NederlandReview

    Ervaringen Parfumado

    Nieuwsgierig naar dit maandelijkse parfumabonnement, maar wil je eerst de meningen en ervaringen lezen over deze geurige dienst? Dan is het handig als andere parfumliefhebbers daar recensies en beoordelingen over geschreven hebben. Gelukkig is dat op deze pagina het geval. En kom gerust nog eens langs als je zelf ook graag een recensie wilt schrijven!

    Die ene speciale geur
    Geuren zijn belangrijk voor mensen. Ze kunnen emoties, gevoelens en herinneringen oproepen. Neem bijvoorbeeld de bloesem op een warme zomeravond of de geur van de lente? Ook kan je een voorkeur hebben voor een bepaalde toon in een geur, want vaak bestaat een fragrance uit een boventoon, middentoon en ondertoon. Vaak gaat dat overigens onbewust en herken je dat ingrediënt waarvoor je een zwak blijkt te hebben niet en het totale orkest die het uiteindelijke parfum vormen.

    Dure hobby
    Hoewel dit meer regel dan uitzondering lijkt met hobby’s, geldt dit helaas ook voor reukwater. Iedereen heeft wel een favoriet, maar dat wil niet zeggen dat je de rest direct afwijst. Er is ook nog zoiets als afwisseling en voor speciale gelegenheden. Maar dat resulteert al snel in een duur rijtje flesjes op de plank waar een alchemist jaloers op zou zijn. Het zou toch fijn zijn als dat goedkoper zou kunnen. Dat je wel kunt genieten van allerlei verschillende geuren, maar niet die kosten. En wel meer dan die drie druppels uit een proefmonster.


    Niet iedereen houdt van geurige boeketten in een flesje, maar niemand wil een stinkie stankie zijn

    Bijverkoop
    Veel celebrities, designer kledingmerken en modehuizen hebben geuren uitgebracht. Zeker voor die merken waarvan de gewone man of vrouw de artikelen niet kan betalen, zoals bij haute couture of high fashion vaak het geval is, vormt de verkoop van kleinere en betaalbare artikelen een groot deel van de winst. Naast geuren, moet je dan ook denken aan portemonnees, riemen, tassen, caps, et cetera. En ze doen het allemaal, of we het nu over Dior, Chanel, Cartier, Armani, BVLGARI, Boss, Thierry Mugler, Cacharel of Burberry hebben. En dat is nog slechts een bekende greep.

    Parfumado
    Via deze online parfumerie is het mogelijk om voor zowel mannen als vrouwen een abonnement van parfums af te sluiten. Per maand krijg je dan 8ml van een parfum naar keuze toegestuurd. Dit is gelijk aan vier sprays per dag gedurende een maand. Op deze manier is het bijvoorbeeld mogelijk om verschillende merkparfums uit te proberen of de geur af te stemmen op de maand. Er zijn verschillende abonnementen mogelijk, zoals een maand, drie maanden, half jaar of een heel jaar. Ook is het mogelijk een abonnement cadeau te doen aan iemand door middel van een online giftcard. Dan kan de krijger zelf kiezen voor welke eau de parfum of eau de toilette hij of zij gaat. Weer eens wat anders dan een lidmaatschap op een tijdschrift.

    Reviews van en voor abonnees
    Heb jij zo’n lidmaatschap (gehad)? Wat is jouw mening over dit concept? Hoe heb jij het ervaren? Als het al afgelopen is, vind je het voor herhaling vatbaar? Zou je het aan anderen aanraden? Met het schrijven van een review over deze onderwerpen en wat jij er verder over kwijt wilt, help je toekomstige consumenten in het maken van een keuze. Niet alleen goed voor jouw neus, maar ook voor jouw karma!

    Parfumado
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (47)

    9,8
    100% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    9,8

    Service

    10

    Prijs

    9,6

    Leveren

    9,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Super leuk!

    Sanne Epskamp15-03-2019

    Super leuk om iedere maand een andere parfum te kunnen gebruiken en heel veel keuze!

    Met de code D3R4nVmN8 krijg je de eerste maand 7,50 korting!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super site!

    Saar15-03-2019

    Een super site voor als je eens wilt experimenteren met parfums! Zowel voor mannen als vrouwen genoeg om uit te proberen!

    Als u bij de eerste bestelling 50% korting wilt (€7,50) gebruik dan deze code:
    rZmMQ7MY4

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Parumado

    Bregt11-03-2019

    Super service!

