Parya.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Parya.nl

Zoek je een e-commerce bedrijf waar je seizoen- en trendgevoelige producten kunt kopen? Dan is de webshop op Parya.nl wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bekend zijn. Je leest hier louter reviews die objectief en onafhankelijk zijn geschreven.


Wat is Parya.nl?


Parya.nl is een Nederlands e-commerce bedrijf. Ze stellen gespecialiseerd te zijn in trend- en seizoengevoelige producten. Naar eigen zeggen worden deze artikelen op het juiste moment aangeboden. Het resultaat is dat het aanbod tegen scherpe prijzen te verkrijgen is. Het assortiment bestaat onder andere uit items in relatie tot elektronica, gadgets, huis, tuin en keuken. Voor alles wat er wordt aangeboden kun je het beste een kijkje op Parya.nl nemen. Heb je een vraag, opmerking of ben je op zoek naar advies? Er wordt aangegeven dat de personeelsleden enthousiast zijn om je van dienst te zijn.


Bestellen en betalen


Online bestellen is binnen een aantal stappen te realiseren. Je kunt dit doen als gast of met een klantaccount. Als je een account hebt kan dit een aantal voordelen met zich meebrengen. Zo hoef je bijvoorbeeld bij een nieuwe bestelling niet steeds het afleveradres door te geven. Als je als geregistreerde klant gaat bestellen moet je vooraf inloggen. Dit doe je met je mailadres en een wachtwoord. Er worden meerdere betaalmethodes aangeboden. Zo kan een betaling onder andere verricht worden met iDEAL, PayPal of via een bankoverschrijving. Achteraf betalen is mogelijk via Klarna. Volgens Parya.nl zijn iDEAL-betalingen veilig, vertrouwd en eenvoudig uit te voeren. Er worden ook voordelen beschreven over de andere betaalwijzen.


Verzenden


Voor de leveringen wordt samengewerkt met transportbedrijven GLS en PostNL. Orders die op werkdagen voor 15:00 uur worden geplaatst, arriveren de volgende dag op het bezorgadres. Ze doen hun best bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Toch kan er eens vertraging optreden. Als iets niet op voorraad is vindt de bezorging maximaal binnen 10 dagen plaats. Tijdens het bestelproces wordt inzichtelijk wat je aan verzendkosten moet betalen. Er wordt geleverd in Nederland en andere landen binnen Europa. Staat jouw land er niet tussen als verzendland? Dan is het verzoek om contact op te nemen met de klantenservice. Er wordt vervolgens een offerte gemaakt om de levering toch te laten plaatsvinden. Als je bestelling de deur uit is ontvang je per mail een track & trace code. Hiermee kun je online volgen waar jouw pakket zich op welk moment bevindt. Heb je geen e-mail ontvangen? Neem dan een kijkje in je spambox.


Retourneren


Wil je afzien van jouw aankoop? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. Het verzoek is om dan binnen 10 dagen contact met het bedrijf op te nemen. Je kunt dit doen via een online ticket systeem. Deze is benaderbaar via de website. Een andere optie is om een brief te sturen. Op Parya.nl staat vermeld welk adres je moet gebruiken. Een zending die onvoldoende is gefrankeerd zal niet worden geaccepteerd. Om het retourproces sneller af te handelen is het verzoek om de factuur met het pakket mee terug te sturen. Het kan voorkomen dat je zo ontevreden bent dat je een klacht wilt indienen. Dit behoort bij dit bedrijf eveneens tot de mogelijkheden.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Parya.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke artikelen heb jij hier besteld? Hoe heb je het bestelproces ervaren? Zijn jouw bestellingen op tijd bij je afgeleverd? We waarderen het enorm als jij je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)