NederlandReview

  Ervaringen PharmaHorse

  De meesten zullen bij het woord voedingssupplementen meteen denken aan bodybuilders en fitgirls. De supplementen zijn echter niet alleen bedoeld voor mensen. Dieren kunnen namelijk ook profiteren van de voedingssupplementen. Gezonde spieren zijn voor dieren net zo belangrijk als voor mensen, misschien zelfs nog wel belangrijker. PharmaHorse heeft daarom een uitgebreid assortiment met voedingssupplementen speciaal voor je paard, hond of kat. Ben je benieuwd naar de werking van de supplementen? Wil je zeker weten dat het veilig is voordat je de supplementen aan je dier geeft? Lees dan hier de reviews en beoordelingen van andere klanten. Zij hebben de supplementen al gebruikt en kunnen je vertellen over hun ervaringen met PharmaHorse.

  Over PharmaHorse

  Er zijn op het moment online honderden shops voor voedingssupplementen voor mensen te vinden. De voedingssupplementenmarkt voor dieren is op het moment net zo groot en het wordt steeds lastiger om een overzicht te krijgen van alle mogelijkheden. PharmaHorse maakt het daarom een stuk makkelijker en duidelijker. Ze verkopen zuivere producten, die hoog gedoseerd zijn. Alle supplementen zijn gekeurd door dierenartsen en fysiotherapeuten. De supplementen van hun eigen merk zijn dan ook betrouwbaar en veilig. Wat hun klanten van de supplementen vinden, lees je uiteraard in hun reviews.


  Wat kan PharmaHorse voor jouw dieren betekenen?

  Supplementen PharmaHorse

  De webshop heeft een ruim assortiment met supplementen voor je paard, hond of kat, maar wat kun je precies bij PharmaHorse vinden?

  Voor paarden:
  • Elektrolyten
  • Glucosamine
  MSM
  • Magnesium
  • Gewrichten pakket
  • Musclebuild pakket

  Voor honden:
  • Glucosamine
  • Multi Senior
  • Omega-3
  • Creatine

  Voor katten:
  • Glucosamine
  • Glucopro
  • Omega-3

  Diensten PharmaHorse

  Door alleen pure en hoog gedoseerde producten te bieden, hoopt PharmaHorse klanten altijd tevreden te kunnen stellen. De kwaliteit garanderen zij door dierenartsen alle producten te laten keuren en alle supplementen zijn dopingvrij. Verder is de verzending van alle bestellingen gratis. Je betaalt dus nooit extra bezorgkosten. Verder krijg je bij al je bestellingen nieuwe aanbiedingen of gratis extraatjes. Door de grote eigen voorraad worden bestellingen zo snel mogelijk geleverd. Alle bestellingen voor 22:00 heb je meestal de volgende dag al in huis.

  Klachten PharmaHorse

  De klantenservice van PharmaHorse is bereikbaar voor alle klanten met klachten. Ze zoeken graag naar een oplossing en hopen dat je altijd contact opneemt bij problemen. Op de website kun je alle contactgegevens vinden van de webshop. Je vindt hier het e-mailadres en telefoonnummer. Wij raden je aan om eerst te bellen op het telefoonnummer en daarna pas een mail te sturen. Het is ook mogelijk om een brief te sturen naar het postadres in Klundert. Het zal dan wel langer duren voorat je antwoord krijgt. Je kunt overigens ook contact opnemen met de klantenservice voor extra informatie over de voedingssupplementen.

  Jouw ervaringen met PharmaHorse

  Heb jij voor de paarden op jouw manege voedingssupplementen gekocht bij PharmaHorse? Of houd jij je hond sterk met de supplementen uit de webshop? Vertel dan over jouw ervaringen met de supplementen en schrijf een review over PharmaHorse. Zijn de supplementen betrouwbaar en veilig om te gebruiken? Wat vind je van de prijzen? En werd je door de klantenservice snel en goed geholpen? Geef jouw beoordeling en laat andere klanten weten of jij PharamHorse aanraadt.

  Zijn de voedingssupplementen veilig voor je paard of hond? Zijn de producten betrouwbaar? Lees hier de reviews en ervaringen over PharmaHorse.

  PharmaHorse
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PharmaHorse

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is PharmaHorse een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over PharmaHorse. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PharmaHorse actief?

  PharmaHorse is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PharmaHorse gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.