NederlandReview

    Ervaringen PetsGifts

    Willen we niet allemaal een onbezorgde aankoop doen bij een bedrijf of organisatie? Het is goed om hiervoor een review te lezen en de beoordelingen van anderen. Social media helpen ons hier sterk bij. Op onze site hebben we vele ervaringen verzameld van tal van personen over deze organisatie. Het is belangrijk om te zien en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk naar de kansen en mogelijkheden welke er zijn om er je voordeel mee te doen. Ook jij kunt hier volop gebruik van maken. Onze site is er voor iedereen.

    Over Pets Gifts

    De markt voor dierenvoeding, dierenspeelgoed en andere dieren attributen is erg groot. In Nederland is het heel gewoon voor ons om een huisdier te hebben. Het kan een hond zijn, een kat, een vogel, goudvis of zelfs een leguaan. Er zijn zoveel mensen met de mooiste huisdieren. Het zijn vaak hun grootste vrienden. Ook de kinderen zijn natuurlijk gek op hun cavia’s, konijnen of misschien wel fretjes. Er zijn vele mogelijkheden voor bedrijven om hierop in te spelen Petsgifts heeft het goed begrepen. Ze hebben een uitgebreid assortiment van producten voor huisdieren in hun webshop opgenomen. Ze zijn trouwens in Den Bosch gevestigd en leveren vanuit hier naar heel Nederland en zelfs naar heel Europa. Het is dus een internationaal actief bedrijf.


    Kitten Live Stream van The Kitten Academy. Voor wie van jonge katjes houdt... 

    Diensten van Pets Gifts

    Het aanbod bestaat natuurlijk vooral uit dierenproducten. Het gaat om producten voor honden, katten, knaagdieren, konijnen, vogels, reptielen, vissen en ook voor producten in de tuin. Het is een ruim aanbod van voeding voor de dieren, tot huisvesting, hygiëne producten, schoonmaakproducten en ook lekkere knabbels en verwennerijen. Het is een mooi bedrijf met een uitgebreide webshop welke veel mensen van dienst is om nog meer plezier te beleven met hun huisdieren. Uiteraard zijn de huisdieren ook erg blij en gelukkig met dit bedrijf. Ze bezorgen alles aan huis, op tijd en met zorg. Een combinatie waar niet alleen de baasjes van houden, maar ook de huisdieren zelf. Een uitstekende service voor velen. Zeker door de thuisbezorging van grote zakken hondenvoer wordt er veel tijd en energie bespaard.

    Klachten, complimenten en tips voor jou over Pets Gifts

    Is er iets mis meegegaan? Ben je ergens ontevreden over? Dan kun je natuurlijk niets zeggen en verbitterd zijn over de gebeurtenis. Het is echter voor iedereen beter om jouw mening eerlijk en helder te delen. Bedrijven kunnen hun aanbod verbeteren en zorgen voor tevreden klanten. Tevreden klanten zijn de sleutel voor een succesvol bedrijf. Je helpt ze dus goed op weg.

    Wat zijn jouw ervaringen over hun?

    Wat vind jij van hun? Ben je er al een paar jaar klant? Of ben je een nieuwe klant? Het is goed om de mogelijkheden en de voordelen plus nadelen met anderen te oor ze om sneller een beeld te krijgen bij deze organisatie. Iets waar iedereen mee geholpen kan zijn. Toch? Het is geweldig om te ontdekken wat er allemaal kan.

    Lees hier klantbeoordelingen van PetsGifts. Wat is hun assortiment in dierenartikelen? Leveren ze stipt, gratis verzending? Kun je wel retourneren?

    PetsGifts
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (44)

    7.8
    80% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.6
    Service
    rating
    7.6
    Prijs
    rating
    8.2
    Leveren
    rating
    7.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    PG43467

    Goede en snelle levering. Leuke webshop met goede producten

    Door: Victor 07-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Spullen voor de kat

    Houden zich niet aan de levertijd en als je pakket dan eindelijk binnen is zit er iets anders in! Want dat wat is besteld was is niet op voorraad. Maar hoe dan?
    En dit alles zonder enige communicatie

    Door: Kim 13-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Pg41678

    Goed en snelle levering

    Door: Karin 13-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Aquarium spullen

    Houden zich niet aan de levertijd dus in die zin erg onbetrouwbaar

    Door: Richard 13-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Honden Auto Deken

    Super vriendelijke en snel reagerende klantenservice. Had een fout gemaakt in mijn bestelling en kon deze nog netjes annuleren, daarnaast gaven ze ook aan dat terug sturen mocht het toch niet de juiste maat zijn geen enkel probleem was en dat ze een vervangend product toe sturen. Het geld stond de volgende dag al op de rekening! Een top service voor een webshop!

    Door: Niels 06-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Gedenksteen

    - punt Negeren je berichten als je wilt annuleren omdat bestelling er na 14 dagen nog niet is. Slechte service, geld kwijt en nog steeds geen steen. Erg kwalijk, vooral met een gedenksteen. Vooral het boeit ze niet. Nooit meer pets gifts !!!!

    Door: Jolanda Van bree 27-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Peewee kattenbak

    Mooie webshop met heel veel leuke producten. Aankoop kattenbak welke snel was geleverd ik kom zeker terug voor andere producten.

