NederlandReview

  Ervaringen Pig & Hen

  De meeste armbanden zijn mooi, maar weinig zijn er echt stevig genoeg om lang mee te gaan. Mocht je wel een mooie en toch stevige armband willen, dan zou je eens bij Pig & Hen kunnen kijken. Maar hoe sterk zullen die armbanden nou echt zijn? Zal er echt authentiek scheepstouw zijn gebruikt om deze armbanden te maken? Wat zal de gedachte achter deze armbanden zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Pig & Hen jouw nieuwe armband naar je heeft opgestuurd? En wat zal de klantenservice van Pig & Hen te zeggen hebben als er iets niet helemaal goed is met je bestelling of het ontvangen product? Hier kunnen alleen echte klanten van Pig & Hen je meer over vertellen. Lees de reviews die ze hier op NederlandReview hebben geplaatst om erachter te komen hoe zij over Pig & Hen en hun armbanden denken. Hun beoordelingen, cijfers, ervaringen en meningen kunnen je een aardig beeld van Pig & Hen geven.

  Over Pig & Hen

  Pig & Hen is een bedrijf dat armbanden aanbiedt. Ze bieden echter niet zomaar gewone armbanden aan. Achter hun armbanden zit een verhaal. Dit is het verhaal van de zeemannen van de 16e eeuw die met hun schepen op reis gingen om nieuwe gebieden te ontdekken. In 1600 had Nederland zelfs de grootste zeevloot ter wereld. Dit ging echter niet zonder slag of stoot. De bemanning kwam nog al eens tegenover gevaren te staan. Ter bescherming hadden veel van hen een tatoeage van een varken en een hen. Deze zou hen bescherming bieden en ze helpen te overleven als ze onverwacht het schip moesten verlaten. Dat lukte de varkens en hennen die ze in zo;n geval uit hun houten kratten lieten immers ook. Pig & Hen heeft verschillende collecties van armbanden die op deze verhalen zijn gebaseerd. Ze zijn zelfs van echt scheepstouw gemaakt om recht te doen aan het zeemansbestaan waarin dit verhaal zijn oorzaak heeft. Er zijn collecties zoals Icy Ike, Sharp Simon, Fat Fred, Salty Steve en Bombay Barry. En daarbij is ere en Andalucia collective uit Zuid Spanje.


  De bijzondere armbanden van Pig & Hen.

  Diensten van Pig & Hen

  Je kunt de armbanden van Pig & Hen gemakkelijk online bestellen. De bezorgservice van Pig & Hen zal de armband dan netjes inpakken en naar je opsturen. Ook heeft Pig & Hen een eigen klantenservice om je te helpen als er iets mis mocht gaan. Ook kunnen ze eventuele vragen voor je beantwoorden.

  klachten, Complimenten en Tips voor Pig & Hen

  Heb jij al zo’n bijzondere armband van Pig & Hen? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Hoe stevig en duurzaam zijn die armbanden van Pig & Hen nou echt? Is de kwaliteit echt zo goed als ze beloven? Hoe voelt dat scheepstouw aan je arm? Duurde het lang voor de bezorgservice van Pig & Hen de armband kwam bezorgen? En hoe vriendelijk en hulpvaardig is de klantenservice van Pig & Hen nou echt? Schrijf je eigen Pig & Hen review en laat ons weten wat jouw mening over deze verkoper van speciale armbanden vindt.

  Pig & Hen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Top webshop

  Ik bestel altijd via deze shop. Beste klantenservice. Snelle levering. Site is soms wat traag, maar komt misschien omdat ik veel op 4G zit. Heel benieuwd alweer naar de nieuwe collectie!

  Door: Erwin Bruggink12-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Pig & Hen

  Uw beoordeling