NederlandReview

    Ervaringen Peter Hahn

    Zoek je een bedrijf waar je online kleding en woonartikelen kunt kopen? Wellicht is Peter Hahn voor jou wel een interessant bedrijf. Lees via NederlandReview wat de klantervaringen zijn bij dit bedrijf.

    Wat is Peter Hahn?

    Peter Hahn is een bedrijf waar je online kunt shoppen. De producten die verkocht worden zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: dames, grote maten, heren, wonen, merken en sale. Op het gebied van wonen kun je producten kopen zoals badkamerartikelen, beddengoed, gezondheid, gordijnen, kamerdekens & plaids, overtreksets, tafellinnen, wasmiddelen en woonaccessoires. De rubrieken waarin je producten als kleding kunt kopen zijn onder andere de volgende: schoenen, jurken, shirts, blouses, vesten en jassen. Mocht je willen weten welke categoriesoorten er nog meer bij het bedrijf zijn, kun je een kijkje op de website nemen.

    Sketch with Peter han

    Merken

    Er worden allerlei merken verkocht. Het bedrijf stelt dat deze merken van toonaangevende kwaliteitsmerken zijn. Een aantal voorbeelden van merken die er verkocht worden zijn Aerobics, Aigner, Airfield, b.belt, Barbour, Basler, Bassetti, Chantelle, Charmline, Charmor, Dingelstädter, DL1961, Doris Streich, Dormisette, Emu, ERRE, Féraud, Fleuresse, FLUFFY EARS, Gabor Gant, Ganter, HAJO, Hammerschmid, Hans Kruchen, Hassia, Hatico, Siebi´s, Sioux, Softwaves, Solidus, Solo per Me, Speidel, Werner Schuhe, Xsensible en ZAIDA. Het is maar een klein tipje van de sluier. Voor alle merken kun je het beste een kijkje op de site van Peter Hahn nemen.

    Herroepingsrecht

    Je kunt bij dit bedrijf ook een beroep doen op je herroepingsrecht. Dit betekent dat de klant een overeenkomst van een product zonder opgave van redenen kan ontbinden. Dit moet wel binnen 14 dagen gebeuren. De verkoper mag de klant vragen naar de reden van herroeping. Het is wel zo dat de klant niet verplicht is om deze reden door te geven.

    Duurzaamheid

    Het bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel te staan. Er is een speciale pagina waar je duurzame kledingstukken kunt bekijken en aanschaffen. Op die pagina laat het bedrijf weten dat de GOTS (Global Organic Textile Standard) in iedere termijn van het fabricageproces de maximale ecologische en sociale eisen aan biologisch geproduceerde natuurvezels stelt.

    Contact opnemen

    Je kunt op meerdere manieren contact opnemen met het bedrijf. Je kunt allereerst een digitaal contactformulier invullen. Mocht je een vraag/opmerking hebben voor het bedrijf kun je ook een e-mail sturen. Het e-mail adres dat je kunt gebruiken is service@peterhahn.nl. Het bedrijf stelt zo snel mogelijk contact met je op te nemen. Mocht je telefonisch contact prefereren dan is dit ook mogelijk. Je kunt de medewerkers van maandag tot en met vrijdag bellen via het telefoonnummer 030 659 29 15. Dit kan van 08:30 uur tot 21:30 uur. Op zaterdag kun je contact opnemen met hetzelfde telefoonnummer. Dan is het bedrijf van 09:00 uur tot 18:00 uur bereikbaar.

    Welke klantervaringen zijn er bij Peter Hahn?

    Ben je al klant bij Peter Hahn? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Welke artikelen heb jij bij Peter Hahn gekocht? Ben je tevreden met je aankopen? Ga je in de toekomst vaker iets bij Peter Hahn kopen? Wat vind je van de kwaliteit? Zou je Peter Hahn positief aanbevelen als mensen je ernaar vragen? Jouw mening is goud waard. Door je visie te delen via NederlandReview help je andere mensen een verstandige keuze te maken. Moeten ze wel of geen aankopen doen bij dit bedrijf?! We stellen het zeer op prijs als jij jouw ervaringen met Peter Hahn deelt via NederlandReview.

    Peter Hahn
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    4
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    2.6
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    2.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Peter Hahn

    Uw beoordeling

    Waardeloos

    In deze tijd van digitaal winkelen en papier gebrek, heeft dit duitse kut bedrijf het lef om ongevraagd een catalogus te sturen. Zonde van het papier met deze oudbollige kleding. Typisch een voorbeeld van duitse arrogantie. Ze hebben vast weer illegaal een adressen bestand gekocht, want het was mijn oude adres.

    Door: Otto Walter19-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    zomerbloes

    Op 12 juli een bloes besteld. Leverdatum uiterlijk 30 augustus.
    In september maar eens gebeld waar de bloes bleef. Antwoord: waarschijnlijk half september. Het wachten zou zijn op mensen die de bloes terugstuurden en dan zat mijn maat er vast wel bij (raar verhaal als je 2 maanden geleden besteld heb. Je hebt ze toch geen 2 maanden op zicht?) Een paar dagen later bericht dat bloes was uitverkocht. Hoe kan dit bijna 2 maanden later? Dit is helaas al de 2e keer dat ik dit meemaak. Ze hebben mooie spullen anders kocht ik hier niets meer.

    Door: Henny Knoester12-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Bestelling d.d. 23 mei 2021

    Bestelling uit de nieuwe zomercollectie gedaan op 23-5-21. Levertijd verschoof naar "uiterlijk 10 aug". Het is nu inmiddels eind augustus en nog steeds niet ontvangen!
    Diverse telefoontjes gepleegd met klantenservice. Het antwoord steeds hetzelfde: "leveringsproblemen, Corona, moet uit Duitsland komen (alsof dat aan de andere kant vd wereld ligt) en wij kunnen er niets aan doen".
    Niet één keer werd er aangeboden om eens uit te zoeken hoe lang dit nog gaat duren! Volgende zomer misschien?