    Gebruik de kortingscode voor 50% korting

    2D97PJm6z

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    TOP

    melissa08-03-2019

    Net eerste parfum ontvangen
    GEEN FAKE

    Met deze code: JA3bVqm5l
    krijg je 50% korting op jouw eerste maand!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super happy!

    anouk rollema08-03-2019

    Dit is echt perfect, elke maand een ander geurtje naar keuze.
    Heerlijk voor de afwisselingen en voor de portemonnee!

    NU 50% OP JE EERSTE BESTELLING MET DE CODE: JAk6RQjRa

    Alvast heel veel plezier liefs!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    KORTINGSCODE 50%

    Jojo07-03-2019

    Kortingscode: 7vMKRgxRR

    Nu een tijdelijke actie voor 50% korting op je eerste bestelling.

    Een ruime keuze aan heerlijke parfums.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Cortingscode:

    Melissa04-03-2019

    Met deze code: JA3bVqm5l
    krijg je 50% korting op jouwn eerste maand!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super

    Melissa03-03-2019

    Elke maand iets nieuws
    Ruime keuze

    50% korting op uw eerste maand met deze code y6XMM1Ydg

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Wat een cadeautje!

    Ellen 02-03-2019

    Super leuk concept met een enorme keuze voor zowel man als vrouw.
    Echt een cadeautje als het in de brievenbus valt!
    Zeker een aanrader!

    Wilt u 50% korting (7,50) op uw eerste bestelling?
    Gebruik dan deze code
    JAxRD78wM

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super concept

    Astrid27-02-2019

    Veel keuze, eenvoudig in gebruik, aanrader!

    Voor 50% korting gebruik volgende code!
    D3GYdP8kP

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfect voor parfumliefhebbers

    F Driessen26-02-2019

    Ik heb nu ongeveer een half jaar een parfum abonnement bij Parfumado. Zeer tevreden over!
    Goede service, product is op tijd in huis, en het beste is nog dat je tussentijds een pauze kunt nemen als het even niet uit komt of stoppen wanneer je wilt!

    Heerlijke geuren proberen en niet direct een hele fles aanschaffen, voor mij is dit perfect!

    Door de duidelijke informatie zie je snel welke geur goed past bij het jaargetijde.

    Pakketjes worden altijd keurig optijd verstuurd en komen in een goede verpakking aan. Af en toe zit er ook nog eens een extraatje bij!

    Onlangs is de site vernieuwd waardoor het zoeken naar parfums makkelijker is geworden.

    Zoals je kunt lezen ben ik er echt heel erg tevreden over! Voor een twijfelaar en parfumgek als ik is dit wel een uitkomst.

    Met onderstaande kortingscode zelfs 50% (€7,50!!) besparen op je 1e maand;
    r9d8aDAMV

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Geweldige site!

    Kim23-02-2019

    Zeker een aanrader en zeer veel keuze uit verschillende soorten parfum voor man en vrouw!

    Als u 50% korting wilt op uw eerste aankoop kan u deze code gebruiken: rZmMQ7MY4

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super concept

    Astrid20-02-2019

    Veel keuze, eenvoudig in gebruik, aanrader!

    Voor 50% korting gebruik volgende code!
    D3GYdP8kP

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Great Product, Great Price and Great Choices!

    Cayla20-02-2019

    I recently subscribed to Parfumado, and I must say, I'm pleasantly surprised!

    My perfume was delivered on time, in beautiful packaging and it seems a lot of thought went into the contents of your first delivery package. The choice of perfume is fantastic and you can change it every month! Which girl doesn't want to change their perfumes on a monthly basis? Plus, if you change your mind, you can cancel the subscription at any time! (Which I'm sure you wouldn't want to do but talk about a BONUS! No lengthily subscriptions that you cant get out of!)

    It's very convenient and would highly recommend it! You can even give out your coupon code, for friends or acquaintances to get their first month half price for EU 7.50! You even earn rewards by doing this!

    Use my coupon code to get your first month at 7.50! :) XDlx6Av5V

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super concept

    Astrif20-02-2019

    Veel keuze, eenvoudig in gebruik, aanrader!

    Voor 50% korting gebruik volgende code!
    D3GYdP8kP

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top

    Melissa20-02-2019

    Ruim aanbod, super service. Makkelijk opzegbaar of je kan maanden overslaan. Met deze code krijg je 50% korting D3GYdP8kP

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super concept

    Astrid19-02-2019

    Veel keuze, eenvoudig in gebruik, aanrader!

    Voor 50% korting gebruik volgende code!
    D3GYdP8kP

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Geweldig

    Chantal18-02-2019

    Een hele leuke manier om verschillende nieuwe geuren te ontdekken! Tot nu toe hele goede service, levering altijd op tijd geweest en hele lekkere geuren ontvangen. Wil jij dit ook ontdekken? Gebruik dan nu mijn kortingscode r96vq8Wky en ontvangen €7,50 korting op je eerste parfum!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top!

