PetsGifts
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer9

U bent nu bij:

Totaal

9

Bestellen

9,6

Service

9

Prijs

9

Leveren

8,6
17 rating92 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

15-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Leon

PetsGifts - Goede winkel

Goede shop met een ruim assortiment. Levering was de volgende dag. Niks aan te merken gewoon goed zoals het hoort.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


30-09-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sascha

PetsGifts - Snelle levering. Goede producten

Levering zoals stond aangegeven. Volgende dag in huis.
Krabpaal van goede kwaliteit makkelijk te monteren. Gewoon tevreden klant. Kom zeker keer terug

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-07-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Stefan

PetsGifts - Snelle bezorging

Door mij toedoen verkeerd product besteld, welke snel in huis was. Even gebeld dat ik een andere maat moest hebben het was meteen geregeld, waarschijnlijk krijg ik deze morgen weer. Nu even naar het postkantoor stuur ik de verkeerde retour op mijn kosten.

Klantenservice werkt goed, persoonlijk en snel. Website is overzichtelijk, scherpe prijzen.

Ga zo door en laat je niet gek maken door mensen die klagen want ik heb de andere review goed gelezen. Uit haar teksten is al te halen dat ze te veel eist, dat soort "klanten"komen ook bij mij over de vloer, wat je ook doet het is nooit goed.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-06-2017
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: zij weten wie

PetsGifts - lomp en onbetrouwbaar

Ze geven de bezorger de schuld als deze het adres niet ineens vindt. In plaats van nogmaals te laten aanbieden, wijzigen ze eenzijdig, zonder overleg, het afleveradres, waarbij ze aangeven dat je zelf maar met 45 kilo moet slepen. Ze weten dat ik een handicap heb maar noemen het gebrek aan motivatie dat ik niet met die doos kan slepen. Ze weigeren me de gegevens te geven die ik nodig heb voor een officiele klachtenbrief zoals adres, naam en toenaam. Zoveel lompheid en onbetrouwbaarheid voor een paar euro's verzendkosten want uiteraard willen ze ondanks wanprestatie en contractbreuk mij niet zomaar mijn geld teruggeven en me ook nog retourkosten in rekening brengen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Stefan12-07-2017

Bah bah, wat ben jij een zeikerd

Reactie op deze post:

Door: Simone21-07-2017

Nou wat u hier verteld heb ik nog nooit ervaren bij petsgifts. Ik ben al 3 jaar klant en het kan soms voorkomen dat er iets mis gaat, is het de levering of een menselijk foutje, ze komen altijd met een oplossing. Ik denk dat u eens naar u zelf moet kijken, waarschijnlijk vind u het fijn om graag te klagen.

08-05-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Els

PetsGifts - Gewoon goed

Leuke webwinkel met enorm veel keuze. Hoop artikelen die ik nooit eerder heb gezien, daarmee is petsgifts toch best uniek. Ik had een hondenhok besteld met montage service. Vond het wel een beetje lang duren voordat ze kwamen leveren, ruim 4 werkdagen.
Op de dag van levering was de chauffeur stipt op tijd, netjes gemonteerd en alle rotzooi zoals de grote dozen mee terug genomen. Perfect!
Probeer iets sneller te leveren. Verder is alles goed, makkelijk te bestellen en te betalen.
Tip: Vraag extra kosten voor betalingen zoals paypal ik weet dat je daar 3.8% aan kwijt bent. Dit kost jullie winst.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
19-04-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Judith Versluis

PetsGifts - Goede service en klantvriendelijkheid

Heb hier een krabton voor de poezen besteld. Vond het er mooi uitzien,anders dan anders. Omdat het dicht bij mijn werk zit heb ik besloten het zelf te gaan halen.
Toen ik daar kwam konden ze de ton die ik wilde zo snel niet vinden. Ze kwamen direct met een oplossing: of bestellen en thuis laten bezorgen of een andere krabton (groter en duurder) meenemen die ze wel op voorraad hadden. Ben na een gezellige babbel met de eigenaar als een zeer tevreden klant weggegaan! Dank daarvoor!
(En tja, als je bestelt houdt dan rekening met een bepaalde levertijd. Niet iedereen kan wat coolblue kan:). )

