NederlandReview

    Ervaringen Parfumado

    Nieuwsgierig naar dit maandelijkse parfumabonnement, maar wil je eerst de meningen en ervaringen lezen over deze geurige dienst? Dan is het handig als andere parfumliefhebbers daar recensies en beoordelingen over geschreven hebben. Gelukkig is dat op deze pagina het geval. En kom gerust nog eens langs als je zelf ook graag een recensie wilt schrijven!

    Die ene speciale geur

    Geuren zijn belangrijk voor mensen. Ze kunnen emoties, gevoelens en herinneringen oproepen. Neem bijvoorbeeld de bloesem op een warme zomeravond of de geur van de lente? Ook kan je een voorkeur hebben voor een bepaalde toon in een geur, want vaak bestaat een fragrance uit een boventoon, middentoon en ondertoon. Vaak gaat dat overigens onbewust en herken je dat ingrediënt waarvoor je een zwak blijkt te hebben niet en het totale orkest die het uiteindelijke parfum vormen.

    Dure hobby

    Hoewel dit meer regel dan uitzondering lijkt met hobby’s, geldt dit helaas ook voor reukwater. Iedereen heeft wel een favoriet, maar dat wil niet zeggen dat je de rest direct afwijst. Er is ook nog zoiets als afwisseling en voor speciale gelegenheden. Maar dat resulteert al snel in een duur rijtje flesjes op de plank waar een alchemist jaloers op zou zijn. Het zou toch fijn zijn als dat goedkoper zou kunnen. Dat je wel kunt genieten van allerlei verschillende geuren, maar niet die kosten. En wel meer dan die drie druppels uit een proefmonster.


    Niet iedereen houdt van geurige boeketten in een flesje, maar niemand wil een stinkie stankie zijn

    Bijverkoop

    Veel celebrities, designer kledingmerken en modehuizen hebben geuren uitgebracht. Zeker voor die merken waarvan de gewone man of vrouw de artikelen niet kan betalen, zoals bij haute couture of high fashion vaak het geval is, vormt de verkoop van kleinere en betaalbare artikelen een groot deel van de winst. Naast geuren, moet je dan ook denken aan portemonnees, riemen, tassen, caps, et cetera. En ze doen het allemaal, of we het nu over Dior, Chanel, Cartier, Armani, BVLGARI, Boss, Thierry Mugler, Cacharel of Burberry hebben. En dat is nog slechts een bekende greep.

    Parfumado

    Via deze online parfumerie is het mogelijk om voor zowel mannen als vrouwen een abonnement van parfums af te sluiten. Per maand krijg je dan 8ml van een parfum naar keuze toegestuurd. Dit is gelijk aan vier sprays per dag gedurende een maand. Op deze manier is het bijvoorbeeld mogelijk om verschillende merkparfums uit te proberen of de geur af te stemmen op de maand. Er zijn verschillende abonnementen mogelijk, zoals een maand, drie maanden, half jaar of een heel jaar. Ook is het mogelijk een abonnement cadeau te doen aan iemand door middel van een online giftcard. Dan kan de krijger zelf kiezen voor welke eau de parfum of eau de toilette hij of zij gaat. Weer eens wat anders dan een lidmaatschap op een tijdschrift.

    Reviews van en voor abonnees

    Heb jij zo’n lidmaatschap (gehad)? Wat is jouw mening over dit concept? Hoe heb jij het ervaren? Als het al afgelopen is, vind je het voor herhaling vatbaar? Zou je het aan anderen aanraden? Met het schrijven van een review over deze onderwerpen en wat jij er verder over kwijt wilt, help je toekomstige consumenten in het maken van een keuze. Niet alleen goed voor jouw neus, maar ook voor jouw karma!

    Parfumado
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (69)

    9,8
    100% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    9,8

    Service

    10

    Prijs

    9,6

    Leveren

    9,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Super!

    Echt zo fijn om elke maand een ander geurtje uit te kunnen proberen. De verstuivers zijn heel erg handig en de travelsprays zien er ook erg mooi uit. Een aanrader voor parfumliefhebbers. Met de volgende kortingscode kan je uitproberen aan 50% korting.

