Partyshopper.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Partyshopper.nl

Voor een feestje of andere bijzondere gelegenheid wil je je natuurlijk wel uit kunnen dossen. Maar waar vind je nou de beste verkleedkleding, kostuums en outfits? Één van de vele winkels die feestartikelen aanbiedt is Partyshopper.nl. Maar wat voor een kwaliteit Carnavalskostuums zul je in hun winkel kunnen vinden? Zullen hun outfits voor Halloween wel eng genoeg zijn? Zullen hun pruiken en snorren er wel echt genoeg uitzien, of zie je duidelijk dat hun wapens nep zijn? Zullen de benodigdheden voor je kinderfeestje op tijd bezorgd worden voor het partijtje? En zal de klantenservice van deze feestwinkel wel in staat zijn je te helpen als je ze om hulp vraagt? De enige mensen die deze vragen eerlijk kunnen beantwoorden zijn degenen die Partyshopper.nl al eens eerder bezocht hebben. Lees hun reviews om te ontdekken of zij de feestkleding verkopen die jij zoekt. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je helpen om te beslissen of Partyshopper.nl de juiste feestwinkel voor jou is.


Over Partyshopper.nl

Partyshopper.nl is een bedrijf dat feestartikelen aanbiedt. Ze zijn een deel van Bellatio.nl, dezelfde keten die nog vele andere winkels aanbiedt. Bij Partyshopper.nl richten ze zich op feestartikelen. Er zijn vele redenen om een feestje te vieren. Een verjaardag, geboorte, bruiloft, iemand die geslaagd is, enzovoort. Partyshopper.nl voor de juiste outfit en andere benodigdheden zorgen. Zo kun je er alles voor een themafeest vinden. Thema’s waar je aan kunt denken zijn disco, maritiem, casino, army, muziek, gangster, fifties, Delfts Blauw, Hollywood, voetbal, St Maarten, western, ziekenhuis, Mexicaans, vervoer, sport, Olympische spelen en nog veel meer. Ook zijn er speciale thema’s voor kinderen. Hier vind je boerderij, Mickey Mouse, indianen, eenhoorns, cupcake, Muppet Show, brandweer, jungle, Disney, Star Wars, heksen en ga zo maar door. Hun assortiment bestaat verder uit verkleedkleding, pruiken, hobby artikelen, petten, snorren, tafeldecoratie, speelgoed, muziek en algemene versiering. Zo kun je helemaal in de sfeer van het feest komen. Ook kun je natuurlijk je favoriete voetbalteam supporten met hun landenversieringen. In ieder geval zal ieder feestje vast een succes worden.
Diensten van Partyshopper.nl

De verkleedkleren, verjaardagsartikelen en andere feestbenodigdheden van Partyshopper.nl kunnen online besteld worden. Selecteer de pruik, snor of outfit die je wilt en stop hem zo in je digitale winkelmandje. Als je klaar bent met shoppen kun je digitaal afrekenen. De bezorgservice van Partyshopper.nl zal het speelgoedwapen of opblaasbare artikel dan netjes naar je toe sturen. Ook heeft Partyshopper.nl een klantenservice om zich te buigen over jouw vragen, klachten en problemen.


Klachten, Complimenten en Tips voor Partyshopper.nl

Als je Partyshopper.nl al eens eerder hebt bezocht kun je ons vast wel meer vertellen over deze feestwinkel. Wat vond je van de kwaliteit van hun verkleedkleding? Dingen de opblaasartikelen lang genoeg mee? Hoe comfortabel zaten die pruiken, hoeden en snorren nou echt? Gingen ze niet kriebelen na verloop van tijd? Werd de landenversiering opgestuurd voordat Nederland weer moest spelen? En wat voor een klantenservice biedt Partyshopper.nl aan als je ze benaderd met een vraag? Schrijf je eigen review en vertel ons wat jouw mening over Partyshopper.nl is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)