PanzerGlass

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

PanzerGlass

Ben je op zoek naar bescherming van je telefoon, pc of een ander apparaat? Wellicht is PanzerGlass wel iets voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij PanzerGlass bekend zijn.


Wat is PanzerGlass?


PanzerGlass stelt een marktleidend assortiment te hebben als het gaat om het beschermen van jouw apparaat, ongeacht of het je eigen mobiele telefoon is of meerdere apparaten zijn voor internationale zakelijke oplossingen. PanzerGlass is de vervaardiging van een bekroonde productportfolio inclusief schermbeschermers, mobiele hoezen, telefoonhoesjes, pc-privacy, horlogebeschermers, oplaadkabels, autobescherming en schermreinigingsoplossingen. PanzerGlass stelt haar verantwoordelijkheid te nemen en vindt samen met de modernste technologie duurzame oplossingen. PanzerGlass verlengt de levensduur van jouw producten.


Retourneringen


Ben je niet tevreden over een aankoop? Wil je deze terug sturen? Dit is mogelijk. Je kunt dit online regelen via de website van PanzerGlass. Je dient online hetzelfde e-mailadres in te voeren die je hebt gebruikt bij het bestellen. Je vindt dat bestelnummer op de bestelbon die je bij jouw bestelling hebt ontvangen. Je kunt een hekje voor het bestelnummer Vervolgens zal er contact met je worden opgenomen.


Garantie


De fabrieksgarantie (RMA) is wereldwijd van toepassing volgens de consumentenwetgeving op de plaats van aankoop. De commerciële wettelijke garantie is geldig vanaf de aankoopdatum tot de minimale wettelijke consumentengarantie op de plaats van aankoop. De garantie dekt defecten in materialen en vakmanschap van PanzerGlass producten voordat je het product begon te gebruiken, zoals verkleuringen of defecte lijm onmiddellijk na het aanbrengen van het glas op jouw apparaat. Als je een defect ontdekt voordat je het product gebruikt (zoals verkleuring, defecte siliconenkleefstof, kromtrekken, verkleuring van de regenbooglijn, krassen, olievlekken of onzuiverheden in of op het product), breng het product dan terug naar de winkel waar je het hebt gekocht.


PanzerGlass Screenprotector


De PanzerGlass Screenprotector met privacyfilter biedt compromisloze schermbescherming tegen vallen, stof en krassen. Een schermbeschermer met een gladde ingebouwde camerabehuizing om aan al jouw privacybehoeften te voldoen in één hoogwaardig product. PanzerGlass is de beste screenprotector met cameraschuifregelaar. Bepaal zelf wie je scherm kan zien en wanneer je een open camera hebt. PanzerGlass is volgens het bedrijf de beste screenprotector met dubbele privacy.


Perfecte bescherming


Om een ​​perfecte bescherming van jouw apparaat te garanderen, raden ze je hun toonaangevende PanzerGlass aan, omdat dit volgens hun de beste schermbescherming en de beste Mobil Case voor jouw telefoon is. PanzerGlass is een wereldleider in Screen Protector en Mobil Covers en Screen Cleaning en mobiele accessoires. PanzerGlass neemt zijn verantwoordelijkheid en vindt samen met de modernste technologie duurzame oplossingen. PanzerGlass is de fabricage van een bekroonde productportfolio inclusief schermbescherming, mobiele covers, telefoonhoesjes, pc-privacy, oplaadkabels en schermreinigingsoplossingen.


Betaalmogelijkheden


Heb je een product naar keuze gevonden? Zou je dit product wel willen aanschaffen? Je kunt bij dit bedrijf op meerdere manieren een betaling verrichten. Zo kun je op het moment van schrijven onder andere betalen via Visa, Mastercard en PayPal. Voor alle betaalopties verwijzen we je naar de website van PanzerGlass.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Panzerglass? Ben je tevreden met de bescherming van jouw apparaat? Zijn de medewerkers Panzerglass goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over Panzerglass zou moeten geven, zou dit dan een positief advies zijn? Ga je in vaker iets bij PanzerGlass bestellen? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)