    Anouk16-02-2019

    Een leuke service, zeker als je van afwisseling houdt.
    Wil je het zelf proberen met 50% korting op je eerste parfum? Gebruik dan deze code 7vjjxgzWA

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Fijn concept!

    Iris V.12-02-2019

    Heel leuk en fijn concept. 14.95 per maand voor een zelfgekozen mini-parfum en een uitgebreid assortiment. Met de code 2D8Enymzx (altijd geldig) ook nog eens 50% korting op je eerste bestelling!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer tevereden

    Sophie Van de Wiele10-02-2019

    Ik ben zeer tevreden van parfumado! Steeds een nieuw geurtje zodat je veel afwisseling hebt! Je kan ook steeds je abonnement opzeggen. Gebruik mijn code en krijg 7,50 euro korting! XDl20L5wj

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    GEWELDIG!

    Felicia 10-02-2019

    Super fijn concept. Je kan elke maand nieuwe parfums uitproberen zonder gelijk de hele fles aan te moeten schaffen. Daarnaast is het ook heel goedkoop! Zeker een aanrader voor alle parfumliefhebbers onder ons. Bestel je eerste maand met 50% korting met de code: nDROgz91j.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Echte aanrader

    Jasmijn09-02-2019

    Wil jij elke maand een nieuwe parfum proberen voor een kleine prijs?
    Dan is parfumado wat voor jou!
    De eerste maand ontvang je 50% korting met onderstaande code: vDvvNww2W.
    Veel plezier!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Geweldig concept!

    Reina08-02-2019

    Oh zo blij met Parfumado! Al twee nieuwe favoriete geuren erbij. Ik kan niet wachten tot het volgende flesje. Wat een geweldig idee dit.
    Mijn favorieten tot nu toe: Scandal van Gaultier en Mon Guerlain.
    Voor 50% korting op jouw eerste parfum: rZKw0DZ84

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Heerlijk!

    S. van den Einden06-02-2019

    Elke maand een heerlijke geur. De keuze is ruim!
    Met deze code krijg je de eerste maand 50% korting. Heerlijk om eens te proberen! Code: y6wDV05r4

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Een echte aanrader

    Jill02-02-2019

    Wil jij elke maand een nieuwe parfum proberen voor een kleine prijs?
    Dan is parfumado wat voor jou!
    De eerste maand ontvang je 50% korting met onderstaande code: vDvvNww2W.
    Veel plezier!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer tevreden

    José01-02-2019

    Ik ben al een paar maanden lid van Parfumado en ik ben er zeer over te spreken!

    Wil je de stap ook maken?

    Hierbij een kortingscode van 50%, dan is je eerste maand lid extra leuk: 4R73xqg0O

    Veel plezier ervan!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parumado review

    Ji31-01-2019

    Een echte aanrader, elke maand een nieuwe parfum proberen voor een kleine prijs.
    De eerste maand 50% korting met onderstaande code: vDvvNww2W.
    Veel plezier!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Aanrader!!

    Melek27-01-2019

    Ideaal voor de parfum liefhebbers net als ik! Eerste maand 50% korting gekregen, wil je ook profiteren? Kortingscode: 2Gl7JAnEg

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Iedere maand iets nieuws!

    Aimee24-01-2019

    Super mooi verpakt, en je kan zelf iedere maand je nieuwe luchtje kiezen!

    Ik wil niet meer anders!
    Gebruik deze kortingscode voor 50% korting op je eeste maand! : 2Gl7JAnEg

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super!

    Ann14-01-2019

    Geweldig: iedere maand een ander parfum uitproberen. Echt iets voor parfumliefhebber. Super mooi verpakt en maandelijks opzegbaar. De moeite. Wil je voor je eerste maand 50% korting, dan kan je deze code gebruiken : 0KZxaa7G

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Grote blij!

    Anouk04-01-2019

    Wil jij Parfumado ook proberen met 50% korting??

    Gebruik deze kortingscode en betaal maar €7,45 i.p.v. €14,95

    JAk6RQjRa

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Geweldig

    Mo03-01-2019

    Nu twee maanden lid. Superleuk verpakt iedere maand. Lekker uitproberen. Nu 50% ketting met deze kortingscode n6M1L5lb4

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top!

