NederlandReview

  Ervaringen Petrebels

  Overweeg jij een krabmeubel van Petrebel of heb je er al ervaring mee? Op deze pagina kun meningen en beoordelingen lezen over de krabproducten van deze webshop. Of misschien heb je er eentje van ze gekocht bij een (online) dierenwinkel of dierenspeciaalzaak en wil je graag jouw review plaatsen.

  Zoals het katje thuis krabt...

  Zoals alles een kattenspeeltje is, behalve het kattenspeeltje, zo is voor onze kattige huisgenoten alles een krabpaal, behalve de krabpaal zelf. De bank, het tapijt, de deurpost, de deur of de trap. Je kunt het zo gek niet bedenken of Minoes ziet er de mogelijkheid haar klauwtjes aan te scherpen. Kan ze niet veel aan doen, het is haar instinct. Op het moment dat een nagelhuls bot wordt, moet ie er gewoon af. Jagen doen ze tegenwoordig meer voor de bevrediging van sadistische verlangens, maar voor een vol buikje is het niet meer nodig. Maar toch is poes van mening dat die nagels scherp moeten zijn. Als er buiten geen geschikte stronk te vinden is, of als de kat niet naar buiten kan of mag, zal je als Felis catus toch voor optie twee moeten gaan.

  Katje boven….

  Een andere eigenschap die veel katteneigenaren al zijn opgevallen is dat katten van hoogte houden. Hoe hoger, hoe beter. Die kattenmand om de grond is niet spannend, maar daar bovenop die kast; wat een uitzicht. Kan Felix mooi alles in de gaten houden. Uiteraard kun je ook gewoon de poezenmand op een plank aan de muur zetten. Weer eens wat anders dan een waxinelichtje, boeken of een foto.


  Allemaal verschillende poezerts en een huiskat op jacht naar een muis

  Petrebels

  Dit is een zeer toepasselijke naam voor op de dagen dat onze huistijgers volledig niet luisteren en vol kattenkwaad zitten. Het is echter ook de naam voor het bedrijf wat allerlei eigen designs van krabmeubelen levert zodat katten zich heerlijk geoorloofd kunnen uitleven. In het assortiment vind je bijvoorbeeld een variatie van de paal die de krabton heet en veel ontwerpen zijn uitgerust met zetels en verstopplekken.

  Zo gek als je het zelf maakt

  De ontwerpen zijn opgedeeld in verschillende lijnen, die variëren in vormgeving en bewuste materiaalkeuze. Daarbij gaat het niet enkel om verschillende smaken en interieurs te bedienen, maar ook de behoefte van de kat zelf. Iedere categorie heeft zijn eigen kenmerken:

  * Cheap Bastards

  - goed, goedkoop, 7-9cm stammen

  * Kings & Queens

  - trendy, betaalbaar, sterk, 9cm stammen

  * Sweet Petite

  - compact, extra stevig, 12cm dikke stammen

  *

  Lucky Bastards - gigantisch, grote katten, meerdere katten, 15 cm stammen

  *

  The Rebels - super stabiel, Maine Coons, grote katten, 20cm dikke stammen

  *

  Champions Only - sterk, groot, zwaar, solide

  *

  Natural Eco Lovers - natuurlijke elementen, tijdloos, 9cm stammen

  Wat alle lijnen wel gemeen hebben is een dikke bodemplaat die voor stabiliteit zorgt, genoeg hoogte zodat de kat niet alsnog in de gordijnen hangt en dik sisal voor krabplezier en dikke pluche voor de grotere en speelsere katten. Tommy the Rebel test alle ontwerpen uitvoerig.

  Lezen, spinnen of blazen?

  Dus zoek je reviews van ervaringen? Of wil je zelf je mening en beoordeling geven? In beide gevallen ben je hier van harte welkom.

  Ook zo benieuwd wat de poezen van andere kattenliefhebbers vinden? Hier vind je de reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen van hun baasjes.

  Petrebels
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Super

  Ik heb een 8 maanden geleden 2 krabpalen gekocht en ze zijn super afgewerkt. Mooi designs en mijn 3 katten (Rebels nu officieel ;) )zijn er helemaal blij mee

  Door: Peter19-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Rebels goed

  Alleen maar goed kan noet anders zeggen. Topservice top kealiteit. Vvriendelijk bedrijf

  Door: Erik05-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Super producten

  Heb 2 maanden geleden 3 krabpalen bij Petrebels besteld en ik ben super tevreden. Kwaliteit is super. Designs zijn gaaf en de levering en klantvriendelijkheid geweldig. Zijn echt specialisten. Onze 6 tijgers zijn helemaal blij en zelfs een beetje REBELS nu ;)

  Door: Peter02-02-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Petrebels

  Uw beoordeling