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-03-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Leon

PetsGifts - Goed en snel geleverd

Ik had een vraag over een product, zag dat de klantenservice tot 22:00 uur was geopend. Direct gebeld, kreeg mevrouw aan de lijn die niet echt mijn vragen kon beantwoorden, jammer natuurlijk maar ze liet mij terug bellen door een product specialist. Deze belde eigenlijk vrijwel meteen terug, en deze kon mij inderdaad heel veel goede tips geven. Ik begrijp nu dat niet iedereen van elk dier evenveel weet. Het is even vreemd om niet direct antwoord te ontvangen maar om dan terug gebeld te worden met iemand aan de lijn die echt weet waar die het over heeft is natuurlijk geweldig.

Direct mijn bestelling geplaatst, en zoals al was doorgegeven zou deze 2 daagjes later aankomen, en dat klopt exact. Ik wist wat ik kocht omdat dit mij goed is uitgelegd, het product werkt en ben dik tevreden.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-03-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Pukkie van Winsen

PetsGifts - Super Shop

Grooooot assortiment, alles dik in orde, snelle levering.
Goede Web Shop !!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-02-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Peter van Tienen

PetsGifts - Gewoon goed

Zal ik dan toch maar eens een review achterlaten, al een aantal orders geplaatst bij PetsGifts, leveringen zijn snel, natuurlijk mag het sneller denk aan voor 23:00 uur besteld volgende dag in huis. Als ik ze bel met vragen krijg ik een goed antwoord, weten de medewerkers het niet vragen ze dit na en bellen ze mij terug.

Het assortiment is zeer uitgebreid, goede prijzen, duidelijke beschrijving van de artikelen.
Ik zie zo nu en dan filmpjes voorbij komen van producten gepresenteerd door waarschijnlijk een medewerker van petsgifts, heel leuk en geeft goede informatie. Doe hier meer mee. Geeft een vertrouwd gevoel en wij zien direct hoe het product er uit ziet, beter dan op een plaatje.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Rens

PetsGifts - Uitgebreide en klantvriendelijke dierenwinkel online!

Een van mijn favoriete webwinkels. Ze hebben een uitgebreid assortiment en zijn erg klantvriendelijk.
Ik bestel regelmatig online en ben niet terughoudend als ik vragen heb over het een of ander.
Telkens weer word je hier uitgebreid te woord gestaan, waardoor je een betere keuze kunt maken.
Service waar je voor terug komt. Ga zo door, Pets Gifts!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Van schanten

PetsGifts - Goed geholpen

Het was mij niet zo duidelijk hoe groot de hondenmand moest worden voor mijn hond (vooral doordat je hem op de groei moet kopen). Ook inleven hoe groot 65 x 43 cm is, is niet zo makkelijk zonder ze in het echt te zien. Dus in de winkel kopen is zeker makkelijker. Maar ik zag dat het wel een slok op een borrel scheelt kwa prijs bij pets, dus heb ik ze gebeld om te vragen wat verstandig is. Ik werd supergoed geholpen aan de klantenservice en ze hebben me goed geadviseerd. Niet de volgende dag in huis (kan niet, wel jammer, vandaar een ster minder bij levering) maar na 4 dagen de nieuwe mand in huis. Ik ben er blij mee.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Elske

PetsGifts - Onze kat was gisteren jarig

Onze kat was gisteren jarig... en dat hebben we natuurlijk gevierd!

Bij Pets Gifts een krabpaal besteld en snoepjes. Hij was er heel erg blij mee!!