    Door: Judith 23-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kamerbench

    Kamerbench aangekocht, beste prijs gevonden en direct de volgende dag in huis. Geen negatieve punten opgemerkt.

    Door: Harris 22-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    8 PeeWee kattenbakken

    Ik heb bij dit bedrijf een paar weken geleden een bestelling gedaan en het duurde inderdaad iets langer dan aangegeven op de website (ik had ook wel een grote bestelling) en ik heb keurig alles ontvangen! Over de mail en telefonisch contact gehad over wanneer de levering plaats zou vinden, heel netjes geholpen en ik ben heel tevreden!

    Door: Michelle 20-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    krabpaal Rostock lichtgrijs PG 38272

    Wij hebben vorige week deze krabpaal besteld. Binnen de drie dagen zou deze geleverd worden, maar tot op heden nog niets ontvangen.
    Ondertussen vier dagen geleden besteld.
    Hopelijk is onze krabpaal onderweg.

    Door: Frank De Coker 19-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Krabpaal

    Prachtige krabpaal besteld en sneller geleverd dan stond aangegeven. Aangenaam door verrast. De krabpaal was binnen 20 minuutjes gemonteerd en direct in gebruik genomen door mijn 2 katten. Tot de volgende bestelling heb nog vee dingen nodig en vee leuke artikelen gezien op jullie website

    Door: Jeremy Kwaks 27-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sisalpaal

    Losse sisalpalen besteld om de versleten krabpaal weer nieuw leven in te blazen.
    Super snel in huis en zeer goedkoop, andere aanbieders hanteren veel hogere prijzen. Website is bestellen makkelijk en overzichtelijk.

    De track en trace code van postnl was me niet helemaal duidelijk, misschien kunnen jullie daar eens naar kijken.

    Door: Tamara 12-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Koelmat

    Koelmat besteld voor de warme dagen, lekker snel in huis en daar zijn wij alsook de hond erg content mee, bedankt voor de snelle levering!

    Door: Ben van Loon 26-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Konijnenhok

    Top!

    Door: Leon 25-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Koelmat

    Koelmat voor mijn hondje besteld. Goed geholpen door vriendelijke vrouw van de klantenservice. Vragen zijn goed beantwoord waardoor ik het juiste product kon aanschaffen. Artikel netjes de volgende dag geleverd door PostNL zoals beloofd. Kan geen verbeterpunten bedenken

    Door: Sven 22-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Krabpaal

    Prachtige krabpaal aangekocht. Mooie overzichtelijke website. Veel betaal mogelijkheden en snelle levering door PostNL. Zeer tevreden

    Door: Henry 17-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    triple flight kooi voor papegaaien

    De kooi ontvangen, het was door een stroomstoring dat er geen contact mogelijk was. Uitstekend in elkaar gezet en erg blij er mee. Goede service, zou er weer bestellen hoor. Aanrader

    Door: Sylvia Margaretha 08-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    triple flight kooi voor papegaaien


    Verleden week zondag, 26 mei een triple flight kooi besteld voor m'n papegaaien. Deze kooi heb ik met spoed nodig, een dame aan de telefoon verzekerde mij toen ik belde dat deze er snel zou zijn 1 a 2 dagen!! Vandaag 1 juni, nog niks gehoord, de klantenservice is onbereikbaar, elke keer als ik bel hoor ik dat ze gesloten zijn en wordt de verbinding verbroken. Misschien is het niks en komt de kooi snel maar na het lezen van sommige recensies word ik heel erg ongerust. Mijn papegaaien zitten nu los. Ik heb geen geld om een andere kooi te bestellen, de kooi kost ruim €400 en ik heb €50 betaald voor de montage. Beste Pets Gifts, willen jullie de kooi zsm leveren. Ik ben invalide en heb lang gespaard voor deze kooi. Mijn papegaaien zitten los en dit is een heel slechte situatie, ik neem aan dat u dit zich kunt voorstellen. Als u niet kunt leveren wilt u dan het geld zsm terugstorten op mijn bank opdat ik een andere kooi kan aanschaffen. Graag aub zsm reactie want ik zit in een onhoudbare situatie met 3 vogels los in mijn kamer en snachts slapen we amper omdat zij maar rondhuppelen in de kamer. dank u.

    Door: Sylvia Margaretha 01-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Snelle levering

    Vandaag besteld was gewoon morgen in huis. Goed en netjes geleverd door PostNL. Alles zo als het hoort. Geen verbeter punten gevonden

    Door: Johan 14-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Halsband en riem

    We hebben bij deze webshop een halsband met riem besteld. De bestelling liet op zich wachten. De riem moest nog gemaakt worden en dan veel later de aflevering. levefimg niet volgens bestelling. Dus retour. Maar An moet je wachten op je geld en dat duurt bij hun heel lang. Dus wij bestellen daar niets weer. Slechte service en heb en schijnbaar een probleem om je geld terug te storten.

    Door: Ton Doesburg 25-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Schrijf zelf een review over PetsGifts

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is PetsGifts een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 44 ervaringen geplaatst over PetsGifts. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is PetsGifts actief?

    PetsGifts is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Dierenwinkels

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PetsGifts gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.