NederlandReview

  Ervaringen Paula's Choice

  In het ruime aanbod van cosmetica artikelen is het moeilijk te bepalen welke producten nu écht goed voor jouw huid zijn. Vaak probeer je verschillende crèmes en maskers uit, al dan niet met het beoogde resultaat. Bij Paula’s Choice worden alleen producten verkocht waarvan vastgesteld is dat de ingrediënten die gebruikt worden ook écht werken waardoor jij kunt profiteren van deze expertise. Wat andere klanten vinden van de producten en informatie die zij op deze site kunnen vinden lees je hier.

  Over Paula’s Choice


  Paula Begoun is de oprichtster van Paula’s Choice huidverzorging en cosmetica. Zij is de schrijfster van 20 bestsellers over beauty waarvan zo’n 2,5 miljoen exemplaren zijn verkocht. Door haar expertise op cosmeticagebied is zij te zien geweest bij CNN en in verschillende tv programma’s: Oprah, Dateline NBC, The Today Show, Dr. Oz en anderen. Ook in Nederland was zij betrokken bij een onderzoek naar dagcrèmes voor de Consumentenbond. In 1995 is zij op verzoek van haar lezeressen gestart met het opzetten van een eigen huidverzorgingslijn genaamd Paula’s Choice. In de producten die in Nederland alleen via deze webshop verkocht worden zitten alleen ingrediënten waarvan bewezen is dat zij goed zijn voor de huid en deze er jonger, vrij van rimpels en puistjes en stralender laten uitzien.

  What Nobody Will Tell You About Paulas Choice Skincare

  Diensten


  In de webshop Paula’s Choice kun je cosmetica en huidverzorgingsproducten kopen die betaalbaar zijn en écht werkzame ingrediënten bevatten. Bovendien zijn alle producten volledig vrij van geur- en kleurstoffen en andere overbodige ingrediënten. Ook wordt er tijdens de productie niet op dieren getest en alles wordt verpakt in een effectieve en milieubesparende verpakking die zorgt voor optimaal behoud van de werkzame stoffen. In het ‘Expert advies’ gedeelte van de site kun je nog meer tips en informatie over huidverzorging en ingrediënten vinden.

  Shop producten


  Je kunt de producten vinden onder de categorie huidproblemen, waar je verzorgingsproducten kunt vinden voor bijvoorbeeld puistjes, een doffe huid, pigmentvlekken, roodheid, etc. Ook kun je de producten in een aantal categorieën opzoeken:

  Gezichtsreinigers Toners Exfolianten Dagcrèmes Nachtcrèmes Serums Maskers Boosters Treatments Make-Up Oog- & Lipverzorging Lichaamsverzorging

  Daarnaast worden er nog een paar collecties met artikelen aangeboden. Wanneer je je direct aanmeldt voor de nieuwsbrief, ontvang je op je volgende bestelling € 5,- korting.

  Verzending en betaling


  Voor bestellingen van meer dan € 40,- betaal je geen verzendkosten, daaronder bedragen deze kosten € 3,50. Wanneer je op werkdagen vóór 22.00 uur besteld, kun je deze de volgende dag al in huis verwachten. Je kunt je bestelling betalen met iDeal, je creditcard, met PayPal of vanuit België met Bancontact/Mister Cash.

  Klachten


  Wanneer je een klacht hebt over een product of de service van de webshop, stuur deze dan naar de klantenservice via de contactpagina op de website of naar info@paulaschoice.nl. Je ontvangt hierop normaal gesproken binnen een dag, maar uiterlijk binnen 14 dagen een antwoord. Je kunt een klacht ook indienen via Stichting Webshop Keurmerk. Als je klacht niet binnen een redelijke termijn in onderling overleg kan worden opgelost, ontstaat een geschil dat je aan de geschillencommissie kunt voorleggen.

  Wat is jouw ervaring?


  Gebruik jij de verzorgingsproducten van dit merk, ben je zeer tevreden over hoe jouw huid er nu uitziet en zou jij anderen ook aanraden om hier te bestellen? Laat het hier dan weten! Ook als er iets tegenviel is jouw mening hier zeer welkom!

  Zijn de verzorgingsproducten van Paula’s Choice werkelijk zo effectief voor de huid van hun klanten of valt het resultaat naar hun mening toch tegen?

  Paula's Choice
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.4
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  7.4
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  7.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Paula's Choice

  Uw beoordeling

  Klantenservice top!!

  Na zelf per ongeluk foutief product besteld te hebben een ongelooflijke klantenservice. Werkelijk top!!!

  Door: Hilde Frik12-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  huidcreme

  Het enige product dat werkt op mijn huid! Zit geen rommel in en dat merk je. Topproduct!

  Door: Lisa van der Dongen20-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Serum

  Levering slecht!!!

  Door: Ineke Janse30-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  FAQ

  Is Paula's Choice een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Paula's Choice. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Paula's Choice actief?

  Paula's Choice is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Paula's Choice gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.