NederlandReview

  Ervaringen Philips

  Iedereen kent Philips. Het is immers één van de oudste baanbrekende namen in de wereld van technologische innovatie. Over de hele wereld wordt Philips erkend als topspeler wat betreft lichttechniek, muziekdragers, televisie en - meer recentelijk - gezondheidsproducten. Maar hoe zijn de ervaringen van klanten met deze grote naam in de techwereld? Lees hier hun reviews en laat zelf ook van je horen: hoe beoordeel jij bijvoorbeeld jouw Philips scheerapparaat, jouw Philips televisie of jouw Philips lampjes?

  Over Philips

  Koninklijke Philips, zoals Philips officieel heet, werd opgericht in 1891 door naamgever Gerard Philips met zijn vader Frederik Philips. Latere gamechanger Anton Philips stapte al in 1895 in als verkoper en zou het bedrijf sterk vormgeven. De sportvereniging voor werknemers, Philips Sport Vereniging, is tegenwoordig één van de beste voetbalclubs van Nederland en beter bekend onder de afkorting PSV, waarvan Philips tot 2016 hoofdsponsor was en die traint in het Philips Stadium. Niet alleen heeft Philips Eindhoven sterk op de kaart gezet, maar ook heel Nederland.

  In de beginjaren werd Philips vooral groot met de productie van gloeilampen, wat steeds vollediger onder eigen beheer werd gehouden, door belangrijke zaken binnen het bedrijf te trekken, waaronder wetenschappelijk onderzoek, de productie van verpakkingsmateriaal en beroepsopleidingen voor personeel. Al vroeg breidde Philips uit naar andere technologische bedrijfstakken, zoals de productie van radio's en later ook televisies, gezondheidsproducten en muziek- en filmapparatuur.

  Tegenwoordig is het bedrijf heel wat interessante bedrijfsacties en overnames verder, zowel vanuit Philips als van onderdelen van Philips. Zo nam Philips in 2009 koffiemachinefabricant Saeco over, werd onderdeel Grundig verkocht in 1998 en waren er innoverende samenwerkingen met concurrenten als Sony en LG.


  Huidige koers: Gezondheid
  De diensten en producten van Philips zijn nog altijd groot in meerdere segmenten. Op hun website maken ze zelf de volgende indeling: Beeld en geluid, Persoonlijke verzorging, Verzorging voor moeder en kind, Huishoudelijke artikelen, Verlichting, Gezondheid, Autoverlichting en Accessoires. Tot groot verdriet van velen zijn ooit zo onlosmakelijk met Philips verbonden afdelingen als de afdeling Licht, inmiddels verkocht. Philips richt zich vandaag de dag naar eigen zeggen vooral op 'het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm'. Dat houdt in dat Philips tegenwoordig vooral veel apparaten ontwikkelt in de gezondheidstechnologie, zoals apparatuur voor gezond leven, preventie en behandeling. Op meerdere vlakken is Philips wat dat betreft marktleider, waaronder in medische IT toepassingen, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Dus voor je nieuwe scheerapparaat, fopspeen, tandenborstel, Senseo, föhn, stofzuiger en smoothiemaker kun je voorlopig nog altijd terecht bij Philips!

  Zo zet je je merk op de kaart! Een fascinerende demonstratie van Philips’ LED -lichttechnologie: skiiers verlicht door lichtpakken, vanaf een berg in de nacht

  Diensten en contact: klachten, tips en complimenten over Philips

  Zijn er problemen ontstaan met een bepaald apparaat van Philips? Online kun je veel problemen zelf oplossen, zo vind je op de website van Philips allerhande software en drivers, uitgebreide productinformatie en kun je hier terecht als je iets wilt laten repareren. Een speciale oplossingsgids biedt oplossingen voor als een Philips TV kuren geeft, de 24/7 Philips zelfservice biedt hulp als bijvoorbeeld jouw koffiezetapparaat weigert koffie te zetten. Is dat niet afdoende? Neem dan contact op met de klantenservice van Philips Nederland, dat kan telefonisch, per e-mail, soms per chat of met het Support Forum. Ieder departement heeft eigen telefoonnumers, chatprogramma's en e-mailadressen, dus zorg ervoor dat je contact legt met de goede afdeling, dat werkt efficiënter.

  Heb jij ervaring met Philips?

  Ben jij fan van Senseo, zweer je bij een televisie van Philips of heb je juist heel wat aan te merken op die DVD-speler of tondeuse van Philips? Laat je ervaringen achter op NederlandReview in de vorm van een review! Je mag iets vertellen over jouw ervaringen met een specifiek product of met de dienstverlening van Philips in het algemeen: het is allemaal welkom!

  Koninklijke Philips is een van de bekendste bedrijven van Nederlandse bodem. Maar hoe goed zijn hun service en producten? Lees reviews van klanten!

  Philips
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  meerdere apparaten van Philips

  Ik heb meerdere apparaten van Philips in mijn huis - waar dat kan kies ik toch voor Philips, vooral voor televisies en audio, volgens mij heb ik nooit een ander merk geprobeerd! Alleen voor mijn mobiele telefoon kies ik meestal een ander merk zoals Samsung of Apple.
  Meestal zijn producten van Philips gewoon het beste getest en ik heb er ook goede ervaringen mee. Wel zijn ze meestal duurder dan andere merken, maar ja, ook beter dan. Ik koop ze trouwens niet op de website van Philips ofzo hoor, maar gewoon bij de mediamarkt of ergens online want je kunt het bijna overal kopen.

  Door: Tine Lorenz 27-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Philips

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Philips een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Philips. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Philips actief?

  Philips is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Persoonlijke verzorging, Sport & Outdoor, Wonen, Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Philips gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.