Parasolsonline.nl

9

Bestellen

6

Service

7

Prijs

6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Parasolsonline.nl

Op zoek naar een site waar je jouw ervaringen met deze online parasolwinkel kunt delen? Of twijfel je en ben je juist op zoek naar de reviews van consumenten voor jou? In beide gevallen ben je hier van harte welkom!

Wwwegen naar de schaduw

Zul je altijd zien: telkens als jij er aan denkt dat je dit jaar een nieuwe parasol nodig hebt, staat het zomerassortiment nog niet in de winkels of zijn de parasols al uitverkocht. Gelukkig zijn er meer wegen die naar de schaduw leiden.

Soorten parasols

Parasols zijn tegenwoordig in alle soorten en maten te verkrijgen. Je kunt zelfs kiezen tussen een rond, rechthoekig of juist vierkant model, net wat het beste past. Want dat mooie weer en die zon zijn natuurlijk heel fijn, maar als die zon zo heet is, verbrand je waar je bij staat. Maar de keuze houdt niet op bij de vorm van het doek. Je kunt ook kiezen voor een frame van polyester of juist aluminium. Of voor de klassieke stok in het midden of trendy zweefparasol. Wat past het beste bij jouw tuinset? Maar misschien doet je oude vertrouwde parasol het nog en had je eigenlijk alleen een leuke parasolvoet nodig. Of was je eigenlijk op zoek naar een paviljoen.Prijsklassen

Je kunt het met parasols doorgaans zo duur maken als je zelf wilt. Begrijpelijk dat je voor je tuin een duurder of beter exemplaar aanschaft dan voor het strand. Aan zee zit je toch met meer wind. Ook zet je een parasol in de tuin vaak aan het begin van het seizoen neer en doe je er een beschermhoes omheen als je hem niet gebruikt. Die strandparasol wordt continu van de auto naar het strand en weer terug gesjouwd. Desondanks is beschutting op het strand erg belangrijk.

Zonkracht

De schaduw die een parasol ons biedt, is niet alleen aangenaam, maar ook nog eens nuttig en noodzakelijk. Doordat de zon, met name tijdens de zomer, erg krachtig is, is een lange blootstelling er aan schadelijk voor onze huid en gezondheid. Baby’s en kleine kinderen kunnen met die tere huidjes beter helemaal in de schaduw spelen. Maar naast het nut, staat een zonnige parasol altijd erg mooi, vrolijk en zomers op het balkon of in de tuin.

Zon of schaduw?

Heb jij je online winkelmandje al volgeladen, maar vraag je je opeens af wat andere mensen vonden van deze webshop? Lees dan hier hun reviews van ervaringen en meningen. Maar als je zelf een beoordeling wilt schrijven, is dat natuurlijk ook helemaal prima!


Jij wilt toch ook weten wat de consumenten voor jou van de kwaliteit van de parasols vonden? Lees hier beoordelingen, reviews, ervaringen en meningen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

4 Seasons Outdoor Hacienda zweefparasol

Wat een ontzettend mooie en goed werkende parasol. En dat kan ik ook zeggen over het contact naar de klant toe. Ik werdt goed op de hoogte gebracht over de levering. En zelfs na dat ik geleverd had gekregen en mij niet duidelijk was hoe ik de parasol moest monteren de klantenservice gebeld. die hebben mij telefonisch door dat hele proces geholpen. Kortom een super service en zeker aan te raden!!

T

tjerk

15-07-2019

0

wacht al drie weken op levering

Parasolvoet besteld op 2/06. Ondanks herhaalde beloften nog niet geleverd. Klantenservice telefonisch niet bereikbaar. Geen antwoord op mails. Onduidelijke structuur. Waardeloos.

D

Dirk Van Gaubergen

25-06-2019

0