    Door: Ann17-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Parfumado

    Top service en elke maand een lekkere parfum in de bus! Ben jij gek van parfum en hou je van afwisseling met parfums dan is dit perfect voor jou!
    Met de code:
    ZXLd186Ax

    Krijg je de eerste maand 50% korting en een gratis travelcase.
    Ik zeg doen! ????

    Door: Laura14-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parfum

    Top service! Lekkere originele geuren! Na enige tijd abonnee te zijn krijg je soms extra cadeau’s!
    Gebruik mijn code voor 50% korting!
    y6XMM1Ydg

    Door: Melissa08-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parfum abonnement

    Heel erg blij mee ! Gebruik deze kortingscode: XD11kzr1j en krijg 50 % korting op je eerste bestelling !

    Door: Bianca Roor28-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parfumado

    Heel erg leuk om elke maand een ander geurtje te krijgen!

    Met deze kortingscode krijg je 50% korting op je eerste maand!

    50% korting met code: r9Mb2Gv1V ????????

    Door: Amber van de pieterman 27-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parfum

    Topservice, originele geuren

    Gebruik mijn kortingcode voor 50% korting
    y6XMM1Ydg

    Door: Melissa26-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Geweldige site!

    Zeker een aanrader en zeer veel keuze uit verschillende soorten parfum voor man en vrouw en het parfum assortiment wordt met de maand uitgebreid!

    Als u 50% korting wilt op uw eerste aankoop kan u deze code gebruiken: rZmMQ7MY4

    Door: Kim24-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Gebruik code voor 50% korting op eerste maand

    Parfumado is een parfum abonnement service. Elke maand ontvang je een parfum voor 14,95. Met deze code: nDlrrqa18 kan je de eerste maand voor 7,50 starten. Je kan even kijken of het iets voor jou is. Ik ben in ieder geval erg positief over parfumado, leuke site, goede service en een breed aanbod parfums.

    Door: Peter20-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top!

    Met de code D3R4nVmN8 krijg je de eerste maand 50% korting!!

    Door: Sanne17-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super

    Echt geweldig om elke maand nieuwe parfum te kerijgen


    Gebruik deze code: D3wA4AK3A voor 50% korting

    Door: Romy15-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super leuk!

    Super leuk!

    Super leuk om iedere maand een andere parfum te kunnen gebruiken en heel veel keuze!

    Met de code y6kRKKEXn krijg je de eerste maand 7,50 korting!

    Door: Nicky02-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parfumado

    Echt geweldig als je gek bent op parfum!
    Met de kortingscode:

    ZXLd186Ax

    krijg je de eerste maand 50% korting en een gratis travelcase!

    Heel veel plezier ❤

    Door: Laura 24-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Geweldige nieuw parfums ontdekken

    Ik ben heel blij dat ik parfumado onlangs ontdekt heb.
    Ik twijfel erg vaak wanneer ik een geur koop, een mini flesje waarmee ik het kan uitproberen is dan ook echt een uitkomst.
    Daarnaast is het erg handig dat je via de website informatie over de geuren kunt krijgen. Makkelijk vergelijken of bepaalde geurnoten bij je passen.
    Het abonnement is maandelijks opzegbaar, je zit gelukkig nergens aan vast :)

    De eerste maand proberen met een erg leuke korting kan dmv mijn kortingscode:
    r9d8aDAMV (€7,50 korting!)

    Door: Dries23-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Super!

    Uitstekend.

    Hierbij een kortingscode voor 50%: vnJn8JDWK

    Super leuke travelcase, als iemand mijn code gebruikt krijg ik een kadotje van Parfumado.

    Door: Amber16-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Fijne parfum service

    Iedere maand een nieuwe geur uitproberen voor een klein bedrag! 100% origineel! Ideaal ik blijf lid!

