NederlandReview

  Ervaringen Paradigit

  Paradigit, beoordelingen en reviews

  Waarom zou u een klant worden van Paradigit? Paradigit is een bedrijf met een uitgebreid assortiment met desktops, computers, laptops, tablets en ook randapparatuur. Ze hebben in Nederland een twintigtal winkels en behoren al negen jaar tot de beste computer speciaalzaak van het land. Paradigit kenmerkt zich door klantvriendelijk te zijn, service te bieden, een deskundig advies in huis te hebben en natuurlijk ook door scherpe prijzen te hanteren. Paradigit is toegankelijk, betaalbaar, informatief, actueel en goed. Paradigit staat voor zorgeloos genieten. Bent u het daaro ook mee eens of heeft u een andere mening? Laat dan een beoordeling of review achter op Nederlandreview.nl. Hier worden vele reviews en beoordelingen van tal van bedrijven verzameld. Ze bieden de mogelijkheid om een goed beeld te krijgen van een bedrijf of onderneming.

  Over Paradigit

  Paradigit is sinds 1992 actief in de markt voor computers en de computerverkoop aan bedrijven, overheid, onderwijs en natuurlijk ook aan particulieren. De jaaromzet is 120 miljoen euro (in 2009) en men verkoopt er jaarlijks 150.000 computers. Er werken meer dan 500 werknemers bij Paradigit. Door het schaalvoordeel van de Paradigit groep is het mogelijk voor hun om altijd een scherpe prijs aan te bieden. Het hoofdkantoor is gelegen in Eindhoven. Hier vinden alle werkzaamheden voor alle klanten plaats. Het gaat om de backoffice, ICT, financiën, personeel en organisatie, inkoop en ook de bevoorrading. Paradigit heeft 22 winkels in de grotere steden van het land. Ook zijn er zeven verschillende webwinkels. Het uitgebreide assortiment is zowel in de webwinkels als in de winkels te vinden. Daarnaast heeft Paradigit ook een automatiseringsbedrijf voor het implementeren en beheren van ICT oplossingen. Ze zijn hoofdzakelijk actief voor het midden- en klein bedrijf.
  Tevens is er een speciale divisie voor primair onderwijs. Het Skoolcontrol concept werkt voor 15 procent van de Nederlandse basisscholen en is ook actief in het buitenland.

  Waar moet je allemaal op letten bij het opletten van een nieuwe desktop computer? Dat is niet makkelijk en er zijn heel veel punten. Paradigit legt hier uit hoe je het best een computer kunt kopen!

  De diensten en producten van Paradigit

  Paradigit verkoopt onder andere de volgende producten en diensten:
  - laptops
  - computers
  - tablets
  - smartphones
  - componenten
  - opslag
  - randapparatuur
  - netwerk
  - printers
  - smartlife

  Klachten, tips en complimenten voor Paradigit

  Natuurlijk kan het voorkomen dat er een keer iets mis gaat. Het dan belangrijk om snel een goede oplossing aangeboden te krijgen. Het is slim om daarom direct contact met Paradigit op te nemen. In de winkel, per mail, via de website of telefonisch kunt u uw klacht kenbaar maken.
  Natuurlijk kunt u ze ook benaderen via dezelfde kanalen om een compliment of tip achter te laten.

  Uw mening over Paradigit

  Bent u een klant of een klant geweest van Paradigit? Laat dan uw mening achter op onze website. Hiermee kunt u anderen helpen om een goed beeld te vormen van Paradigit. U krijgt een goed beeld van een bedrijf door echter reviews en beoordelingen. U kunt hierbij een belangrijke schakel zijn voor anderen om wel of niet naar Paradigit te gaan.

  Eerst lezen of paradigit goed en betrouwbaar is? Hoe gaan ze om met garantie en service? Lees ervaringen & beoordelingen bij Nederlandreview!

  Paradigit
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  6,6
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6,6

  Service

  6,4

  Prijs

  7,6

  Leveren

  5,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Lenovo Yoga 530

  Ik heb mijn laptop (Lenovo Yoga 530) 4 weken terug opgestuurd vanwege een defect in de ventilator. Vorige week heb ik die terug gekregen alleen nu zijn de speakers kapot, een veel vervelender probleem. Nu is het zo dat ik geen tijd heb voor nog een reparatie omdat ik over een week 3 maanden het land uit ga, echter de klantenservice van paradigit wil hierin niet flexibel zijn door extra oplossingen te bieden zoals het aanbieden van een nieuwe laptop of een spoedreparatie te doen. Ronduit slechte klantenservice en reparatieservice dus. Er wordt niet nagedacht met de klant. Jammer, want ik was altijd fan van zowel Lenovo, als Paradigit

  Door: Jozua Schep04-07-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Computer

  Een computer besteld en betaald op 4 juni bij Paradigit.
  Vervolgens heb ik op 12 juni een verkeerd product ontvangen en deze retour gestuurd met het verzoek het juiste product te versturen.
  Deze aanvraag werd direct goedgekeurd door Paradigit. Helaas is het daar op heden bij gebleven. Het juiste product is ondanks meerdere toezeggingen nog steeds niet geleverd.
  De levertijden van Paradigit zijn totaal onbetrouwbaar en toezeggingen zijn niets waard.

  Door: Lars25-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Computerwinkel Paradigit

  Ik koop veel bij Paradigit. Vroeger zat er een computerwinkel van Paradigit bij mij om de hoek. Helaas is die er niet meer, maar ik bestel nu online en dat gaat ook goed. Service is hetzelfde gebleven.

  Door: Gerard van Dijk03-01-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  beperkt assortiment, vriendelijke service

  Assortiment beetje beperkt maar ze zijn wel vriendelijk en weten waar ze het over hebben

  Door: H. van den Velde27-08-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Verstand van zaken

  Er zijn tenminste nog winkels waar het personeel verstand van zaken heeft en goede adviezen geeft, wanneer je daar om vraagt. Paradigit is zo'n winkel. Als ze het product niet op voorraad hebben, kun je het online bestellen en dan heb je het meestal een dag later al in huis. Een 10 voor service daarom!

  Door: Jasper17-10-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Duurt lang

  Goede service, dat je je computer kunt achterlaten om te worden gerepareerd. Maar dat duurt dan wel lang, hoor! Meer dan een week in mijn geval was ik mijn computer kwijt, en dan wisten ze nog niet zeker of ze hadden gevonden wat er mis aan is.

  Door: Jan G.17-10-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Schrijf zelf een review over Paradigit

  Uw beoordeling