NederlandReview

    Ervaringen PetsGifts

    Willen we niet allemaal een onbezorgde aankoop doen bij een bedrijf of organisatie? Het is goed om hiervoor een review te lezen en de beoordelingen van anderen. Social media helpen ons hier sterk bij. Op onze site hebben we vele ervaringen verzameld van tal van personen over deze organisatie. Het is belangrijk om te zien en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk naar de kansen en mogelijkheden welke er zijn om er je voordeel mee te doen. Ook jij kunt hier volop gebruik van maken. Onze site is er voor iedereen.

    Over Pets Gifts

    De markt voor dierenvoeding, dierenspeelgoed en andere dieren attributen is erg groot. In Nederland is het heel gewoon voor ons om een huisdier te hebben. Het kan een hond zijn, een kat, een vogel, goudvis of zelfs een leguaan. Er zijn zoveel mensen met de mooiste huisdieren. Het zijn vaak hun grootste vrienden. Ook de kinderen zijn natuurlijk gek op hun cavia’s, konijnen of misschien wel fretjes. Er zijn vele mogelijkheden voor bedrijven om hierop in te spelen Petsgifts heeft het goed begrepen. Ze hebben een uitgebreid assortiment van producten voor huisdieren in hun webshop opgenomen. Ze zijn trouwens in Den Bosch gevestigd en leveren vanuit hier naar heel Nederland en zelfs naar heel Europa. Het is dus een internationaal actief bedrijf.


    Kitten Live Stream van The Kitten Academy. Voor wie van jonge katjes houdt... 

    Diensten van Pets Gifts

    Het aanbod bestaat natuurlijk vooral uit dierenproducten. Het gaat om producten voor honden, katten, knaagdieren, konijnen, vogels, reptielen, vissen en ook voor producten in de tuin. Het is een ruim aanbod van voeding voor de dieren, tot huisvesting, hygiëne producten, schoonmaakproducten en ook lekkere knabbels en verwennerijen. Het is een mooi bedrijf met een uitgebreide webshop welke veel mensen van dienst is om nog meer plezier te beleven met hun huisdieren. Uiteraard zijn de huisdieren ook erg blij en gelukkig met dit bedrijf. Ze bezorgen alles aan huis, op tijd en met zorg. Een combinatie waar niet alleen de baasjes van houden, maar ook de huisdieren zelf. Een uitstekende service voor velen. Zeker door de thuisbezorging van grote zakken hondenvoer wordt er veel tijd en energie bespaard.

    Klachten, complimenten en tips voor jou over Pets Gifts

    Is er iets mis meegegaan? Ben je ergens ontevreden over? Dan kun je natuurlijk niets zeggen en verbitterd zijn over de gebeurtenis. Het is echter voor iedereen beter om jouw mening eerlijk en helder te delen. Bedrijven kunnen hun aanbod verbeteren en zorgen voor tevreden klanten. Tevreden klanten zijn de sleutel voor een succesvol bedrijf. Je helpt ze dus goed op weg.

    Wat zijn jouw ervaringen over hun?

    Wat vind jij van hun? Ben je er al een paar jaar klant? Of ben je een nieuwe klant? Het is goed om de mogelijkheden en de voordelen plus nadelen met anderen te oor ze om sneller een beeld te krijgen bij deze organisatie. Iets waar iedereen mee geholpen kan zijn. Toch? Het is geweldig om te ontdekken wat er allemaal kan.

    Lees hier klantbeoordelingen van PetsGifts. Wat is hun assortiment in dierenartikelen? Leveren ze stipt, gratis verzending? Kun je wel retourneren?

    PetsGifts
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (51)

    7.6
    75% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.2
    Service
    rating
    7.2
    Prijs
    rating
    8
    Leveren
    rating
    7

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over PetsGifts

    Uw beoordeling

    Hamsterkooi

    Snel besteld. Levering laat door drukte. Daar heb ik begrip voor. Levering beschadigd. De service en de bereidheid om dit knap op te lossen is bedroevend. Zit al weken te wachten en ik word niet serieus genomen. Hier bestel ik niet meer. Jammer, want de prijzen waren wel scherp

    Door: Belinda Lubbers13-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Een voercontainer kattenvoer

    Product snel gekregen maar was stuk, mail gestuurd, niks terug gehoord een paar keer geprobeerd te bellen, krijg geen gehoor. Weer een mail gestuurd en nog steeds niks gehoord. Waardeloos bedrijf, bestel er nooit meer, als een bedrijf niet bereik is 👎

    Door: Jolanda Meier13-03-2021
    PetsGifts07-04-2021

    Vervelend als er iets kapot is gegaan tijdens transport. Maar dat is heel snel opgelost. Helaas hebben wij geen mail van u mogen ontvangen. Controleer uw verstuurde mail nog eens. Graag een foto van het beschadigd product versturen naar klantenservice@petsgifts.nl u ontvangt de volgende dag al een nieuw artikel Met vriendelijke groet. PetsGifts

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Bijna alles voor mijn honden :)

    Nu alweer 3 jaar klant. Nog steeds tevreden. Producten zijn van goede kwaliteit en goed geprijsd.