    Hierbij een kortingscode waardoor je maar €7,50 betaald! D34y2xl5k

    Door: Lucy14-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parfumado

    Net mijn eerste flesje binnengekregen van Parfumado samen met een travelcase.
    Het komt binnen in een chique verpakking met goede kwaliteit en een lekker geurtje!
    Ben jij fan van parfum dan is Parfumado zeker wat voor jou! Je kunt elke maand een geurtje uitkiezen in een mooi flesje.
    Met de kortingscode: ZXLd186Ax
    Krijg je de eerste maand ook nog eens 50% korting. Wat mij betrefd een goede kans om uit te proberen!
    Veel plezier! ❤

    Door: Laura13-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Kortingscode!

    nD7mYr5b4 voor 50 procent korting

    Door: Nikki04-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parfumado

    Wat een super leuke manier van luchtjes uitproberen en elke maand kunnen variëren van luchtjes. Meld je aan en ontvang met deze kortingscode: JAnAJYajP
    je eerste bestelling voor maar 7,50. Maandelijks opzegbaar dus ook na deze eerste maand voor maar 7,50 is dit mogelijk.

    Door: Kim01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parfumado

    Net een abonnement afgesloten en zie binnenkort mijn eerste bestelling tegemoet. Het is een goede manier om eens voor mij onbekende parfums te proberen zonder een kapitaal kwijt te zijn.

    Kortingcode voor 50% korting op de eerste bestelling : XQJ13N49V

    Door: Ans 27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Echt top!

    Super fijne manier om luchtjes uit te proberen. Je krijgt een leuk flesje, handig om mee te nemen en je doet er best even mee! Met deze code kun je korting krijgen: nD7mYr5b4!

    Liefs Nikki

    Door: Nikki26-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Kortingscode 50%

    Ik ben fan van parfumado, elke maand een nieuwe geur voor een heel aangename prijs. Wie dit is wil proberen krijg van mij een kortingscode van 50%, gebruik deze zeker en je eerste maand is voor 7,50euro. Ook is parfumado maandelijks opzegbaar, of kan je is maand overslaan. Zeker de moeite. Laat parfum naar je thuis komen.

    KORTINGSCODE: vD2qxO1NW


    KORTINGSCODE:
    vD2qxO1NW

    Door: Kenny26-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeker een aanrader!

    Parfumado is echt een aanrader! Alles verloopt vlot. Maandelijks opzegbaar zonder kosten. Ik ben zeker fan!

    Met de volgende code kan je zelf -50% krijgen op je parfum. Nog een voordeel om lid te worden!
    JAQynjb0X

    Door: Melissa24-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super leuk!

    Super leuk om iedere maand een andere parfum te kunnen gebruiken en heel veel keuze!

    Met de code D3R4nVmN8 krijg je de eerste maand 7,50 korting!

    Door: Sanne Epskamp15-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super site!

    Een super site voor als je eens wilt experimenteren met parfums! Zowel voor mannen als vrouwen genoeg om uit te proberen!

    Als u bij de eerste bestelling 50% korting wilt (€7,50) gebruik dan deze code:
    rZmMQ7MY4

    Door: Saar15-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Parumado

    Super service!

    Gebruik de kortingscode voor 50% korting

    2D97PJm6z

    Door: Bregt11-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    TOP

    Net eerste parfum ontvangen
    GEEN FAKE

    Met deze code: JA3bVqm5l
    krijg je 50% korting op jouw eerste maand!

    Door: melissa08-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super happy!

    Dit is echt perfect, elke maand een ander geurtje naar keuze.
    Heerlijk voor de afwisselingen en voor de portemonnee!

    NU 50% OP JE EERSTE BESTELLING MET DE CODE: JAk6RQjRa

    Alvast heel veel plezier liefs!

    Door: anouk rollema08-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    KORTINGSCODE 50%

    Kortingscode: 7vMKRgxRR

    Nu een tijdelijke actie voor 50% korting op je eerste bestelling.

    Een ruime keuze aan heerlijke parfums.

    Door: Jojo07-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Cortingscode:

    Met deze code: JA3bVqm5l
    krijg je 50% korting op jouwn eerste maand!

    Door: Melissa04-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super

    Elke maand iets nieuws
    Ruime keuze

    50% korting op uw eerste maand met deze code y6XMM1Ydg

    Door: Melissa03-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Wat een cadeautje!

    Super leuk concept met een enorme keuze voor zowel man als vrouw.
    Echt een cadeautje als het in de brievenbus valt!
    Zeker een aanrader!