Gelukkig was de levering gewoon op tijd zoals het hoort.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    6
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Gerard Wijs

PetsGifts - Leuke producten voor veel verschillende soorten dieren

Als dierenliefhebber kom je bij Pets Gifts zeker aan je trekken. Er is hier echt voor allerlei soorten dieren iets te vinden. Van hokken tot voer en van speelgoed tot andere accessoires. Ik heb zelf drie honden en heb al de nodige uurtjes op deze website doorgebracht. De prijs staat me zeker aan, evenals de service. Je wordt snel geholpen wanneer je een vraag hebt en dat maakt het prettig om bij deze webshop producten te kopen. Levering is in mijn ogen ook niets mis mee. Heb alleen één keer achter een product aan moeten bellen. Waren ze vergeten op te sturen .

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over PetsGifts

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij PetsGifts?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen PetsGifts

Willen we niet allemaal een onbezorgde aankoop doen bij een bedrijf of organisatie? Het is goed om hiervoor een review te lezen en de beoordelingen van anderen. Social media helpen ons hier sterk bij. Op onze site hebben we vele ervaringen verzameld van tal van personen over deze organisatie. Het is belangrijk om te zien en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk naar de kansen en mogelijkheden welke er zijn om er je voordeel mee te doen. Ook jij kunt hier volop gebruik van maken. Onze site is er voor iedereen.  

Over Pets Gifts
De markt voor dierenvoeding, dierenspeelgoed en andere dieren attributen is erg groot. In Nederland is het heel gewoon voor ons om een huisdier te hebben. Het kan een hond zijn, een kat, een vogel, goudvis of zelfs een leguaan. Er zijn zoveel mensen met de mooiste huisdieren. Het zijn vaak hun grootste vrienden. Ook de kinderen zijn natuurlijk gek op hun cavia’s, konijnen of misschien wel fretjes. Er zijn vele mogelijkheden voor bedrijven om hierop in te spelen Petsgifts heeft het goed begrepen. Ze hebben een uitgebreid assortiment van producten voor huisdieren in hun webshop opgenomen. Ze zijn trouwens in Den Bosch gevestigd en leveren vanuit hier naar heel Nederland en zelfs naar heel Europa. Het is dus een internationaal actief bedrijf. 


Kitten Live Stream van The Kitten Academy. Voor wie van jonge katjes houdt... 

Diensten van Pets Gifts
Het aanbod bestaat natuurlijk vooral uit dierenproducten. Het gaat om producten voor honden, katten, knaagdieren, konijnen, vogels, reptielen, vissen en ook voor producten in de tuin. Het is een ruim aanbod van voeding voor de dieren, tot huisvesting, hygiëne producten, schoonmaakproducten en ook lekkere knabbels en verwennerijen. Het is een mooi bedrijf met een uitgebreide webshop welke veel mensen van dienst is om nog meer plezier te beleven met hun huisdieren. Uiteraard zijn de huisdieren ook erg blij en gelukkig met dit bedrijf. Ze bezorgen alles aan huis, op tijd en met zorg. Een combinatie waar niet alleen de baasjes van houden, maar ook de huisdieren zelf. Een uitstekende service voor velen. Zeker door de thuisbezorging van grote zakken hondenvoer wordt er veel tijd en energie bespaard.

Klachten, complimenten en tips voor jou over Pets Gifts
Is er iets mis meegegaan? Ben je ergens ontevreden over? Dan kun je natuurlijk niets zeggen en verbitterd zijn over de gebeurtenis. Het is echter voor iedereen beter om jouw mening eerlijk en helder te delen. Bedrijven kunnen hun aanbod verbeteren en zorgen voor tevreden klanten. Tevreden klanten zijn de sleutel voor een succesvol bedrijf. Je helpt ze dus goed op weg. 

Wat zijn jouw ervaringen over hun?
Wat vind jij van hun? Ben je er al een paar jaar klant? Of ben je een nieuwe klant? Het is goed om de mogelijkheden en de voordelen  plus nadelen met anderen te oor ze om sneller een beeld te krijgen bij deze organisatie. Iets waar iedereen mee geholpen kan zijn. Toch? Het is geweldig om te ontdekken wat er allemaal kan.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!