    Door: Harmzen23-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Heren jogging pak

    20 maart besteld geen levering na enkele weken afbesteld .weer aankondiging dat het kwam .weer afbesteld.wachttijd telefoon ruim 15 min.gisteren kaartje uitverkocht.vandaag bericht postnl.dat pakket peter hahn komt.als ik niet thuis ben kan ik het ook nog wegbrengen. Wat een slechte service van een bijna onbereikbaar bedrijf

    Door: C.hardebol 08-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    2 shorts

    Schandalig. Direct leverbaar maar nog steeds aan het wachten op de levering. Ook geen antwoorden op mails. Wees dan eerlijk en geef door dat directe levering niet mogelijk is.

    Door: Marianne Brengman23-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    welke aankoop dan ook

    Beste Peter Hahn,

    Wat jammer dat uw prachtige producten zo'n lange levertijd hebben, en dat ik totaal niet kan rekenen op een verwachte levertijd.
    Wat ik graag zou willen (en ik denk menigeen) dat u communiceert over: een bevestiging dat u de bestelling hebt ontvangen en laat weten wanneer ik de bestelling kan verwachten, daarnaast zou u de bezorger kunnen verzoeken te communiceren over de bezorg dag- en tijdstip van bezorgen.

    Hiervoor zou ik u zeer erkentelijk zijn.
    U verkoopt meestal mooie producten (sommige ouderwets), u vraagt een behoorlijke prijs, daar hoort echter wel een redelijke levertijd bij maar communiceer daar in elk geval over.

    Dit vormt wel een belemmering opnieuw een bestelling te plaatsen.

    Met vriendelijke groet
    Ellen Verkerk

    Door: EM Verkerk18-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    2 broeken

    Heb 2 broeken besteld waarbij stond dat deze direct leverbaar waren. Na 2 weken wacht maar eens een mail gestuurd. Geen reactie. Na nog eens een week weer een mail gestuurd. Weer geen reactie. Na bellen kreeg ik te horen dat ze het zo druk hadden. Tja..... de broeken heb ik na 4 weken binnen. Daarna kwam pas een reactie op de eerste mail. Echt teleurgesteld en heel slechte service. Nooit meer bestellen voor mij

    Door: Monique Nales06-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    2 blouses

    Heb 2 blouses besteld week geleden. Vind het al lang duren. Bij andere webwinkel bestel ik vandaag en 2 dagen later heb ik het in huis. Dit is en wordt ook tevens mijn laatste bestelling.

    Door: Wilma De Kroon01-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Rood vest

    Ik zal hier niet meer bestellen en het ook niet aanbevelen. Ik wacht nu al 10 dagen op levering terwijl er op de website en op de bevestiging “direct leverbaar” staat. Na een telefoontje bij de klantenservice hoorde ik dat het uit Duitsland moet komen en dat het nog een week duurt. Ik vind dat niet meer van deze tijd. Leveringen uit Spanje, Zweden en VK zijn er binnen 1-2 werkdagen.

    Door: Ingrid 23-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Tuniek

    Niet duidelijk verplicht vooruit betalen. Betaling Zoek geraakt maar je krijgt geen bericht. Dus als je niet belt kun je lang wachten. Als de betaling dan boven water 2 weken gewacht nog steeds niet geleverd maar ook geen bericht dat het lang duurt, en waarom het lang duurt. 11 maart besteld nu nog niets ontvangen. Dus bezint voor ge begint

    Door: M. Paus12-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Pantalon

    Waardeloos.
    Pantalon na 6 weken nog niet geleverd. In voorraad,wie gelooft dat nog?
    Probeer nu sinds December van de verrekte post af te komen.Echt alles geprobeerd.

    Door: Jan Kirpestein17-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Pantalon

    Verplicht vooruit betalen bij mijn eerste bestelling.
    Dat gedaan toen kwam mijn bestelling maar deze was niet naar mijn zin,dus retour gestuurd.
    3 weken gewacht op retour van mijn vooruit betaling.
    Toen gebeld waar mijn geld bleef toen werd mij duidelijk gemaakt dat ze mijn betaal gegevens niet mochten bewaren dus mijn rekening nummer niet hadden om mij terug te betalen.
    Op mijn vraag wat ze gedaan hadden als ik niet had gebeld,werd gezegd dat het geld dan in depot zou blijven voor mijn volgende bestelling, NOU NOOIT MEER IETS BESTELLEN WAT EEN FLUT BEDRIJF.

    Door: P.Zindel 25-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    2 artikelen

    Bij levering waren de artikelen beschadigd door PostNL. Peter Hahn adviseert mij opnieuw te bestellen en de artikelen terug te sturen. 1 artikel was niet meer leverbaar. Vervolgens krijg ik een factuur voor het opnieuw bestelde artikel. Na bezwaar hier tegen krijg ik een reductie van 50% op het opnieuw bestelde artikelen en ik krijg keurig mijn beschadigde artikelen terug gestuurd. De motivatie is dat zij niet aansprakelijk zijn voor de levering door PostNL.
    Met name de manier van benadering m.b.t klacht, vind ik schandalig. Ik bestel nooit meer bij Peter Hahn.

    Door: M.J. Pors09-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    FAQ

    Is Peter Hahn een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 15 ervaringen geplaatst over Peter Hahn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Peter Hahn actief?

    Peter Hahn is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Peter Hahn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.