    Wilt u 50% korting (7,50) op uw eerste bestelling?
    Gebruik dan deze code
    JAxRD78wM

    Door: Ellen 02-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super concept

    Veel keuze, eenvoudig in gebruik, aanrader!

    Voor 50% korting gebruik volgende code!
    D3GYdP8kP

    Door: Astrid27-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfect voor parfumliefhebbers

    Ik heb nu ongeveer een half jaar een parfum abonnement bij Parfumado. Zeer tevreden over!
    Goede service, product is op tijd in huis, en het beste is nog dat je tussentijds een pauze kunt nemen als het even niet uit komt of stoppen wanneer je wilt!

    Heerlijke geuren proberen en niet direct een hele fles aanschaffen, voor mij is dit perfect!

    Door de duidelijke informatie zie je snel welke geur goed past bij het jaargetijde.

    Pakketjes worden altijd keurig optijd verstuurd en komen in een goede verpakking aan. Af en toe zit er ook nog eens een extraatje bij!

    Onlangs is de site vernieuwd waardoor het zoeken naar parfums makkelijker is geworden.

    Zoals je kunt lezen ben ik er echt heel erg tevreden over! Voor een twijfelaar en parfumgek als ik is dit wel een uitkomst.

    Met onderstaande kortingscode zelfs 50% (€7,50!!) besparen op je 1e maand;
    r9d8aDAMV

    Door: F Driessen26-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Geweldige site!

    Zeker een aanrader en zeer veel keuze uit verschillende soorten parfum voor man en vrouw!

    Als u 50% korting wilt op uw eerste aankoop kan u deze code gebruiken: rZmMQ7MY4

    Door: Kim23-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super concept

    Veel keuze, eenvoudig in gebruik, aanrader!

    Voor 50% korting gebruik volgende code!
    D3GYdP8kP

    Door: Astrid20-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Great Product, Great Price and Great Choices!

    I recently subscribed to Parfumado, and I must say, I'm pleasantly surprised!

    My perfume was delivered on time, in beautiful packaging and it seems a lot of thought went into the contents of your first delivery package. The choice of perfume is fantastic and you can change it every month! Which girl doesn't want to change their perfumes on a monthly basis? Plus, if you change your mind, you can cancel the subscription at any time! (Which I'm sure you wouldn't want to do but talk about a BONUS! No lengthily subscriptions that you cant get out of!)

    It's very convenient and would highly recommend it! You can even give out your coupon code, for friends or acquaintances to get their first month half price for EU 7.50! You even earn rewards by doing this!

    Use my coupon code to get your first month at 7.50! :) XDlx6Av5V

    Door: Cayla20-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super concept

    Veel keuze, eenvoudig in gebruik, aanrader!

    Voor 50% korting gebruik volgende code!
    D3GYdP8kP

    Door: Astrif20-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top

    Ruim aanbod, super service. Makkelijk opzegbaar of je kan maanden overslaan. Met deze code krijg je 50% korting D3GYdP8kP

    Door: Melissa20-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super concept

    Veel keuze, eenvoudig in gebruik, aanrader!

    Voor 50% korting gebruik volgende code!
    D3GYdP8kP

    Door: Astrid19-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Geweldig

    Een hele leuke manier om verschillende nieuwe geuren te ontdekken! Tot nu toe hele goede service, levering altijd op tijd geweest en hele lekkere geuren ontvangen. Wil jij dit ook ontdekken? Gebruik dan nu mijn kortingscode r96vq8Wky en ontvangen €7,50 korting op je eerste parfum!

    Door: Chantal18-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top!

    Een leuke service, zeker als je van afwisseling houdt.
    Wil je het zelf proberen met 50% korting op je eerste parfum? Gebruik dan deze code 7vjjxgzWA

    Door: Anouk16-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Fijn concept!

    Heel leuk en fijn concept. 14.95 per maand voor een zelfgekozen mini-parfum en een uitgebreid assortiment. Met de code 2D8Enymzx (altijd geldig) ook nog eens 50% korting op je eerste bestelling!