    Tuurlijk komt het wel eens voor dat mijn bestelling iets later wordt geleverd. Maar ook vaker sneller dan verwacht. Voor mij geen probleem.

    Groetjes Sophie

    Door: Sophie08-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    kooi

    Had een kooi gekocht, wist niet dat dit een 'bouwpakket' was. Stond zo niet op hun site vermeld. Eenmaal geleverd teleurstellend. Schade hier en daar. In elkaar gezet, maar kooi is niet stabiel. Wilde terugsturen en alle geld terug vragen incl. retourkosten. Volgens eigenaar krijg je geen retourkosten terug en ook niet de verzendkosten. Wat een gedoe allemaal en onredelijk van eigenaar. Verkeerde en slechte kooi sturen maar geen complete geld terug. Had de kooi netjes retour gedaan op mijn eigen kosten. Kreeg na lang wachten mijn geld van alleen de kooi met moeite terug na flinke kritiek van eigenaar. Volgens eigenaar kwam de kooi niet compleet aan, miste hier en daar onderdelen en hij wilde niet de complete prijs van het gekochte kooi terugbetalen. Ik natuurlijk doorzetten dat ik niet dom ben en alles netjes verzonden had. Wat een negatieve man. Klanten dom houden. Ik heb al 14 euro verloren door de verzendkosten, maar mij nog meer van mijn geld ontnemen, nee en nee. Bestel daar nooit meer.

    Door: roy05-12-2020
    PetsGifts07-01-2021

    Wat een vervelende ervaring. Maar niet bij ons. U heeft zich vergist in een ander bedrijf. De manier waarop u beschrijft behandeld te zijn is onmenselijk. Zo gaan wij niet met klanten om. Bij ons ontvangt u nieuwe onderdelen of u ontvangt van ons een retour sticker om deze gratis retour te sturen. Daarnaast betalen wij altijd de verzendkosten terug. Neemt niet weg dat wij uw ervaring met welke webshop dan ook niet normaal vinden. Zoals u het beschrijft adviseren wij ook om hierover een klacht in te dienen bij de consumentbond. Met vriendelijke groet, PetsGifts

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Speeltje voor mijn hondjes

    Zeer tevreden.

    Zeer tevreden ben echt super netjes behandeld 
    De communicatie was heel erg goed. 
    Heel makkelijk telefonisch te bereiken. 
    Ik kocht iets wat 3 a 4 werkdagen geleverd zou worden.
    Andere dag had ik het al in huis. 
    Ik was teleurgesteld in mijn aankoop. 
    Was niet wat ik van verwacht had. 
    Edwin een zeer vriendelijke gast heeft me zo netjes geholpen. 
    Ik belde om 10 legde het netjes uit. 
    Hij zou me voor 12 uur bellen met een oplossing. 
    En mijn probleem was om 11 uur netjes geregeld.
    Door hem en het team. 
    Met als vooruit zicht. 
    Dat ik en mijn 5 hondjes er beter uit komen. Waardoor Pets gifts mijn hondjes super gelukkig maak. 
    Krijg ook een heel vriendelijk email met de afspraak wat zou gebeuren. 
    Met zelfs filmpje en foto's wat hun voor mij geregeld hebben. 
    Dus raad echt Pets gifts aan.

    Edwin en het team super bedankt alvast.

    Groetjes monique en de sandy bende

    Door: Monique 26-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    hondenkennels

    Ik heb hier een tijdje geleden hondenkennels gehuurd waar borg bij betaald moet worden. Nu heb ik nooit de borg terug ontvangen terwijl dit om een hoop geld ging.
    Ik heb de klantenservice meerdere keren gemaild alleen ik krijg geen reactie meer terug.
    Ze stelen gewoon je geld, niet bij deze site bestellen!!

    Door: Anne22-04-2020
    Anne22-04-2020

    Het is ondertussen gelukkig afgehandeld

    Jacqueline van Jole18-07-2020

    Ik heb hier een anti blafband gekocht die totaal niet werkte. De belofte was niet goed geld terug. In mei de band teruggestuurd maar nog helemaal niets vernomen van best for pets!!! Slechte zaak . Niet bestellen !