    Ann Peeters02-01-2019

    Ik ben nu al twee maanden klant bij Parfumado en vind het echt een super concept voor parfumliefhebbers. Elke maand kan je een ander parfum uitproberen en de verpakking waarin ze de geurtjes opsturen is ook heel erg mooi. Met deze korting krijg je 50% korting op je eerste maand: 0KZxaa7G

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Heel chill

    Alyssa22-12-2018

    Op aanraden van een vriendin ben ik Parfumado gaan proberen en ik ben nu al een aantal maanden lid.
    Vind het concept super en het is allemaal top geregeld.

    Wil je dit ook proberen?

    Hierbij een kortingscode voor 50% korting op je bestelling: 4R73xqg0O
    > zo betaal je maar 7,45!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goed concept!

    Nicole19-12-2018

    Wat een uitkomst om de mogelijkheid te hebben uitgebreid te testen!Ik ben fan!
    Wil je bij je aanmelding 50% korting ontvangen op je eerste geurtje, dan kun je de volgende code gebruiken : D3Kla8108

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    VIND IK LEUK!

    Lisa17-12-2018

    Ik ben al maanden lid en ben er zó blij mee, niet te doen. Heel chill om elke maand voor niet teveel geld, een nieuw luchtje te ontvangen!

    Ik heb hierbij een kortingscode, zodat je bij je eerste bestelling 50% korting krijgt:

    2Gl7JAnEg

    Veel plezier ervan :)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super idee!

    Iris Vrijhof07-12-2018

    Heel leuk en fijn concept. 14.95 per maand voor een zelfgekozen mini-parfum en een uitgebreid assortiment. Met de code 2D8Enymzx (altijd geldig) ook nog eens 50% korting op je eerste bestelling!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top service

    Willemijn03-12-2018

    Echt een leuk concept! Goede service en bij vragen antwoorden ze snel. Leuk om elke maand weer een nieuw luchtje te ontdekken!

    Met deze code ontvang je €7,50,- korting op je eerste bestelling: 4RnZMqL6W

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ben benieuwd website is top

    Grietje03-12-2018

    Ik heb me nog niet zo lang geleden aangemeld en wacht met smart op de eerste levering. Ik vind de website er heel overzichtelijk uitzien en ook als je zou willen pauzeren of beëindigen hoef je niet eindeloos op zoek naar waar en hoe je dit doet. Er staat gewoon heel simpel een knop in beeld.
    Mocht je op je eerste bestelling 50% korting willen gebruik dan de volgende code r9Ygm0XLy

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top service

    Driessen09-11-2018

    Sinds enkele maanden een parfum abonnement bij Parfumado. Zeer tevreden over!
    Goede service, product is op tijd in huis, en het beste is nog dat je tussentijds een pauze kunt nemen als het even niet uit komt of stoppen wanneer je wilt!

    Heerlijke geuren proberen en niet direct een hele fles aanschaffen, voor mij is dit perfect!

    Door de duidelijke informatie zie je snel welke geur goed past bij het jaargetijde.

    Met onderstaande kortingscode zelfs 50% besparen op je 1e maand;
    r9d8aDAMV

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top!

    Ann06-11-2018

    Fijn concept, ruime keuze aan parfums. Een echte aanrader voor parfumliefhebbers die veel willen uittesten, maar niet direct een volledige fles van het parfum willen.
    Met kortingscode 0KZxaa7G krijg je 50% korting op je eerste parfum.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Leuk concept

    Moniek30-10-2018

    Leuk concept. Iedere maand een geurtje proberen.

    Code n6M1L5lb4 geeft 7,50 euro korting.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    SUPER! + kortingscode

    Cindy18-10-2018

    Yes! Ik ben helemaal blij!

    Hierbij een toffe kortingscode van 50% zodat je geen €14,95 maar €7,45 betaald bij je eerste bestelling;

    4R73xqg0O

    Altijd leuk, toch? :)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Lekker

    Nadya17-10-2018

    Mijn eerste keer en ben benieuwd of het wat is.. voor nu gaat alles goed.. mocht iemand korting code willen gebruiken 50% zie code:4G1qjgz5M

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Geweldig concept!

    G. Kroon29-09-2018

    Super ruime keuze uit de beste parfums met bijna alle bekende merken.
    Super service en leuke extra’s.
    Ook makkelijk te pauzeren als je een maand zou willen overslaan.
    50% korting op de eerste maand met Parfumado kortingscode 2GOvWlqQA

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Heerlijke parfums

    Diny De Gelder23-09-2018

    Elke maand iets nieuws
    Zelf kiezen
    Mooi verpakt
    Snelle levering.
    4RD9M7RlR of 4RxO7JPJO geeft 50% korting

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Schrijf zelf een review over Parfumado

    Uw beoordeling