    Door: Iris V.12-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer tevereden

    Ik ben zeer tevreden van parfumado! Steeds een nieuw geurtje zodat je veel afwisseling hebt! Je kan ook steeds je abonnement opzeggen. Gebruik mijn code en krijg 7,50 euro korting! XDl20L5wj

    Door: Sophie Van de Wiele10-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    GEWELDIG!

    Super fijn concept. Je kan elke maand nieuwe parfums uitproberen zonder gelijk de hele fles aan te moeten schaffen. Daarnaast is het ook heel goedkoop! Zeker een aanrader voor alle parfumliefhebbers onder ons. Bestel je eerste maand met 50% korting met de code: nDROgz91j.

    Door: Felicia 10-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Echte aanrader

    Wil jij elke maand een nieuwe parfum proberen voor een kleine prijs?
    Dan is parfumado wat voor jou!
    De eerste maand ontvang je 50% korting met onderstaande code: vDvvNww2W.
    Veel plezier!

    Door: Jasmijn09-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Geweldig concept!

    Oh zo blij met Parfumado! Al twee nieuwe favoriete geuren erbij. Ik kan niet wachten tot het volgende flesje. Wat een geweldig idee dit.
    Mijn favorieten tot nu toe: Scandal van Gaultier en Mon Guerlain.
    Voor 50% korting op jouw eerste parfum: rZKw0DZ84

    Door: Reina08-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Heerlijk!

    Elke maand een heerlijke geur. De keuze is ruim!
    Met deze code krijg je de eerste maand 50% korting. Heerlijk om eens te proberen! Code: y6wDV05r4

    Door: S. van den Einden06-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Een echte aanrader

    Wil jij elke maand een nieuwe parfum proberen voor een kleine prijs?
    Dan is parfumado wat voor jou!
    De eerste maand ontvang je 50% korting met onderstaande code: vDvvNww2W.
    Veel plezier!

    Door: Jill02-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer tevreden

    Ik ben al een paar maanden lid van Parfumado en ik ben er zeer over te spreken!

    Wil je de stap ook maken?

    Hierbij een kortingscode van 50%, dan is je eerste maand lid extra leuk: 4R73xqg0O

    Veel plezier ervan!

    Door: José01-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parumado review

    Een echte aanrader, elke maand een nieuwe parfum proberen voor een kleine prijs.
    De eerste maand 50% korting met onderstaande code: vDvvNww2W.
    Veel plezier!

    Door: Ji31-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Aanrader!!

    Ideaal voor de parfum liefhebbers net als ik! Eerste maand 50% korting gekregen, wil je ook profiteren? Kortingscode: 2Gl7JAnEg

    Door: Melek27-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Iedere maand iets nieuws!

    Super mooi verpakt, en je kan zelf iedere maand je nieuwe luchtje kiezen!

    Ik wil niet meer anders!
    Gebruik deze kortingscode voor 50% korting op je eeste maand! : 2Gl7JAnEg

    Door: Aimee24-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super!

    Geweldig: iedere maand een ander parfum uitproberen. Echt iets voor parfumliefhebber. Super mooi verpakt en maandelijks opzegbaar. De moeite. Wil je voor je eerste maand 50% korting, dan kan je deze code gebruiken : 0KZxaa7G

    Door: Ann14-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Grote blij!

    Wil jij Parfumado ook proberen met 50% korting??

    Gebruik deze kortingscode en betaal maar €7,45 i.p.v. €14,95

    JAk6RQjRa

    Door: Anouk04-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Geweldig

    Nu twee maanden lid. Superleuk verpakt iedere maand. Lekker uitproberen. Nu 50% ketting met deze kortingscode n6M1L5lb4

    Door: Mo03-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top!

    Ik ben nu al twee maanden klant bij Parfumado en vind het echt een super concept voor parfumliefhebbers. Elke maand kan je een ander parfum uitproberen en de verpakking waarin ze de geurtjes opsturen is ook heel erg mooi. Met deze korting krijg je 50% korting op je eerste maand: 0KZxaa7G

    Door: Ann Peeters02-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Heel chill

    Op aanraden van een vriendin ben ik Parfumado gaan proberen en ik ben nu al een aantal maanden lid.
    Vind het concept super en het is allemaal top geregeld.

    Wil je dit ook proberen?