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Draad voor katpaal

    Super slechte service,

    Kreeg een tracking die niet werkte, kreeg te horen dat ik het maar aan PostNL moest vragen, daar dus zelf contact mee opgenomen.
    Had blijkbaar een typo gemaakt in de postcode (die fout lag dus bij mij), maar kreeg goed nieuws de verzender kon nog contact met hun opnemen om de postcode te wijzigen.
    Ik laat hen dit weten (met screens van PostNL) zeggen ze me dat het niet kan en dat het retour naar hun gaat.
    Ik hoor niets meer. Ik mail hen enkele dagen later terug om te vragen wat er nu dan gaat gebeuren. Zeggen ze me dat ze het terug storten maar dat ik de verzendingskosten kwijt ben.
    Op dit moment heb ik mijn geld nog niet terug en geen idee wanneer dit gaat gebeuren.

    Door: Sanne14-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    PG43467

    Goede en snelle levering. Leuke webshop met goede producten

    Door: Victor07-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Spullen voor de kat

    Houden zich niet aan de levertijd en als je pakket dan eindelijk binnen is zit er iets anders in! Want dat wat is besteld was is niet op voorraad. Maar hoe dan?
    En dit alles zonder enige communicatie

    Door: Kim13-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Pg41678

    Goed en snelle levering

    Door: Karin13-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Aquarium spullen

    Houden zich niet aan de levertijd dus in die zin erg onbetrouwbaar

    Door: Richard13-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Honden Auto Deken

    Super vriendelijke en snel reagerende klantenservice. Had een fout gemaakt in mijn bestelling en kon deze nog netjes annuleren, daarnaast gaven ze ook aan dat terug sturen mocht het toch niet de juiste maat zijn geen enkel probleem was en dat ze een vervangend product toe sturen. Het geld stond de volgende dag al op de rekening! Een top service voor een webshop!

    Door: Niels06-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Gedenksteen

    - punt Negeren je berichten als je wilt annuleren omdat bestelling er na 14 dagen nog niet is. Slechte service, geld kwijt en nog steeds geen steen. Erg kwalijk, vooral met een gedenksteen. Vooral het boeit ze niet. Nooit meer pets gifts !!!!

    Door: Jolanda Van bree27-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Peewee kattenbak

    Mooie webshop met heel veel leuke producten. Aankoop kattenbak welke snel was geleverd ik kom zeker terug voor andere producten.

    Door: Judith23-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kamerbench

    Kamerbench aangekocht, beste prijs gevonden en direct de volgende dag in huis. Geen negatieve punten opgemerkt.

    Door: Harris22-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    8 PeeWee kattenbakken

    Ik heb bij dit bedrijf een paar weken geleden een bestelling gedaan en het duurde inderdaad iets langer dan aangegeven op de website (ik had ook wel een grote bestelling) en ik heb keurig alles ontvangen! Over de mail en telefonisch contact gehad over wanneer de levering plaats zou vinden, heel netjes geholpen en ik ben heel tevreden!

    Door: Michelle20-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    krabpaal Rostock lichtgrijs PG 38272

    Wij hebben vorige week deze krabpaal besteld. Binnen de drie dagen zou deze geleverd worden, maar tot op heden nog niets ontvangen.
    Ondertussen vier dagen geleden besteld.
    Hopelijk is onze krabpaal onderweg.

    Door: Frank De Coker19-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Krabpaal

    Prachtige krabpaal besteld en sneller geleverd dan stond aangegeven. Aangenaam door verrast. De krabpaal was binnen 20 minuutjes gemonteerd en direct in gebruik genomen door mijn 2 katten. Tot de volgende bestelling heb nog vee dingen nodig en vee leuke artikelen gezien op jullie website

    Door: Jeremy Kwaks27-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sisalpaal

    Losse sisalpalen besteld om de versleten krabpaal weer nieuw leven in te blazen.
    Super snel in huis en zeer goedkoop, andere aanbieders hanteren veel hogere prijzen. Website is bestellen makkelijk en overzichtelijk.

    De track en trace code van postnl was me niet helemaal duidelijk, misschien kunnen jullie daar eens naar kijken.

    Door: Tamara12-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Koelmat

    Koelmat besteld voor de warme dagen, lekker snel in huis en daar zijn wij alsook de hond erg content mee, bedankt voor de snelle levering!

    Door: Ben van Loon26-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    FAQ

    Is PetsGifts een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 51 ervaringen geplaatst over PetsGifts. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is PetsGifts actief?

    PetsGifts is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PetsGifts gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.