte doe-het-zelver? Heb jij geen hulp nodig van klusjesmannen, omdat jij het toch beter weet? Dan is pimXL voor jou het juiste adres. Ze hebben een ruim assortiment voor de doe-het-zelver en klusser. Heb jij alle materialen voor je volgende project al gevonden in de webshop? Lees dan op NederlandReview de beoordelingen van andere klanten voordat je een bestelling plaatst. Je weet dan precies wat je van de webshop kun verwachten. Krijg je namelijk de beste kwaliteit? Zijn de apparaten veilig? En zijn de producten duur? Je ontdekt het in de onafhankelijke reviews over de ervaringen van echte klanten.

  Over pimXL
  De webshop voor de doe-het-zelver, dat is pimXL. Je kunt de materialen vinden voor je nieuwe project of decoraties zoeken om het interieur van je huis te transformeren. De producten maken het voor alle klussers makkelijker om aan de slag te gaan. In de webshop krijgen klanten gegarandeerd de beste kwaliteit. Ze verkopen namelijk alleen producten van bekende merken, zodat je altijd veilig kunt klussen. De echte topmerken van pimXL zijn Kis, Steinel, MasterLock, Stanley, Erro Storage, Raaco, Scheppach, Paulmann, Econo-heat en T4ALL. 

  Wat kun je allemaal bij pimXL?
  De webshop heeft alles voor de enthousiaste klusser, maar ook iedereen die op zoek in naar een nieuw interieur voor huis en tuin, kan bij pimXL terecht. Alle producten zijn ingedeeld in verschillende categorieën om het winkelen nog makkelijk te maken.
  – Opbergen
  – Gereedschap
  – Sloten & Beveiliging
  – Werkkleding
  – Verlichting
  – Huishoudelijk
  – Klimaatbeheersing
  – Tuinmeubelen
  – Sneeuwkettingen


  Wat kun je allemaal met de ladekast van Raaco? 

  Diensten pimXL
  Om de klanten te overtuigen om te bestellen in de webshop, bieden ze klanten een aantal extra diensten. Ze hebben bijvoorbeeld een gratis verzending voor bestellingen vanaf 20,- en je kunt bestelling ook zonder extra kosten retourneren. Je hebt 14 dagen bedenktijd om de producten uit te proberen. Daarna is het niet langer mogelijk om producten te retourneren. Bestellingen voor 22:00 worden overigens de volgende dag nog geleverd.

  Klachten pimXL
  Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice van de webshop. Op de website kun je op de contactpagina alle contactgegevens vinden. Hier staat het telefoonnummer en e-mailadres vermeld. Het is echter ook mogelijk om contact op te nemen via WhatsApp en Facebook. Er is ook een adres van het kantoor, maar dit is alleen bereikbaar voor klanten die hun bestelling zelf willen afhalen. Heb jij contact opgenomen met de webshop? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met de klantenservice. Werd je vriendelijk geholpen?

  Geef jouw mening over pimXL!
  Heb jij je tuin een make-over gegevens met de tuinmeubelen uit de webshop? Of heb je een gereedschapskist besteld? Schrijf dan een review over pimXL en geef jouw mening over de producten. Wat vind je van de prijzen? Is de levering betrouwbaar? En zijn de producten echt van de beste kwaliteit? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten en vertel over jouw ervaringen met pimXL. Raad jij andere klanten aan te bestellen bij pimXL?

  Wat zijn de ervaringen van andere klussers met de webshop? Zijn de apparaten veilig? Krijg je de beste kwaliteit? Lees hier de reviews over pimXL.

  pimXL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over pimXL

  Uw beoordeling