    Hierbij een kortingscode voor 50% korting op je bestelling: 4R73xqg0O
    > zo betaal je maar 7,45!

    Door: Alyssa22-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goed concept!

    Wat een uitkomst om de mogelijkheid te hebben uitgebreid te testen!Ik ben fan!
    Wil je bij je aanmelding 50% korting ontvangen op je eerste geurtje, dan kun je de volgende code gebruiken : D3Kla8108

    Door: Nicole19-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    VIND IK LEUK!

    Ik ben al maanden lid en ben er zó blij mee, niet te doen. Heel chill om elke maand voor niet teveel geld, een nieuw luchtje te ontvangen!

    Ik heb hierbij een kortingscode, zodat je bij je eerste bestelling 50% korting krijgt:

    2Gl7JAnEg

    Veel plezier ervan :)

    Door: Lisa17-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super idee!

    Heel leuk en fijn concept. 14.95 per maand voor een zelfgekozen mini-parfum en een uitgebreid assortiment. Met de code 2D8Enymzx (altijd geldig) ook nog eens 50% korting op je eerste bestelling!

    Door: Iris Vrijhof07-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top service

    Echt een leuk concept! Goede service en bij vragen antwoorden ze snel. Leuk om elke maand weer een nieuw luchtje te ontdekken!

    Met deze code ontvang je €7,50,- korting op je eerste bestelling: 4RnZMqL6W

    Door: Willemijn03-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ben benieuwd website is top

    Ik heb me nog niet zo lang geleden aangemeld en wacht met smart op de eerste levering. Ik vind de website er heel overzichtelijk uitzien en ook als je zou willen pauzeren of beëindigen hoef je niet eindeloos op zoek naar waar en hoe je dit doet. Er staat gewoon heel simpel een knop in beeld.
    Mocht je op je eerste bestelling 50% korting willen gebruik dan de volgende code r9Ygm0XLy

    Door: Grietje03-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top service

    Sinds enkele maanden een parfum abonnement bij Parfumado. Zeer tevreden over!
    Goede service, product is op tijd in huis, en het beste is nog dat je tussentijds een pauze kunt nemen als het even niet uit komt of stoppen wanneer je wilt!

    Heerlijke geuren proberen en niet direct een hele fles aanschaffen, voor mij is dit perfect!

    Door de duidelijke informatie zie je snel welke geur goed past bij het jaargetijde.

    Met onderstaande kortingscode zelfs 50% besparen op je 1e maand;
    r9d8aDAMV

    Door: Driessen09-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top!

    Fijn concept, ruime keuze aan parfums. Een echte aanrader voor parfumliefhebbers die veel willen uittesten, maar niet direct een volledige fles van het parfum willen.
    Met kortingscode 0KZxaa7G krijg je 50% korting op je eerste parfum.

    Door: Ann06-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Leuk concept

    Leuk concept. Iedere maand een geurtje proberen.

    Code n6M1L5lb4 geeft 7,50 euro korting.

    Door: Moniek30-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    SUPER! + kortingscode

    Yes! Ik ben helemaal blij!

    Hierbij een toffe kortingscode van 50% zodat je geen €14,95 maar €7,45 betaald bij je eerste bestelling;

    4R73xqg0O

    Altijd leuk, toch? :)

    Door: Cindy18-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Lekker

    Mijn eerste keer en ben benieuwd of het wat is.. voor nu gaat alles goed.. mocht iemand korting code willen gebruiken 50% zie code:4G1qjgz5M

    Door: Nadya17-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Geweldig concept!

    Super ruime keuze uit de beste parfums met bijna alle bekende merken.
    Super service en leuke extra’s.
    Ook makkelijk te pauzeren als je een maand zou willen overslaan.
    50% korting op de eerste maand met Parfumado kortingscode 2GOvWlqQA

    Door: G. Kroon29-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Heerlijke parfums

    Elke maand iets nieuws
    Zelf kiezen
    Mooi verpakt
    Snelle levering.
    4RD9M7RlR of 4RxO7JPJO geeft 50% korting

    Door: Diny De Gelder23-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Schrijf zelf een review over Parfumado

    Uw beoordeling